Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας 01.03 έως 07.03.2017



Καλησπέρα σε όλους τους σύγγαυρους...
 
Η περασμένη εβδομάδα ήταν υπέροχη όσον αφορά τα ερασιτεχνικά τμήματα του Ολυμπιακού, καθώς είχαμε κατακτήσεις ομαδικών και ατομικών τίτλων, νίκες επί του Παναθηναϊκού, κατακτήσεις χρυσών μεταλλίων και γενικότερα υπήρχε φουλ αγωνιστική δράση για τα περισσότερα εκ των τμημάτων μας...
 
Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά την ειδησεογραφία, όπως αυτή διαμορφώθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε...
 
 
 
 
Μπάσκετ Γυναικών: Την περασμένη Κυριακή, ο Ολυμπιακός «άλωσε» ξανά το «Π. Γιαννακόπουλος», επικράτησε με 59-69 του Παναθηναϊκού και διεύρυνε στο 30-0 το ασύλληπτο σερί νικών σε βάρος των «πράσινων» σε επίπεδο Ερασιτέχνη! Η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού παράλληλα πανηγύρισε την 7η νίκη σε ισάριθμα ματς κόντρα στις «πράσινες» από τις οποίες δεν έχει χάσει ποτέ και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.


 
Κατά τα λοιπά ο Ολυμπιακός έφυγε στο… ρελαντί  νικητής μέσα από την έδρα του Παναθηναϊκού χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Με κορυφαία την Τζόνσον που σημείωσε 25 πόντους  και την Κάιζερ που ακολουθούσε στο σκοράρισμα με 22, ο Θρύλος πανηγύρισε την 17η νίκη του σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα. Για μια ακόμα φορά ωστόσο σε έδρα του Παναθηναϊκού ακούστηκαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και χωρίς να υπάρξει διακοπή του αγώνα.
Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 11 Μαρτίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον Πανιώνιο.
 
Σε επίπεδο υποδομών είχαμε μια πολύ μεγάλη επιτυχία για το τμήμα μπάσκετ κορασίδων καθώς κέρδισε τον πρώτο αγώνα μπαράζ τον Κορυδαλλό με 24-37 και εξασφάλισε την άνοδο στην Α Κατηγορία Κορασίδων της ΕΣΚΑΝΑ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.


 
Τα κορίτσια της ερυθρόλευκης ακαδημίας μπάσκετ έκαναν εξαιρετική εμφάνιση, έπαιξαν με συγκέντρωση και πάθος και έδειξαν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης πόσο πολύ ήθελαν την νίκη. Παρόλο το άγχος λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, έκαναν το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι. Τώρα απομένει ένας αγώνας ακόμη με τον νικητή του παιχνιδιού Ιωνικός Νίκαιας-Τερψιθέα για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.
 
 
Βόλεϊ Ανδρών: Ο Ολυμπιακός σημείωσε την 19η νίκη του στην Volley League 2016-17, διατηρώντας έτσι το αήττητο σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και κλειδώνοντας και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Volleyleague. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-0 σετ της Κηφισιάς με τον προπονητή Σλόμποταν Μπόσκαν να έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς αθλητές τους, και ειδικότερα σε ορισμένους οι οποίοι δεν είχα αρκετό έως σήμερα.


 
Στο πρώτο σετ η Κηφισιά φάνηκε ανταγωνιστική απέναντι στους ερυθρόλευκους, τους πίεσε αλλά τελικά ο ολυμπιακός ήταν αυτός που κέρδισε το σετ με 25-23. Το δεύτερο σετ αποτέλεσε έναν μονόλογο τον Πειραιωτών, οι οποίοι σε 20 μόλις λεπτά κατάφεραν να επικρατήσουν με 25-12, ο προπονητής του Ολυμπιακού κ. Μπόσκαν, συνέχισε να κάνει αλλαγές και να δοκιμάζει σχήματα. Στο τρίτο σετ η Κηφισιά  φάνηκε σαφώς πιο ανταγωνιστική απ’ ότι στο δεύτερο χωρίς όμως να μπορέσει να κερδίσει κάτι παραπάνω από 22 πόντους. Κορυφαίος του Ολυμπιακού ήταν ο Ανδρέας Φράγκος με 16 πόντους , 2 άσσους 68% υποδοχή , με τον Σουλτανόπουλο να ακολουθεί με 8 πόντους (4/7 ε., 1 άσσος, 3 μπλοκ). Ο Τσούπκοβιτς πέρασε στο αγωνιστικό χώρο στο τέλος του δεύτερου σετ , αγωνίστηκε ως διαγώνιος και κατάφερε να κερδίσει 9 πόντους (7/11 ε., 2 μπλοκ).
Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 8 Μαρτίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
 
Πάμε να δούμε τώρα τα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομής όσον αφορά την εβδομάδα που μας πέρασε:
 
Παίδες
Ολυμπιακός-ΓΣ Ηλιούπολης 3-0
Δασκαλέρος  Γιώργος, Δημούδης  Κώστας, Ζωγραφάκης Δημήτρης, Κοβάτσεβ Νίκος, Μαγγανάς Πέτρος, , Μπαρμπούνης Σπύρος, Συναδινός Σωτήρης, Στράτος Απόστολος, Μπακοδήμος Σπύρος, Σαπουντζής Μάριος, Μαζωνάκης Κώστας 
 
Παμπαίδες
Ολυμπιακός-ΓΣ Πανιώνιος 3-0
Δασκαλέρος Γεώργιος, Δήλερης Νικόλαος, Ζωγραφάκης Δημήτρης, Κουτρούλης Τριαντάφυλλος, Μαζωνάκης Κωνσταντίνος, Μαλατράς Νικόλαος, Μάρτος Κωνσταντίνος, Μπακοδήμος Σπυρίδων, Μπαραμπάτης Ρούσσας Ιωάννης, Σαπουντζής Μάριος, Στράτος Απόστολος, Στράτος Αθανάσιος, Χατζηκλημανογλου Γιάννης
 
 
Βόλεϊ Γυναικών: Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός τον ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν δια περιπάτου με 3-0 σετ του Παναθηναϊκού στο ΔΑΚ Γλυφάδας και προκρίθηκαν άνετα στον τελικό της διοργάνωσης. Τα σετ χρονολογικά ολοκληρώθηκαν με σκορ 14-25, 24-26 και 12-25. Τα στατιστικά των αθλητριών μας είχαν ως εξής: ιώτα 12 (5/12 επ., 1 άσο, 6 μπλοκ), Λαζάρεβιτς 7 (6/14 επ., 1 άσο, 20% υπ. – 20% άριστες), Μαλασάι 7 (6/17 επ., 1 μπλοκ, 41% υπ. – 26% άριστες), Λαμπρούση 12 (8/11 επ., 1 άσο, 3 μπλοκ), Χριστοδούλου 4 (3/7 επ., 1 μπλοκ), Χίπε 18 (16/32 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Κονόμι –λ (58% υπ. – 42% άριστες), Βλαχάκη.


 
Την Κυριακή 5 Μαρτίου, μια ακόμα ένδοξη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου μας, έγραψε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού που αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας για 7η διαδοχική φορά, επικρατώντας με 3-1 σετ του Πανναξιακού στον τελικό του Final Four που διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας. Μετά την άνετη νίκη με 3-0 σετ στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ο Θρύλος νίκησε στον τελικό και τον Πανναξιακό και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπελλου. 


 
Ο πρώτος χρονικά τίτλος της σεζόν κατέληξε στον Πειραιά και πλέον οι «ερυθρόλευκες» στρέφουν την προσοχή τους στον σπουδαία επαναληπτικό με την Αστερίξ την προσεχή Τετάρτη στο Ρέντη, όπου θα διεκδικήσουν την ιστορική πρόκριση στους «4» του CEV Challenge Cup. Ενημερωτικά να αναφέρουμε επίσης πως η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 11 Μαρτίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τον Άρη.
 
Πάμε να δούμε τώρα τα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομής όσον αφορά την εβδομάδα που μας πέρασε:
 
Κορασίδες Α’
Ολυμπιακός-ΑΟΝ Αργυρούπολη 3-0
Αδαμοπούλου Χριστίνα, Γκιούρδα  Έλενα, Ζαμπάτη  Όλγα, Ζουμίδη  Έρικα, Καίσαρη  Πολυξένη, Λαναρά  Μαρκέλα, Λιόλιου  Γεωργία, Μικέλη  Μαρία, Μπακιρτζογλου  Μαριλία, Πετροπούλου Δήμητρα, Τσαλικούση  Θένια, Ψαρράκη Αφροδίτη
 
Παγκορασίδες Δ'
ΑΓΟΓ Ευρυάλη - Ολυμπιακός 3 - 0
Βολιανίτη Μαρία, Γαϊτάνη Μαρίλια, Γκουτζουρή Μαριαννίνα, Καλλιγά Κωνσταντίνα, Κετικίδου Κωνσταντίνα, Κλωνάρη Ειρήνη, Παναγιωταράκου Αγάπη, Παπαδοπούλου Καλλιόπη, Στάϊκου Πολυξένη, Στεργίου Περσεφόνη, Χριστοδούλου Χριστίνα 
 
Παγκορασίδες Ά'
Ολυμπιακός - ΑΕ Αίολος Ταύρου 3-0
Γκιούρδα Στυλιανή, Δελή Θωμαϊς, Καλακίδη Θεοδώρα, Μαλατρά Δήμητρα, Μερακλή Μαρία-Νεκταρία, Μυλωνά Ανδρομάχη, Παπαδιά Δανάη, Ρέκα Αθηνά, Τσαλικούση Θεώνη, Χριστοπούλου Ζωή
 
 
Μπιτς Βόλεϊ: Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαρτίου διεξήχθη το πρώτο τουρνουά Beach Volley head to head ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το IBeach Volleyball Club στις εγκαταστάσεις της Σχολής του πρώην αθλητή της ομάδας μας, Κώστα Ταμπουρατζή που συμμετείχε ενεργά στην ίδρυση του τμήματος Beach Volley.  Το τουρνουά διεξήχθη στου Παπάγου, ήταν ανοικτό για όλους τους αθλητές-τριες που ήθελαν να συμμετάσχουν .Η συγκεκριμένη διοργάνωση φιλοξένησε και παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού . Το Σάββατο διεξήχθη μικτό τουρνουά σε 3 κατηγορίες Bronze , Silver και Gold, ενώ η κατηγορία Bronze οδηγούσε ομάδες στο SIlver (ενιαίο). Οι κατηγορίες Silver και Gold ανέδειξαν τους δικούς τους νικητές .


 
Την Κυριακή διεξήχθη τουρνουά ανδρών και γυναικών Silver & Gold, σε ξεχωριστές κατηγορίες. Η ιδιαιτερότητα του τουρνουά, είναι πως στο head to head το coaching επιτρεπόταν. Όσο για τους προπονητές και το coaching παρεχόταν σε όσους το επιθυμούσαν από τον Ολυμπιακό αλλά και από το  IBeach Volleyball Club.
 
 
Πόλο Ανδρών: Την πρόκριση στο Final Six που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη εξασφάλισε για δεύτερη διαδοχική χρονιά η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού που επικράτησε της Σπαντάου με 10-8 στο Παπαστράτειο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του LEN Champions League. Ο Θρύλος «κλείδωσε» μαθηματικά την παρουσία του στην τελική φάση της διοργάνωσης, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των ομίλων και πλέον θα κοιτάξει να διασφαλίσει την 1η θέση στην οποία βρίσκεται για να βρεθεί απευθείας στον ημιτελικό! Οι Πειραιώτες εξακολουθούν να οδηγούν την κούρσα του Α’ ομίλου μαζί με την Ζόλνοκ (έχει εξασφαλισμένη παρουσία στο Final Six) και η 1η θέση θα κριθεί ουσιαστικά στην αναμέτρηση με τους Ούγγρους στο Παπαστράτειο στις 5 Απριλίου!


 
Λίγες μέρες αργότερα, την 17η νίκη σε ισάριθμα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα σημείωσε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού που επικράτησε με 15-2 του Πανιωνίου στο Παπαστράτειο. Μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στο Final Six του Champions League ο Θρύλος διεύρυνε το απόλυτα νικηφόρο σερί του εντός συνόρων πραγματοποιώντας μια ακόμα καλή εμφάνιση. 
Η επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 8 Μαρτίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τη Βουλιαγμένη.
 
Σε επίπεδο υποδομών, την 1η θέση στον Γ’ Όμιλο Αττικής του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης κατέλαβαν οι Μίνι-Παίδες της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας με απολογισμό τεσσάρων νικών σε τέσσερις αναμετρήσεις και πανηγύρισαν την πρόκριση στην Β’ Φάση.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήρθαν ως εξής:
 
· ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – Α.Ο. Ιωνικός 14–6
· Α.Ε. Χαϊδαρίου- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. 5–17
· ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – Γ.Σ. Περιστερίου 17–8
· Σ.Κ. Ροή - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.  6–13
 
 
Πόλο Γυναικών: Μια ακόμα νίκη, την 5η φετινή σε ισάριθμα ματς σημείωσε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού κόντρα στη Βουλιαγμένη. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 5-6 του ΝΟΒ στο Κολυμβητήριο του Λαιμού στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση, με την Μπιανκόνι να ανοίγει το σκορ στον παίκτη παραπάνω, με τη συμπλήρωση ενός λεπτού και την Ελευθερία Πλευρίτου με ένα πολύ ωραίο γκολ από την περιφέρεια να δίνεται προβάδισμα δυο τερμάτων στα μισά της περιόδου. Η Ξενάκη μείωσε σε 1-2 αλλά η Ελευθερία Πλευρίτου στην κόντρα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό της τέρμα (3:32), διαμορφώνοντας το 1-3 με το οποίο ολοκληρώθηκε το 1ο οκτάλεπτο. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχες με δυο διαδοχικά τέρματα ισοφάρισαν σε 3-3, αλλά η Σμιτ σκοράροντας από το φουνταριστό έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Θρύλο, σημειώνοντας το 3-4 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.


 
Στα μέσα της 3ης περιόδου, η Βουλιαγμένη ισοφάρισε εκ νέου αλλά και πάλι η Σμιτ ήταν αυτή που έβαλε τον Ολυμπιακό σε ρόλο οδηγού, πετυχαίνοντας το 4-5 (3:27). Η Βασιλική Πλευρίτου, 8’’ πριν τη λήξη του οκταλέπτου, διεύρυνε το προβάδισμα του Θρύλου «γράφοντας» το 4-6! Στην τελευταία περίοδο οι «ερυθρόλευκες» διαχειρίστηκαν και έλεγξαν την κατάσταση. Η Τσουκαλά μείωσε σε 5-6 ένα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα, αλλά ο Ολυμπιακός κράτησε αυτό το σκορ και έφτασε στη νίκη με τη Νικόλ Ελευθεριάδου να μπλοκάρει το σουτ της Τσουκαλά στην τελευταία επίθεση.
Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 11 Μαρτίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός την Πάντοβα για τον επαναληπτικό της Euroleague. Θυμίζουμε πως στο 1ο παιχνίδι φέραμε ισοπαλία 10-10 κατόπιν σφαγής από τους διαιτητές.
 
 
Κολύμβηση: Eντυπωσιακή ήταν για μια ακόμη φορά η παρουσία του Ισίδωρου Παγιαύλα στο Irish Open Masters Championships 2017. Ο κολυμβητής της κατηγορίας Masters του Ολυμπιακού συμμετείχε στη διοργάνωση που  διεξήχθη στο Λίμερικ της Ιρλανδίας και στην οποία έλαβαν μέρος συνολικά 400 Κολυμβητές από την Ιρλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Γερμανία, την Ιταλία, την Λιθουανία και την Ελλάδα και  και διέπρεψε με την παρουσία του.


 
Αναλυτικά οι επιδόσεις του Ισίδωρου:
 
· 4 Χρυσά: Πρωταθλητής Ιρλανδίας στα 1500μ. Ελεύθερο, 400μ. Ελεύθερο, 100μ και 200μ. Πεταλούδα
· 2 ασημένια: 200μ. Ελεύθερο και 200μ. Πρόσθιο
· 2 χάλκινα: 200μ. Μικτή και 50μ. Πρόσθιο
· 4η θέση στα 100μ. Πρόσθιο
· Βραβείο Καλύτερου Ξένου Κολυμβητή της διοργάνωσης
 
 
Ιστιοπλοϊα: Την εβδομάδα που μας πέρασε δεν είχαμε κάποιο αγωνιστικό νεότερο όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα ιστιοπλοίας του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους στις ιδιόκτητες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας που βρίσκονται στο Μικρολίμανο, εν'όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται.

 
 
Κωπηλασία: Στον πρώτο αγώνα αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά στις 25-26 Φεβρουαρίου 2017 οι αθλητές του τμήματος Κωπηλασίας του Ολυμπιακού, έδειξαν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.


 
Πάμε να δούμε τις επιδόσεις των αθλητών μας:
 
· Ο πρωταθλητής μας Βασίλης Αγγελόπουλος κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία Ανδρών
· Ο Ηλίας Ευκαρπίδης, κατετάγη 14ος ανάμεσα σε 29 αγωνιζόμενους στην κατηγορία Εφήβων
· Η Δέσποινα Μπαλάχταρη τερμάτισε 13η στην κατηγορία Νεανίδων
 
 
Κανόε Καγιάκ: Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τους Πρωτοπόρους αθλητές μας στο καγιάκ προστέθηκε στους αγώνες που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βάρης Βάρκιζας. Με 35 αθλητές συμμετοχή οι αθλητές μας διακρίθηκαν στον Μαραθώνιο αγώνα των 5 ναυτικών Μιλίων


 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα.
 
· Χρυσά (2): Κ1 Εφήβων Μυτιλήνης, Κ2 Εφήβων Μυτιλήνης - Πρινέας Γ.  Χρυσό
· Ασημένια (2): Κ2 Εφήβων Φετζιάν -  Πατέλης, Κ1 Παίδων Φετζιάν Άρης
· Αργυρό (3): Κ1 Παίδων Πρινέας Γιώργος, Κ1 Κορασίδων Αρχαρίων Λαγάκου Ν.
· Κ2 Παγκορασίδων, Νικόλ Φρακούλη, Ιζαμπέλα Μποτέτσι
 
 
Παρακανόε: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στην μαρίνα Ζέας, που βρίσκονται στην Καστέλα του Πειραιά. Θυμίζουμε πως μαζί με τους αθλητές του Ολυμπιακού, τις προπονήσεις τους στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις κάνουν και οι αθλητές των σωματείων "Τριπτόλεμος", "Νίκη" και "Μαρούσι" τα οποία "φιλοξενεί" ο σύλλογός μας παρέχοντας τους το έμπειρο προσωπικό του καθώς και τις εγκαταστάσεις του (γυμναστήριο, αποδυτήρια, αθλητικό εξοπλισμό κλπ). Τα τμήματα εγγραφών παραμένουν ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμεί να ασχοληθεί ενεργά με το άθλημα του Παρακανόε, πλάι σε έναν από τους καλύτερους προπονητές του είδους, Θανάση Γιαννόπουλο. 

 
 
Πινγκ Πονγκ: Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών. Ο αρχηγός της ομάδας μας Τάσος Ρηνιώτης αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για το 2017, ο Γιάννης Σγουρόπουλος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και ο οκτώ φορές πρωταθλητής Ελλάδας Κώστας Παπαγεωργίου το χάλκινο μετάλλιο. Επίσης ο Γιώργος Σταματούρος κατέλαβε την πέμπτη θέση ενώ στο διπλό Ανδρών το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ρηνιώτης και Παπαγεωργίου ενώ το χάλκινο οι Γιάννης Σγουρόπουλος και Γιώργος Σταματούρος. Τέλος στο διπλό γυναικών το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν η Μαρία Χριστοφοράκη με την Όλγα Γεωργοπούλου.


 
Σε επίπεδο υποδομών, σάρωσαν οι αθλητές της Ακαδημίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Ολυμπιακού το Αναπτυξιακό πρωτάθλημα ηλικιακών κατηγοριών που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Καρέα.  


 
Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιδόσεις των αθλητών μας: 
 
· Χρυσό κατέκτησε ο Γιώργος Σταματούρος στην κατηγορία των Εφήβων.
· Χρυσό κατέκτησε στις Νεάνιδες η Ελισάβετ Τέρπου και αργυρό η Χατζάκη Γεωργία.
· Χρυσό κατέκτησε στις κορασίδες η Μάλαμα Παπαδημητρίου, αργυρό η Θεοδώρα Βασιλειάδου και χάλκινο η Γραμματοπούλου - Χρυσοπούλου Δανιέλα.
· Αργυρό κατέκτησε στους παίδες ο Σταματούρος Αλκιβιάδης.
· Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν ο Σωκράτης Γιαννούτσος στους παίδες (9η θέση), Κουκουτού Μαίρη στις κορασίδες (9η θέση)  και οι παγκορασίδες Χάλαρη Βασιλεία (7η θέση) και Μαρεμβελιωτάκη Εβελίνα (8η θέση).
 
 
Ξιφασκία: Οι δύο αθλητές που απαρτίζουν την αγωνιστική ομάδα του τμήματος, η Βάσω Βουγιούκα και ο Γιώργος Τσουρούτας συνεχίζουν κανονικά τα ατομικά τους προγράμματα και προπονήσεις. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα δεν υπάρχει κάποια διοργάνωση σε εγχώριο ή διεθνές επίπεδο που να αφορά το αγώνισμα στο οποίο κατατάσσονται οι δύο "ερυθρόλευκοι" αθλητές μας.


 
Στίβος: Θετική ήταν η παρουσία του τμήματος Στίβου του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου δρόμου που διεξήχθη στα Τρίκαλα. Οι νεαροί αθλητές  του τμήματος Αντώνης Τριπόδης, Στυλιανός Φιλάϊ, Χρήστος Παλούκης, Γιάννης Χριστοδουλάκης κατέκτησαν την 1η θέση στους Νέους στο ομαδικό, ενώ την 3η θέση στο ομαδικό ανδρών κατέκτησαν οι Θεόδωρος Τσολάκης, Μιχάλης Καλομοίρης, Γεράσιμος Γρίβας, Βασίλειος Ζαχαρίας.

 
 
Πυγμαχία: Το τετραήμερο 2-5 Μαρτίου διεξήχθη στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων το "Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων/Νεανίδων". Μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το παρόν άρθρο δε μας είχε γίνει γνωστό αν υπήρχαν αθλητές του Ολυμπιακού οι οποίοι να συμμετείχαν στην εν λόγω διοργάνωση. Σε άλλα νέα, οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του Ολυμπιακού συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους.

 
 
Ταε Κβο Ντο: Δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό νεότερο όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα Τάε Κβο Ντο του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις καθιερωμένες προπονήσεις τους εν'΄οψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται.

 
 
Κικ Μπόξινγκ: Δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό νεότερο όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα κικ μπόξινγκ του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις καθιερωμένες προπονήσεις τους εν'΄οψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται.

 
 
Καποέϊρα: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος καποέϊρα συνεχίζονται κανονικά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης". Θυμίζουμε πως οι προπονήσεις είναι μονόωρες και πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη (16:00-17:00) με τα τμήματα εγγραφών να παραμένουν κανονικά ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμει την εγγραφή του.

 
 
Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν πάντα ανοικτά.

 
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Σ' αγώνα της 23ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη (γήπεδο Νίκης Μεσημερίου) ο Ολυμπιακός επικράτησε 0-2 του ΠΑΟΚ και διατηρήθηκε αήττητος και πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.  Η ομάδα του Βασίλη Βούζα έπαιξε έξυπνα κυριάρχησε στον αγώνα και έτσι παρέμεινε αήττητη για 21 αγώνες και στο +4 από τον 2ο Παναθηναΐκό ο οποίος έχει και έναν αγώνα περισσότερο. 


 
Σ' αγώνα της 21ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-2 του Αστέρα και παρέμεινε στην 2η θέση που οδηγεί στο Final-4. Η ομάδα του Τάσου Θέου βρέθηκε πίσω στο σκορ (1-0) στο 18' ισοφάρισε αλλά ισοφάρισε πριν το ημίχρονο σε 1-1. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός  απέδωσε σπουδαίο ποδόσφαιρο, πέτυχε και 2ο γκολ και έφυγε από την Τρίπολη με τους τρεις βαθμούς της νίκης.  


 
Σ' αγώνα της 16ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού και διατηρήθηκε στη 2η θέση στο -2 από τον Ατρόμητο Αθηνών. 

 
Πάμε τώρα να δούμε τα αποτελέσματα των αγωνων που έδωσαν την εβδομάδα που μας πέρασε τα υπόλοιπα τμήματα υποδομών της κεντρικής ποδοσφαιρικής ακαδημίας του Ολυμπιακού.
 
· Κ16 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 1-1 (Attica Cup)
· Κ14 - Οδηγήτρια - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2 (ΕΠΣ Πειραιά Παίδων)
· Κ13 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 3-0 (Attica Cup)
· Κ12 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Εθνικός 7-0 (Attica Cup)
 
 
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Την περασμένη Δευτερα (06/03) μεταδόθηκε από τους 90.4fm του "Καναλιού1" η καθιερωμένη ραδιοφωνική του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με τίτλο "Μεγάλη μου Αγάπη", στην οποία αναφέρθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα.


 
Στα επίσημα κανάλια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αλλά και του Καναλιού1 στο YouTube ("Olympiacos SFP" και "Κανάλι Ένα" αντίστοιχα) μπορείτε να βρείτε και να ακούσετε όλες τις εκπομπές.
 
 
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2016-17
H τροπαιοθήκη μας μέχρι στιγμής έχει διαμοορφωθεί ως εξής:
 
Μέχρι στιγμής, έχουμε κατακτήσει τέσσερις (4) ομαδικούς τίτλους:
· Λιγκ Καπ Πετοσφαίρισης Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου
· Κύπελλο Ελλάδας Βόλεϊ Γυναικών
· Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης (άτυπος)
Επιπροσθέτως, έχουμε κατακτήσει έναν (1) τίτλο σε επίπεδο υποδομών:
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου Νέων
Παράλληλα, έχουμε κατακτήσει δώδεκα (12) ατομικούς τίτλους:
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο Κορασίδων 44kg
· Κύπελλο Ελλάδος Τάε Κβο Ντο Κορασίδων 44kg
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Κατηγορίας Star
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο Ν.Ελλάδας -47kg Κορασίδων 
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο Ν.Ελλάδας -49kg Παίδων
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Τριπλούν Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 60μ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 200μ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 200μ Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 400μ Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Απλό Ατομικό Ανδρών
· Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Κορασίδων
Επίσης, έχουμε κατακτήσει δεκαέξι (16) τουρνουά:
· First International Olympiacos Tournament (Μπάσκετ Γυναικών)
· Genzin Gollu Volleyball Cup (Βόλεϊ Γυναικών)
· ZarkoPetrovic Volleyball Tournament (Βόλεϊ Ανδρών)
· Nicosia International Table Tennis Tournament (Πινγκ Πονγκ)
· Golden Splash Water Polo Mini Tournament (Πόλο Μίνι Παίδων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Νεανίδων (Πόλο Νεανίδων)
· Top Lakers Fall Classic U9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Top Lakers Fall Classic U8 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Christmas Football Tournament Boca Sport U13 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Christmas Football Tournament Boca Sport U11 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Bambini (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Junior 8X8 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Junior 9X9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Παμπαίδων (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων "Πρώτα Αθλητές, μετά Πρωταθλητές"
· Otocec Table Tennis Tournament (Πινγκ Πονγκ)
Ενώ τέλος, αθλητές του συλλόγου μας έχουν κατακτήσει ενενήντα (90) χρυσά μετάλλια:
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Το κατέκτησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο διεθνές τουρνουά "Wolrd Junion Circuit" που διεξήχθη στην Κροατία)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιάννης Σγουρόπουλος και Έλενα Σοφρά στο τουρνουά "Αντωνία Σπανού" που διεξήχθη στο Κλειστό του Ρέντη)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κανόε Καγιάκ-Sup (Το κατέκτησε η Φραγκίσκη Μοσχάκη στα 8km των Διασυλλογικών Αγώνων που διεξήχθησαν στη Λούτσα)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κωπηλασίας (Τα κατέκτησαν στα διπλά σκιφ οι Βένια Χατζή-Μαρία Σταματέα στις γυναίκες και οι Ηλίας Ευκαρπίδης-Κωστας Κοντραφούρης στους άνδρες στους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας που διεξήχθησαν στον Πόρο)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Ιστιοπλοϊας (Τα κατέκτησαν οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας στον τρίτο αγώνα του "Star Sailors League" που διεξήχθη στην Ιταλία)
· 4 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαυλας στο "1ο Διεθνές Μάστερς Μίτινγκ Κολύμβησης Κύπρου")
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιώργος Σταματούρος στους Έφηβους και η Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Κορασίδες στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξήχθη στα Χανιά) 
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιώργος Σταματούρος στους Έφηβους, η Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Κορασίδες και η Έλσα Τέρπου στις Νεανίδες, στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξήχθη στην Πάτρα)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που διεξήχθη στον Κορέα)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Τάε Κβο Ντο (Το κατέκτησε η Αλίκη Καραμαργιού στο «6ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu»)
· 17 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο "Grand Prix Χριστουγέννων" για το 2016)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Απόστολος Χρήστου σε διεθνες Κολυμβητικό Μίτινγκ που διεξήχθη στο Λουξεμβούργο)
· 6 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στους Χειμερινούς Αγώνες Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α΄& Β' που διεξήχθησαν το Ο.Α.Κ.Α.)
· 16 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για το 2017)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κωπηλασίας (Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ηλίας Ευκαρπίδης στο Σκιφ Εφήβων στους αγώνες που διεξήχθησαν στο «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»)
· 17 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στους Χειμερινούς Αγώνες Παίδων/Κορασίδων/Εφήβων/Νεανίδων  που διεξήχθησαν στο Ο.Α.Κ.Α.)
· 4 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαύλας στο "Irish Open Masters Championships 2017")
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κανόε Καγιάκ (Τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στους αγώνες που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βάρης Βάρκιζας)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Αναπτυξιακό πρωτάθλημα ηλικιακών κατηγοριών που διεξήχθη στον Καρέα)
 
 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
YΓ1: Μην ξεχνάτε μάγκες. ΌΛΟΙ οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να δώσουν μόλις 10 ευρώ για να εκδόσουν ετήσια κάρτα φιλάθλου.Για να συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Θρύλο μας να πρωταγωνιστεί ΠΑΝΤΟΥ!
ΥΓ2: Να ξέρετε αδέρφια, για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, στατιστικά, φωτογραφίες, ρεπορτάζ κλπ μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μπαίνετε στο επίσημο και ανανεωμένο πλέον σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr).
ΥΓ3: Καλή και ερυθρόλευκη εβδομάδα σε όλους και καλή Σαρακοστή γενικότερα, με υγεία πάνω απ' όλα...

Σχόλια

Εικόνα thita

το απόλυτο respect για τον αγώνα σου φίλε μακ, όχι πια μοναχικό αφού καλώς μας ήρθε κι ο Γιάννης ο Red

αυτά που έγιναν με τζαντζαρα κολκα και βασιλοπουλο δεν ξέρω αν πρέπει να πανε πσατ ή εσηεα (για εμένα πρέπει να τους γίνει μήνυση και αγωγή αποζημίωσης), θεωρώ αυτονόητο πάντως πως οι τύποι αυτοί και τα μέσα που εκπροσωπούν δεν πρέπει να ξαναμπουν σε οποιαδήποτε εγκατάσταση του Θρύλου, θα ήθελα να πω κι ακόμη παραπάνω, ιδίως για το μέχρι ποιας έκτασης κατ' εμέ αντίδρασή μας παρείχαν με την συμπεριφορά τους ηθικό και ουσιαστικό έρεισμα αυτοί οι τύποι, αλλά αυτολογοκρίνομαι για να μην έχουμε επέμβαση εισαγγελέα

Εικόνα MakTheBet

Και έχουν ειπωθεί και χειρότερα... Μέχρι και απειλές έχουν ακουστεί σε ραδιόφωνα της πόλης... Έμμεσες φυσικά, αλλά δεν είμαστε 5χρονα...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Αδερφέ Πάνο,οι 2 από τους 3 βόρειους ΑΡΔ(Κόλκας,Βασιλόπουλος)που αναφέρεις είναι μέλη της τοπικής τους ένωσης συντακτών,της ΕΣΗΕΜ-Θ

http://www.esiemth.gr/members/

Μέλος του ΠΣΑΤ είναι μόνο ο Βασιλόπουλος

http://www.psat.gr/%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B7-%CF%80%CF%83%CE%B1%CF%84

Ο ΠΣΑΤ και η ΕΣΗΕΜ-Θ κοιμούνται.Ειδικά στον ΠΣΑΤ,η αυστηρότητα του εξαντλήθηκε στη διαγραφή του Διονύση Βερβελέ.2 μέτρα και 2 σταθμά

Εικόνα MakTheBet

Καλά αυτό που είχε γίνει με τον Διονύση ήταν απίστευτο... Ήθελαν μέχρι και άρθρο να ανεβάσει για τον Ασβεστά στο facebook...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Μάκη είσαι εξαιρετικός και πολύτιμος,όπως πάντα

1.Αντί για "πρωταθλητές σ'όλα τα σπορ παντοτινοί"(που είναι ψέμα),θα έπρεπε να λέγονται "πελάτες σ'όλα τα σπορ παντοτινοί":
http://www.redking.gr/content/o-laos-mas/19246-to-seri-toy-olympiakoy-me...

2.Το final 4 του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών θα διεξαχθεί στο κλειστό της Γλυφάδας,όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γλυφάδας,Γιώργος Παπανικολάου:
http://www.sportshero.gr/index.php/women-basket/item/14442-anakoinose-da...

3.Χαίρομαι που κερδίζουμε τη Βουλιαγμένη στο πόλο γυναικών(και ανδρών βέβαια),μιας και σε αυτή την ομάδα προπονήτρια είναι η Αλεξία Καμμένου,αδερφή του γνωστού πολιτικάντη Πάνου (ψε)Κα(σ)μμένου.Δεν είναι τυχαίο το αντιολυμπιακό κόμπλεξ αυτής της οικογένειας.Επίσης,είναι χρόνιο

4.Πιστεύεις ειλικρινά ότι σε έδρα του Παναθηναϊκού,ενώ ακούστηκαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα,θα διακοπεί αγώνας?Εγώ όχι. Στου Ρέντη παλαιότερα για ένα αντικείμενο είχε βγάλει ανακοίνωση ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ η φιλιππινέζα του Μελισσανίδη, η ''υπουργάρα''(κατά τον λαθρέμπορα Δημήτρη Μελισσανίδη) ο Σταύρος Κοντονής

5.Θα αναφερθώ στο SDNA και τους ΑΡΔ του.Δες σχόλια που αφήνουν οι διαχειριστές από κάτω από αυτό το post να περνάνε. ''Ψόφος'', ''έπρεπε να μπούμε μέσα να πονάς'', πρέζα κλπ.έγραψαν οι πονεμένοι βάζελοι. ''Δημοσιογραφικό'' site που (δεν) αντέχει την αλήθεια
https://twitter.com/redsagainst/status/836606481017483264

https://twitter.com/redsagainst/status/836604390517657600

6.Δες εδώ πονεμένο βάζελο.Έχει το θράσος να μιλάει για "παραχάραξη της ιστορίας"!!!:
http://www.panathinaikos-press.com/2017/03/blog-post_5.html#more

http://www.panathinaikos-press.com/2017/03/paraxarassetai-me-viaio-tropo...

Κι ένα υστερόγραφο για το τέλος.Δες εδώ "επίπεδο"βόρειων ΑΡΔ,όπως ο μπουχέσας γυναικομαστίας Νίκος Τζαντζαράς(εβδομαδιαία παοκτσήδικη φυλλάδα Forza,Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5,Gazzetta,fatgames.gr),ο επίσης γυναικομαστίαςΣταύρος Κόλκας(εβδομαδιαία παοκτσήδικη φυλλάδα Forza,Libero Fm 107.4,Sdna,εκπομπή "Kick Off"στο ΣΚΑΪ,ιστοσελίδα paok24)και Κώστας Βασιλόπουλος(εβδομαδιαία παοκτσήδικη φυλλάδα Forza,Arena Fm 89.4 και Arena Press αμφότερα του αντιολυμπιακού Νίκου Πετρουλάκη,Sdna,ιστοσελίδα inpaok.com).Ψόφοι,κατάρες και ανύπαρκτο ήθος.Κατά τα άλλα,"δημοσιογράφοι":
http://www.redder.gr/stiles/stelios-potirakis/60838/na-ta-fate-se-farmak...

Εικόνα MakTheBet

Κακώς ασχολείσαι και χαλάς τη ζαχαρένια σου αδερφέ μου... Υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που ασχολούνται και τα βλέπουν...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Εγώ πάντως ό,τι είχα να γράψω το έγραψα.Θα ήθελα το σχόλιο σου αδερφέ για τα 6 πράγματα που σχολίασα,πριν το υστερόγραφο

Εικόνα MakTheBet

1) Το 30-0 δείχνει τρία πράγματα....1ον, την πολύ καλή και σωστή δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό, με σωστές επιλογές παικτών και σωστή νοοτροπία η οποία αρμόζει στον τεράστιο σύλλογό μας...2ον το ότι πλέον η διαφορά επιπέδου μεταξύ των δύο σωματείων σε όλα τα τμήματα είναι καταφανέστατη και 3ον ότι τους έχουμε μπολιάσει με τη νοοτροπία των looser, κάτι που διαπιστώνεται αν κάτσεις και διαβάσεις τα σχόλια των ίδιων των οπαδών του παναθηναικου σε διάφορα sites και blogs...

2) Όπου και να γινόταν, πάλι εμείς θα το σηκώναμε...

3) Στο πόλο γυναικών έχουμε φτιάξει μια σούπερ ομάδα η οποία σαρώνει (και θα συνεχίσει να σαρώνει) εντός κι εκτός Ελλάδας...Δεν είναι τυχαία τα 3 συνεχόμενα τελευταία πρωταθλήματα, αλλά ούτε και τα 3 ευρωπαικα τρόπαια που έπιασαν λιμάνι σε ένα χρόνο... Έρχονται κι άλλα γλέντια, και σε 5 χρόνια θα περάσουμε τη βουλιαγμένη και θα είμαστε πρωτοπόρος σύλλογος σε ακόμα ένα άθλημα...

4) Εδώ αδερφέ μου δε διεκόπη παιχνίδι που αντικείμενο πέτυχε διαιτητή κι όχι μόνο παίκτες... Κι εμάς παλαιότερα μας ζήτησαν να εκκενώσουμε το γήπεδο για μια.......τσίχλα! Τί να λέμε τώρα.

5) Θα τα βρουν μπροστά τους αδερφέ... Και δεν είναι απειλή, απλά πιστεύω στη μοίρα και στο "ό,τι δίνεις παίρνεις κι ότι κακό εύχεσαι το λούζεσαι"...

6) Αγορίνα μου, ο καθένας μπορεί να προβάλλει τα δεδομένα με όποιο τρόπο θέλει... Τους ενοχλεί που σαρώνουμε παντού και ψάχνουν δικαιολογίες για την ανυπαρξία τους... Ας κάνουν ό,τι κάνουμε κι εμείς με τις κάρτες μέλους και φιλάθλου που προσφέρουν ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ έσοδα στον Ερασιτεχνη...Αλλά με 8 και 10.000 μέλη που έχουν αυτοί τί να πρωτοστηρίξουν? Αλλά οταν αυτοί έπαιρναν τα συνεχόμενα πρωταθλήματα δεν είδα να τους νοιάζει η κατάσταση στην οποία ήμασταν εμείς και παραπαίαμε... Τότε είχε μόνο μπλουζάκια "Τσο και Λο" και δεν ξερω γω τι... Αυτά πληρώνουν τώρα...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Σωστός σε όλα,Μάκη

Εικόνα MakTheBet

Και ξέχασα να γράψω για το πόλο γυναικών πως ΚΡΙΜΑ που δεν υπάρχει και διοργάνωση κυπέλλου... Θα παίρναμε ακόμα περισσότερους τίτλους κάθε χρόνο..

Εικόνα Γιάννης ο Red

Την ίδια ώρα που οι κορίτσαροι στο βόλεϊ κέρδισαν με 3-1 σετ την Άστεριξ Μπέβερεν στο Ρέντη και πέρασαν στους 4 του Τσάλεντζ Καπ,η Κηφισιά κέρδισε για το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ ανδρών τον ΠΑΟ με 3-1 σετ.Για Ευρώπη δεν το συζητώ για τον Ερασιτέχνη ΠΑΟ,εκεί έχουν κλείσει τα σύνορα εδώ και 6-7 χρόνια.
Επίσης κερδίσαμε τη Βουλιαγμένη με 7-10 εκτός έδρας στον Λαιμό για το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών και κερδίσαμε με 3-0 σετ τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη για την Α1 βόλεϊ ανδρών στο πάλαι ποτέ ντέρμπι