Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας 17.05 έως 23.05.2017



Καλησπέρα σε όλους τους σύγγαυρους...
 
Την περασμένη εβδομάδα, τα ερασιτεχνικά τμήματα του Ολυμπιακού συνέχισαν τις κατακτήσεις τίτλων, ενώ δεν έλειψαν οι κατακτήσεις χρυσών μεταλλίων αλλά και γενικότερα οι σπουδαίες εμφανίσεις σε ατομικό επίπεδο. Πάμε λοιπόν να τα δούμε όλα αναλυτικά, σε ένα από τα τελευταία άρθρα της φετινής χρονιάς.
 
 
 
 
Μπάσκετ Γυναικών: Αγωνιστικά νεότερα φυσικά δεν υπάρχουν, καθώς η ομάδα μας τελείωσε τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις κατακτώντας το δεύτερο συνεχόμενο αήττητο νταμπλ. 
 
Ωστόσο, σήμερα είχαμε την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τη Στέλλα Καλτσίδου, η οποία μετά την υπογραφή του συμβολαίου της έκανε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr)
 
 
Ας δούμε τί είπε:
 
Στέλλα Καλτσίδου: «Χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Είναι μεγάλο πράγμα για έναν αθλητή να παίζει σε αυτή την ομάδα. Οι στόχοι για τη νέα σεζόν είναι οπωσδήποτε η κατάκτηση των τίτλων στην Ελλάδα και να κάνουμε μια καλύτερη πορεία από φέτος στην Ευρώπη που είναι και το στοίχημα για όλους μας. Προς το παρών όλα φαίνονται πολύ θετικά για κάτι τέτοιο ωστόσο χρειάζεται πολύ δουλειά. Θέλουμε να πάμε καλά να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και να τον ευχαριστούμε με το μπάσκετ που θα παίζουμε».
 
 
 
Βόλεϊ Ανδρών: Στο βόλεϊ ανδρών δεν έχουμε φυσικά κάποιο αγωνιστικό νεότερο, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στα υπόλοιπα ακαδημιάϊκά τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού που συνεχίζουν την προσπάθειά τους για διάκριση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΔΑ.
 
 
 
Βόλεϊ Γυναικών: Ανακοινώσεων συνέχεια και αυτήν την εβδομάδα για το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού. Την αρχή έκανε η Τζίνα Λαμπρούση η οποία ανανέωσε με τον Ολυμπιακό και μετά την υπογραφη του συμβολαίου της έκανε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ  του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr)
 
 
Ας δούμε τί είπε:
 
Τζίνα Λαμπρούση: «Η φετινή χρονιά ήταν η πιο μαγική που έχω περάσει τα τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Σίγουρα και τα προηγούμενα τρία χρόνια έχω ζήσει μαγικές και πρωτόγνωρες στιγμές με την ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο να παραμένεις στην κορυφή κάθε χρόνο, όμως ο Ολυμπιακός αποδεικνύει το μέγεθός του κάθε σεζόν.  Από οργανωτικό κομμάτι και διοικητικό, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα σε όλα τα αθλήματα. Ο σύλλογος μου είναι μια οικογένεια μιας και στηρίζει όλους τους αθλητές, με τον καλύτερο τρόπο και σε όλα τα επίπεδα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ανανέωσα τη συνεργασία μου. Ελπίζω τη νέα σεζόν να κάνουμε και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη».
 
Λίγα 24ωρα αργότερα είχαμε και την πρώτη μεταγραφή της φετινής σεζόν. Ο λόγος για τη Χαρά Παπαδοπούλου, η οποία από του χρόνου θα ομορφαίνει τα γήπεδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, και αυτή έκανε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr).
 
 
Ας δούμε τί είπε:
 
Χαρά Παπαδοπούλου: «Είμαι πολύ χαρούμενη και είναι μεγάλη τιμή για εμένα που έχω επιλεγεί για να αγωνιστώ σε αυτό το σύλλογο και στη συγκεκριμένη ομάδα. Θέλω τη χρονιά που έρχεται να βάλω τα δυνατά μου, να καταβάλλω την καλύτερη δυνατή προσπάθεια ώστε να συμβάλω και εγώ στην επίτευξη των στόχων του Ολυμπιακού. Επίσης είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ, με πάρα πολύ καλές συμπαίκτριες τις οποίες έχω γνωρίσει και στην Εθνική ομάδα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού και τον προπονητή που με επέλεξαν να πλαισιώσω αυτή την ομάδα».
 
 
Μπιτς Βόλεϊ:  Κανένα αγωνιστικό νεότερο δεν είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα μπιτς βόλει του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος μπιτς βόλει του Ολυμπιακού συνεχίζονται κανονικά υπό το βλέμμα του αρχιπροπονητή Γιάννη Μαμάη στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του συλλόγου που βρίσκονται στην πλαζ Βοτσαλάκια. Οι επίσημες διοργανώσεις αργούν ακόμα μιας και είναι προγραμματισμένες για το καλοκαίρι, επομένως φανταζόμαστε πως θα ξαναασχολοηθούμε με αγωνιστικά νέα μόνο σε περίπτωση που διοργανώσει ή συμμετάσχει σε κάποιο τουρνουά.
 

 
Πόλο Ανδρών: Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, μια εβδομάδα πριν τη συμμετοχή της στο Final Six της Βουδαπέστης γνώρισε την ήττα με 7-8 στον τελικό του 18ου Final Four που διεξήχθη στο Καρπενήσι. Οι Πειραιώτες πλήρωσαν την έλλειψη συγκέντρωσης και σε συνδυασμό με την κακή μέρα στην οποία βρέθηκαν απώλεσαν το 19ο Κύπελλο.
 
 
Στον τελικό δεν αγωνίστηκαν οι Φουντούλης, Μπούσλιε και Εσπανιόλ, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την ήττα σε καμία περίπτωση. Πλέον η ομάδα στρέφει αποκλειστικά την προσοχή της στο Final Six του LEN Champions League, που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη, το διάστημα 25-27 Μαΐου.
 
 
Πόλο Γυναικών: Τα κορίτσια του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του τίτλου στους τελικούς με αντίπαλο την ομάδα της Βουλιαγμένης βγήκαν και τα ... έσπασαν σε γνωστό μαγαζί όπου πήγαν παρέα φυσικά με την κούπα του Πρωταθλήματος. Τα κορίτσια μας διασκέδασαν με την ψυχή τους απολαμβάνοντας το γεγονός ότι οι τεράστιοι κόποι που κατέβαλαν και φέτος έπιασαν τόπο και έφεραν άλλον έναν τίτλο στο λιμάνι.
 
 
Κολύμβηση: Κανένα αγωνιστικό νεότερο όσον αφορά το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού. Οι αθλητές της αγωνιστικής αλλά και της προαγωνιστικής ομάδας συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται.
 
 
Στίβος: Κανένα αγωνιστικό νεότερο δεν είχαμε ούτε όσον αφορά το τμήμα στίβου του Ολυμπιακού. Οι αθλητές της αγωνιστικής αλλά και της προαγωνιστικής ομάδας συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται.
 
 
Παρακανόε: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στην μαρίνα Ζέας, που βρίσκονται στην Καστέλα του Πειραιά. Θυμίζουμε πως μαζί με τους αθλητές του Ολυμπιακού, τις προπονήσεις τους στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις κάνουν και οι αθλητές των σωματείων "Τριπτόλεμος", "Νίκη" και "Μαρούσι" τα οποία "φιλοξενεί" ο σύλλογός μας παρέχοντας τους το έμπειρο προσωπικό του καθώς και τις εγκαταστάσεις του (γυμναστήριο, αποδυτήρια, αθλητικό εξοπλισμό κλπ). Τα τμήματα εγγραφών παραμένουν ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμεί να ασχοληθεί ενεργά με το άθλημα του Παρακανόε, πλάι σε έναν από τους καλύτερους προπονητές του είδους, Θανάση Γιαννόπουλο. 

 
Κανόε Καγιάκ: Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των αθλητών του τμήματος Κανόε Καγιάκ και SUP του Ολυμπιακού στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (21/5) στο Μικρολίμανο. Η μεγαλύτερη αποστολή της διοργάνωσης ήταν αυτή του Θρύλου με 50 καγιάκερ . Οι αθλητές μας έδωσαν χρώμα και ζωντάνια στους αγώνες στα 70 πληρώματα που συμμετείχαν και κατέκτησαν συνολικά 26 μετάλλια, 1 χρυσό, 13 αργυρά και 12 χάλκινα.
 
Το χρυσό μετάλλιο κατακτήθηκε στην κατηγορία των Κ4 Εφήβων από τους: Χαράλαμπο Μυτιλήνη, Νίκο Κάσιο, Άρη Φετζιάν και Γιώργο Πρινέα
 
 
Ιστιοπλοϊα: Κανένα αγωνιστικό νεότερο δεν είχαμε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα ιστιοπλοίας του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους στις ιδιόκτητες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας που βρίσκονται στo Mικρολίμανο.
 
 
Κωπηλασία:  Κανένα αγωνιστικό νεότερο δεν είχαμε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα κωπηλασίας του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους στις ιδιόκτητες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας που βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι.
 
 
Πινγκ Πονγκ: Οι επιτυχίες για την Ακαδημία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Ολυμπιακού, συνεχίστηκαν με την παρουσία στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων και Παγκορασίδων που διεξήχθη το Σάββατο 20 Μαΐου στην ομοσπονδιακή αίθουσα του ΣΕΦ. Στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στο Δερβένι Κορινθίας, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος προκρίθηκαν οι Μαρεμβελιωτάκη Εβελίνα, Χάλαρη Βασιλεία και Κουκουτού Ελένη.
 
 
Ξιφασκία: Οι δύο αθλητές που απαρτίζουν την αγωνιστική ομάδα του τμήματος, η Βάσω Βουγιούκα και ο Γιώργος Τσουρούτας συνεχίζουν κανονικά τα ατομικά τους προγράμματα και προπονήσεις. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα δεν υπάρχει κάποια διοργάνωση σε εγχώριο ή διεθνές επίπεδο που να αφορά το αγώνισμα στο οποίο κατατάσσονται οι δύο "ερυθρόλευκοι" αθλητές μας.

 
Πυγμαχία: Δεν είχαμε κάποιο αγωνιστικό νεότερο την εβδομάδα που μας πέρασε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα πυγμαχίας του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις καθιερωμένες προπονήσεις τους στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο τμήμα πολεμικών τεχνών του σταδίου Γεώργιος Καραισκακης, εν'όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται.
 
 
Ταε Κβο Ντο: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 18/5 η φιλική συνάντηση του τμήματος Taekwondo του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με τους Α.Σ. Taekwondo Κερατσινιου, Α.Σ. Ζευς Ασπροπύργου, Α.Σ. Δ.Υψηλάντης και Α.Σ. Δάφνης στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου "Jaguar" στο Κερατσίνι! Όλοι αθλητές είχαν τη δυνατότητα να προπονηθούν και να βελτιωθούν μέσα από δυνατά και ποιοτικά Sparring, υπό τις οδηγίες του Δασκάλου Γκόβα Ιωάννη 8th Dan.
 
 
Κικ Μπόξινγκ: Την Κυριακή 21 Μαϊου Η ομάδα του Τμήματος kickboxing του Ολυμπιακού έδωσε το παρόν στο "Night Run March" για να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια για την γυναικεία ενδομητρίωση, που ήταν και ο λόγος που πραγματοποιήθηκε η εν λόγω διοργάνωση. Από πλευράς μας να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας σε όσους κατόρθωσαν και έλαβαν μέρος.
 
 
Καποέϊρα: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος καποέϊρα συνεχίζονται κανονικά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης". Θυμίζουμε πως οι προπονήσεις είναι μονόωρες και πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη (16:00-17:00) με τα τμήματα εγγραφών να παραμένουν κανονικά ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμει την εγγραφή του.
 
 
Ποδόσφαιρο Γυναικών:  Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν πάντα ανοικτά. 
 
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Για 4η φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός κατέκτησε το βράδυ του Σαββάτου στην Τρίπολη (Θόδωρος Κολοκοτρώνης) το Πρωτάθλημα Super League K-17. Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-1 στο 40') στον τελικό  ισοφάρισε σε 1-1 στο 82' με τον Τσιριγώτη και παρότι έπαιζε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Νεοφυτίδη από το 84' οδήγησε τον αγώνα στην διαδικασία των πέναλτι και εκεί με ήρωα τον Γιάννη Νικοπολίδη που έπιασε 2 πέναλτι πήρε την κούπα κερδίζοντας με 4-1 (1-1). 
 

 
 
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Ο Θοδωρής Βλάχος, ο Κώστας Μίσσας και ο Νίκος Γέμελος ήταν οι πρωταγωνιστές της χθεσινής εκπομπής του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στο Κανάλι 1 του Πειραιά. Οι τρεις καταξιωμένοι τεχνικοί μίλησαν στη «Μεγάλη μου αγάπη» για την επικαιρότητα των ομάδων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. 
 
 
Στα επίσημα κανάλια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αλλά και του Καναλιού1 στο YouTube ("Olympiacos SFP" και "Κανάλι Ένα" αντίστοιχα) μπορείτε να βρείτε και να ακούσετε όλες τις εκπομπές.
 
 
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2016-17
H τροπαιοθήκη μας μέχρι στιγμής έχει διαμορφωθεί ως εξής:
 
Μέχρι στιγμής, έχουμε κατακτήσει δεκαπέντε (15) ομαδικούς τίτλους:
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ανδρών
· Λιγκ Καπ Βόλεϊ Ανδρών
· Κύπελλο Ελλάδας Βόλεϊ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πόλο Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πόλο Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών
· Κύπελλο Ελλάδας Βόλεϊ Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Γυναικών
· Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Ανδρών
· Κύπελλο Αττικής Πινγκ Πονγκ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Πειραιά - Δυτικής Αττικής
· Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης (άτυπος)
Επιπροσθέτως, έχουμε κατακτήσει έντεκα (11) τίτλους σε επίπεδο υποδομών:
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Superleague Κ20
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Superleague Κ17
· Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΕΣΚΑΝΑ Κορασίδων Β'
· Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΕΣΚΑΝΑ Εφήβων
· Πρωτάθλημα Βόλει ΕΣΠΕΔΑ Παίδων
· Πρωτάθλημα Βόλει ΕΣΠΕΔΑ Κορασίδων Α' 
· Πρωτάθλημα Βόλει ΕΣΠΕΔΑ Κορασίδων Γ' 
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Εφήβων
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Νεανίδων 
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου Νέων
Παράλληλα, έχουμε κατακτήσει εξήντα δύο (62) ατομικούς τίτλους:
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο Κορασίδων 44kg
· Κύπελλο Ελλάδος Τάε Κβο Ντο Κορασίδων 44kg
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Κατηγορίας Star
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο Ν.Ελλάδας -47kg Κορασίδων 
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο Ν.Ελλάδας -49kg Παίδων
· Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων Τάε Κβο Ντο -59kg Εφήβων
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων Β' 60μ Ύψος
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Διπλό Σκιφ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Ατομικό Κορασίδων
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Ατομικό Παίδων
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Τριπλούν Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 60μ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 200μ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 200μ Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 400μ Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Απλό Ατομικό Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας Πυγμαχίας Ανδρών 75kg 
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Ανδρών (25-29 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Ανδρών (55-59 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Ανδρών (60-64 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Μεικτό Ατομικό Ανδρών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ύπτιο Ανδρών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ύπτιο Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 800μ Ελεύθερο Ανδρών (50-54 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 1500μ Ελεύθερο Γυναικών (60-64 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Ελεύθερο Γυναικών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Προσθιο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Πρόσθιο Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Ανδρών (55-59 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Ανδρών (60-64 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Μεικτό Ατομικό Ανδρών (25-29 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Μεικτό Ατομικό Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Γυναικών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Ανδρών (25-29 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Ανδρών (60-64 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Πρόσθιο Ανδρών (35-39 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Πεταλούδα Ανδρών (30-34 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 800μ Ελεύθερο Γυναικών (40-44 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Γυναικών (60-64 ετών)
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Απλό Ομαδικό Κορασίδων
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Συλλόγων Πειραιά-Δ.Αττικής 100μ Ανδρών
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Συλλόγων Πειραιά-Δ.Αττικής 200μ Ανδρών
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Συλλόγων Πειραιά-Δ.Αττικής 400μ Ανδρών
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Συλλόγων Πειραιά-Δ.Αττικής Τριπλούν Ανδρών
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Συλλόγων Πειραιά-Δ.Αττικής Σφαιροβολία Ανδρών
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Συλλόγων Πειραιά-Δ.Αττικής Μήκος Ανδρών
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Συλλόγων Πειραιά-Δ.Αττικής Ακόντιο Ανδρών
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Συλλόγων Πειραιά-Δ.Αττικής Σκυταλοδρομία Ανδρών
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Συλλόγων Πειραιά-Δ.Αττικής 4Χ400 Ανδρών
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Συλλόγων Πειραιά-Δ.Αττικής 400μ Γυναικών
· Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Κορασίδων
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ 100μ Ανδρών
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ 400μ Ανδρών
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ Τριπλούν Ανδρών
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ Σφαιροβολία Ανδρών 
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ 400μ Γυναικών
· Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ Σκυταλοδρομία Ανδρών
Επίσης, έχουμε κατακτήσει τριάντα (30) τουρνουά:
· First International Olympiacos Tournament (Μπάσκετ Γυναικών)
· Genzin Gollu Volleyball Cup (Βόλεϊ Γυναικών)
· ZarkoPetrovic Volleyball Tournament (Βόλεϊ Ανδρών)
· Nicosia International Table Tennis Tournament (Πινγκ Πονγκ)
· Golden Splash Water Polo Mini Tournament (Πόλο Μίνι Παίδων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Νεανίδων (Πόλο Νεανίδων)
· Top Lakers Fall Classic U9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Top Lakers Fall Classic U8 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Nike Premier Cup U14 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Πασχαλινό "League West Attica" Προ Τζούνιορ (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Eidyliakos Tournament Προ Τζούνιορ (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Christmas Football Tournament Boca Sport U13 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Christmas Football Tournament Boca Sport U11 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Πασχαλινό Τουρνουά Σοφικού Κορινθίας Παμπαίδων (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Πασχαλινό Τουρνουά Σοφικού Κορινθίας Τζούνιορ (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Bambini (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Junior 8X8 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Junior 9X9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Acropolis Christmas Football Tournament Παμπαίδων (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Annandale Premier Cup U18 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· 6ο Acadimies Golden Cup Τζούνιορ (Ποδόσφαιρο Νέων)
· 6ο Acadimies Golden Cup Προ Παίδων (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Vikos Coca Cola Cup U11 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Kivotos Cup U10 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Kivotos Cup U9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Kivotos Cup U8 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Respect Cup U9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης "Πρώτα Αθλητές, μετά Πρωταθλητές" (Πόλο Μίνι Παίδων)
· Τουρνουά Κολύμβησης "Πρώτα Αθλητές, μετά Πρωταθλητές" (Κολύμβηση)
· Otocec Table Tennis Tournament (Πινγκ Πονγκ)
Ενώ τέλος, αθλητές του συλλόγου μας έχουν κατακτήσει εκατόν εξήντα ένα (161) χρυσά μετάλλια:
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Το κατέκτησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο διεθνές τουρνουά "Wolrd Junion Circuit" που διεξήχθη στην Κροατία)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιάννης Σγουρόπουλος και Έλενα Σοφρά στο τουρνουά "Αντωνία Σπανού" που διεξήχθη στο Κλειστό του Ρέντη)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κανόε Καγιάκ-Sup (Το κατέκτησε η Φραγκίσκη Μοσχάκη στα 8km των Διασυλλογικών Αγώνων που διεξήχθησαν στη Λούτσα)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κωπηλασίας (Τα κατέκτησαν στα διπλά σκιφ οι Βένια Χατζή-Μαρία Σταματέα στις γυναίκες και οι Ηλίας Ευκαρπίδης-Κωστας Κοντραφούρης στους άνδρες στους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας που διεξήχθησαν στον Πόρο)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Ιστιοπλοϊας (Τα κατέκτησαν οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας στον τρίτο αγώνα του "Star Sailors League" που διεξήχθη στην Ιταλία)
· 4 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαυλας στο "1ο Διεθνές Μάστερς Μίτινγκ Κολύμβησης Κύπρου")
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιώργος Σταματούρος στους Έφηβους και η Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Κορασίδες στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξήχθη στα Χανιά) 
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιώργος Σταματούρος στους Έφηβους, η Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Κορασίδες και η Έλσα Τέρπου στις Νεανίδες, στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξήχθη στην Πάτρα)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που διεξήχθη στον Κορέα)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Τάε Κβο Ντο (Το κατέκτησε η Αλίκη Καραμαργιού στο «6ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu»)
· 17 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο "Grand Prix Χριστουγέννων" για το 2016)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Απόστολος Χρήστου σε διεθνες Κολυμβητικό Μίτινγκ που διεξήχθη στο Λουξεμβούργο)
· 6 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στους Χειμερινούς Αγώνες Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α΄& Β' που διεξήχθησαν το Ο.Α.Κ.Α.)
· 16 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για το 2017)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κωπηλασίας (Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ηλίας Ευκαρπίδης στο Σκιφ Εφήβων στους αγώνες που διεξήχθησαν στο «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»)
· 17 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στους Χειμερινούς Αγώνες Παίδων/Κορασίδων/Εφήβων/Νεανίδων  που διεξήχθησαν στο Ο.Α.Κ.Α.)
· 35 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο τουρνουά κολύμβησης "Πρώτα αθλητές, μετά Πρωταθλητές")
· 4 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαύλας στο "Irish Open Masters Championships 2017")
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κανόε Καγιάκ (Τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στους αγώνες που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βάρης Βάρκιζας)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Αναπτυξιακό πρωτάθλημα ηλικιακών κατηγοριών που διεξήχθη στον Καρέα)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Το κατέκτησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Α.Ε. «Αθηνά» Μαγκουφάνα στην Πεύκη)
· 7 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στους Χειμερινούς Αγώνες 9 - 12 ετών, που διεξήχθησαν στο Ο.Α.Κ.Α.)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Κατακτήθηκαν από αθλητές του Ολυμπιακού στο Αναπτυξιακό πρωτάθλημα ηλικιακών κατηγοριών που διεξήχθη στη Φλώρινα)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Τάε Κβο Ντο (Τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στο 7ο αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu που διεξήχθη  στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης στα Άνω Λιόσια)
· 13 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στο διεθνές κολυμβητικό Grand Prix «Ακρόπολις» που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α.) 
· 8 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στα "Ρέστεια", διοργάνωση που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο Αλίμου, με διοργανωτή τον Α.Ο.Π. Φαλήρου)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κανόε Καγιάκ (Το κατέκτησε η ομάδα Κ4 Εφήβων στους αγώνες που διεξήχθησαν την Κυριακή 21/5 στο Μικρολίμανο)
 
 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ:
ΥΓ1: Μην ξεχνάτε μάγκες. ΌΛΟΙ οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να δώσουν μόλις 10 ευρώ για να εκδόσουν ετήσια κάρτα φιλάθλου.Για να συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Θρύλο μας να πρωταγωνιστεί ΠΑΝΤΟΥ!
ΥΓ2: Να ξέρετε αδέρφια, για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, στατιστικά, φωτογραφίες, ρεπορτάζ κλπ μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μπαίνετε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr). 
ΥΓ3: Καλή και ερυθρόλευκη εβδομάδα σε όλους, με υγεία πάνω απ' όλα...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Ολυμιακάρα!!!
Ενιαίος!!! Ομοούσιος και αδιαίρετος :-)

‘Οσο οι εχθροί μας -πληρωμένοι και καλοθελητές
και ύπουλοι και βλαμμένοι κονδυλοφόροι και λοιποί-
προσπαθούν να μας πλήξουν και να μας χωρίσουν,
τόσο μας πωρώνουν, μας προκαλούν πιο έντονο το
πάθος μας για τον ένα και ενιαίο Ολυμπιακό και μας
συσπειρώνουν.

Δεδομένης της γενικής τραγικής οικονομικής κατάστασης
δεν απαιτώ απ’ όλους τους γαύρους να γίνουν μέλη του
Ολυμπιακού πληρώνοντας 50€ ετησίως, αλλά πιστεύω πως
πολλοί θα μπορούσαν να πληρώνουν 10€ ετησίως για την
κάρτα φιλάθλου ακόμα κι αν δεν είναι κάτοικοι Αττικής.

Πάντα ενδιαφέρουσα και αξιόλογη η ειδησεογραφία σου
με τα σχόλιά σου γύρω από τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό,
MakTheBet! Αν βρεις τον χρόνο κάνε μια σύγκριση μεταξύ
Ολυμπιακού, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνας για να
δούμε πού βρισκόμαστε ως οι μεγαλύτεροι πολυαθλητικοί
σύλλογοι στον πλανήτη. Νομίζω πως έχουμε περάσει στην
1η θέση.

Εικόνα holland74

Καλή επιτυχία στο πόλο ανδρών, είναι κρίμα να μην πάρουμε μία ευρωκούπα φέτος, μετά από τόσους τελικούς..

Εικόνα Γιάννης ο Red

Μάκη,όπως πάντα είσαι εξαιρετικός και πολύτιμος.

1.Γιατί δεν ανέφερες στο βόλεϊ γυναικών το ότι η Χαρά Παπαδοπούλου ήταν πρώην παίκτρια του ΠΑΟ?Πέρυσι τους πήραμε την Ζένια Τσίμα,φέτος την Χαρά Παπαδοπούλου

2.Μιας και ανέφερα τον Ερασιτέχνη του πελάτη σ'όλα τα σπορ παντοτινού και την διαμάχη που επικρατεί εκεί μεταξύ Τράκη Γιαννακόπουλου και Δημήτρη Μπαλτάκου,αρκετοί ΑΡΔ(από πολλά sites,"αντικειμενικά" και μη,ιδιαίτερα από την ιστοσελίδα που δεν αντέχει την αλήθεια και χρηματοδοτείται απ'τον Σαββίδη,το sdna) θέλουν να διαχωρίσουν τεχνηέντως τους οπαδούς του Θρύλου και τα τμήματά του σε "καλό" μπασκετικό Ολυμπιακό και "κακό" ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό.Όμως ο Αλέκος τους βάζει στη θέση τους:
http://www.redking.gr/content/sthles/alekos-adamantopoylos/22147-o-olymp...

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και το άρθρο του Ασπρούλια.Δες τι έχω γράψει στα σχόλια:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/170522/den-exeis-kali-prothe...

3.Αρκετοί "ΑΡΔ"-"φαροφύλακες" της ΕΟΚ θίχτηκαν με τις δηλώσεις των Αγγελόπουλων επειδή "δεν σεβάστηκαν την Φενέρ και τον Ομπράντοβιτς".Όχι ότι είναι η πρώτη φορά.Πάντα κάτι βρίσκουν για να "θίγονται".Και όλως τυχαίως,αυτό αφορά τον Θρύλο.ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΑ ΣΑΣ,ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ.:
http://www.redking.gr/content/basketball/22192-binteo-gia-thigmenoys-kai...

4.Εδώ βλέπουμε τον πράσινο ΑΡΔ Σωτήρη Βετάκη(των Νέων) και τον ΑΡΔ Θανάση Ασπρούλια(αμφότεροι του SDNA) να γελάνε μαζί με τον Ομπράντοβιτς.Αλήθεια,πήγαν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού να δώσουν συγχαρητήρια?Μάλλον όχι:
https://twitter.com/redsagainst/status/866599505696870400

Αλήθεια,γιατί η ΚΑΕ αφήνει τους παίκτες να τους παίρνουν συνέντευξη δημοσιογράφοι του SDNA?

5.Η ήττα στο πόλο ανδρών πόνεσε.Αλλά ουδείς έχει υπογράψει συμβόλαιο όπου δε θα χάνει ποτέ.Εδώ η παντελονάτη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:
http://www.osfp.gr/content/polo-andrwn/7746-anakoinwsh-olympiakoy-s-f-p

"ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

20 ΜΑΪΟΥ 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.

Είναι από αυτές τις μέρες που ο αθλητισμός γιορτάζει. Στιγμές σαν και αυτές αναδεικνύουν την ομορφιά του. Ποτέ κανένας δεν κέρδισε πριν αγωνισθεί.

Θερμά συγχαρητήρια για το Κύπελλο Ελλάδας στο Ν.Ο.Βουλιαγμένης, έναν Όμιλο που έχει συμβάλλει στην παγκόσμια καταξίωση της Ελληνικής Υδατοσφαίρισης.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, σε εποχές που η Πολιτεία έχει ξεχάσει τον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό, να υπάρχουν και άλλες ομάδες που καλλιεργούν αθλητισμό και πρωταθλητισμό, σε υγιείς και στέρεες βάσεις.

Η ήττα σίγουρα στεναχωρεί, αλλά και βοηθά αν μπορείς να την αποκρυπτογραφήσεις. Η ομάδα μας θα τη διαχειριστεί προς όφελος της και θα την ατσαλώσει στη μεγάλη μας Ευρωπαϊκή πρόκληση του final 6, που ξεκινά την άλλη Πέμπτη στη Βουδαπέστη.

Εκεί που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. θα προσπαθήσει για τον τέταρτο Ευρωπαϊκό Τελικό ομαδικού αθλήματος της χρονιάς, μετά το γυναικείο βόλεϊ,το γυναικείο πόλο και φυσικά το ανδρικό μπάσκετ. Ένα ανεπανάληπτο επίτευγμα στον παγκόσμιο αθλητισμό, που καθιστά τον ενιαίο Ο.Σ.Φ.Π. τον καλύτερο Πρεσβευτή της Πατρίδας μας, όταν όλα δίπλα μας μαραζώνουν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π."

6.Ναι,για όποιον αναρωτιέται,ο Γιάννης Νικοπολίδης είναι ο γιος του Αντώνη Νικοπολίδη.

7.Πονάνε οι ΑΡΔ.Ιδιαίτερα αυτοί των αντιολυμπιακών sites:
http://www.redking.gr/content/waterpolo/22112-den-antexoyn-kai-den-lene-...

"Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, τώρα έχουν βρει και νέο "πεδίο" για να απαξιώσουν τις πορείες του Θρύλου. Ειδικά του Ερασιτέχνη. Με το "επιχείρημα" πώς όλα αυτά γίνονται με τα χρήματα από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ. Μάλλον τους διέφυγε κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Η αλήθεια δηλαδή. Ο Ολυμπιακός έχει 80.000 μέλη και ο κόσμος του είναι ο βασικός χρηματοδότης για όλες αυτές τις διακρίσεις, τις πετυχημένες πορείες, τις παρουσίες σε ευρωπαϊκούς τελικούς. Είναι ο συμπαίκτης των "ερυθρόλευκων" αθλητών και αθλητριών για να κάνουν τις υπερβάσεις και ταυτόχρονα τον λαό του Θρύλου ακόμα πιο περήφανο.

Κι επειδή η ιστορία με τα μέλη και η στήριξη-βοήθεια που δίνουν στον Ολυμπιακό δεν τους αρέσει, τους πληροφορούμε για κάτι ακόμα. Και το πόλο της Βουλιαγμένης έχει ανάλογη οργάνωση. Με μέλη, σε πολύ μικρότερο βαθμό. Και μετά από 5 χρόνια σε Άνδρες και Γυναίκες πήραν έναν τίτλο. Την ώρα που όλοι οι άλλοι οπαδοί –αυτοί που συμπαθούν οι "αντικειμενικοί"- δεν στηρίζουν το δικό τους ερασιτέχνη, αλλά τον έχουν παρατημένο σε μια γωνιά, στα πρόθυρα της διάλυσης."

8.Όποτε έχεις χρόνο,θα μπορούσες να γράψεις σε ένα άρθρο τα καραγκιοζιλίκια του αντιολυμπιακού μπλοκ εις βάρος του Θρύλου.Πόσο μάλλον για τον δήθεν υποβιβασμό στο μπάσκετ γυναικών και την δήθεν παράγκα στο βόλεϊ

9.Όποτε μπορέσεις,δες τα σχόλια του προηγούμενού σου άρθρου.Ζητώ συγγνώμη για τα σχόλια-μαμούθ:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/170516/eidiseis-apo-ton-eras...

Τα σχόλια σου για όλα τα παραπάνω,όπως πάντα,ευπρόσδεκτα