Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας από 28.02 έως 13.03.2018



Καλησπέρα σύγγαυροι...
 
Το περασμένο διάστημα ήταν υπέροχο... Οι ομάδες μας συνέχισαν με νίκες, οι τίτλοι ξεκίνησαν να έρχονται σωρηδόν στο λιμάνι και πλέον έχουμε μπει για τα καλά στο δρόμο της καταμέτρησης μέχρι να πάθουμε τη γνωστή...υπερκούπωση!
 
Πάμε λοιπόν να δούμε τα νεότερα όλων των ερασιτεχνικών μας τμημάτων.
 
Μπάσκετ γυναικών: Έχοντας αντίσταση μόνο για ένα ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Φάρου Κερατσινίου και επικράτησε στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας με 74-49 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» παρά το 30-30 του πρώτου ημιχρόνου, ανέβασαν στροφές στο β μέρος, κυριάρχησαν μέσω της άμυνάς τους και παρέμειναν αήττητες στον δρόμο για το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Πρώτη σκόρερ του Θρύλου η Ιβόν Άντερσον με 19 πόντους, ενώ ακολούθησε η Στέλλα Καλτσίδου με 15.


 
Όντας απόλυτος κυρίαρχος από το πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός πέρασε και από το κλειστό του Αγίου Δημητρίου, επικρατώντας της τοπικής Δάφνης με σκορ 85-53 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι αθλήτριες του Κώστα Μίσσα έδειξαν πόσο πολύ θέλουν το ματς από το πρώτο επτάλεπτο με τη διαφορά ήδη να έχει φτάσει στους 19 πόντους (2-21). Το παιχνίδι τελείωσε με θετικό πρόσημο για τον Θρύλο, ο οποίος παραμένει αήττητος σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Πρώτη σκόρερ των «ερυθρόλευκων» η Εβίνα Μάλτση με 18 πόντους, ενώ την ακολούθησαν οι Στέλλα Καλτσίδου και Κατερίνα Σωτηρίου με 17 και 11 πόντους αντίστοιχα.
 
Σε επίπεδο υποδομών περνάμε τώρα, όπου στο πρωτάθλημα μπάσκετ των Κορασίδων στην Α κατηγορία ο Ολυμπιακός ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Πανιώνιο για την 19η αγωνιστική και την επόμενη εβδομάδα η ομάδα μας αγωνίζεται εκτός έδρας απέναντι στην Δάφνη Αγίου Δημητρίου (17/03, 14:45,  Κλειστό Αγίου Δημητρίου). Για την Β κατηγορία οι «ερυθρόλευκες» αντιμετώπισαν την Προοδευτική και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενούν την Μάνδρα (17/3 09:30, ΣΕΦ Β), στην τελευταία τους αναμέτρηση για τη φετινή σεζόν.  Στην διοργάνωση των Παγκορασίδων ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Πανιώνιο με 53-39 και την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται την Τερψιθέα (18/3, 10:30, City Arena Ρεντη) 

 
Βόλεϊ Ανδρών: Επόμενος σταθμός στο ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας βόλεϊ των Ανδρών του Ολυμπιακού είναι τα ημιτελικά του Challenge Cup! Οι  «ερυθρόλευκοι» προκρίθηκαν πανηγυρικά στους «4» της διοργάνωσης χάρη στη νίκη τους με 3-0 σετ (25-17, 25-19, 25-21) επί της Μενέν στη δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη». Μπροστά σε περίπου 1.000 οπαδούς του, οι οποίοι δεν σταμάτησαν στιγμή να τραγουδούν, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και παίζοντας βόλεϊ υψηλών προδιαγραφών πήρε τα δυο πρώτα σετ που χρειαζόταν για να πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά  του Challenge Cup. Εκεί θα διασταυρωθεί με τη Ρωσική Γκαζπρόμ-Ούργα Σουργκούτ που απέκλεισε την Ελβετική Νάιφελς. Ο Θρύλος  στον  δεύτερο αγώνα της φάσης των «8» με τη Μενέν, ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι εξαιρετικός και υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο το 3-1 του πρώτου αγώνα στο Βέλγιο και έτσι μετά τις προκρίσεις επί των Ινεγκολ, Τουρ και Λοκομοτίβ Μπακού πανηγύρισε μια ακόμα, δίνοντας συνέχεια  στο ευρωπαϊκό του ταξίδι.


 
Μετά την πανηγυρική πρόκριση στους «4» του Challenge Cup σε βάρος της Μενέν, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-1 σετ (18-25, 25-22, 21-25, 25-27) της Κηφισιάς στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Volleyleague. Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν τη 19η νίκη τους σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα και πραγματοποίησαν ένα ακόμα βήμα για την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος που θα τους δώσει και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, όπου και θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή.  


 
Μια μέρα πριν αναχωρήσει για τη Ρωσία, η ομάδα βόλεϊ των Ανδρών του Ολυμπιακού, διεύρυνε την νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα της Volleyleague. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 σετ (25-15, 25-21, 25-19), του Φοίνικα Σύρου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και έκαναν έτσι το «20Χ20» στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας μια ακόμα εμφατική νίκη. Πλέον το ενδιαφέρον όλων στο στρατόπεδο της ομάδας του Πειραιά στρέφεται στο πρώτο παιχνίδι με την Σουργκούτ, στη Ρωσία (14/3 16:00), για τους «4» του Challenge Cup.
 
 
Βόλεϊ Γυναικών: Την πρόκριση στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, πανηγύρισε η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, που επικράτησε με 3-1 σετ του Α.Ο. Θήρας, στον πρώτο ημιτελικό της τελικής φάσης της διοργάνωσης που ξεκίνησε στη Σαντορίνη. Οι «ερυθρόλευκες» μετά από την πρόκριση στους «4» του Challenge Cup κόντρα στη Πφέφιγκεν, έκαμψαν την αντίσταση της διοργανώτριας ομάδας της Σαντορίνης και σφράγισαν το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό


 
Λίγα 24ωρα αργότερα, κυπελλούχος Ελλάδας για 8η διαδοχική χρονιά, στέφθηκε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού που επικράτησε με 3-0 σετ (25-15, 25-16, 25-19 )  του Πανναξιακού στον μεγάλο τελικό του Final 4 που ολοκληρώθηκε στη Σαντορίνη. Ο πολυνίκης του θεσμού σύλλογος μας, κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και 13ο του τμήματος, μαζί με τα πέντε σερί πρωταθλήματα και διεύρυνε την παντοκρατορία τους στις εγχώριες διοργανώσεις! Η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, που διαπρέπει και φέτος στην Ευρώπη, ευρισκόμενη ήδη στους «4» του Challenge Cup, βάζει πλώρη πλέον για την κατάκτηση του 6ου σερί πρωταθλήματος, ενώ διεκδικεί με αξιώσεις και τον ευρωπαϊκό τίτλο.


 
Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στη Σαντορίνη, ο Θρύλος συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-0 σετ (25-18, 25-11, 25-23) του Πορφύρα και βλέπει τον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup, την ερχόμενη Τετάρτη (14/3, 19:30) με τη Κράσνονταρ στο Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκες» ξεπέρασαν το εμπόδιο του Πορφύρα στην εντός έδρας αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Volleyleague και πέτυχαν τη 16η νίκη τους σε ισάριθμα ματς (όπου μετρούν 48-0 στα σετ).
 
Πάμε να δούμε τώρα τα αποτελέσματα και σε επίπεδο ακαδημιών.
 
Σπουδαίες νίκες πέτυχαν τα τμήματα της Ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού στις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου. Πρωταθλήτριες του Β΄ ομίλου αναδείχτηκαν οι Κορασίδες (Β), της Ακαδημίας Βόλεϊ του Ολυμπιακού μετά τη νίκη τους επί του Έσπερου. Οι Έφηβοι προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό με 3 - 1 και τα Χανιά με 3 - 0 και χάνοντας από τον Μίλωνα με 3 -1 αποκλείστηκαν από το την Τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Οι Νεάνιδες  προκρίθηκαν και αυτές στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος κερδίζοντας την Κόρινθο 3-2, τον ΑΟ Ακρωτηρίου 3-0, και τον ΣΦΑΜ Φοίβο 3-1 και χάνοντας από το Αιγάλεω με 3 -1 αποκλείστηκαν από το την Τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων των τμημάτων της Ακαδημίας βόλεϊ στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ε.ΣΠ.Ε.Δ.Α. έχουν ως εξής:
 
Σάββατο 10/03/2018
 
Κορασίδες Γ'
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - ΑΟΝΣ Μίλων  0 - 3
Απέργη Αφροδίτη, Απογάκη Φωτεινή, Ζουλίνου Νικολέτα, Ηλιάδη Μαρία, Καλαγκάτση Χριστίνα, Κρανιδιώτη Χρύσα, Μαραγκού Καλιόπη, Παπαμιχαήλ Ζωή, Πολυχρονίδη Μαρία, Τσιούστα Παναγιώτα, Τσίτουρα Δήμητρα, Τσουμπρή Μαρία
 
Κορασίδες Β'
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - ΠΟΚ Έσπερος  3 - 1  
Δήλερη Δήμητρα, Δημητροπούλου Νεφέλη, Καλλιγά Κων/να, Μαλατρά Δήμητρα, Μελιάδη Μαρία, Μουγιάκου Ελένη, Παπαποστόλου Βασιλική, Πετρίδη Αννέτα, Στύλιου Νικολίνα, Στεργίου Περσεφώνη, Τσιακμάκη Μαρία, Τσιρογιάννη Γιάννα
 
Κυριακή 11/03/2018
 
Παγκορασίδες Γ'
ΑΟΝ Αργυρούπολης - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.  3- 0
Βολιανίτη Μαρία, Γκουτζουρή Μαρία, Ελευσινιώτη Σταματία, Καλογεροπούλου Αικατερίνη, Καρρά Ιωάννα ,Κετικίδου Κων/να, Κλωνάρη Ειρήνη, Ορφανού Γεωργία, Παπαδοπούλου Καλλιόπη, Πεντζουρή Αικατερίνη, Ρομπόρα Δήμητρα, Σαπουντζάκη Μαρία Σκλαβενίτη Ανδριάνα, Χριστοδούλου Χριστίνα
 
Έφηβοι
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός 3-1
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.  - ΣΦΠ Χανίων 3-0
ΑΟΝΣ Μίλων- Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.  3 -1
 
Νεάνιδες
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.  - ΑΣΠ Κόρινθος 3-2
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.  - ΑΟ Ακρωτηρίου 3-0
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.  - ΣΦΑΜ Φοίβος 3-1
Αιγάλεω -  Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.  3 -1
 
Μπιτς Βόλεϊ: Οι προπονήσεις του τμήματος Beach Volley του Ολυμπιακού το οποίο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της Πλαζ Βοτσαλάκια του Δήμου Πειραιά συνεχίζονται κανονικά υπό τις οδηγίες του Ιωάννη Μαμάη. Κανονικά συνεχίζονται και οι εγγραφές οι οποίες πραγματοποιούνται καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 στα τηλέφωνα: 2104190902-3 και 6977716615. 

 
Πόλο Ανδρών: Ένα ακόμα βήμα για την εξασφάλιση της πρόκρισης στο Final 8 που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στη Γένοβα, πραγματοποίησε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες πέρασαν νικηφόρα από τη Γερμανία, επικρατώντας με 12-7 του Αννόβερο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Ο Θρύλος εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα του Α' προκριματικού ομίλου και παραμένει στην πρώτη θέση με 22 βαθμούς ενώ χάρη στην πολύ καλή του πορεία έχει βάλει τις βάσεις για να βρεθεί για τρίτη διαδοχική χρονιά στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Από κει και πέρα, στο ματς με το Αννόβερο στο οποίο δεν αγωνίστηκε ο Πάουλο Ομπράντοβιτς ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο, ο Ολυμπιακός ήταν απόλυτος κυρίαρχος από την αρχή μέχρι το τέλος. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου από τη στιγμή που προηγήθηκε διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ της σκορ και έφυγε με τη σπουδαία νίκη, έχοντας και την υποστήριξη αρκετών ομογενών οπαδών του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στις εξέδρες του Κολυμβητηρίου του Αννόβερο.


 
Η νικηφόρα πορεία της ομάδας πόλο των Ανδρών του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και στα Χανιά. Οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας την υποστήριξη εξήντα περίπου οπαδών τους που έδωσαν δυναμικό παρόν, επικράτησαν, εκτός έδρας, με 12-6 του  Ν.Ο Χανίων για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μετά την άνετη πρόκριση στο Final-4 του κυπέλλου και μία ακόμα ευρωπαϊκή νίκη κόντρα στο Αννόβερο οι Πειραιώτες συνέχισαν σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, διευρύνοντας το αήττητο σερί τους στις εγχώριες διοργανώσεις, κάνοντας το «16Χ16» στο πρωτάθλημα.


 
Με χαρακτηριστική ευκολία ο Θρύλος επικράτησε με 24-4 του ΟΦΗ στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου στην εξ' αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής  του πρωταθλήματος.Όπως μαρτυρά το τελικό σκορ οι Πειραιώτες που αγωνίστηκαν χωρίς τους Πάβιτς, Μπούσλιε, Φουντούλη, Γενηδουνιά, δεν συνάντησαν την παραμικρή αντίσταση και σημείωσαν τη 17η τους στο πρωτάθλημα.


 
Όσο εύκολα μαρτυρά το τελικό 28-1 επικράτησε ο Ολυμπιακός του ΟΦΗ στο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μια ημέρα μετά την επικράτηση με 24-4 στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής με τους Κρητικούς στο Ηράκλειο ο Θρύλος ήταν και πάλι νικητής κάνοντας το «18Χ18» στο πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες ανήμερα της συμπλήρωσης  93 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου μας, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο τους τον οποίο «χτύπησαν» πάρα πολλές φορές στην κόντρα και διατήρησαν υψηλό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Πλέον η προσοχή της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου στρέφεται στο κρίσιμο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με αντίπαλο την Όρβοσι που θα διεξαχθεί στο Παπαστράτειο για τη 10η αγωνιστική του Champions League.
 
 
Πόλο Γυναικών: Μετά την κατάκτηση του απόλυτου πλεονεκτήματος έδρας μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού πήρε την πρόκριση και για το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι  «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 25-5 του Εθνικού στο Παπαστράτειο και το διάστημα 30-31 Μαρτίου θα διεκδικήσουν στο Καρπενήσι τον πρώτο εγχώριο τίτλο της χρονιάς και πρώτο στη ιστορία για το θεσμό του Κυπέλλου. 


 
Μετά την άνετη επικράτηση και πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού επιβλήθηκε του Εθνικού και για το πρωτάθλημα.  Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 21-9 για την 6η αγωνιστική της Γ φάσης του πρωταθλήματος και γιόρτασαν με μια ακόμα νίκη τη συμπλήρωση των 93 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Το πρωτάθλημα μπαίνει πλέον στην φάση των play-off όπου η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο με την πρόκριση στον τελικό να κρίνεται στις δυο νίκες.

 
 
Χάντμπολ Ανδρών: Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού συνέχισε την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες, έκαμψαν την αντίσταση των γηπεδούχων και επικράτησαν της Δράμας με 30-27 σκορ, πέτυχαν έτσι την 16η τους νίκη στη διοργάνωση, διευρύνοντας την αήττητη πορεία τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Θρύλος ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου ημιτελικού του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας Χάντμπολ Ανδρών που ξεκίνησε στο ΔΑΚ Γλυφάδας καθώς επικράτησε με 22-21 του ΠΑΟΚ ύστερα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη αγώνα που κρίθηκε με το τέρμα του Φώτη Μισαηλίδη 7' δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Οι Πειραιώτες που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 9-13 στο πρώτο ημίχρονο, ανέτρεψαν την κατάσταση στην επανάληψη τρέχοντας ένα σερί 6-0 σε 7 λεπτά χάρη στο οποίο μετέτρεψαν το 14-17 σε 19-17. Η συνέχεια ήταν συναρπαστική με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ, αλλά ο Ολυμπιακός είχε τον τελευταίο λόγο και πήρε μια σπουδαία πρόκριση στον μεγάλο τελικό

 
Την Κυριακή 11 Μαρτίου λοιπόν, την πρώτη χρυσή σελίδα στο... βιβλίο της ιστορίας του, έγραψε το νεοσύστατο τμήμα Χάντμπολ του Ολυμπιακού που κατέκτησε πανάξια το Κύπελλο Ελλάδας, μετά την επικράτηση με 26-22 κόντρα στον Α.Σ.Ε. Δούκα στο μεγάλο τελικό του Final 4 που διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας. Μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στη Σαντορίνη από την ομάδα βόλεϊ Γυναικών, ένας ακόμα τίτλος έπιασε Λιμάνι! Οι Πειραιώτες που παραμένουν αήττητοι στις εγχώριες διοργανώσεις μετά την πρόκριση στον ημιτελικό  κόντρα στον ΠΑΟΚ (22-21), με το γκολ του Φώτη Μισαηλίδη 7'' πριν τη λήξη, έκαμψαν με μεγαλύτερη ευκολία από ότι δείχνει το τελικό σκορ, την αντίσταση του Δούκα και κατέκτησαν πανηγυρικά τον πρώτο τίτλο του τμήματος Χάντμπολ. Ο Θρύλος ήταν καλύτερος στο σημερινό τελικό τον οποίο έλεγξε σε όλη τη διάρκεια του. Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα, πήγε με +3 μπροστά στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη ανέβασε ακόμα περισσότερο στροφές διευρύνοντας τη διαφορά μέχρι και στο +9.
 

 
Κολύμβηση: Εντυπωσιακός ήταν ο απολογισμός της παρουσίας του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού, στους Χειμερινούς Αγώνες Ανδρών/Γυναικών που διεξήχθησαν στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α. Το «ερυθρόλευκο» τμήμα κατέκτησε συνολικά 43 μετάλλια εκ των οποίων 23 χρυσά, 14 ασημένια και 6 χάλκινα με τους αθλητές του Ολυμπιακού να πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις. Από τις επιδόσεις που ξεχώρισαν ήταν αυτή του Παναγιώτη Μπολάνου που έπιασε το όρια για τη συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στα 50-100-200μ. ύπτιο.

 
Στίβος: Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, αυτήν τη στιγμή τρεις επιδόσεις αθλητών μας είναι οι καλύτερες πανελληνίως σε συγκεκριμένα αγωνίσματα. Συγκεκριμένα, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Τριβυζάς στα αγωνίσματα 60μ και 200μ χάρη στις επιδόσεις που πραγματοποίησε στις 20/1 και 11/2 αντίστοιχα, ενώ την τριάδα με τις πρωτιές συμπληρώνει ο Τσιάμης χάρη στην επίδοσή του 16.24μ που πραγματοποίησε στο τριπλούν στις 10/2.

 
Κανοέ Καγιάκ: Στην κλήση των προκρίσεων για την στελέχωση της Εθνικής ομάδας Κανόε Καγιάκ  έλαβαν μέρος 12 αθλητές και αθλήτριες του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» αθλητές είναι οι εξής: Νίκος Κάτσιος, Άρης Φετζιάν, Παντελής  Αντωνόπουλος, Παναγιώτης Γρίβας, Κωνσταντίνος Λαγάκος, Βασίλης Στούπης, Δημήτρης Χατζής, Νίκος Αντίκας, Φραγκίσκη Μοσχάκη, Νικόλ Φρακούλη, Αμάντα Γκέκα,. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 3 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

 
Παρακανόε: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στην μαρίνα Ζέας, που βρίσκονται στην Καστέλα του Πειραιά. Θυμίζουμε πως μαζί με τους αθλητές του Ολυμπιακού, τις προπονήσεις τους στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις κάνουν και οι αθλητές των σωματείων "Τριπτόλεμος", "Νίκη" και "Μαρούσι" τα οποία "φιλοξενεί" ο σύλλογός μας παρέχοντας τους το έμπειρο προσωπικό του καθώς και τις εγκαταστάσεις του (γυμναστήριο, αποδυτήρια, αθλητικό εξοπλισμό κλπ). Τα τμήματα εγγραφών παραμένουν ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμεί να ασχοληθεί ενεργά με το άθλημα του Παρακανόε, πλάι σε έναν από τους καλύτερους προπονητές του είδους, Θανάση Γιαννόπουλο. 

 
Κωπηλασία: Το χρονικό διάστημα που μας πέρασε δεν είχαμε κάποιο σημαντικό αγωνιστικό νεότερο όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα κωπηλασίας του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις των αθλητών τόσο του αγωνιστικού, όσο και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ιδιόκτητες Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι. 

 
SUP (Σανιδοκωπηλασία): Το χρονικό διάστημα που μας πέρασε δεν είχαμε κάποιο σημαντικό αγωνιστικό νεότερο όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα σανιδοκωπηλασίας του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις των αθλητών τόσο του αγωνιστικού, όσο και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ιδιόκτητες Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι. 

 
Ιστιοπλοϊα: Μια ακόμα σημαντική διάκριση προσέθεσε στο ενεργητικό του ο αθλητής του τμήματος ιστιοπλοΐας του Ολυμπιακού, Αντώνης Τσότρας, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Athens Eurolymp Week 2018 που διεξάγεται στο Φαληρικό όρμο.  Στους διεθνείς αγώνες στους οποίους μετέχουν συνολικά 500 αθλητές, ο Αντώνης Τσότρας πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση κατέλαβε τη δεύτερη θέση, στην κατηγορία Fin ενώ η συγκεκριμένη φρεγάτα αποτελεί, κριτήριο για την κλήση στην Εθνική ομάδα.

 
Πινγκ Πονγκ: Κανένα αγωνιστικό νεότερο δεν είχαμε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα πινγκ πονγκ του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους εν'όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται τις επόμενες ημέρες όσον αφορά το ελληνικό Πρωτάθλημα. Μεταξύ των άλλων παιχνιδιών ξεχωρίζει και το ... ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

 
Ξιφασκία: Στην αίθουσα ξιφασκίας του ΟΑΚΑ βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο ερυθρόλευκος αθλητής μας Γιώργος Τσουρούτας, ο οποίος είχε την τύχη να δει τα επόμενα αστεράκια της ξιφασκίας να προπονούνται και να αγωνίζονται στο εντυπωσιακό αυτό άθλημα. Ο Τσουρούτας τους έδωσε χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες με τα ... μυστικά του αθλήματος!

 
Πυγμαχία: Αγωνιστική δράση δεν είχαμε το προηγούμενο διάστημα όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα πυγμαχίας του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις των αθλητών τόσο της αγωνιστικής, όσο και της προαγωνιστικής ομάδας συνεχίζονται κανονικά στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του συλλόγου που στεγάζονται στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" υπό το βλέμμα του αρχιπροπονητή του τμήματος Λευτέρη Λειβάδη.

 
ΤαεΚβοΝτο: Ολοκληρώθηκε η παρουσία των αθλητών του Tae Kwon Do του στο G1 Sofia Open. Η συμμετοχή των αθλητών του Ολυμπιακού, στο Διεθνές βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία (World Tae Kwon Do WT), αποτελεί σημαντική εξέλιξη για την πορεία και την εξέλιξή τους αφού συγκέντρωσαν πολύτιμες εμπειρίες. Η επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα του τμήματος είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών / Εφήβων-Νεανίδων που θα διεξαχθεί στην Πάτρα.

 
Κικ Μπόξινγκ: Με καθημερινές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. που στεγάζονται στο «Γ.Καραϊσκάκης»,  σε αίθουσα 800 τετραγωνικών μέτρων, η οποία βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου κάτω απο τις θύρες 18, 19 και 20, συνεχίζονται οι προπονήσεις του τμήματος Κick Boxing. Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε sparing μεταξύ των αθλητών της Σχολής υπό την επίβλεψη των προπονητών, Βλαδίμηρου Ναζαρένκο και Δημήτρη Δημητριάδη. Κατά τη διάρκεια του sparing, μικροί και μεγάλοι αθλητές του τμήματος είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την αγωνιστική τους πρόοδο, η οποία επιτυγχάνεται μέσω της παρακολούθησης των προγραμμάτων προπόνησης.

 
Καποέϊρα: Οι απογευματινές προπονήσεις της καποέϊρα συνεχίζονται κανονικά όσον αφορά το παιδικό τμήμα του Ολυμπιακού, με τους νεαρούς αθλητές να απολαμβάνουν τις αρετές της πολεμικής αυτής τέχνης κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα από τις 16:00 και μέχρι τις 17:00. Εννοείται πως τα τμήματα εγγραφών παραμένουν πάντα ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτό το ερυθρόλευκο τμήμα.

 
Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν πάντα ανοικτά.

 
Ποδόσφαιρο Νέων: Σ' αγώνα της 25ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 ο οποίος διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στο Μάλεμε των Χανίων ο Πλατανιάς κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό. Η ομάδα μας τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες λόγω των αποβολών με απευθείας κόκκινη κάρτα του Ξενιτίδη (82') και Βάρκα (88') ενώ ο Πλατανιάς που ήταν καλύτερος σ' όλη την διάρκεια του αγώνα τελείωσε με 10 παίκτες (Λάμτσε 88΄). Ο Πλατανιάς προηγήθηκε με 1-0 στο 45' με γκολ Σινγκ και με 2-0 στο 76' με τέρμα του Πουρζιτίδη. Η ομάδα μας μείωσε σε 2-1 με τον Γιάννη Βάρκα στο 79'. 


 
Μετά από την ολοκήρωση των αγώνων της 23ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 ο Ολυμπιακός εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης.  Ο Ολυμπιακός απο καταβολής της διοργάνωσης δεν έχει απουσιάσει από το Final-4 και αυτό του 2018 θα είναι το 10ο για την ομάδα μας η οποία έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα Ελλάδος το 2010, το 2011, το 2015 και το 2017. 


 
Σ' αγώνα της 18ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη ο Ολυμπιακός κέρδισε με 6-0 την ΑΕΚ. H ομάδα μας έπαιξε εξαιρετικά σ' όλο το παιχνίδι και έφτασε σε μια πολύ εύκολη και θεαματική νίκη. Τρία γκολ πέτυχε ο Λιάτσος και από ένα οι Σταμούλης, Κατσόγιαννης και Ντόη.  

 
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Με  το βαρύτιμο τρόπαιο  του ιστορικού 1ου  Κυπέλλου Ελλάδας Χάνμπολ, τον προπονητή Γιώργο Ζαραβίνα και τον αρχηγό Κώστα Τσιλιμπάρη στο στούντιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά, μεταδόθηκε τη Δευτέρα (12/3) η επίσημη ραδιοφωνική εκπομπή του Ολυμπιακού ΣΦΠ, η οποία προβλήθηκε ταυτόχρονα Live Streaming από το OSFP TV. Στη «Μεγάλη μου Αγάπη» φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς και ο χορηγός της νεοσύστατης ομάδας που ξεκίνησε τη συγκομιδή τίτλων, κ. Σοφοκλής Ξυνής.


 
Στη ροή της  «Μεγάλης μου Αγάπης»  έγινε εκτενής αναφορά στις πρώτες αναμετρήσεις των ομάδων βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών στους «4» του Challenge Cup, στη ρεβάνς της ομάδας πόλο των Γυναικών με την Ρωσική Κίρισι  για την πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκας και στον αγώνα Ολυμπιακός – Ορβοσι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μεταδόθηκαν νέα από τις Ακαδημίες του συλλόγου, χρηστικές πληροφορίες για τους φιλάθλους και τα μέλη του Ολυμπιακού ΣΦΠ κι απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που έγιναν από τους φιλάθλους μέσω γραπτών μηνυμάτων  στο OSFP TV.
 
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2017-18
 
H τροπαιοθήκη μας μέχρι στιγμής έχει διαμορφωθεί ως εξής:
 
Μέχρι στιγμής, έχουμε κατακτήσει τέσσερις (4) ομαδικούς τίτλους:
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου
· Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ Γυναικών
· Κύπελλο Ελλάδος Χάντμπολ Ανδρών
Επίσης, έχουμε κατακτήσει έναν (1) ομαδικό τίτλο σε επίπεδο υποδομών:
· Πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΑ Κορασίδων Β' Β'Ομίλου
Παράλληλα, έχουμε κατακτήσει δέκα (10) ατομικούς τίτλους:
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παμπαίδων 70kg
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παμπαίδων 75kg
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών 91kg
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών 75kg
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών 69kg
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών 64kg
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Τριπλούν Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 200μ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Star Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας Γυναικών 
Εκτός αυτών, έχουμε κατακτήσει δεκαπέντε (15) τουρνουά:
· 2nd International Heraklion Tournoument (Μπάσκετ Ανδρών)
· Secondo Memorial Francesco Passalacqua (Μπάσκετ Γυναικών)
· 2nd International Olympiacos Tournament (Μπάσκετ Γυναικών)
· Τουρνουά Ποδοσφαίρου Boca U13 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Τουρνουά Ποδοσφαίρου New Years Cup U9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Τουρνουά Ποδοσφαίρου New Years Cup U11 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών ΣΕΔΥ (Πόλο Ανδρών)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Εφήβων "Κων/νος Ξανθάκος" (Πόλο Εφήβων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Νεανίδων "Γιάννης Ματζουράνης" (Πόλο Νεανίδων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Γυναικών ΣΕΔΥ (Πόλο Γυναικών)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών Γυναικών "Νίκος Τσαταλιός" (Πόλο Γυναικών)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Παίδων "Νηρέας Christmas Cup" (Πόλο Παίδων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων "Α.Γαρύφαλλος" (Πόλο Παίδων)
· International Tournament "Levenchov" (Πυγμαχία)
· International Tournament "G1 Greece Open 2017" (Τάε Κβο Ντο)
Επίσης, αθλητές του συλλόγου μας έχουν κατακτήσει ογδόντα τέσσερα (84) χρυσά μετάλλια:
· 2 Χρυσά Μετάλλια Τάε Κβο Ντο (τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στο «2ο Κύπελλο Ακρόπολις» που διεξήχθη στο Σ.Ε.Φ.)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Ξιφασκίας (Το κατέκτησε ο Γιώργος Τσουρούτας σε Διεθνές τουρνουά που  διεξήχθη στην Οχρίδα της Π.Γ.Δ.Μ.)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Πινγκ Πονγκ (Τα κατέκτησαν αθλήτριες του Ολυμπιακού στο  «5ο Ανοιχτό  Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «Αντωνία Σπανού» που διεξήχθη στο Ρέντη)
· 6 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (τα κατέκτησαν αθητές του τμήματος κολύμβησης στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης παμπαίδων-παγκορασίδων Α'ΚαιΒ')
· 8 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (τα κατέκτησαν αθητές του τμήματος κολύμβησης Masters του Ολυμπιακού στην ημερίδα ταχυτήτων που διεξήχθη στο Βόλο)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κωπηλασίας (Το κατέκτησε η Βένια Χατζή στους Διασυλλογικούς Αγώνες οι οποίοι διοργανώθηκαν από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Σαλαμίνας)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Ιστιοπλοϊας (Τα κατέκτησαν οι Ηλίας Τσαταλιός και Κατερίνα Αποστολάκη στον διασυλλογικό αγώνα Κύπελλο Αρμάτας 2017 που διοργάνωσε ο Ναυτικός όμιλος Σπετσών)
· 6 Χρυσά Μετάλλια Καγιάκ (τα κατέκτησαν αθλητές μας στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων που διεξήχθη στον Ισθμό Κορίνθου)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαύλας στο διεθνές τουρνουά Luxembourg Open Masters 2017)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Τάε Κβο Ντο (Τα κατέκτησαν αθλήτριες του Ολυμπιακού στο "8ο αγωνιστικό  Φεστιβάλ Kim e Liu")
· 16 Χρυσά Μετάλλια Κανόε Καγιάκ (Τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στους Διασυλλογικούς αγώνες που διοργάνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Σύρου)
· 10 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στο Γκραν Πρι κολύμβησης  που διεξήχθη στο Βόλο) 
· 23 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στους Χειμερινούς Αγώνες Ανδρών/Γυναικών που διεξήχθησαν στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α.)
 
 
ΤΑ "7" ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ:
ΥΓ1: Μην ξεχνάτε μάγκες. ΌΛΟΙ οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να δώσουν μόλις 10 ευρώ για να  εκδόσουν ετήσια κάρτα φιλάθλου.Για να συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Θρύλο μας να πρωταγωνιστεί ΠΑΝΤΟΥ!
ΥΓ2: Να θυμάστε αδέρφια, για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, στατιστικά, φωτογραφίες, ρεπορτάζ κλπ μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μπαίνετε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr). 
ΥΓ3: Πάει και το χάντμπολ, τελείωσε κι αυτό...
ΥΓ4: Αν υπάρχουν νόμοι και κράτος, ο υποβιβασμός είναι το λιγότερο που πρέπει να υποστούν...
ΥΓ5: Πριν λίγες μέρες είχαμε και γενέθλια... 93 χρονών, αλλά για πάντα ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΦΗΒΟΣ!!!
ΥΓ6: ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!!
YΓ7: Καλή και ερυθρόλευκη εβδομάδα σε όλους, με υγεία πάνω απ'όλα...

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Και το κερασάκι στην τούρτα. Το Panathinaikos-Press μιλάει για...παραχάραξη της ιστορίας στο γυναικείο βόλεϊ, ενώ οι ίδιοι...υποβίβασαν το τμήμα τους λόγω οικονομικών προβλημάτων(και για να μην συνεχιστεί το σερί ηττών από τον Θρύλο και του χρόνου θα παίξουν στην Pre League), έχουν κλείσει τα σύνορα εδώ και 7-8 χρόνια και μιλάει για..."δικτατορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με τα πολλά βρώμικα περισσευούμενα εκατομμύρια", χωρίς φυσικά να έχει ακούσει για την κάρα μέλους και την κάρτα Φιλάθλου.
Δες εδώ αβάσταχτο πόνο.
http://www.panathinaikos-press.com/2018/03/blog-post.html

"Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018
Η παράχαραξη της ιστορίας στο γυναικείο βόλεϊ συνεχίζεται ακάθεκτα με βίαιο τρόπο

To όγδοο Κύπελλο Ελλάδος κατέκτησε σήμερα το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού στην Σαντορίνη, προσθέτοντας ακόμη ένα τρόπαιο σε ένα τμήμα που πριν επτά μόλις χρόνια ήταν άτιτλο και τον Παναθηναϊκό κραταία δύναμη του αθλήματος.

Πριν οκτώ χρόνια, τα κορίτσια του Τ.Φλώρου επικρατούσαν με χαρακτηριστική άνεση του Ολυμπιακού 3-1, με την ομάδα από τον Πειραία να πανηγυρίζει την πρώτη συμμετοχή της σε τελικό Κυπέλλου.

Σήμερα ο Ολυμπιακός χωρίς αντίπαλο σήκωσε άλλο ένα Κύπελλο στο ρελαντί, με τον Παναθηναϊκό όχι μόνο να μην συμμετέχει στον τελικό, όχι μόνο να μην βρίσκεται στο Final 4...αλλά να έχει βάλει οικιοθελώς λουκέτο στο πιο πετυχημένο τμήμα του «πράσινου» Ερασιτέχνη.

Σίγουρα σε πολλούς η σημερινή είδηση της νέας κατάκτησης των πριν λίγα χρόνια άτιτλων και χωρίς ιστορία στο γυναικείο βόλεϊ, να μην λέει τίποτα και απλά να την διαβάζουν απλά ως κάποιο νέο. Ακόμη και κόσμος μας που πριν λίγα χρόνια τραβιόταν σε όλα τα κλειστά της Ελλάδας και της Ευρώπης, πλέον προσπερνάει τέτοιες ειδήσεις, σαν να έχει ξεχάσει, έχοντας υποστεί πληρή ανοσία.

Όμως δυστυχώς κάποιοι θυμόμαστε και τέτοιες ειδήσεις πονάνε διπλά και τριπλά, γιατί βιώνουμε την πλήρη παραχάραξη της ιστορίας στο συγκεκριμένο άθλημα. Η σημερινή κατάκτηση του γαύρου αποτελεί ακόμη μια μαχαιριά στην καρδιά, γιατί μόνοι μας επιλέξαμε να μην υπάρχουμε στον χώρο.

Από την μία η δικτατορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με τα πολλά βρώμικα περισσευούμενα εκατομμύρια και από την άλλη η σταδική εσωτερική διάλυση μας, με λίγες διοικήσεις και άφαντο κόσμο, μας έφτασαν στο σήμερα...να κοντεύουμε να ξεχάσουμε τι έχουμε ζήσει...

Η οργή έγινε αγανάκτηση, η αγανάκτηση λύπη και η λύπη αρκείται σε ένα πικρό κρίμα...

ΥΓ: Το μεγαλύτερο λάθος μας ήταν πως δεν κοιταχτήκαμε ποτέ στον καθρέφτη και όταν έπρεπε να δηλώσουμε παρών, ξέμειναν λίγοι εκατοντάδες να προσπαθούν να ορθώσουν ανάστημα με ψυχή απέναντι σε αναπόφευκτες καταστάσεις.

ΥΓ2: Όλοι πονάμε για τον Ερασιτέχνη, όλοι απαιτούμε, όλοι ζητάμε, όλοι φωνάζουμε, αλλά τα κλειστά που δινόντουσαν «πράσινα» πάρτι ερήμωσαν σταδιακά...οι πόρτες του Ερασιτέχνη άνοιξαν και ίσως αύριο να φωνάζουμε πως πρέπει να κλείσουν γιατί μπάζει...πολύ."

Εικόνα MakTheBet

Τουλαχιστον εχουν αυτογνωσια!!!!

Εικόνα takis xwsiar

Πρεπει να σταματήσουνε καμια 15αρια πρωταθλήματα,για να μην εχουμε ΕΜΕΙΣ αγωνα ,για να δουμε τον Ολυμπιακο! Αυτοι περιστροφα,και μεις ΚΟΥΠΕΣ.Και μια ερωτηση,φιλε Μακ.Αν δεν πληρωνε το λογαριασμο της ΔΕΗ ο Ερασιτέχνης,ποσα φραγκα για ενισχυση των ομαδων μας,θα είχαμε παραπανω? Όχι κουπα δεν θα ξαναβλεπανε στη ζωη τους,αλλα ουτε σετ!!! ΦΟΡΤΣΑ ΘΡΥΛΕ!

Εικόνα MakTheBet

Και θέλουν να λέγονται λέει και οργανωμένο κλαμπ...

Εικόνα holland74

Φέτος θα είναι ΘΡΥΛΙΚΗ χρονιά και στην Ευρώπη!!

Εικόνα ThomasK

Μπτάβο για τηνενημέρωση, MakTheBet!

Μπράβο για το ξεβράκωμα των ΑΡΔ, Γιάννη Red!

Θερμά συγχαρητήρια για τα παιδιά του χάντμπολ και για
τις νίκες και τις προσπάθειες των ανδρών, γυναικών και
και κάθε ηλικίας παιδιών είτε στα ομαδικά είτε στα
ατομικά αθλήματα/αγωνίσματα!

Εικόνα MakTheBet

Πάμε να κατακτησουμε τα παντα εντος κι εκτος συνορων....4 ομαδες μας παιζουν ακομα Ευρωπη...Μεσα Μαρτιου!!!!

Εικόνα manthos 956

Μπράβο και πολλά ευχαριστώ γιά την λεπτομερέστατη ενημέρωση
Όλοι οι αθλητές του θρύλου μας αξίζουν συγχαρητήρια που κρατάνε ψηλά τη σημαία του συλλόγου και μάς κάνουν υπερήφανους.
ΘΡΥΛΟΣ παντού και πάντα ΠΡΩΤΟΣ !!!

Εικόνα MakTheBet

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

Εικόνα Γιάννης ο Red

Εξαιρετικός και πολύτιμος όπως πάντα, Μάκη.

1.Όταν ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτάθλημα στην...αντιγραφή.
https://twitter.com/redsagainst/status/967156866160713733

2."ΟΥΤΕ 1 ΑΝΑΦΟΡΑ στο πρωτοσέλιδο στην"αντικειμενική"φυλλάδα Live Sport για τη νίκη του Θρύλου με 3-1 σετ επί της Πφέφινγκεν στην Ελβετία για τον 1ο προημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ στο βόλεϊ γυναικών.Αβάσταχτος ο πόνος από της Χίπε το..καρφί!
Όμοια & για τη φυλλάδα Κοντομηνά(Sportday)"
https://twitter.com/johnored7/status/967030859420364800

3."Ποια "αντικειμενική" φυλλάδα δεν έγραψε ΤΙΠΟΤΑ στο πρωτοσέλιδο για τη χθεσινή ισοπαλία του Θρύλου με 10-10 επί της Κίνεφ Κίρισι στη Ρωσία για τον 1ο προημιτελικό της Ευρωλίγκας στο πόλο γυναικών? ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ. Αβάσταχτος ο πόνος από της Ασημάκη τα...γκολ!!!"
https://twitter.com/johnored7/status/967701768003051520

4."Αβάσταχτος ο πόνος στο Golendri-dna,τεράστιο το αντιολυμπιακό κόμπλεξ,πολλά τα ψυχολογικά προβλήματα που σας έχει προκαλέσει ο Θρύλος τόσα χρόνια.ΞΥΔΑΚΙ,ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ.Ξεφτιλισμένες πόρνες, νίκη θέλατε,ε?Μείνατε με την όρεξη.Παρέμεινε το αήττητο στο μπάσκετ γυναικών"
https://twitter.com/johnored7/status/967733641462927360

5."Για τους τσάτσους του Ιβάν στο βόλεϊ ανδρών"έχασε κι άλλο βαθμό ο ΟΣΦΠ",ενώ για τη νίκη Φοίνικα επί ΠΑΟΚ με 3-2 σετ,1 απλό"πέρασε απ'τη Θεσ/νίκη".Αβάσταχτος ο πόνος,τεράστιο το αντιολυμπιακό κόμπλεξ.Δημοσιογραφία της πλάκας,του"να γράψουμε για να την πούμε στους γαύρους".Για το Golendri-dna.
https://twitter.com/johnored7/status/967753908595589120

6.https://twitter.com/saitanasker/status/967821840080166912

7."Ποια "αντικειμενική" φυλλάδα(που εσχάτως άλλαξε ιδιοκτησία) δεν έγραψε ΤΙΠΟΤΑ στο πρωτοσέλιδο για τη χθεσινή νίκη του Θρύλου με 3-0 σετ επί της Ελβετικής Πφέφινγκεν στο Ρέντη για τον 2ο προημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ στο βόλεϊ γυναικών?Αβάσταχτος ο πόνος από της Χίπε το...καρφί!!!"
https://twitter.com/johnored7/status/968767388429836288

8."Δείτε εδώ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΝΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. Βάλατε φωτογραφία & κάνατε "χιούμορ" με ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ρε ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ, ρε ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ της βορειοελλαδίτικης φυλλάδας Metrosport.Καλό ΟΑΕΔ σας εύχομαι ρε ξεφτίλες από τα βάθη της καρδιάς μου"
https://twitter.com/johnored7/status/969321749304225792

9."Ποια "αντικειμενική" φυλλάδα(που εσχάτως άλλαξε ιδιοκτησία) δεν έγραψε ΤΙΠΟΤΑ στο πρωτοσέλιδο για τη χθεσινή νίκη του Θρύλου με 3-0 σετ επί της βελγικής Μένεν στο Ρέντη για τον 2ο προημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ στο βόλεϊ ανδρών? Αβάσταχτος ο πόνος από του Οϊβάνεν το...καρφί!!!"
https://twitter.com/johnored7/status/969529822727811073

Και παρακάτω:
"Φυσικά, η ίδια "αντικειμενική"φυλλάδα, όπως και η "αντικειμενική" φυλλάδα Κοντομηνά "ξέχασαν" χθες στο πρωτοσέλιδο τη νίκη του Θρύλου με 7-12 επί του Αννόβερου στη Γερμανία για την 9η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο ανδρών. Αβάσταχτος ο πόνος από του Φουντούλη τα...γκολ!!!"
https://twitter.com/johnored7/status/969531130415321089

10."Το μόνο που τους ένοιαζε τους τσάτσους του Σαββίδη στο SDNA δεν ήταν ο 9ος συνεχόμενος τελικός κυπέλλου του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Θρύλου(πράγμα που αποτελεί απλησίαστο ρεκόρ),αλλά το ότι...έχασε σετ για 1η φορά φέτος.Αβάσταχτος ο πόνος,τεράστιο το κόμπλεξ σας,ΞΕΦΤΙΛΕΣ."
https://twitter.com/johnored7/status/969641119956029441

11."Epsilon, Τούμπα, Μακεδονία Palace. Σε λίγο η γαλανόλευκη θα φοράει και ασπρόμαυρα. Και φυσικά θα πίνει μόνο Σουρωτή και θα τρώει μόνο μπουγάτσες."Τάδε έφη Βαλεντίνα Νικολακοπούλου.
https://twitter.com/Valentina__N/status/972063673379377152

Χορηγός Super League: Σουρωτή(και Μακεδονία Παλλάς). Έδρα Εθνικής:Τούμπα, Διαμονή Εθνικής: Μακεδονία Παλλάς, οι αγώνες της Εθνικής στην TV:Epsilon, ''ο Γραμμένος είναι δικός μας'', Κύπελλο στον Βόλο με "ομορφιές" και γκολ-οφσαϊντ...Ε-Ξ-Υ-Γ-Ι-Α-Ν-Σ-Η

12."Περαστικά στον ΑΡΔ Γρηγόρη Νάνη & στην ΕΡΤ3 σήμερα για τη νίκη του Θρύλου επί του ΠΑΟΚ με 22-21 για το κύπελλο στο χάντμπολ. Αβάσταχτος ο πόνος σας, τεράστιο το αντιολυμπιακό κόμπλεξ σας, ΞΕΦΤΙΛΕΣ.
ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!"Ειδικά στο τέλος ο Γρηγόρης Νάνης έσκουζε υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ όπως φάνηκε μετά, δεν ήξερε τους κανονισμούς!!
https://twitter.com/johnored7/status/972523080500248576

13.Χίλια μπράβο στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.
http://www.osfp.gr/content/genika-nea/9808-anakoinwsh-olympiakoy-s-f-p

"Για ακόμη μία φορά παρακολουθούμε τη δημόσια τηλεόραση και συγκεκριμένα την ΕΡΤ3 να ασκεί δημοσιογραφία χειρίστου είδους. Μία απαράδεκτη αναμετάδοση από τον «δημοσιογράφο» της ΕΡΤ, ο οποίος σε όλη την διάρκεια του αγώνα μιλούσε σαν να έπαιζε η ομάδα του ΠΑΟΚ με ξένη ομάδα. Χρειάστηκαν μόλις πέντε δευτερόλεπτα πριν την λήξη για να αποκαλύψει απροκάλυπτα και προκλητικά σε όλους μας, τα οπαδικά του αισθήματα για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Απόλυτη σιωπή στο νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού και μία τελείως αντιεπαγγελματική έκρηξη του στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ξεσηκώνοντας τον κόσμο για δήθεν λάθος διαιτητικές αποφάσεις, ήταν το αποκορύφωμα από αυτόν τον «δημοσιογράφο».

Δεν περιμέναμε δυστυχώς, τίποτα λιγότερο από την ΕΡΤ, μία δημόσια τηλεόραση, στην οποία εισβάλλουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο στούντιο της, για να κάνουν ανακοινώσεις...! Είναι το λιγότερο προκλητικό και αισχρό μία τηλεόραση που την πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες πολίτες, με υποχρεωτικό τρόπο, να μεροληπτεί κατάφωρα υπέρ μίας ομάδας και να γίνεται το θλιβερό γκεμπελικό φερέφωνο της.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα ξαναδούμε στα γήπεδα τον εν λόγω «δημοσιογράφο» πολλώ δε μάλλον στον σημερινό τελικό. "

14."Πονάει η βόρεια φυλλάδα Μetrosportgr και ο Δημήτρης Καλαϊτζής(συντάκτης του άρθρου).
Α, ΠΑΤΩΝΕΤΕ εκεί στο PAOK24? Kόλκα ΠΑΤΩΝΕΙΣ?
Αβάσταχτος ο πόνος,τεράστιο το αντιολυμπιακό κόμπλεξ,πολλά τα ψυχολογικά προβλήματα σας.
ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΤΠΜΟΛ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!"
https://twitter.com/johnored7/status/972530164822396930

Δες τι έγραψαν.
http://www.metrosport.gr/article/mplak-aout-ke-dietisia-sterisan-tin-pro...

http://www.paok24.com/xantmpol/112715/sfagi-kata-tou-paok-pic

15."Ο ΠΑΟΚ δεν κάνει ποτέ ενστάσεις. Ούτε και στο χάντμπολ. Δεν είναι γαύροι αυτοί.
Εν τω μεταξύ κλαίγονται για Σανίκη, ενώ είναι παραπάνω από 3 μέτρα μακριά από τη σέντρα."
https://twitter.com/johnored7/status/972540162088538112

http://www.acpaok.gr/el/article/1095-enstash-apo-ton-paok!

Η οποία ένσταση απορρίφθηκε.

16.Για το κομματικό ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, το left.gr
"Κι εδώ βλέπουμε ένα κομματικό ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ να πανηγυρίζει για αυτή τη σκανδαλώδη απόφαση. Έτσι είναι, άμα διαπλέκεσαι με τον Ιγκνάτιεβιτς Σαββίδη, πανηγυρίζεις για απόφαση στις 1 τα ξημερώματα υπέρ του. Ξεφτιλισμένοι, ΤΣΑΤΣΟΙ του Ιβάν, γαμώ τον ΣΥΡΙΖΑ σας, πουτάνες."
https://twitter.com/johnored7/status/972621042912030723

17."Εξυγίανση σε λέω βρε αφού...
Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ολοκληρώθηκε.
Ξεφτίλες, ΤΣΑΤΣΟΙ του Ιγκνάτιεβιτς Σαββίδη, γαμώ τον ΣΥΡΙΖΑ σας, γαμώ τους ψεκασμένους σας, πουτάνες.
Αν βέβαια αυτά τα έκαναν Ολυμπιακοί και έβγαινε τέτοια απόφαση, θα σκούζατε, πρόβατα. Τώρα, είναι ξημερώματα Κυριακής."
https://twitter.com/johnored7/status/972615823759114240

18."Αβάσταχτος ο πόνος, τεράστιο το αντιολυμπιακό κόμπλεξ, πολλά τα ψυχολογικά προβλήματα των 2 βόρειων φυλλάδων(Metrosport και Arena Press). Πονάνε & τους φταίει η διαιτησία ακόμα και στο χάντμπολ, ενώ έχουν άδικο. Μπουγάτσα με σανό, μπας & πουλήσουν λίγα παραπάνω φύλλα στα πρόβατα."
https://twitter.com/johnored7/status/972772025944113152

19."1ον,Αεκτζή Δημήτρη Κανελλόπουλε,ο Μαρινάκης ΑΘΩΩΘΗΚΕ για την υπόθεση εμπρησμού στον φούρνο Κωνσταντινέα,ο οποίος ω τι περίεργο είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.2ον,ξέχασες τον Γιώργο Βαρδινογιάννη.3ον,για το αμάξι του Λουτσέσκου πέρσι & κάτι τιμολόγια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχεις ακούσει κάτι?"
https://twitter.com/johnored7/status/973603149142511617

"Ποιοι είναι; Αυτοί εδώ, που έλεγε Ο ΙΔΙΟΣ τότε που του τον ανατίναξαν; Πονάτε ρε αντιολυμπιακά σκουπιδάκια, ε; Ο χρηματοδότης του βρομο-κόμματός σας σβήνει και τρέμετε για το τι σας περιμένει, γαμώ την πουτάνα τη ροζ αριστερά σας;"
https://twitter.com/savvas_gridlock/status/973601379569881088

e-tetradio=Δημήτρης Κανελλόπουλος(της συριζοφυλλάδας των Συντακτών), που είναι Αεκτζής.

20.Περί Golendri-dna(δηλαδή του sdna)ο λόγος.
http://to10.gr/anonymous/176078/silver-alert-site-tis-exygiansis-echase-...

21."ΓΑΜΙΕΣΤΕ σε σημείο να πρέπει να φάτε πολύ ξύλο. Άνανδροι χαφιέδες, γαμιόλες, πήρατε φωτό από την κηδεία του μπαμπά του Κυριάκου, όπου πήγε ο Μαρινάκης να τον συλλυπηθεί, για να αποδείξετε τι ρε πούστηδες; Είναι το ίδιο με το να αλωνίζει ο Ρωσοπόντιος μαφιόζος;"
https://twitter.com/redsagainst/status/973606221289844736

"Μπράβο τετράδιε, ανεβάζεις φώτο απο κηδεία και ξεχνάς να αναφέρεις ποιός έσβησε πρόστιμα σε ποιόν..."
https://twitter.com/Mono_Realismos/status/973534040149118976

22.""Πολύ ενδιαφέρον" άρθρο που υπογράφει πρώην χουλιγκάνος της Θ13, και νυν υπάλληλος Ρώσου πιστολέρο μαφιόζου, μέσω της Paralot Media Ltd, με έδρα την Κύπρο, με θέμα το ....αφεντικό του.
Πράγματι. Ο ορισμός της ελληνικής "δημοσιογραφίας"
https://twitter.com/amantomatimou/status/973569601945686017

23."Μπα, δεν είδε, δεν άκουσε ο Αεκτζής Δημήτρης Κανελλόπουλος, που συμφωνούσε με το άρθρο-πλυντήριο του πρώην "Πρασινοφρουρού"Λαλάκη Παπαθεοδώρου στον Σαββίδη, έτσι, επειδή ο Κανελλόπουλος του τετράδιου είναι αντιολυμπιακός..."
https://twitter.com/johnored7/status/973600606450483200

24.Πως οι χθεσινές βόρειες φυλλάδες έκαναν το άσπρο μαύρο για την Τούμπα.

Βόρεια Metrosport:
http://www.frontpages.gr/data/2018/20180312/MetroSportI.jpg

Βόρεια Φυλλάδα Πετρουλλάκη.
http://www.frontpages.gr/data/2018/20180312/ArenaPressI.jpg

Παοκτσήδικη φυλλάδα FORZA.ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ.
http://www.frontpages.gr/data/2018/20180312/SForzaI.jpg

Φυλλάδα ιδιοκτησίας Σαββίδη.
https://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2018/03/12/24392150_8.jpg

25. Θαύμα. Η "αντικειμενική" Live Sport έγραψε για Θρύλο στο χάντμπολ.

Χθες:
https://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2018/03/12/24392471_6067.jpg

Προχθές:
https://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2018/03/11/24391118_6076.jpg

Και μια γραμμή μόνο για την κούπα στο βόλεϊ γυναικών.
https://www.newsbeast.gr/files/1/newspapers/2018/03/04/24367665_6076.jpg

26.Καλορίζικο το site του ΦΩΤΟΣ.
https://www.fosonline.gr/

27.Συλλυπητήρια και κουράγιο κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλε. Πέθαε ο πατέρας του, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
https://www.fosonline.gr/basket/ellada/article/2216/apeviose-o-pateras-t...

Τα σχόλιά σου για τα παραπάνω, όπως πάντα, ευπρόσδεκτα.