Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας 01.02 έως 07.02.2017



Καλησπέρα σε όλους τους σύγγαυρους.
 
Την περασμένη εβδομάδα είχαμε πολλά και ενδιαφέροντα! Μεγάλες νίκες, κατακτήσεις χρυσών μεταλλίων, σπουδαίες εμφανίσεις σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο και πολλά ακόμη...
 
Πάμε λοιπόν να δούμε την ειδησεογραφία όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού όπως αυτή διαμορφώθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε.
 
 
 
Μπάσκετ Γυναικών: Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, τόσο για τις υποχρεώσεις τις στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας φιλικός αγώνας με την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου. Στην φιλική αναμέτρηση η οποία έληξε με σκορ 87-50 (21-11, 45-28, 64-39, 87-50) υπέρ του Ολυμπιακού, η προπονήτρια των ερυθρόλευκων Ελένη Καπογιάννη, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις αθλήτριες της σε διάφορα σχήματα.


 
Δύο μέρες μετά το φιλικό, είχαμε στροφή στο πρωτάθλημα όπου η ομάδα μας  επικράτησε με 80-49 του Κρόνου Αγίου Δημητρίου στην κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας και συνέχισε την απολύτως νικηφόρα πορεία της. 


 
Οι «ερυθρόλευκες» σημείωσαν την 13η νίκη τους σε ισάριθμα ματς στο φετινό πρωτάθλημα η οποία είναι παράλληλα η 41η σε 41 ματς στις εγχώριες διοργανώσεις από την περσινή σεζόν! Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ξεκίνησε πολύ δυνατά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση σημειώνοντας 28 πόντους και δεχόμενος 9 στο πρώτο οκτάλεπτο. Στη 2η περίοδο το επιμέρους 8-10 έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με το 36-19 υπέρ του Θρύλου. Στη συνέχεια η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη ανέβασε και πάλι στροφές πετυχαίνοντας 23 πόντους στην 3η περίοδο και με το επιμέρους 23-17 ο Ολυμπιακός έφτασε στο 59-36 έχοντας ουσιαστικά κλειδώσει από νωρίς την υπόθεση της νίκης την οποία πήρε με τελικά με 80-49. Η επόμενη αγωνιστική του Πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τη Νίκη Λευκάδας.
 
 
Βόλεϊ Ανδρών: Μετά την άνετη νίκη του στον τελικό του Λιγκ Καπ, ο Ολυμπιακός υπέταξε τον ΠΑΟΚ στην έδρα του, με 3-2 σετ και έδειξε χαρακτήρα ομάδας, παρά τις πολλές βασικές ελλείψεις που είχε, με τους Αγκάμες, Φιλίποφ και Ντάφ να μην μπορούν να βοηθήσουν αφού ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Οι αθλητές του Θρύλου αν και βρέθηκαν δυο φορές πίσω στο σκορ δεν παρέδωσαν τα όπλα και με σθένος ψυχής κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να περάσουν νικηφόρα από την έδρα του ΠΑΟΚ, αφιερώνοντας την μεγάλη αυτή νίκη τους στα αδικοχαμένα θύματα της Θύρας 7. 


 
Ο αγώνας που είχε δυο όψεις παραλίγο να χαλάσει από τις χωρίς λόγο, υπερβολικές διαμαρτυρίες του προπονητή και των παικτών του ΠΑΟΚ, όταν σε μια καθαρή φάση όπως φαίνεται και από τα ριπλεϊ, ο Στιβαχτής κέρδισε τον 17ο πόντο του Ολυμπιακού στο 4ο σετ. Η ένταση από τον αγωνιστικό χώρο μεταφέρθηκε και στην εξέδρα με πολλές ρίψεις αντικειμένων προς τους παίκτες των ερυθρόλευκων. Πριν την έναρξη του 5ου σετ ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ κ. Τσαλόπουλος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές, ενώ και όταν άρχισε ξανά ο αγώνας, τα αντικείμενα δεν σταμάτησαν να πέφτουν βροχή. Χαρακτηριστικά ο Κοκκινάκης και ο Στιβαχτής αναγκάστηκαν να καθυστερήσουν την εκτέλεση σερβίς στο ται μπρεικ για να μαζευτούν από το ταραφλεξ αντικείμενα που είχαν πέσει από την εξέδρα.
 
Αυτό που μένει στο τέλος για την ομάδα μας, είναι ότι συνεχίζει το αήττητο σερί που "τρέχει" από την αρχή της σεζόν και οδεύει ακάθεκτη προς την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για αύριο όπου θα αντιμετωπίσουμε την Παναχαϊκή στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος.
 
 
Βόλεϊ Γυναικών:  Τον δρόμο για την διεκδίκηση του 7ου διαδοχικού Κυπέλλου Ελλάδας, άνοιξε η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 3-0 σετ του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και προκρίθηκαν στους «8» της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε δυσκολίες κόντρα στον Πανιώνιο και έφτασε άνετα στην τελική επικράτηση.  Ο Θρύλος ξεκίνησε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε το πρώτο σετ δια περιπάτου με 25-8. Το δεύτερο σετ ολοκληρώθηκε μέσα σε 17 λεπτά με 25-13 υπέρ της ομάδας του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς που πήρε με 25-16 και το τρίτο για να φύγει με τη νίκη-πρόκριση από τη Νέα Σμύρνη.


 
Λίγες μέρες αργότερα και πραγματοποιώντας μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού νίκησε με 3-0 σετ τους Μακεδόνες Αξιού στο Δ.Α.Κ. Κυμίνων και πλέον στρέφει την προσοχή της στη «μάχη» για την διεκδίκηση μιας ιστορικής πρόκρισης στους «8» του Challenge Cup, στο παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί με αντίπαλο την Τσανάκαλε στο Ρέντη σήμερα στις 20:30! Εξυπακούεται πως όποιος μπορεί να βρεθεί στο Ρέντη και να στηρίξει με τη φωνή του την ομάδα, πρέπει να το κάνει.


 
Ο Ολυμπιακός που συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος διεύρυνε το νικηφόρο σερί του, έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και επιβεβαίωσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα την ανωτερότητά του από τον αντίπαλο, φτάνοντας στην τελική επικράτηση μέσα σε 59΄ λεπτά! Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης ήταν η Σάσκια Χίπε με 15 πόντους (11/25 επ., 4 άσους) και ακολούθησε η Λαζάρεβιτς με 12 (10/14 επ., 2 άσοι, 67%υπ.-67αρ.). Η επόμενη αγωνιστική του Πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον Πανναξιακό.
 
Σε επίπεδο υποδομών, στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των ακαδημιών στους αγώνες που έδωσαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

 
 
Μπιτς Βόλεϊ: Κανένα αγωνιστικό νεότερο δεν είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα μπιτς βόλει του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος μπιτς βόλει του Ολυμπιακού συνεχίζονται κανονικά υπό το βλέμμα του αρχιπροπονητή Γιάννη Μαμάη.

 
 
Πόλο Ανδρών: Η ομάδα πόλο Ανδρών του Θρύλου,επικράτησε με 21-2 του Εθνικού και αφιέρωσε τα 21 τέρματα και τη νίκη στη στην μνήμη των  21 αδικοχαμένων θυμάτων της Θύρας 7. Ο Θρύλος μπήκε ορεξάτος και κυριάρχησε απόλυτα, σκοράροντας 7 τέρματα με έξι διαφορετικούς παίκτες στο διάστημα του 1ου οκταλέπτου! Με την ίδια διάθεση συνέχισαν οι «ερυθρόλευκοι» στο 2ο οκτάλεπτο και με το επιμέρους 4-1, έφτασαν στο 11-1 στο φινάλε του ημιχρόνου. Οι Πειραιώτες σκόραραν 10 ακόμα τέρματα στο δεύτερο μέρος με το 5-1 της 3ης περιόδου και το 5-0 της τελευταίας για να φτάσουν στο 21-2 και να αφιερώσουν τη νίκη και κάθε τέρμα ξεχωριστά στα 21 θύματα της Θύρας 7!


 
Την 42η νίκη σε βάρος του Παναθηναϊκού με το ασύλληπτο σερί που κρατάει 16 χρόνια και συγκεκριμένα 5.831 ημέρες πλέον, πανηγύρισε η ομάδα πόλο Ανδρών του Θρύλου το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου! Οι Πειραιώτες επικράτησαν άνετα με 11-3 των «πράσινων» στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο σημερινό κρίσιμο παιχνίδι (18:00) με την O.S.C. Βουδαπέστης στο Παπαστράτειο για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Παράλληλα αυτή ήταν η 25 διαδοχική νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό σε επίπεδο Ερασιτεχνικών τμημάτων! Κατά τα λοιπά οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν χωρίς τον Γιόζιπ Πάβιτς, τον Μλάνταν Γιάνοβιτς και τον Γιώργο Ντόσκα ωστόσο έκαμψαν με χαρακτηριστική ευκολία την αντίσταση των γηπεδούχων και χωρίς να «φορτσάρουν» ιδιαίτερα.


 
Η επόμενη αγωνιστική του Πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας το ΝΟ Καλαμακίου και περιμένουμε φυσικά μια ακόμα άνετη επικράτηση.
 
Σε επίπεδο υποδομών, την περασμένη εβδομάδα είχαμε την έναρξη της Α'φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την 1η θέση στον όμιλό του, όπως ήταν αναμενόμενο. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων που έδωσαν οι νεαροί μας αθλητές.
 
· ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ - ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡ.  21-2
· ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ  6-11
· ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ - ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ  15-3
· ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ  5-27
 
 
Πόλο Γυναικών: Μια ακόμα νίκη σε βάρος της Βουλιαγμένης πανηγύρισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, που επικράτησε με 12-10 του Ν.Ο.Β. στο Κολυμβητήριο του Λαιμού στο δεύτερο παιχνίδι της Β' Φάσης του πρωταθλήματος.Αυτή ήταν η 11η διαδοχική νίκη (σε Ελλάδα και Ευρώπη) των «ερυθρόλευκων» κόντρα στη Βουλιαγμένη. Ο Ολυμπιακός που αγωνίστηκε από το 3:15 της 3ης περιόδου, χωρίς τον Χάρη Παυλίδη, ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, πανηγύρισε την επικράτηση αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την καρδιά και το μέταλλο του πρωταθλητή που διαθέτει.

 
 
Κολύμβηση: Υπό το βλέμμα του Ασημένιου Ολυμπιονίκη Σπύρου Γιαννιώτη, που έδωσε το παρών την Κυριακή, στην τελευταία ημέρα των αγώνων, για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των τέως συναθλητών του στον Ολυμπιακό, οι κολυμβητές του Θρύλου κέρδισαν συνολικά 31 μετάλλια, μετά την ολοκλήρωση του Χειμερινού πρωταθλήματος που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ! 16 Χρυσά, 9 αργυρά και 6 χάλκινα τα οποία συνοδεύτηκαν με δυο όρια για το Παγκόσμιο της Βουδαπέστης από τον Απόστολο Χρήστου. Αξίζει να σημειωθεί ότι όριο για την συμμετοχή τους στους χειμερινούς αγώνες έπιασαν αρκετοί νεαροί και νεαρές κολυμβήτριες των ακαδημιών μας, οι οποίοι συμμετείχαν κανονικά στην διοργάνωση.
Εννοείται πως ο Ολυμπιακός πήρε για ακόμα μια φορά (5η συνεχόμενη και 32η συνολικά στην ιστορία του) τον άτυπο τίτλο του Πρωταθλητή Χειμώνα όσον αφορά το εν λόγω Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης.

 
 
Στίβος: Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, διεξήχθη υπό την αιγίδα του Παναθηναϊκού και με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων ο αγώνας δρόμου "Λεοωφόρος Δρομέων" στον οποίο μάλιστα συμμετείχε και ένας αθλητής του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, στον αγώνα συμμετείχε ο "δικός μας" Αντώνης Τριπόδης ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία των 5 χλμ και κατέκτησε μάλιστα το αργυρό μετάλλιο! Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που χειροκρότησαν τον αθλητή του Ολυμπιακού, δείχνοντας έτσι πως πάνω από τους φανατισμούς, βρίσκεται ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ! 
Στα αριστερά της φωτογραφίας που ακολουθεί (και η οποία πάρθηκε από το εκπληκτικό σάιτ runningnews.gr στο οποίο υπάρχει πλούσιο υλικό όσον αφορά τις διοργανώσεις στίβου) μπορείτε να δείτε τον αθλητή μας κατά τη διάρκεια της βράβευσής του.

 
 
Ιστιοπλοϊα: Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ανέρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της (eio.gr) το αναλυτικό πρόγραμμα των φετινών Πανελληνίων πρωταθλημάτων σε όλες τις κατηγορίες. Το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί.

 
 
Κωπηλασία: Μια νέα πρόσκληση από την Ομοσπονδία Κωπηλασίας, προέκυψε για τον αθλητή  του τμήματος  Κωπηλασίας του Ολυμπιακού, Βασίλη Αγγελόπουλο. Ο αθλητής μας έχει δείξει ότι είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος αλλά και με τις συνεχόμενες κλήσεις του στην Εθνική Ομάδα.

 
 
Κανόε Καγιάκ: Με αφορμή την πρόσκληση των πρωταθλητών του Ολυμπιακού (Νίκος Κάτσιος, Παντελής Αντωνόπουλος, Άρης Φέτζιαν) στις μελλοντικές Εθνικές Ομάδες του Κανόε Καγιάκ, η προπονήτρια του τμήματος, Βάλια Κορμού δήλωσε τα εξής: 
 
Βάλια Κορμού: «Εύχομαι Καλή αθλητική δημιουργική χρονιά για τον Ολυμπιακό μας,  να μαζέψουμε παντού όλα τα κύπελλα. Είναι τιμητική ή πρόσκληση τόσο για μένα όσο και για τους αθλητές μου να βρίσκονται στους καλύτερους της Ελλάδας στο πρόγραμμα Εθνικές Ομάδες. Τα πλάνα που έχω για την φετινή χρονιά είναι σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Περιμένω όμως και οι κατηγορίες ανάπτυξης να προσκληθούν στο ίδιο πρόγραμμα αφού διακρίθηκαν ως πρωταθλητές οι αθλητές /τριες μας.  Στόχος μου για την φετινή χρονιά είναι στο πρωτάθλημα να συμμετέχουν μόνο οι καλύτεροι του τμήματος οι οποίοι θα βρίσκονται κοντά στα όρια πρόκρισης».
 

 

 
Παρακανόε: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στην μαρίνα Ζέας, που βρίσκονται στην Καστέλα του Πειραιά. Θυμίζουμε πως μαζί με τους αθλητές του Ολυμπιακού, τις προπονήσεις τους στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις κάνουν και οι αθλητές των σωματείων "Τριπτόλεμος", "Νίκη" και "Μαρούσι" τα οποία "φιλοξενεί" ο σύλλογός μας παρέχοντας τους το έμπειρο προσωπικό του καθώς και τις εγκαταστάσεις του (γυμναστήριο, αποδυτήρια, αθλητικό εξοπλισμό κλπ). Τα τμήματα εγγραφών παραμένουν ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμεί να ασχοληθεί ενεργά με το άθλημα του Παρακανόε, πλάι σε έναν από τους καλύτερους προπονητές του είδους, Θανάση Γιαννόπουλο. 

 
 
Πινγκ Πονγκ: Την εβδομάδα που μας πέρασε δεν είχαμε αγωνιστική δράση όσον αφορά τα ερυθρόλευκα τμήματα πινγκ πονγκ ανδρών και γυναικών. Οι ερυθρόλευκοι αθλητές του συγκεκριμένου τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους.


 
Σε άλλα νέα, το διάστημα 4/5 Φεβρουαρίου είχαμε τη διεξαγωγή του Ανοιχτού Πρωταθλήματος Καρέας, ωστόσο μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το παρόν άρθρο δε μας είχαν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των αγώνων. 
 
 
Ξιφασκία: Οι δύο αθλητές που απαρτίζουν την αγωνιστική ομάδα του τμήματος, η Βάσω Βουγιούκα και ο Γιώργος Τσουρούτας συνεχίζουν κανονικά τα ατομικά τους προγράμματα και προπονήσεις. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα δεν υπάρχει κάποια διοργάνωση σε εγχώριο ή διεθνές επίπεδο που να αφορά το αγώνισμα στο οποίο κατατάσσονται οι δύο "ερυθρόλευκοι" αθλητές μας.

 
 
Πυγμαχία: Ο Παναθηναϊκός ιοργάνωσε το Κύπελλο Πόλεων «Ευδοκία Αϊδινιώτη» εις μνήμην της μητέρας του προπονητή Πυγμαχίας του Συλλόγου Γιάννη Αϊδινιώτη. Οι αγώνες έλαβαν χώρα τη Δευτέρα (06/02) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» υπό την αιγίδα της ΠΠΟ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυγμαχίας). Με το αγωνιστικό να περνάει σε δεύτερη μοίρα, αυτο που κρατάμε είναι το γεγονός πως οι αθλητές των δύο σωματείων φωτογραφήθηκαν εναγκαλισμένοι δείχνοντας, όπως είπαμε και νωρίτερα, πως όταν περνούν στην άκρη ο φανατισμός και η αρρώστεια, όλοι μπορούν να καταλάβουν πως πάνω απ'όλα είναι ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ και το ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ!

 
 
Ταε Κβο Ντο: Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φιλική συνάντηση της Ακαδημίας Taekwondo του Ολυμπιακού με το σύλλογο Momentum Taekwondo στον Άλιμο! Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες και παίζοντας αγώνες μεταξύ τους και δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους με το νέο ηλεκτρονικό σύστημα! 

 
 
Κικ Μπόξινγκ: Την περασμένη Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επισκέφθηκαν τα Τμήματα Πολεμικών Τεχνών του Συλλόγου μας, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Οι τέσσερις αθλητές είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις άθλησης των Τμημάτων Πολεμικών Τεχνών, τα οποία έχουν δημιουργηθεί χάρη στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Τους τέσσερις παίκτες συνόδευε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος μίλησε για τη συγκεκριμένη επίσκεψη, αλλά και για τη σημασία που έχουν αυτά τα Τμήματα για τον Σύλλογό μας. Η όλη υπόθεση είχε και το ... χαβαλέ του, ειδικά όταν οι δύο τερματοφύλακες ανέβηκαν στο ρινγκ του Κικ Μπόξινγκ και αντάλλαξαν μερικές...μπουνιές με τον προπονητή του τμήματος Πυγμαχίας, Λευτέρη Λειβάδη.

 
 
Καποέϊρα: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος καποέϊρα συνεχίζονται κανονικά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης". Θυμίζουμε πως οι προπονήσεις είναι μονόωρες και πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη (16:00-17:00) με τα τμήματα εγγραφών να παραμένουν κανονικά ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμει την εγγραφή του.

 
 
Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν πάντα ανοικτά.

 
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Σ' αγώνα της 19ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή και διατηρήθηκε μόνος πρώτος και αήττητος! Η ομάδα του Βασίλη Βούζα μετά από 17 αγώνες στη διοργάνωση έχει 15 νίκες και 2 ισοπαλίες και είναι στο +6 από τον Παναθηναϊκό ο οποίος και έχει και 18 αγώνες. 


 
Σ' αγώνα της 17ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Λειβαδιά ο Ολυμπιακός απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τον Λεβαδειακό. Η ομάδα της Βοιωτίας προηγήθηκε 1-0 με τον Παχούμη στο 45' ενώ ο Ολυμπιακός που ανέβασε την απόδοση του στο 2ο ημίχρονο ισοφάρισε (1-1) με φοβερό σουτ του Σταυρόπουλου στο 74' ενώ είχε προηγηθεί δοκάρι από τον ίδιο ποδοσφαιριστή στην προηγούμενη φάση. 


 
Σ' αγώνα της 13ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη την Κυριακή στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-4 του Αστέρα. Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη προηγήθηκε στο 8' με 0-3 ενώ πέτυχε και 4ο γκολ και είχε και 2 δοκάρια! Στο 5' ο Γεωργακόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1 ενώ στο 6' ο Κεραμίδας με σουτ μέσα στην περιοχή "έγραψε" το 0-2. Στο 8' ο Τζόρβας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Νικόλη τριπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού ενώ στο 71' ο Τζανετής πέτυχε και το 4ο γκολ μεά από ασίστ του Παπαγεωργίου.

 
Τις ημέρες που μας πέρασαν, κάποια από τα υπόλοιπα ακαδημαϊκά τμήματα ποδοσφαίρων νέων του Ολυμπιακού έδωσαν αρκετούς αγώνες, φιλικούς αλλά και επίσημους.
 
· Κ14 - Αετός Κορυδαλλού - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - 0-4
· Κ13 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟ Γέρακα - 4-0
· Κ12 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ Γιάννινα 6-0
· Κ11 - ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-7
 
 
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Την περασμένη Δευτερα (06/02) μεταδόθηκε από τους 90.4fm του "Καναλιού1" η καθιερωμένη ραδιοφωνική του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με τίτλο "Μεγάλη μου Αγάπη", στην οποία αναφέρθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα.


 
Στα επίσημα κανάλια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αλλά και του Καναλιού1 στο YouTube ("Olympiacos SFP" και "Κανάλι Ένα" αντίστοιχα) μπορείτε να βρείτε και να ακούσετε όλες τις εκπομπές.
 
 
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2016-17
H τροπαιοθήκη μας μέχρι στιγμής έχει διαμοορφωθεί ως εξής:
 
Μέχρι στιγμής, έχουμε κατακτήσει δύο (2) ομαδικούς τίτλους:
· Λιγκ Καπ Πετοσφαίρισης Ανδρών
· Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης (άτυπος)
Παράλληλα, έχουμε κατακτήσει έξι (6) ατομικούς τίτλους:
· Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Κορασίδων
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο Κορασίδων 44kg
· Κύπελλο Ελλάδος Τάε Κβο Ντο Κορασίδων 44kg
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Κατηγορίας Star
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο Ν.Ελλάδας -47kg Κορασίδων 
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο Ν.Ελλάδας -49kg Παίδων
Επίσης, έχουμε κατακτήσει δεκαέξι (16) τουρνουά:
· First International Olympiacos Tournament (Μπάσκετ Γυναικών)
· Genzin Gollu Volleyball Cup (Βόλεϊ Γυναικών)
· ZarkoPetrovic Volleyball Tournament (Βόλεϊ Ανδρών)
· Nicosia International Table Tennis Tournament (Πινγκ Πονγκ)
· Golden Splash Water Polo Mini Tournament (Πόλο Μίνι Παίδων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Νεανίδων (Πόλο Νεανίδων)
· Top Lakers Fall Classic U9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Top Lakers Fall Classic U8 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Christmas Football Tournament Boca Sport U13 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Christmas Football Tournament Boca Sport U11 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Bambini (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Junior 8X8 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Junior 9X9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Παμπαίδων (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων "Πρώτα Αθλητές, μετά Πρωταθλητές"
· Otocec Table Tennis Tournament (Πινγκ Πονγκ)
Ενώ τέλος, αθλητές του συλλόγου μας έχουν κατακτήσει πενήντα τέσσερα (54) χρυσά μετάλλια:
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Το κατέκτησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο διεθνές τουρνουά "Wolrd Junion Circuit" που διεξήχθη στην Κροατία)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιάννης Σγουρόπουλος και Έλενα Σοφρά στο τουρνουά "Αντωνία Σπανού" που διεξήχθη στο Κλειστό του Ρέντη)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κανόε Καγιάκ-Sup (Το κατέκτησε η Φραγκίσκη Μοσχάκη στα 8km των Διασυλλογικών Αγώνων που διεξήχθησαν στη Λούτσα)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κωπηλασίας (Τα κατέκτησαν στα διπλά σκιφ οι Βένια Χατζή-Μαρία Σταματέα στις γυναίκες και οι Ηλίας Ευκαρπίδης-Κωστας Κοντραφούρης στους άνδρες στους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας που διεξήχθησαν στον Πόρο)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Ιστιοπλοϊας (Τα κατέκτησαν οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας στον τρίτο αγώνα του "Star Sailors League" που διεξήχθη στην Ιταλία)
· 4 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαυλας στο "1ο Διεθνές Μάστερς Μίτινγκ Κολύμβησης Κύπρου")
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιώργος Σταματούρος στους Έφηβους και η Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Κορασίδες στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξήχθη στα Χανιά) 
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιώργος Σταματούρος στους Έφηβους, η Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Κορασίδες και η Έλσα Τέρπου στις Νεανίδες, στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξήχθη στην Πάτρα)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Τάε Κβο Ντο (Το κατέκτησε η Αλίκη Καραμαργιού στο «6ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu»)
· 17 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο "Grand Prix Χριστουγέννων" για το 2016)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Απόστολος Χρήστου σε διεθνες Κολυμβητικό Μίτινγκ που διεξήχθη στο Λουξεμβούργο)
· 16 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για το 2017)
 
 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
YΓ1: Μην ξεχνάτε μάγκες. ΌΛΟΙ οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να δώσουν μόλις 10 ευρώ για να εκδόσουν ετήσια κάρτα φιλάθλου.Για να συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Θρύλο μας να πρωταγωνιστεί ΠΑΝΤΟΥ!
ΥΓ2: Να ξέρετε αδέρφια, για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, στατιστικά, φωτογραφίες, ρεπορτάζ κλπ μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μπαίνετε στο επίσημο και ανανεωμένο πλέον σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr).
ΥΓ3: Καλή και ερυθρόλευκη εβδομάδα σε όλους, με υγεία πάνω απ' όλα...

Σχόλια

Εικόνα holland74

Μακάρι να είναι έτσι Μάκη, αν υπάρχει κάποια έκπληξη για τα 100 χρόνια..Πάντως και το βάρος που έχεις αναλάβει τεράστιο, μακάρι να έχουν τουλάχιστον αποτέλεσμα οι προσπάθειές σου;;

Εικόνα holland74

αποτέλεσμα οι προσπάθειές σου.............

Εικόνα MakTheBet

Εγώ προσωπικά θα αναρτήσω όλους τους ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟΥΣ από τις αντίστοιχες ομοσπονδίες ομαδικούς και ατομικούς τίτλους, εδώ στο σάιτ, ακριβώς στα γενέθλια των 100 ετών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (πρώτα ο Θεός να υπάρχουμε μέχρι τότε)...

Εικόνα MakTheBet

Από κει και πέρα, αν όντως υπάρξει κάτι πιο επίσημο, καλοδεχούμενο...

Εικόνα holland74

Μεγάλη πρόκριση των κοριτσιών του βόλευ και μεγάλη νίκη των ανδρών στο πόλο..Στο ματς της ομάδας βόλευ ανδρών φταίει και νόβα που πάγωσε αργότερα τη φάση..Σκόπιμα;; Δεν ξέρω...Επίσης θέλω να σχολιάσω ξανά αυτό το 1493 τίτλοι των λαγών..Που τα σκαρφίζονται ρε παιδιά;;; το 2008 λέγανε για 500 τίτλους, σε 9 χρόνια μάζεψαν άλλους χίλιους;;;;

Εικόνα MakTheBet

Τεράστιες νίκες όντως...Τα κορίτσια μας στο βόλει φέτος τρελαίνουν κόσμο...Προσωπικά ήλπιζα, αλλά δεν πίστευα ότι θα προκριθούμε επί της Τσανακαλε, και μαλιστα με 2 νίκες(!!) καθως μιλαμε για μια τουρκικη ομαδα που παιζει σε ενα απο τα δυσκολοτερα πρωταθληματα της Ευρωπης! Απο δω και περα μιλαμε για θαύμα και μακάρι να έχει και συνέχεια...

Στο πόλο, και μόνο το γεγονός ότι κρατήσαμε ουγγρική ομάδα στα 4 γκολ, είναι από μόνο του αξιοθαύμαστο και αξιέπαινο...Πιστεύω ότι εύκολα η δύσκολα θα είμαστε και πάλι στο final 6, όμως ελπίζω φέτος να έχει καλύτερη κατάληξη από πέρυσι, όπου η μόνη μας ήττα σε ολοκληρη τη σεζόν ήταν αυτή στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ...Κρίμα, πραγματικά κρίμα...

Το γεγονός ότι πάγωσε η εικόνα χιλιοστά δευτερολέπτων αργότερα με αποτέλεσμα να υπάρξει διαστρέβλωση, μπορεί να είναι ανθρώπινο, μπορεί και όχι... Δε θέλω να σκέφτομαι έτσι, ελπίζω να έγινε λόγω της "βιασύνης" του σκηνοθέτη να βγάλει στον αέρα τη φάση...

Δεν έχω να σχολιάσω κάτι όσον αφορά τους τίτλους... Αυτό που λες από μόνο του καταντάει την όλη υπόθεση γραφική... Πάντως, η αλήθεια είναι πως πρέπει και από τη μεριά μας, ο επίσημος Ολυμπιακός να ασχοληθεί κάποια στιγμή με την υπόθεση "ΤΙΤΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ"... Προσωπικά κάνω έρευνα εδώ και χρόνια για να βρω καταγεγραμμένους και επιβεβαιωμένους τίτλους του Ολυμπιακού, όχι μόνο σε ομαδικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο... Και γνωρίζω κι άλλα 2 άτομα που κάνουν το ίδιο... Το θέμα όμως είναι ότι εμείς βασιζόμαστε κυρίως σε ηλεκτρονικά αρχεία, τα οποία μας δεσμεύουν όσον αφορά τα έτη...

Φαντάζομαι πως ο επίσημος Ολυμπιακός σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο θα έχει πρόσβαση σε ακόμα μεγαλύτερη γκάμα πληροφοριών και σε αρχεία, με αποτέλεσμα να βγει ένα ακόμα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα... Μακάρι να μας ετοιμάζουν καμιά έκπληξη σε λίγα χρόνια που κλείνουμε τα 100 χρόνια ως σύλλογος και να παρουσιάσουν ένα επίσημο σύνολο εξακριβωμένων τίτλων, σαν δώρο προς τους οπαδους για τα γενέθλια του συλόγου...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Μάκη είσαι εξαιρετικός και πολύτιμος,όπως πάντα.
Την ίδια μέρα με τη νίκη του Θρύλου στο μπάσκετ γυναικών επί του Κρόνου Αγίου Δημητρίου,ο Αθηναϊκός κέρδισε μέσα στην έδρα του ΠΑΟ με 75-69.Η δανεική από τον Ολυμπιακό παίκτρια του Αθηναϊκού Ανθή Μπαλτά αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας της στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7(Η Δώρα Παντέλη φοράει τη φανέλα με το νούμερο 8):
http://www.redking.gr/content/basketball/18066-h-ksexwristh-afierwsh-sth...

Επί λέξει:"Αθηναϊκός η ομάδα μου, η παρέα μου... περήφανη που είμαι μαζί σας... Αφιερωμένη όμως, που αλλού τέτοια μέρα!!! Ομάδα της καρδιάς μου!"

Το άρθρο του κυρίου Απόστολου για το βόλεϊ:http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/170207/o-xthesinos-ypoklysmos-sto-bolei-kai-i-proba-tzenerale-gia-tis-5-toy-marti

Ειδικά ο βάζελος ΑΡΔ του gazzetta Φώτης Καρακούσης(με παρελθόν στην καταπράσινη Αθλητική Ηχώ) λέει ακόμα και σήμερα ότι είναι υπέρβαση,ενώ ΔΕΝ είναι.Τα ίδια και ο επίσης βάζελος του sport24 και αρθρογράφος των ερασιτεχνικών σπορ για την ιστοσελίδα Κώστας Χολίδης(απ'τον λογαριασμό του στο facebook στην ενότητα Σπορ μπορείς να το συμπεράνεις).Το ίδιο επίσης η βαζέλω και αντιολυμπιακός Πηνελόπη Παπαδήμου. Το ίδιο και ο Αλαφουζικός ΣΠΟΡ FM(με ανυπόγραφο άρθρο βεβαίως-βεβαίως).Μα τέτοια ταύτιση απόψεων βρε παιδί μου...

Κερασάκι στην τούρτα να βλέπεις 3 αντιολυμπιακούς ΑΡΔ να κλαίνε και να σκούζουν. Τον Παοκτσή Σταύρο Κόλκα,τον Αεκτζή Κώστα Κετσετζόγλου(αυτός πετάχτηκε σαν τη πορδή ενώ δεν έχει ιδέα από βολεϊ)και τον βάζελο Πάνο Καραουλάνη(δεν θα σχολιάσω τον μπουγατσόβλαχο που εύχεται ψόφους).Πονάνε και φταίει ο Πειραιάς...

Επί λέξει:
Stavros Kolkas
21 ώρες ·
Αυτοί όταν χάνουν πρωταθλήματα, στοχεύουν στην ανάκτησή τους βρομίζοντας το άθλημα. Αυτό είναι το DNA τους, αυτή είναι η ιστορία τους. Όση έχω ζήσει έστω ...

Σχόλια
Tasos Tsaxiridis Ψόφος σε όποιον υποστηρίζει αυτό το μπουρδέλο.
Μου αρέσει! · 9 · 21 ώρες

Dimitrios Stoilopoulos Εγώ είδα και τα χειρότερα. Ένσταση σε αγώνα Κ13.
Μου αρέσει! · 9 · 21 ώρες

Kostas Ketsetzoglou και η κλασική δήλωση που πρέπει να έχει μπει η εκμάθηση της στον εσωτερικό τους κανονισμό την τελευταία εικοασετία: Σουλτανόπουλος: «Δεν επηρέασε το αποτέλεσμα η διαιτησία»
Μου αρέσει! · 12 · 21 ώρες

Panos Karaoulanis Αφού στα ράδια πρώτα λένε για την προεδράρα και μετά για την ομάδα τους...
Μου αρέσει! · 4 · 20 ώρες

Υ.Γ.1:Τα λένε μόνοι τους
http://www.redking.gr/content/volleyball/18156-den-xasame-apo-th-diaithsia

"Για όσα έγιναν στο χτεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Η εικόνα πλέον είναι πιο καθαρή, μετά το ματς κάναμε μια συζήτηση. Ο ΠΑΟΚ δεν έχασε από τη διαιτησία. Ξέρουμε τι πρέπει να αλλάξουμε και ο προπονητής ξέρει τι δεν πήγε καλά στη δουλειά μέσα στο γήπεδο». Αυτό που προκάλεσε ένταση στο γήπεδο που είχε 5 χιλιάδες κόσμο ήταν ο πρώτος διαιτητής. Ήταν επικίνδυνος, διαχειρίστηκε το παιχνίδι λες και έπαιζε σε γήπεδο με 9 φιλάθλους».

Για το αν η παραίτηση του κ. Τσαλόπουλου δείχνει και μία ενόχληση του προς την ομάδα: «Έχει μία αποδοκιμασία και για την ίδια την ομάδα του ΠΑΟΚ. Σας είπα και στην αρχή της συζήτησης ο ΠΑΟΚ χτες δεν έχασε από τη διαιτησία. Είχε σοβαρό αγωνιστικό έλλειμμα. Έχει πολλά πράγματα να βάλει στο παιχνίδι του. Το είδε κι ο προπονητής. Ένας συνεπής πρόεδρος θέλει και μία συνέπεια από το περιβάλλον της ομάδας, το οποίο πληρώνει. Ενδεχομένως να επηρέασε αυτό και τον κ. Τσαλόπουλο στην απόφαση και την αντίδραση του»."

http://www.sport-fm.gr/article/paisiadis-o-paok-den-exase-apo-diaitisia-...

Υ.Γ.2:Κέρδισε ο Θρύλος την ουγγρική O.S.C.Βουδαπέστης με 7-4 στο Παπαστράτειο

Εικόνα MakTheBet

Τα έγραψες όλα... Δεν έχω να προσθέσω τίποτα...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Επίσης,ο Θρύλος κέρδισε με 3-2 σετ την Τούρικικη Τσανάκαλε στο Ρέντη και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ στο βόλεϊ γυναικών

Έχουμε και το εξής γελοίο.Οι τσάτσοι του sdna ανακάλυψαν "παράγκα του γαύρου"και ότι χρειαζεται τη διαιτησία για να κερδίσει ο Θρύλος στο βόλεϊ(με ανυπόγραφο άρθρο βεβαίως-βεβαίως)!!!

"Έτσι... ποδοσφαιροποίησαν το βόλεϊ! (pics, vids)
7 Φεβρουαρίου 2017, 16:00
Τελευταία ανανέωση: 7 Φεβρουαρίου 2017, 16:05
SDNA Newsroom

Το SDNA ανοίγει το μαύρο κουτί των όσων τραγελαφικών συμβαίνουν φέτος στο βόλεϊ και τα ευρήματα τους έχουν ποδοσφαιρική χροιά. Πώς συνδέονται η ΕΟΠΕ, η ΕΟΕ και η στήριξη τους από τον Ολυμπιακό; Διαβάστε τις σατανικές συμπτώσεις... κλπ.
"

Το 'χουν τερματίσει οι τύποι...

Εικόνα Γιάννης ο Red
Εικόνα Γιάννης ο Red

Η βαζέλω και αντιολυμπιακός Πηνελόπη Παπαδήμου γράφει στο sdna και έκανε την περιγραφή του χθεσινού αγώνα για το sdna

Εικόνα MakTheBet

Αντικειμενικό σάιτ...

Εικόνα Γιάννης ο Red

"Αντικειμενικό" σαϊτ που δεν αντέχει την αλήθεια.Αλλά ρωτάει "Πόση αλήθεια αντέχεις"?

Εικόνα Warrior 7

Μετά το 3μπαλο από ημίχρονο τα ξαδερφάκια του Πινόκιο το έχουν κάνει "Πόση ξεφτίλα αντέχεις";

Εικόνα MakTheBet

Πάντως αν κάτσεις να δεις τί έγραφαν ιούλιο-αύγουστο-σεπτέμβριο θα νόμιζες ότι οι ΠΑΟ,ΑΕΚ,ΠΑΟΚ θα έπαιζαν μεταξύ τους για το πρωταθλημα και ο Ολυμπιακος μετα βιας θα εμπαινε πλει οφ...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Μάκη,έχουμε το εξής γελοίο.Οι τσάτσοι του sdna ανακάλυψαν "παράγκα του γαύρου"και ότι χρειάζεται τη διαιτησία για να κερδίσει ο Θρύλος στο βόλεϊ(με ανυπόγραφο άρθρο βεβαίως-βεβαίως)!!!

"Έτσι... ποδοσφαιροποίησαν το βόλεϊ! (pics, vids)
7 Φεβρουαρίου 2017, 16:00
Τελευταία ανανέωση: 7 Φεβρουαρίου 2017, 16:05
SDNA Newsroom

Το SDNA ανοίγει το μαύρο κουτί των όσων τραγελαφικών συμβαίνουν φέτος στο βόλεϊ και τα ευρήματα τους έχουν ποδοσφαιρική χροιά. Πώς συνδέονται η ΕΟΠΕ, η ΕΟΕ και η στήριξη τους από τον Ολυμπιακό; Διαβάστε τις σατανικές συμπτώσεις... κλπ.
"

Το 'χουν τερματίσει οι τύποι...

http://www.sdna.gr/volei/article/294559/paragka-kai-sto-volei-pics-vids

Εικόνα MakTheBet

Ε εντάξει επόμενος στόχος να ανακαλύψουνε παράγκα και στο πόλο που έχουν να μας κερδίσουν 20 χρόνια...

Εικόνα MakTheBet

Για όλα τους έχω ικανούς...