Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας 16.11 έως 22.11.2016



Καλησπέρα σε όλους τους σύγγαυρους...
 
Άλλη μια ερυθρόλευκη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, με τους τίτλους και τα μετάλλια να καταφτάνουν σωρηδόν προς Πειραιά μεριά...
 
Για ακόμα μία Τρίτη είμαστε εδώ για να δούμε αναλυτικά την ειδησεογραφία όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού...
 
 
Μπάσκετ Γυναικών: Την περασμένη εβδομάδα δεν είχαμε αγωνιστική δράση όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις.
 
Σε άλλα νέα, σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, σε γνωστό εστιατόριο στο Μοσχάτο, η βράβευση της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών από του φιλάθλους του Oλυμπιακού που διατηρούν σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.  Τα μέλη της ομάδας Red Action, βράβευσαν το «ερυθρόλευκο» τμήμα για την κατάκτηση του περσινού νταμπλ. Το παρών έδωσαν η Γενική Αρχηγός της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, οι αθλήτριες Νατάσα Γκοτζή, Μαρί-Ρόζα Μπόνη και ο Γιώργος Παντελάκης με τη Νένα Νικολαΐδου από το προπονητικό επιτελείο. 

 
Η επόμενη αγωνιστική του Πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 27 Νοεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον Παναθηναϊκό.
 
 
Βόλεϊ Ανδρών: Την πέμπτη νίκη σε ισάριθμα ματς πανηγύρισε η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου που πέρασε από την έδρα του Ηρακλή Χαλκίδας. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-1 σετ στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» και αποσπάστηκαν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1. Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης, ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ με 22 πόντους (17/31 επ., 3 άσσους, 2 μπλοκ), ενώ ο Ανδρέας Φράγκος συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις ολοκληρώνοντας το ματς με 16 πόντους (12/25 π., 1 άσσος, 3 μπλοκ).

 
Πάμε τώρα να δούμε και τον απολογισμό των αγώνων που έδωσαν τα ακαδημαϊκά μας τμήματα.
 
Οι Έφηβοι αντιμετώπισαν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου εντός έδρας τον ΑΠΣ Νέας Περάμου του οποίου και επικράτησαν με 3-0 σετ. Οι παίκτες του Σπύρου Κυριακάκη που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Δασκαλέρος  Γιώργος, Δημούδης  Κώστας, Ζωγραφάκης Δημήτρης, Κοβάτσεβ Νίκος, Μαγγανάς Πέτρος, Μελιγγιώτης Σπύρος, Μελιάδης  Γρηγόρης, Μπαρμπούνης Σπύρος, Μπεζάνι Τζούλιο, Συναδινός Σωτήρης, Στράτος Απόστολος.
 
Οι Παίδες αντιμετώπισαν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου εκτός έδρας τον ΑΟΝΣ Μίλων του οποίου και επικράτησαν με 0-3 σετ. Οι παίκτες του Κυριακου Καμπερίδη που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Δασκαλέρος  Γιώργος, Δημούδης  Κώστας, Ζωγραφάκης Δημήτρης, Κοβάτσεβ Νίκος, Μαγγανάς Πέτρος, , Μπαρμπούνης Σπύρος, Συναδινός Σωτήρης, Στράτος Απόστολος.
 
 
Βόλεϊ Γυναικών: Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Ολυμπιακού, από την Νάξο καθώς συνοδεύτηκε από την επικράτηση με 3-1 σετ σε βάρος του Πανναξιακού. Οι «ερυθρόλευκες» πανηγύρισαν την 5η σερί τους νίκη στο πρωτάθλημα σε μια δύσκολη έδρα, μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς και περιμένουν την Τετάρτη στο Ρέντη (18:00) τον Παναθηναϊκό για να πιάσουν κορυφή!

 
Πάμε τώρα να δούμε και τον απολογισμό των αγώνων που έδωσαν τα ακαδημαϊκά μας τμήματα.
 
Οι Νεανίδες μας επικράτησαν την Κύριακή 20 Νοεμβρίου εκτός έδρας του Αστέρα Νίκαιας με 0-3 σετ. Οι αθλήτριες του Αντώνη Τσακιρόπουλου που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Αδαμοπούλου Χριστίνα, Γιώτα  Αφροδίτη, Γκιούρδα  Έλενα, Ζαμπάτη  Όλγα, Ζουμίδη  Έρικα, Καίσαρη  Πολυξένη, Λαναρά  Μαρκέλα, Λιόλιου  Γεωργία, Μικέλη  Μαρία, Μιλεντίγιεβιτς Έλενα, Μπακιρτζογλου  Μαριλία, Πετροπούλου Δήμητρα, Τσαλικούση  Θένια, Ψαρράκη Αφροδίτη.
 
Οι Κορασίδες Α' επικράτησαν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου εκτός έδρας του ΑΓΟΓ Ευρυαλη με 0-3 σετ. Οι αθλήτριες του Αντώνη Τσακιρόπουλου που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Αδαμοπούλου Χριστίνα, Γκιούρδα  Έλενα, Ζαμπάτη  Όλγα, Ζουμίδη  Έρικα, Καίσαρη  Πολυξένη, Λαναρά  Μαρκέλα, Λιόλιου  Γεωργία, Μικέλη  Μαρία, Μπακιρτζογλου  Μαριλία, Πετροπούλου Δήμητρα, Τσαλικούση  Θένια, Ψαρράκη Αφροδίτη.
 
Οι Κορασίδες Β' επικράτησαν την ίδια μέρα εντός έδρας του ΑΟΝ Αργυρούπολης με 3-1 σετ. Οι αθλήτριες του Μανώλη Ζωγραφάκη που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Αποστολάτου  Ελένη, Γκιόκα Ελένη, Δήλερη Δήμητρα, Ζγούρη Μαρία, Καρακώστα Αλεξάνδρα, Κορέλη Φιλίππα, Μουγιάκου Ελένη, Μελιάδη Μαρία, Πετρίδη Αννέτα, Σεϊταρίδη Ελευθερία,  Στύλιου Νικολίνα, Τσιρογιάννη Γιάννα, Φιρλίγκου Παναγιώτα.
 
Οι Κορασίδες Γ' επικράτησαν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου εκτός έδρας του ΑΟΝ Αργυρούπολης με 0-3 σετ. Οι αθλήτριες του Κυριάκου καμπερίδη που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Γκιούρδα Στέλα, Δελή Θωμαϊς, Καλακίδη Θεοδώρα, Καλλιγά Κων/να, Μαλατρά Δήμητρα, Μερακλή Μαριέτα, Μυλωνά Ανδρομάχη, Παπαδιά Δανάη, Ρέκα Αθηνά, Χριστοπούλου Ζωή.
 
Τέλος, οι Κορασίδες Δ' επικράτησαν την ίδια μέρα εντός έδρας του ΑΟΝ Αργυρούπολης με 3-1 σετ. Οι αθλήτριες της Ιωάννας Τσαγκαλίδου που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Βίκτωρ Φαίη, Κουτσονικολή Ευφροσύνη, Κλαριδοπούλου Μαίρη, Λιάκου Βασιλική, Παναγιωταράκου  Ράνια, Πρασσάκη Νεκταρία, Σαββίδου Ελένη, Τζιωβαρίδου Νεφέλη, Τσάνι Έλένη, Τσίτουρα Δήμητρα, Τσουμπρή Μαριάννα, Φαρμακίδου Ζωή, Φέρρα Μαρουσό.
 
 
Μπιτς Βόλεϊ: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος μπιτς βόλει του Ολυμπιακού συνεχίζονται κανονικά υπό το βλέμμα του αρχιπροπονητή Γιάννη Μαμάη.

 
 
Πόλο Ανδρών: Την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα ματς σημείωσε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, που επικράτησε με το ευρύ 20-2 του ΝΟ Καλαμακίου στο Κολυμβητήριο του Αλίμου. Οι Πειραιώτες μετά την άνετη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό με 14-4, πρόσθεσαν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στο ενεργητικό τους πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση. «Καρέ» τερμάτων σημείωσαν οι Μουρίκης και Γεννηδουνιάς, από τρία γκολ σκόραραν οι Φουντούλης, Κολόμβος, δυο σημείωσε ο Πρέκας και από ένα οι Γιάνοβιτς, Εσπανιόλ, Ποντικέας, Αργυρόπουλος. Στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής δεν αγωνίστηκαν οι δυο Κροάτες του Θρύλου, Γιόζιπ Πάβιτς και Άντρο Μπούσλιε καθώς και οι Βαγγέλης Δελακάς και Μανώλης Μυλωνάκης.

 
Σε άλλα νέα, την ευκαιρία να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενόψει της έναρξης των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων την μεθεπόμενη Τετάρτη (30/11) κόντρα στην Μπρέσια στο «Π. Καπαγέρωφ» για την 1η αγωνιστική του Champions League, θα έχει η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» θα πραγματοποιήσουν κοινή προετοιμασία με την Προ Ρέκο αυτή την εβδομάδα, με κοινές προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια στο Παπαστράτειο. Η αποστολή της Ιταλικής ομάδας έφτασε σήμερα το μεσημέρι στη χώρα μας και το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη κοινή προπόνηση των δυο ομάδων.

 
Σε επίπεδο ακαδημιών, θετική ήταν η παρουσία των Παίδων της Ακαδημίας Πόλο του Ολυμπιακού, στο 3ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης «Ανδρέας Γαρύφαλλος» που διεξήχθη στα Βοτσαλάκια. Οι «ερυθρόλευκοι» του Νικόλαου Δεληγιάννη κατέκτησαν την 3η θέση στη διοργάνωση επικρατώντας με 10-6 του Πανιωνίου στον μικρό τελικό. Είχαν προηγηθεί οι νίκες κόντρα στον Εθνικό με 12-5 η ισοπαλία 7-7 με τον Πανιώνιο και η ήττα με 7-10 από τον ΠΑΟΚ.

 
 
Πόλο Γυναικών: Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή εμφάνιση η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, συνέτριψε τη Βουλιαγμένη με το εντυπωσιακό 12-4, στην κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής, της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκες» που πρωτη φορά φέτος αγωνίστηκαν χωρίς προβλήματα απουσιών (επέστρεψε η Φιλιώ Μανωλιουδάκη και η Νικόλ Ελευθεριάδου) ήταν εντυπωσιακές σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στη Βουλιαγμένη να μπει στο παιχνίδι και να διεκδικήσει κάτι ουσιαστικό.  Με κορυφαία και πρώτη σκόρερ την Ρομπέρτα Μπιανκόνι αλλά και συνολική άψογη λειτουργία όλης της ομάδας, ο Θρύλος έφτασε με χαρακτηριστική ευκολία στην τελική επικράτηση, η οποία είναι η 9η διαδοχική σε βάρος της Βουλιαγμένης.  
 
 
 
Κολύμβηση: Η αγωνιστική ομάδα του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού έλαβε μέρος με 24 αθλητές και 14 αθλήτριες στη Β’ Φάση της σειράς Grand Prix 25άρας πισίνας που διεξήχθη πριν λίγες μέρες στο Χαλάνδρι. 


 
Οι κολυμβητές του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις και είχαν θετική παρουσία στη διοργάνωση. H τελική φάση του Grand Prix στην οποία θα συμμετέχουν σωματεία από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Βόλου στις 10-11/12. 
 
 
Στίβος: Ημέρα με ιστορικό χαρακτήρα ήταν η 16η Νοεμβρίου για το τμήμα Στίβου του Ολυμπιακού, καθώς τότε συμπληρώθηκαν 63 χρόνια από την επανίδρυση του τμήματος το οποίο το 1933 είχε αναστείλει την λειτουργία του. Στις 16 Νοεμβρίου του 1953 ο Παναγιώτης Βεντίκος συνέβαλε τα μέγιστα στην επανίδρυση του τμήματος και παραμένει μέχρι και σήμερα έφορος.
 
Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Τάκης Βεντίκος έκανε και δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) τις οποίες αξίζει να διαβάσουμε:
 
Τάκης Βεντίκος: «Σαν επικεφαλής του τμήματος βρίσκομαι ακόμα  κοντά στο τμήμα Στίβου. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμπληρώνω 63 χρόνια. Νιώθω ακόμα έφηβος και μπορώ να προσφέρω όπου χρειαστεί με όλες τις δυνάμεις μου στα δρώμενα του τμήματος. Εύχομαι και φέτος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στους Άνδρες και στον Ανοιχτό και στον Κλειστό Στίβο και να ευχαριστήσω όλες τις διοικήσεις που συνεργάστηκα τόσα χρόνια μαζί τους και ιδιαιτέρως τον κ. Μιχάλη Κουντούρη ο οποίος κρατάει το τμήμα ψηλά».
 
 
 
Ιστιοπλοϊα: Την κατάκτηση του 20ού συνεχόμενου Πανελληνίου Πρωταθλήματος της καριέρας του πανηγυρίζει από το μεσημέρι της Πέμπτης (17/11) ο Αιμίλιος Παπαθανασίου. Ο ιστιοπλόος του Θρύλου μαζί με τον Αντώνη Τσότρα ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Star που ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο Καλαμακίου.  Οι δυο ιστιοπλόοι του Ολυμπιακού, Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας επιβεβαίωσαν απόλυτα τον τίτλο του φαβορί με το απόλυτο των 5 νικών στις 5 ιστιοδρομίες που διεξήχθησαν.  Έτσι ο Αιμίλιος διεύρυνε το εντυπωσιακό σερί που «τρέχει» εδώ και δυο δεκαετίες με ισάριθμες κατακτήσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.


 
Αμέσως μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος ο Αιμίλιος Παπαθανασίου δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) τα εξής: 
 
Αιμίλιος Παπαθανασίου: «Είναι μεγάλη επιτυχία και ικανοποίηση που κατακτώ για 20 συνεχόμενα χρόνια το πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Από 10 ετών αγωνίζομαι στον σύλλογο  και νιώθω μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια που προσφέρω στην τεράστια τροπαιοθήκη του αυτά τα 20 πρωταθλήματα. Σε ένα σωματείο που για εμένα προσωπικά είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Αυτό το πρωτάθλημα το αφιερώνω στον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού και προσωπικά στον φίλο μου και πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη που μετά την μεγάλη οικονομική εξυγίανση έχει κάνει τον σύλλογο να πρωταγωνιστεί παντού.  Δεν σταματάμε εδώ με το 20ό πρωτάθλημα. Ξεκινάμε για την 3η δεκαετία».
 
 
Κωπηλασία: Κανένα αγωνιστικό νεότερο δεν είχαμε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα κωπηλασίας του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους στις ιδιόκτητες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας που βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι.
 

 
 
Κανόε Καγιάκ: Πριν αρκετές ημέρες διεξήχθησαν επίσημοι αγώνες για όλες τις κατηγορίες, ωστόσο μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το παρόν άρθρο δε μας είχαν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των επιδόσεων των αθλητών. Σε άλλα νέα, οι αθλητές του αγωνιστικού και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του συλλόγου.

 
 
Παρακανόε: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στην μαρίνα Ζέας, που βρίσκονται στην Καστέλα του Πειραιά. Θυμίζουμε πως μαζί με τους αθλητές του Ολυμπιακού, τις προπονήσεις τους στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις κάνουν και οι αθλητές των σωματείων "Τριπτόλεμος", "Νίκη" και "Μαρούσι" τα οποία "φιλοξενεί" ο σύλλογός μας παρέχοντας τους το έμπειρο προσωπικό του καθώς και τις εγκαταστάσεις του (γυμναστήριο, αποδυτήρια, αθλητικό εξοπλισμό κλπ).


 
Τα τμήματα εγγραφών παραμένουν ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμεί να ασχοληθεί ενεργά με το άθλημα του Παρακανόε, πλάι σε έναν από τους καλύτερους προπονητές του είδους, Θανάση Γιαννόπουλο. 
 
 
Πινγκ Πονγκ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της Ακαδημίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Ολυμπιακού στο Αναπτυξιακό πρωτάθλημα ηλικιακών κατηγοριών που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Νοεμβρίου στη Βέροια. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στους Εφήβους ο Γιώργος Σταματούρος, το αργυρό στις κορασίδες η Θεοδώρα Βασιλειάδου, το χάλκινο στις νεανίδες η Γεωργία Χατζάκη, στους παίδες ο Αλκιβιάδης Σταματούρος και στις παγκορασίδες η Ευαγγαλία Μαρεμβελιωτάκη.


 
Τέλος πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο πρωτοεμφανιζόμενος στους παίδες Σωκράτης Γιαννούτσος κατακτώντας την 7η θέση καθώς  οι κορασίδες Χρυσάνθη Κοντονικολή, Μαίρη Κουκουτού, και Βασιλεία Χάλαρη στις παγκορασίδες.
 
Σε άλλα νέα, εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Μαλαματένιας-Ειρήνης Παπαδημητρίου στο Διεθνές  Τουρνουά που διεξήχθη στην Λευκωσία. Η αθλήτρια της Ακαδημίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Ολυμπιακού, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην κατηγορία των κορασίδων, μετά από μια σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων και σπουδαίων νικών, κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους.  Η 12χρονη αθλήτρια του Ολυμπιακού, ξεκίνησε την εξαιρετική πορεία της από τη φάση των γκρουπ και στον τελικό κατάφερε να λυγίσει με 3-2 σετ τη Ρωσίδα Μαλίνινα, που ήταν 1ο φαβορί.  Έτσι κατέκτησε πανηγυρικά το χρυσό μετάλλιο και πρώτευσε στην ηλικιακή κατηγορία, στην οποία θα ανήκει τυπικά από το 2017.

 
 
Ξιφασκία: Οι δύο αθλητές που απαρτίζουν την αγωνιστική ομάδα του τμήματος, η Βάσω Βουγιούκα και ο Γιώργος Τσουρούτας συνεχίζουν κανονικά τα ατομικά τους προγράμματα και προπονήσεις. 


 
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα δεν υπάρχει κάποια διοργάνωση σε εγχώριο ή διεθνές επίπεδο που να αφορά το αγώνισμα στο οποίο κατατάσσονται οι δύο "ερυθρόλευκοι" αθλητές μας.
 
 
Πυγμαχία:  Δεν είχαμε κάποιο αγωνιστικό νέο όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα πυγμαχίας του Ολυμπιακού. Οι αθλητές της αγωνιστικής αλλά και της προαγωνιστικής ομάδας συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους υπό το βλέμμα του αρχιπροπονητή Λευτέρη Λειβάδη.

 
 
Ταε Κβο Ντο: Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, το τμήμα Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού υποδέχθηκε τον Α.Σ. Taekwondo Κερατσινίου (Jaguar Club) προκειμένου να κάνουν από κοινού προπόνηση.


 
Το πρόγραμμα είχε προπόνηση και αγώνες υπό τις οδηγίες του δασκάλου Γκόβα Ιωάννη (8th Dan!). Σίγουρα ήταν μια ξεχωριστή μέρα για όλους και δεν είναι απίθανο να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες συναντήσεις στο μέλλον.
 
 
Κικ Μπόξινγκ: Στους στόχους που έχουν οριοθετηθεί στο αγωνιστικό τμήμα και την Ακαδημία, στην βοήθεια προς την επίτευξή τους από την δημιουργία των εγκαταστάσεων των Πολεμικών Τεχνών και σε αρκετά ακόμα θέματα, αναφέρθηκε πριν κάποιες μέρες στη συνέντευξή του στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) ο επικεφαλής του τμήματος Kick Boxing του Ολυμπιακού, Βλαδίμηρος Ναζαρένκο.


 
Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
 
Καποέϊρα: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος καποέϊρα συνεχίζονται κανονικά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης". Θυμίζουμε πως οι προπονήσεις είναι μονόωρες και πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη (16:00-17:00) με τα τμήματα εγγραφών να παραμένουν κανονικά ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμει την εγγραφή του.

 
 
Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν κανονικά ανοικτά.

 
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Την περασμένη εβδομάδα δεν είχαμε καμία αγωνιστική δραστηριότητα όσον αφορά τα πρωταθλήματα υποδομών της Superleague λόγω της γνωστής διακοπής.
 
Mέσα στην περασμένη εβδομάδα υπήρξαν αρκετά εκ των τμημάτων υποδομής μας της Κεντρικής Σχολής στο Ρέντη, τα οποία έδωσαν κάποιους αγωνες. Καθαρά ενημερωτικά αναρτούμε τα αποτελέσματα των αγώνων αυτών:
 
· 19/11/2016 - Πανιώνιος Κ14 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ14 - 0-2 (Attica Cup)
· 19/11/2016 - Πανιώνιος Κ13 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ13 - 0-4 (Attica Cup)
· 20/11/2016 - Πανιώνιος Κ11 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ11 - 1-6 (Attica Cup)
· 20/11/2016 - OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ9 - Ηνίοχος Κ9 - 9-2 (Θουκυδίδειο)
· 20/11/2016 - Πανιώνιος Κ12 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ12 - 3-7 (Attica Cup)
· 20/11/2016 - OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ10 - Σχολή Ηλιούπολης Κ10 - 3-2 (Θουκυδίδειο)
 
 
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Την περασμένη Δευτερα (21/11) μεταδόθηκε από τους 90.4fm του "Καναλιού1" η καθιερωμένη ραδιοφωνική του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με τίτλο "Μεγάλη μου Αγάπη", στην οποία αναφέρθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα.


 
Στα επίσημα κανάλια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αλλά και του Καναλιού1 στο YouTube ("Olympiacos SFP" και "Κανάλι Ένα" αντίστοιχα) μπορείτε να βρείτε και να ακούσετε όλες τις εκπομπές.
 
 
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2016-17
H τροπαιοθήκη μας μέχρι στιγμής έχει διαμορφωθεί ως εξής:
 
Μέχρι στιγμής έχουμε κατακτήσει δύο (3) ατομικούς τίτλους:
· Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Κορασίδων
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο Κορασίδων 44kg
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Κατηγορίας Star
Επίσης, έχουμε κατακτήσει οκτώ (8) τουρνουά:
· First International Olympiacos Tournament (Μπάσκετ Γυναικών)
· Genzin Gollu Volleyball Cup (Βόλεϊ Γυναικών)
· ZarkoPetrovic Volleyball Tournament (Βόλεϊ Ανδρών)
· Golden Splash Water Polo Mini Tournament (Πόλο Μίνι Παίδων)
· Top Lakers Fall Classic U9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Top Lakers Fall Classic U8 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Otocec Table Tennis Tournament (Πινγκ Πονγκ)
· Nicosia International Table Tennis Tournament (Πινγκ Πονγκ)
Ενώ τέλος, αθλητές του συλλόγου μας έχουν κατακτήσει δεκαεπτά (17) χρυσά μετάλλια:
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Το κατέκτησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο διεθνές τουρνουά "Wolrd Junion Circuit" που διεξήχθη στην Κροατία)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιάννης Σγουρόπουλος και Έλενα Σοφρά στο τουρνουά "Αντωνία Σπανού" που διεξήχθη στο Κλειστό του Ρέντη)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κανόε Καγιάκ-Sup (Το κατέκτησε η Φραγκίσκη Μοσχάκη στα 8km των Διασυλλογικών Αγώνων που διεξήχθησαν στη Λούτσα)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κωπηλασίας (Τα κατέκτησαν στα διπλά σκιφ οι Βένια Χατζή-Μαρία Σταματέα στις γυναίκες και οι Ηλίας Ευκαρπίδης-Κωστας Κοντραφούρης στους άνδρες στους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας που διεξήχθησαν στον Πόρο)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Ιστιοπλοϊας (Τα κατέκτησαν οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας στον τρίτο αγώνα του "Star Sailors League" που διεξήχθη στην Ιταλία)
· 4 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαυλας στο "1ο Διεθνές Μάστερς Μίτινγκ Κολύμβησης Κύπρου")
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιώργος Σταματούρος στους Έφηβους και η Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Κορασίδες στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξήχθη στα Χανιά) 
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Τάε Κβο Ντο (Το κατέκτησε η Αλίκη Καραμαργιού στο «6ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu»)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Το κατέκτησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που διεξήχθη στη Βέροια)
 
 
 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
YΓ1: Μην ξεχνάτε μάγκες. ΌΛΟΙ οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να δώσουν μόλις 10 ευρώ για να εκδόσουν ετήσια κάρτα φιλάθλου. 10 ευρώ τον χρόνο ρε μάγκες. Ούτε ένα ευρώ το μήνα. Δείτε τί έχει καταφέρει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια. Πιστεύετε δεν αξίζουν αυτά τα 10 ευρω?
ΥΓ2: Να ξέρετε αδέρφια, για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, στατιστικά, φωτογραφίες, ρεπορτάζ κλπ μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μπαίνετε στο επίσημο και ανανεωμένο πλέον σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr).
ΥΓ3: Καλή και ερυθρόλευκη εβδομάδα σε όλους, με υγεία πάνω απ'όλα...

Σχόλια

Εικόνα thita

γεια σου αδερφέ μακ, ακούραστε, πολλά μπράβο, πάντα θα σου το λέμε

κοινή προετοιμασία με την προ ρέκο, απίστευτο, πόσο μεγάλος είσαι ρε Θρύλε μου.....

από τα άρθρα σου μαθαίνω για τμήματα του ερασιτέχνη μας που δεν ήξερα ότι υπάρχουν

Εικόνα MakTheBet

Εντάξει, το πόσο έχουμε μεγαλώσει αποδεικνύεται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο... Τα τελευταία χρόνια ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που συναγωνίζεται άνετα μερικά από τα μεγαθήρια της Ευρώπης... Είναι ΤΙΜΗ μας που είμαστε οπαδοί αυτού του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ συλλόγου...

Εικόνα MakTheBet

Στα μάτια μου είμαστε ξεκάθαρα ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ στον πλανήτη...

Εικόνα CEN-TAURUS

Σ ευχαριστούμε ΜΑΚ εργάτη του δαφνοστεφανωμένου. Δυο σημεία:
1. Κάτι να γίνει και με την πενταψήφια τηλεφωνική γραμμή του συλλόγου που λέγαμε. Θα καλούνε και όσοι έχουν βγάλει κάρτες φιλάθλου. Και λίγα να βγουν απ αυτό, είναι έσοδο!
2. Τα αδέφρια που έχουν παιδιά, να έχουν υπόψη τους ότι μπορούν να τα γράψουν στα τμήματα δυναμικών και συναφών αθλημάτων του ΘΡΥΛΟΥ (ταε κβο ντο, κικ μπόξινγκ, ξιφασκία, καποέιρα κλπ).

Εικόνα MakTheBet

Μακάρι να ξαναγίνει αυτό το σύστημα αδερφέ μου... Προς το παρόν πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι...

Εννοείται αυτό που λες, όσοι θέλουν να "σπρώξουν" το παιδί τους σε κάποιο άθλημα και μάλιστα σε ένα από αυτά που "στεγάζει" ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, δεν υπάρχει καλύτερη λύση... Θα μάθουν το άθλημα δίπλα στους καλύτερους και γιατί όχι, ίσως καταφέρουν κάποια στιγμή να κατακτήσουν και τίτλο με το δαφνοστεφανωμένο στην καρδιά...