Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας έως 31.12.2016



Καλησπέρα σε όλους τους σύγγαυρους...
 
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του χρόνου και πιστεύω ήρθε η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε τον πρώτο απολογισμό της σεζόν 2016-17...
 
Επειδή έγιναν πολλά αυτούς τους μήνες, θα προσπαθήσουμε να είμαστε σύντομοι και περιεκτικοί, χωρίς να γινόμαστε κουραστικοί, αναφέροντας φυσικά όλα τα πεπραγμένα αλλά και τις βαθμολογίες που κατέχουν τα ερασιτεχνικά μας τμήματα...
 
 
Μπάσκετ Γυναικών: Το τμήμα του μπάσκετ γυναικών συνεχίζει να είναι αήττητο στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του από πέρυσι και εννοείται πως αποτελεί και φέτος το βασικό φαβορί για την κατάκτηση τόσο του Πρωταθλήματος, όσο και του Κυπέλλου Ελλάδας. Δυστυχώς όμως, δεν είχαμε την πορεία που θα θέλαμε (και που θα αξίζαμε ίσως βάσει της υπέρβασης που έγινε φέτος στο μπάτζετ του συγκεκριμένου τμήματος το οποίο άγγιξε το 1.000.000€) στο ΕuroCup, καθώς αποκλειστήκαμε στη φάση των ομίλων. Ας ελπίσουμε ο φετινός αποκλεισμός να μας κάνει πιο ... σοφούς για του χρόνου και να πάμε περισσότερο προετοιμασμένοι!
 
Σε επίπεδο ακαδημιών, οι Νεανίδες μας βρίσκονται στη 2η θέση του αντίστοιχου Πρωταθλήματος ΕΣΚΑΝΑ Β' Ομίλου, οι Κορασίδες μας επίσης στη 2η θέση του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΚΑΝΑ Β' Ομίλου, ενώ οι Παγκορασίδες μας θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις περί τα μέσα του Ιανουαρίου.
 
 
Βόλεϊ Ανδρών: Το τμήμα του βόλεϊ ανδρών συνεχίζει να είναι αήττητο φέτος στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του και φυσικά βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Εννοείται πως είμαστε εκ των φαβορί και για την κατάκτηση των άλλων δύο εγχώριων τίτλων, δηλαδή του Κυπέλλου αλλά και του Λιγκ Καπ. Από κει και πέρα, να θυμίσουμε πως η ομάδα έχει ήδη προκριθεί στους "16" του Cev Cup και στις αρχές του νέου έτους θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στα ημιτελικά. Με λίγα λόγια είμαστε μέσα ΚΑΙ στους 4 στόχους μας για φέτος.
 
Σε επίπεδο ακαδημιών, οι Έφηβοι μας βρίσκονται στην 1η θέση του αντίστοιχου Πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ, οι Παίδες μας βρίσκονται επίσης στην 1η θέση του αντίστοιχου Πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ, ενώ να πούμε πως δεν έχει βγει ακόμα το πρόγραμμα των αγώνων του Πρωταθλήματος Παμπαίδων.
 
 
Βόλεϊ Γυναικών: Το τμήμα του βόλεϊ γυναικών μπορεί να μην είναι αήττητο μέχρι στιγμής στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του, ωστόσο την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Παναθηναϊκού και σκαρφάλωσε στην 1η θέση που ανέδειξε τον Ολυμπιακό "Πρωταθλητή Χειμώνα". Εννοείται πως η ομάδα μας είναι εκ των φαβορί για την κατάκτηση και του Κυπέλλου, ενώ τέλος να θυμίσουμε πως η ομάδα μας στο πρώτο φετινό ευρωπαϊκό της παιχνίδι για το Challenge Cup επικράτησε της περσινής κατόχου του τροπαίου CSM Βουκουρεστίου με 3-0 σετ και έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στους "16" του θεσμού...

Σε επίπεδο ακαδημιών, οι Νεανίδες μας βρίσκονται στην 1η θέση του αντίστοιχου Πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ, οι Κορασίδες Α' βρίσκονται επίσης στην 1η θέση του αντίστοιχου Πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ, οι Κορασίδες Β' βρίσκονται στην 3η θέση, οι Κορασίδες Γ' βρίσκονται στην 1η θέση, όπως και οι Κορασίδες Δ' οι οποίες βρίσκονται επίσης στην 1η θέση της βαθμολογίας του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ.
Να πούμε τέλος πως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το πρόγραμμα των αγώνων των τμημάτων Παγκορασίδων.
 
 
Μπιτς Βόλεϊ: Μιας και δεν υπήρχαν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, το τμήμα μπιτς βόλει του Ολυμπιακού οργάνωσε δύο τουρνουά, εκ των οποίων το ένα είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η συμμετοχή του κόσμου και στα δύο αυτά τουρνουά ήταν εντυπωσιακή, γεγονός που ικανοποίησε τους υπεύθυνους του τμήματος και λογικά θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια τουρνουά στο μέλλον.
 
 
Πόλο Ανδρών: Το τμήμα του πόλο ανδρών συνεχίζει να κάνει πάρτυ στην Ελλάδα έχοντας να γνωρίσει ήττα κι εγώ δε θυμάμαι από πότε, εννοείται βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος και είναι το απόλυτο φαβορί και για την κατάκτηση και του Κυπέλλου. Η μεγαλύτερη προσοχή όλων είναι στραμμένη στο Champions League, όπου ο Ολυμπιακός είναι μέχρι στιγμής αήττητος και πρώτος στον όμιλό του με 7 βαθμούς. Μετά την περσινή χρονιά όπου η μοναδική μας ήττα ήταν στον τελικό του Champions League (!) ελπίζουμε φέτος να κατακτήσουμε το βαρύτιμο τρόπαιο!

Τα πανελλήνια πρωταθλήματα υποδομών θα ξεκινήσουν μέσα στο νέο έτος. Τα ακαδημαϊκά μας τμήματα ωστόσο έδωσαν αρκετούς αγώνες στα πλαίσια εγχώριων αλλά και διεθνών τουρνουά. Πάμε να δούμε λοιπόν την παρουσία των τμημάτων μας στα τουρνουά αυτά. 
Οι Έφηβοι κατέκτησαν την 3η θέση στο «Tropicarium – UVSE Kecskemet», οι Παίδες κατέκτησαν την 3η θέση στα τουρνουά «Χατζηθεοδώρου» και «Ανδρέας Γαρφύλλος» ενώ στο τουρνουά της Λαμίας κατέκτησαν την 4η θέση. Τέλος, οι Μίνι-Παίδες κατέκτησαν την 1η θέση στο τουρνουά «Spash Water Pοlo».
 
 
Πόλο Γυναικών: Το τμήμα του πόλο γυναικών συνεχίζει την αήττητη πορεία του στην Ελλάδα και φυσικά είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Σε επίπεδο Ευρώπης, οι αγώνες θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιανουάριο με τον Ολυμπιακό να είναι στον 3ο όμιλο και τους αγώνες να διεξάγονται στον Πειραιά. Μακάρι φέτος να καταφέρουμε να φέρουμε το 4ο Ευρωπαϊκό τρόπαιο όσον αφορά το συγκεκριμένο τμήμα. Εκτός των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, η ομάδα μας συμμετείχε και σε ένα διεθνές τουρνουά της Ουγγαρίας, όπου κατέκτησε την 3η θέση.
Σε άλλα νέα, μη αγωνιστικά, ο προπονητής της ομάδας Χάρης Παυλίδης είναι και επίσημα ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Καναδά γυναικών, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε πριν κάποιες εβδομάδες. 

Τα πανελλήνια πρωταθλήματα υποδομών θα ξεκινήσουν μέσα στο νέο έτος. Τα ακαδημαϊκά μας τμήματα ωστόσο έδωσαν αρκετούς αγώνες στα πλαίσια εγχώριων τουρνουά. 
Συγκεκριμένα, οι Νεανίδες μας κατέκτησαν τη 2η θέση στο προπονητικό τουρνουά «Ελευθέρια 2016» και την 1η θέση στο τουρνουά της Βουλιαγμένης.
 
 
Κολύμβηση: Στους μήνες που μας πέρασαν, οι αθλητές της κολυμβητικής μας ομάδας συμμετείχαν σε διάφορες διοργανώσεις: στο "Santorini Experience 2016", στο "1ο Διεθνές Μίτινγκ Κύπρου", στο "Grand Prix Χριστουγέννων" αλλά και στο "Παγκόσμιο Πρωτάθλημα" που διεξήχθη στον Καναδά. Οι εμφανίσεις που πραγματοποίησαν μερικοί εκ των αθλητών μας ήταν εξαιρετικές. Είχαμε καταρρίψεις πανελληνίων ρεκόρ, κατακτήσεις δεκάδων μεταλλίων κλπ. 
Σε ατομικό επίπεδο ξεχώρισε η βράβευση του σπουδαίου αθλητή Σπύρου Γιαννιώτη με το βραβείο "Ευ Αγωνίζεσθαι 2016". Τέλος, να πούμε πως παρά την απόσυρσή του, η αγωνιστική ομάδα του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού παραμένει το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος το οποίο θα είναι το 22ο συνεχόμενο και θα διευρύνει το απίστευτο σερί των συνεχόμενων κατακτήσεων που διατηρεί ο ίδιος.
 
 
Στίβος: Το μισό της αγωνιστικής περιόδου που μας πέρασε δεν είχαμε ιδιαίτερη αγωνιστική δράση όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα στίβου του Ολυμπιακού. Μεταξύ των σημαντικότερων νέων ήταν οι μεταγραφικές κινήσεις που ανακοινώθηκαν από τον ΣΕΓΑΣ μέσα στον Δεκέμβριο του 2016 και τις οποίες αναφέραμε σε παλαιότερο άρθρο της παρούσης ενότητας. Μεταξύ άλλων, την 16η Νοεμβρίου είχαμε τη συμπλήρωση 63 χρόνων από την επανίδρυση του τμήματος, με τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Παναγιώτη Βεντίκο να δηλώνει πως νοιώθει ακόμα έφηβος και πως μπορεί να βοηθήσει με όλους τους τρόπους όσο και όποτε του ζητηθεί. Πραγματικός ΣΕΡ ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ!!!
 
 
Ιστιοπλοϊα: Όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα ιστιοπλοϊας του συλλόγου μας, οι δύο αθλητές μας, Παπαθανασίου και Τσότρας συμμετείχαν τόσο σε διεθνείς όσο και σε εγχώριες διοργανώσεις. Ξεκινάμε από το διεθνές τουρνουά «Τrittico del Granda» που διεξήχθη στην Ιταλία, με τους αθλητες μας να κατακτούν συνολικά 6 μετάλλια, (3 χρυσά, 2 ασημένια, 1 χάλκινο) μετά από 16 ιστιοδρομίες, σηκώνοντας για ακόμα μια φορά τη σημαία του Ολυμπιακού μας ψηλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. 
Στα της Ελλάδος, οι δύο ιστιοπλόοι μας κατέκτησαν το 20ο συνεχόμενο(!) πρωτάθλημα στην κατηγορία Star και επιβεβαίωσαν απόλυτα τον τίτλο του φαβορί με το απόλυτο των 5 νικών στις 5 ιστιοδρομίες που διεξήχθησαν.  Έτσι ο Αιμίλιος διεύρυνε το εντυπωσιακό σερί που «τρέχει» εδώ και δυο δεκαετίες με ισάριθμες κατακτήσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.
 
 
Κωπηλασία: Τον περασμένο Οκτώβριο, το ερυθρόλευκο τμήμα κωπηλασίας του Ολυμπιακού συμμετείχε σε διασυλλογικούς αγώνες οι οποίοι διεξήχθησαν στον Πόρο. Η παρουσία του τμήματός μας ολοκληρώθηκε με τον εντυπωσιακό απολογισμό των 2 χρυσών και 3 αργυρών μεταλλίων. 
Γενικότερα, η δουλειά που γίνεται από τον Τάσο Βουγίδη, τον Δημοσθένη Κούβαρη αλλά και όλους τους υπόλοιπους που συμμετέχουν με τη δουλειά τους στο εν λόγω τμήμα είναι πολύ σημαντική και ελπίζουμε να έρθουν κι άλλες επιτυχίες στο μέλλον. 
 
  
Κανόε Καγιάκ: Η φετινή σεζόν για το τμήμα του κανόε καγιάκ ξεκίνησε με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού να προσφέρει δωρεάν μαθήματα για αρκετό χρονικό διάστημα σε παιδιά από 6 έως 15 ετών. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το συναρπαστικό αυτό άθλημα και να εγγραφούν στο σύλλογο αν το επιθυμούσαν προικειμένου να μάθουν ακόμα καλύτερα το άθλημα και μάλιστα πλάι στους καλύτερους. 
Επίσης, μέσα στον Οκτώβριο, η ερυθρόλευκη αθλήτρια Φραγκίσκη Μοσχάκη συμμετείχε στους "Διασυλλογικούς Αγώνες" που διεξήχθησαν στη Λούτσα και συγκεκριμένα στην απόσταση των 8km. Η εμφάνιση της Μοσχάκη ήταν εξαιρετική καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, το οποίο ελπίζουμε να ακολουθήσουν δεκάδες άλλα μετάλλια. 
 
 
Παρακανόε: Οι αθλητές του ερυθρόλευκου τμήματος παρακανόε του Ολυμπιακού μαζί με αυτούς των σωματείων "Τριπτόλεμος", "Νίκη" και "Μαρούσι" τα οποία "φιλοξενεί" ο σύλλογός μας στις εγκαταστάσεις του ξεκίνησαν εδώ και μήνες τις προπονήσεις τους. Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρξει φέτος κάποιο πανελλήνιο πρωτάθλημα για το συγκεκριμένο αγώνισμα.
 
 
Πινγκ Πονγκ: Μετά το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου οι άνδρες βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ελληνικού πρωταθλήματος και οι γυναίκες βρίσκονται στη 2η θέση. Οι άνδρες είναι το βασικό φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και φέτος ενώ οι γυναίκες πρέπει να κάνουν μεγάλη υπέρβαση προκειμένου να καταφέρουν να κατακτήσουν αυτές τον τίτλο. Τέλος, να θυμίσουμε πως από το 2012 δε διεξάγονται Κύπελλα Ελλάδος ούτε για τους άνδρες, ούτε για τις γυναίκες. 

Σε επίπεδο ακαδημιών, να πούμε πως πάρα πολλοί αθλητές μας συμμετείχαν σε διασυλλιγικά πρωταθλήματα τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο κατακτώντας δεκάδες μετάλλια, με πέντε εκ των οποιων να είναι χρυσά. 
 
 
Ξιφασκία: Όσον αφορά το τμήμα της ξιφασκίας, δεν είχαμε κανένα αγωνιστικό νεότερο το πρώτο μισό της φετινής περιόδου. Το μοναδικό νέο είχε να κάνει με τον αθλητή μας Γιώργο Τσουρούτα, ο οποίος από τον Σεπτέμβριο βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης, με την επιστροφή του στην ενεργό δράση να υπολογίζεται περίπου τον Μάρτιο του 2017. Ο αθλητής του τμήματος Ξιφασκίας του Ολυμπιακού, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε για ένα χρόνο. Την προηγούμενη σεζόν ο Γιώργος Τσουρούτας διεκδικούσε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και συνδυασμό με τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα είχε αποφασίσει να αγωνίζεται με βοηθητική επιγονατίδα. Από τη στιγμή που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του, ο αθλητής του Ολυμπιακού πέρασε την πόρτα του χειρουργείο του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών της Κλινικής Παλαιού Φαλήρου για να υποβληθεί στην επέμβαση αποκατάστασης.
 
 
Πυγμαχία: Τους μήνες που μας πέρασαν είχαμε δύο πάρα πολύ σημαντικές ειδήσεις που αφορούσαν την αγωνιστική ομάδα του ερυθρόλευκου τμήματος πυγμαχίας της ομάδας μας. Ξεκινάμε χρονολογικά από την επιστροφή του προπονητή Λευτέρη Λειβάδη στο τμήμα, ο οποίο ανέλαβε το πόστο του επικεφαλής προπονητή. Η δεύτερη ανακοίνωση ήρθε λίγες μέρες αργότερα και αφορούσε την απόκτηση του ταλαντούχου διεθνή αθλητή Πυγμαχίας, Παύλου Τσαγκράκου. Ο σπουδαίος αυτός αθλητής με το ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό ήρθε για να ανεβάσει ένα επίπεδο πάνω την αγωνιστική ομάδα πυγμαχίας του Ολυμπιακού και ελπίζουμε στο μέλλον να έχουμε όσες περισσότερες επιτυχίες γίνεται τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο. 
 
 
Ταε Κβο Ντο: Στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 είχαμε τη συμμετοχή αρκετών αθλητών μας σε διάφορα ηλικιακά εγχώρια πρωταθλήματα όπου σημειώθηκαν σημαντικές διακρίσεις. Η πρώτη παρουσία αθλητών μας έγινε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. όπου ωστόσο δεν είχαμε κάποια κατάκτηση μεταλλίου, ενώ λίγες μέρες αργότερα η αθλήτρια του τμήματος Αλίκη Καραμαργιού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία -44kg Κορασίδων. Λίγες μέρες αργότερα μάλιστα, η ίδια αθλήτρια κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδος στην ίδια κατηγορία, κάνοντας έτσι το ... νταμπλ! Πλην αυτής της επιτυχίας, στο Κύπελλο είχαμε και την κατάκτηση ενός χάλκινου μεταλλίου από τον Φώτη Μπάτση.
Τέλος, να αναφέρουμε πως η προαγωνιστική μας ομάδα συμμετείχε και στο «6ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu» με 10 συνολικά αθλητές και κατέκτησε 5 μετάλλια (1 χρυσό, 2 αργυρά και 2 χάλκινα).
 
 
Κικ Μπόξινγκ: Στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 και συγκεκριμένα κατά τα μέσα του Νοεμβρίου, είχαμε τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο "Open Joya Tournament". Στο διασυλλογικό Τουρνουά προετοιμασίας που διεξήχθη στο κλειστό Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Γαλατσίου, έλαβε μέρος ο Γιώργος Παυλίδης από το αγωνιστικό τμήμα ο οποίος κέρδισε τον αγώνα που έδωσε πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Μετά την αλλαγή του χρόνου έπονται πολλές διοργανώσεις, με τον Ολυμπιακό να έχει αθλητές και αθλήτριες που να πληρούν τις προυποθεσεις συμμετοχής σε κάποιες από αυτές επομένως ελπίζουμε να δούμε και πάλι την παρουσία του Ολυμπιακού ανάμεσα στα υπόλοιπα σωματεία.  
 
 
Καποέϊρα: Το τμήμα της καποέϊρα είναι ενα μη αγωνιστικό τμήμα και επομένως δεν υπάρχουν αθλητικές διοργανώσεις. Θυμίζουμε πως οι προπονήσεις είναι μονόωρες και πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη (16:00-17:00) με τα τμήματα εγγραφών να παραμένουν κανονικά ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμει την εγγραφή του.
 
 
Ποδόσφαιρο Γυναικών:  Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν κανονικά ανοικτά.
 
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρώτο μισό της περιόδου 2016-17, τα τρία τμήματα που συμμετέχουν στα επίσημα πρωταθλήματα υποδομών της Superleague έχουν τις εξής θέσεις στη βαθμολογία των αντίστοιχων πρωταθλημάτων τους.
Το τμήμα Κ20 βρίσκεται στην 1η θέση, το τμήμα Κ17 βρίσκεται στην 3η θέση ενώ το τμήμα Κ15 βρίσκεται επίσης στην 3η θέση. Αντικειμενικά, αν κάποιο τμήμα στοχεύει σε τίτλο με τα υπάρχοντα δεδομένα, αυτό είναι μόνο το τμήμα Κ20 το οποίο δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα σε κανένα παιχνίδι και έχει και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Για να γυρίσει η κατάσταση όσον αφορά τα πρωταθλήματα των άλλων δύο τμημάτων, πρέπει να γίνουν πράγματα και ... θαύματα!

 
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2016-17
H τροπαιοθήκη μας μέχρι στιγμής έχει διαμοορφωθεί ως εξής:
 
Μέχρι στιγμής έχουμε κατακτήσει τέσσερις (4) ατομικούς τίτλους:
· Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Κορασίδων
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο Κορασίδων 44kg
· Κύπελλο Ελλάδος Τάε Κβο Ντο Κορασίδων 44kg
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Κατηγορίας Star
Επίσης, έχουμε κατακτήσει εννιά (9) τουρνουά:
· First International Olympiacos Tournament (Μπάσκετ Γυναικών)
· Genzin Gollu Volleyball Cup (Βόλεϊ Γυναικών)
· ZarkoPetrovic Volleyball Tournament (Βόλεϊ Ανδρών)
· Nicosia International Table Tennis Tournament (Πινγκ Πονγκ)
· Golden Splash Water Polo Mini Tournament (Πόλο Μίνι Παίδων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Νεανίδων (Πόλο Νεανίδων)
· Top Lakers Fall Classic U9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Top Lakers Fall Classic U8 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Otocec Table Tennis Tournament (Πινγκ Πονγκ)
Ενώ τέλος, αθλητές του συλλόγου μας έχουν κατακτήσει τριάντα τρία (33) χρυσά μετάλλια:
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Το κατέκτησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο διεθνές τουρνουά "Wolrd Junion Circuit" που διεξήχθη στην Κροατία)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιάννης Σγουρόπουλος και Έλενα Σοφρά στο τουρνουά "Αντωνία Σπανού" που διεξήχθη στο Κλειστό του Ρέντη)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κανόε Καγιάκ-Sup (Το κατέκτησε η Φραγκίσκη Μοσχάκη στα 8km των Διασυλλογικών Αγώνων που διεξήχθησαν στη Λούτσα)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κωπηλασίας (Τα κατέκτησαν στα διπλά σκιφ οι Βένια Χατζή-Μαρία Σταματέα στις γυναίκες και οι Ηλίας Ευκαρπίδης-Κωστας Κοντραφούρης στους άνδρες στους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας που διεξήχθησαν στον Πόρο)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Ιστιοπλοϊας (Τα κατέκτησαν οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας στον τρίτο αγώνα του "Star Sailors League" που διεξήχθη στην Ιταλία)
· 4 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαυλας στο "1ο Διεθνές Μάστερς Μίτινγκ Κολύμβησης Κύπρου")
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιώργος Σταματούρος στους Έφηβους και η Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Κορασίδες στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξήχθη στα Χανιά) 
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Τάε Κβο Ντο (Το κατέκτησε η Αλίκη Καραμαργιού στο «6ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu»)
· 17 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο "Grand Prix Χριστουγέννων" για το 2016)
 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
YΓ1: Μην ξεχνάτε μάγκες. ΌΛΟΙ οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να δώσουν μόλις 10 ευρώ για να εκδόσουν ετήσια κάρτα φιλάθλου.Για να συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Θρύλο μας να πρωταγωνιστεί ΠΑΝΤΟΥ!
ΥΓ2: Να ξέρετε αδέρφια, για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, στατιστικά, φωτογραφίες, ρεπορτάζ κλπ μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μπαίνετε στο επίσημο και ανανεωμένο πλέον σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr).
ΥΓ3: Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε και καλό υπόλοιπο γιορτών, με υγεία πάνω απ'όλα! Θα τα ξαναπούμε προς τα μέσα Ιανουαρίου με όλα τα νεότερα για τα Ερασιτεχνικά μας τμήματα...
 

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Καλή χρονιά Μακ και σ ευχαριστούμε για τον κόπο σου όλο το 2016. Επιτυχίες το 2017 σε όλο τον ερασιτέχνη.