Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας από 28.03 έως 18.04.2018



Καλησπέρα σε όλους τους σύγγαυρους...
 
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα επιστρέψαμε και πάλι για να δούμε την επικαιρότητα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που ήταν γεμάτη από χαρές, νίκες και φυσικά τίτλους, τόσο σε εγχώριο, όσο και σε διεθνές επίπεδο! Πάμε λοιπόν να τα δούμε όλα αναλυτικά...
 
Μπάσκετ Γυναικών: Μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Αθηναϊκό με σκορ 97-48 στο κλειστό της Εργάνης για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.Ο Θρύλος παρέμεινε αήττητος σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, παίζοντας καλό μπάσκετ και όντας κυρίαρχος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Για την ομάδα του Πειραιά από 16 πόντους είχε η Τάνια Χαλιβέρα και η Βικτόρια Μακόλι, η Εβίνα Σταμάτη σταμάτησε στους 15 πόντους ενώ η Όλγα Χατζηνικολάου πρόσθεσε άλλους 10 πόντους.
 
Ο Ολυμπιακός μπήκε στο παρκέ με τις Άντερσον, Χατζηνικολάου, Καλτσίδου, Σπυριδοπούλου και Μακόλι και προηγήθηκε με πέντε πόντους στα πρώτα δυόμισι λεπτά του ματς (1-6), με την Άντερσον να διαμορφώνει το 3-10.Η Αμερικανίδα γκαρντ του Θρύλου σκόραρε για το 3-12 και η Χατζηνικολάου έδωσε για πρώτη φορά αέρα 10 πόντων στην ομάδα της (4-14). Η Μακόλι ανέλαβε δράση για τον Ολυμπιακό και πέτυχε 6 συνεχόμενους πόντους για το 4-20. Στην πορεία ο Αθηναϊκός μείωσε σε 10-20, για να κλείσει το δεκάλεπτο με 14 πόντους  (10-24) υπέρ των «ερυθρόλευκων».
 
Η Καλτσίδου πρωταγωνίστησε στις πρώτες φάσεις του δευτέρου δεκαλέπτου και με 4 πόντους «έγραψε» το 12-28, ένα καλάθι της Σωτηρίου απέφερε το +18 (12-30) και η Μάλτση με τρίποντο έκανε το 12-33. Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδος σκόραραν άλλους πέντε σερί πόντους για το 12-38 και η Μάζιτς με δίποντο πραγματοποίησε το 12-40. Το παιχνίδι έφτασε στους 30 πόντους διαφορά (12-42) με 4:30 για τη λήξη του ημιχρόνου και η Μπαλτά από τα 6,75μ πραγματοποίησε το 12-45. Ο Θρύλος πέρασε ένα… άγονο τρίλεπτο, δύο πόντοι της Καλτσίδου κράτησαν την απόσταση στους 30 πόντους με το 20-50 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.
 
Το ίδιο δυναμικός ήταν στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου ο Ολυμπιακός και με τρίποντο της Χαλιβέρα έφτασε το ματς στο 23-57. Ο Αθηναϊκός προσπάθησε να ακολουθήσει αλλά αυτό ήταν αδύνατόν και με ένα ακόμα τρίποντο της Χαλιβέρα οι «ερυθρόλευκες» προηγήθηκαν με 35 πόντους (29-64). Χωρίς να σταματήσει καθόλου, η ομάδα του Πειραιά  με δίποντο της Μακόλι έκανε το 29-68 και με αμείωτους ρυθμούς και την Σταμάτη με ντράιβ έστειλε τη διαφορα στους 50 πόντους (29-79).Ένα δίποντο της Μακόλι και ένα τρίποντο της Σταμάτη διαμόρφωσαν το 31-84 που ήταν και το σκορ της τρίτης περιόδου.
 
Ο Κώστας Μίσσας πέρασε όλες τις αθλήτριές του στο παρκέ, όμως η ταχύτητα της ομάδας του δεν έπεσε και με γκολ φάουλ της Σταμάτη το ματς πήγε στο 34-90. Ο Θρύλος συνέχισε σε αυτό το τέμπο, η Σωτηρίου σκόραρε για το 39-94, το παιχνίδι ήταν καθαρά διαδικαστικό  με την Ελληνίδα φόργουορντ να πραγματοποιεί το 48-97 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
 
Πάμε να δούμε και τα νεότερα σε επίπεδο ακαδημιών. Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός της Ακαδημίας καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού, στους αγώνες του Σαββατοκύριακου.  Εκτός από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, η ομάδα του Ολυμπιακού, έδωσε φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ μετά το παιχνίδι και οι δύο ομάδες φιλοξενήθηκαν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και παρακολούθησαν τον αγώνα της ανδρικής ομάδας με την ΑΕΚ.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
 
Κορασίδες Α
 
Πρωτέας Βούλας- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. : 73-33
 
Δεκάλεπτα: 20-5, 35-13, 55-20, 73-33
Πρωτέας (Τζοπανάκη, Κεκλίκογλου): Διαμαντοπούλου Μ., Αποστόλου Δ., Μπουντούρη Ε., Σιμιτσιδέλλη Μ., Αρμένη Α., Μωραϊτη Λ., Νικολάκη Β.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.  (Αργυρίου Μ.): Ψαθάκη Α., Πράππα Ε., Χατζηβέρογλου Δ., Τζανόγλου Ε., Λυμπέρη Γ., Καπαρέλου Μ., Ξηνταβελώνη Π.Ι., Λυμπέρη Α., Φλόκα Θ., Καλογρίδη Φ.
 
Παγκορασίδες Α
 
ΑΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. 34-43
 
Δεκάλεπτα: 11-12, 00-12, 9-9, 14-10
ΑΟΝΑ (Αλεξοπούλου, Τεντόπουλος): Ρενιτοπουλου, Ξενιτοπούλου, Καζάνη, Κατσουρα, Παρτακίδη, Κατσαρεα, Παπακωνσταντίνου, Κοντοε, Καπετανοπούλου, Τσιμπίδη, Κασωτάκη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Αργυρίου): Κυριακόγγονα, Δράκου, Χατζηβέροβλου, Τζιώτη, Παπαδάκη, Λυμπέρη, Σταμοπούλου, Σιδερίδου, Καραπατάκη, Παπαγεωργίου, Φλόκα
 
 
Βόλεϊ Ανδρών: Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στο CEV Challenge Cup, έφτασε μέχρι το τέλος και μετά τις προκρίσεις επί των Ινεγκόλ, Τουρ, Λοκομοτίβ Μπακού, Μενέν και Σουργκούτ ο Θρύλος «λύγισε», μόνο από την Ιταλική Ραβέννα. Στην έβδομη του παρουσία σε ευρωπαϊκό τελικό και δέκατη τρίτη συνολικά σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου αγώνα και γνώρισε την ήττα με 3-1 και στο δεύτερο παιχνίδι. Μπροστά σε περισσότερους από 11.000 φιλάθλους, που κοκκίνισαν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από άκρη σε άκρη, οι 14 «κομάντο» του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ έδειξαν για ακόμα μια φορά τι θα πει Ολυμπιακή, μαχητική ψυχή, και παρουσία των Προέδρων του Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη, τα έδωσαν όλα στο παρκέ και έφτασαν στην δεύτερη θέση της Ευρώπης. 
 
Μια εβδομάδα πριν το Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας και μόλις τρεις μέρες μετά τη συμμετοχή της σε έναν ακόμα ευρωπαϊκό τελικό, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, πέρασε από το Βραχάτι επικρατώντας με 3-1 (21-25, 25-23, 21-25, 21-25) σετ του Παμβοχαϊκού, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play-off του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι», που για ακόμα ένα παιχνίδι είχαν την ένθερμη υποστήριξη των φιλάθλων του, έκαναν το 2-0 στις νίκες, τελειώνοντας την προημιτελική σειρά και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας την ομάδα της Κηφισιάς. Πλέον ο  Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ και οι παίκτες του στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, την ερχόμενη Παρασκευή (20/4, 17:00) κόντρα στον ΠΑΟΚ, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τελικό όπου απέναντι στο νικητή του ζευγαριού, Ηρακλής- Παναθηναϊκός, θα διεκδικήσουν το δεύτερο τρόπαιο τους τη φετινή σεζόν.
 
Βόλεϊ Γυναικών: Έπος, θρίαμβος, υπερηφάνεια, δόξα, τρέλα... Ολυμπιακός. Οι λέξεις κάποιες φορές δεν αρκούν για να περιγράψουν τα γεγονότα και τον τρόπο που συντελέστηκαν. Ο Θρύλος κατέκτησε πανηγυρικά το CEV Challenge Cup επικρατώντας με 3-1 στην έδρα της Μπούρσα! Μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου, η πιο χρυσή για το τμήμα του βόλεϊ Γυναικών που στη δεύτερη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκό τελικό και πάλι στο ίδιο γήπεδο σκαρφάλωσε στην κορυφή! Μέσα στην Τουρκία οι «ερυθρόλευκες» αμαζόνες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ανέτρεψαν την ήττα με 3-2 σετ στο πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη και πέτυχαν τον μεγαλύτερο θρίαμβο γεμίζοντας υπερηφάνεια τα εκκατομύρια των οπαδών του Ολυμπιακού και τους Έλληνες φιλάθλους.
 
Λίγα 24ωρα αργότερα ο Ολυμπιακός έκανε στροφη στις εγχώριες υποχρεωσεις του με σκοπό την κατακτηση και του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας επικρατησε εύκολα των Μακεδόνων δις και πέρασαν στους τελικούς όπου θα αντιμετωπίουν τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκη.Η πρώτη αναμέτρηση με τον Άρη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (19/4) στις 18:00 στο Ρέντη, την Κυριακή (22/4) οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στη Θεσσαλονίκη και ο 3ος τελικός είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα (30/4) στις 19:00 στο Ρέντη.
 
Μπιτς Βόλεϊ: Οι προπονήσεις του τμήματος Beach Volley του Ολυμπιακού το οποίο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της Πλαζ Βοτσαλάκια του Δήμου Πειραιά συνεχίζονται κανονικά υπό τις οδηγίες του  Ιωάννη Μαμάη. Κανονικά συνεχίζονται και οι εγγραφές οι οποίες πραγματοποιούνται καθημερινά και  ώρες 10:00-18:00 στα τηλέφωνα: 2104190902-3 και 6977716615. 
 
Πόλο Ανδρών: Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Υδραϊκού με 15-3 στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Παπαστράτειο. Μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, ο Θρύλος διεύρυνε το αήττητο του στις εγχώριες διοργανώσεις, κάνοντας το «19Χ19» στο πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο τους να αμφισβητήσει την ανωτερότητα τους και κρατώντας το μηδέν στην άμυνα για περισσότερο από ένα ημίχρονο.
 
Λίγα 24ωρα αργότερα, νικηφόρο ήταν το πέρασμα της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού από το Βελιγράδι, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 7-4 της Παρτιζάν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, της φάσης των ομίλων του Champions League. Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν την 9η νίκη στη διοργάνωση, που τους διατηρεί στην κορυφή του Α' ομίλου και πραγματοποίησαν ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση στο Final 8, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στη Γένοβα, τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων. Από κει και πέρα στο ματς με την Παρτιζάν, ο Θρύλος επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του και ελέγχοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού από την αρχή μέχρι το φινάλε κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Σέρβων. Οι ερυθρόλευκοι ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο αφού κατάφεραν να προηγηθούν με 3-0 και 4-0 στις αρχές του 3ου οκταλέπτου, για να μειώσει ο Μανόλονβιτς 1-4 λίγο αργότερα. Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι δυο άμυνες χαλάρωσαν, σκόραραν από 3 τέρματα η κάθε ομάδα και διαμορφώθηκε το τελικο 4-7. 
 
Στις 14 Απριλίου, ο Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 15-3 του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου εκτός έδρας στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής και διεύρυνε την απόλυτα νικηφόρα πορεία του στο πρωτάθλημα της Α1.  Οι Πειραιώτες στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης (18/4, 18:45) με την Μπρέσια στο Παπαστράτειο για την 12η αγωνιστική του Champions League με στόχο τη νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση στο Final Six αλλά και στην  διατήρηση της πρώτης θέσης του Α’ Ομίλου.
 
Πόλο Γυναικών: Κυπελλούχος Ελλάδας αναδείχθηκε ο Θρύλος που κατέκτησε τον τίτλο στο 1ο Final Four που διεξήχθη στο Καρπενήσι επικρατώντας της Βουλιαγμένης με 14-11 στον μεγάλο τελικό. Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, παρουσία του προέδρου Μιχάλη Κουντούρη και των φιλάθλων του, που δεν σταμάτησαν στιγμή να τραγουδούν, έγραψε για ακόμα μια φορά ιστορία, καθώς οι «ερυθρόλευκες» πανηγύρισαν το πρώτο κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία της υδατοσφαίρισης Γυναικών. 
 
Και πάμε και στα της Ευρώπης. Εκπληκτικό, μοναδικό, ανεπανάληπτο και πέρα για πέρα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Στην ιστορία του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου της Ευρώπης και όχι μόνο, προστέθηκε μια ακόμα ιστορική σελίδα. Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού μπορεί να ηττήθηκε στον τελικό του Len Trophy με 13-11 από την Ουγγρική Ντουναϊσβάρος, ωστόσο αυτό που συμβαίνει μέσα σε μια εβδομάδα δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά του Ελληνικού αθλητισμού. Τρεις μόλις μέρες μετά την κατάκτηση του CEV Challenge Cup από την ομάδα βόλεϊ Γυναικών και το ασημένιο μετάλλιο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ στον τελικό της αντίστοιχης διοργάνωσης, ένα ακόμα «ερυθρόλευκο» τμήμα αγωνίστηκε σε ευρωπαϊκό τελικό. Και το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στο πόλο γυναικών θα είχε έρθει αν τα σφυρίγματα των διαιτητών του τελικού δεν ήταν ανάποδα στα τελευταία δυο λεπτά της αναμέτρησης, όπου αντί για πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και αποβολή για την Ντουναϊσβάρος, δόθηκε επιθετικό φάουλ στην Αλεξάνδρα Ασημάκη, ενώ και στην προσπάθεια της Έγκες, η φάση είναι αμφιλεγόμενη, με το γκολ τελικά να μην μετράει. 
 
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΟΧΙ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ... ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ...
 
Χάντμπολ Ανδρών: Τη 18η νίκη στο πρωτάθλημα της Handball Premier πανηγύρισε η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., που επικράτησε με 39-20 της Χ.Α.Ν.Θ. στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στο δρόμο των επιτυχιών, μια «στροφή» πριν την ολοκλήρωση του φετινού «μαραθώνιου» και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα, όντας μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Εκεί θέλουν να… τερματίσουν για να εξασφαλίσουν το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας, ενόψει των πλέι οφ.
 
Ο Θρύλος επικράτησε άνετα με 31-19 του Δούκα στο ντέρμπι της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Handball Premier και διατήρησε την 1η θέση στο βαθμολογικό πίνακα που ισοδυναμεί με το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ που θα κρίνουν τον τίτλο. Οι Πειραιώτες κόντρα στο Δούκα πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση κυριαρχώντας από το πρώτο ημίχρονο και έλεγξαν το ματς σε όλη τη διάρκεια του. Έτσι ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια της σεζόν με απολογισμό 19 νίκες,  2 ισοπαλίες και μία ήττα και θα μπει στη διαδικασία των πλέι οφ στην ημιτελική φάση η οποία ξεκινάει το Σαββατοκύριακο 5/6 Μαΐου .
 
Πάμε τέλος και σε επίπεδο ακαδημιών. Το πρώτο της μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα κατέκτησε η ομάδα χάντμπολ των εφήβων του Ολυμπιακού επικρατώντας στον τελευταίο αγώνα της διοργάνωσης με 27-26, του Φίλιππου Βέροιας, στο Φιλίππειο. Η ομάδα του Γιώργου Καρασαββίδη, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με απολογισμό τέσσερις νίκες σε πέντε αναμετρήσεις, χάνοντας μόνο στην πρεμιέρα με 30-23 από την Πυλαία, που κατέκτησε και τον τίτλο. Ακολούθησαν τέσσερις νίκες απέναντι σε ΧΑΝΘ (38-29), Κοζάνη (26-18), Φοίβο Συκεών (30-25) και Φίλιππο Βέροιας (27-26) σε ένα συγκλονιστικό αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» με γκολ του Λιάπη ένα λεπτό πριν το τέλος, εξασφάλισαν το μετάλλιο στην τελική φάση που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια, έχοντας μάλιστα και δυο παίκτες στην καλύτερη οκτάδα της διοργάνωσης. Ο Βασίλης Λιόλιος ήταν ο καλύτερος πλέι μέικερ και ο Νίκος Λιάπης στη θέση του πίβοτ.
 
Κολύμβηση: Με τρία χρυσά μετάλλια στις αποσκευές του θα επιστρέψει από το Γκόλντεν Τουρ «Καμίλ Μουφά», που διεξήχθη στη Μασσαλία, ο Απόστολος Χρήστου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 200μ ύπτιο. Ο 22χρονος κολυμβητής του Ολυμπιακού τερμάτισε πρώτος στον τελικό, κολυμπώντας την απόσταση σε χρόνο 2:00.74 και έκανε το τρία στα τρία μετά τα χρυσά μετάλλια στα 50 και 100μ ύπτιο, δείχνοντας ότι είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.
 
Μετάλλιο κατέκτησε και ο Ρωμανός Αλυφαντής ο οποίος στον τελικό των 100μ. πρόσθιο τερμάτισε δεύτερος με χρόνο 1:01.96. Ο 32χρονος αθλητής του Ολυμπιακού είχε βρεθεί μια ανάσα μακριά από το βάθρο και στα 50μ πρόσθιο, όπου κατέλαβε την 4η θέση με χρόνο 28.48. Στον προκριματικό κολύμπησε την απόσταση σε 28.44, έχοντας την τρίτη καλύτερη επίδοση.
 
Τέλος, η Μάρθα Μάτσα, στα 50μ πεταλούδα, ήταν 7η κάνοντας 28.05, ενώ στον προκριματικό η αθλήτρια του Ολυμπιακού είχε κάνει 28.11 και στα 100μ ελεύθερο ήταν τρίτη στον τελικό Β κολυμπώντας την απόσταση σε 57.44.
 
Στίβος: Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, αυτήν τη στιγμή τρεις επιδόσεις αθλητών μας είναι οι καλύτερες πανελληνίως σε συγκεκριμένα αγωνίσματα. Συγκεκριμένα, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Τριβυζάς στα αγωνίσματα 60μ και 200μ χάρη στις επιδόσεις που πραγματοποίησε στις 20/1 και 11/2 αντίστοιχα, ενώ την τριάδα με τις πρωτιές συμπληρώνει ο Τσιάμης χάρη στην επίδοσή  του 16.24μ που πραγματοποίησε στο τριπλούν στις 10/2.
 
Κανοέ Καγιάκ: Το περασμένο χρονικό διάστημα δεν είχαμε κάποιο αγωνιστικό νεότερο. Οι ατομικές προπονήσεις των αθλητών του τμήματος κανόε καγιάκ συνεχίζονται κανονικά εν'όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται. Θυμίζουμε πως οι ιδιόκτητες Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. που στεγάζουν το τμήμα, βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι.  
 
Κωπηλασία: Το χρονικό διάστημα που μας πέρασε δεν είχαμε κάποιο σημαντικό αγωνιστικό νεότερο  όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα κωπηλασίας του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις των αθλητών τόσο του  αγωνιστικού, όσο και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ιδιόκτητες  Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι. 
 
SUP (Σανιδοκωπηλασία): Το χρονικό διάστημα που μας πέρασε δεν είχαμε κάποιο σημαντικό αγωνιστικό νεότερο όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα σανιδοκωπηλασίας του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις των αθλητών τόσο του αγωνιστικού, όσο και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ιδιόκτητες Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι. 
 
Ιστιοπλοϊα: Κανένα αγωνιστικό νεότερο δεν είχαμε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα ιστιοπλοίας του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους στις ιδιόκτητες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας που βρίσκονται στo Mικρολίμανο.
 
Πινγκ Πονγκ: Πρωταθλητές Ελλάδας του απλού νέων και του απλού νεανίδων στην επιτραπέζια αντισφαίριση αναδείχτηκαν οι Γιάννης Σγουρόπουλος και Έλσα Τέρπου. Οι δυο αθλητές του Ολυμπιακού κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και στο διπλό εφήβων και νεανίδων αντίστοιχα, στη  διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα STIGA, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
 
Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού και πρωταθλητής Ευρώπης του 2017 στην κατηγορία, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα του, επικράτησε στον τελικό του απλού των Νέων, του Μιχάλη Διαμαντόπουλου, του ΓΣ Άρης Βούλας με 4-0 κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο για τρίτη διαδοχική χρονιά. Στο διπλό των εφήβων ο Σγουρόπουλος μαζί με τον επίσης «ερυθρόλευκο» Αλκιβιάδη Σταματούρο κέρδισαν στον τελικό τους αδερφούς Στάμου του ΓΑΣΕ με 3-1 και ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Στις νεάνιδες η Έλσα Τέρπου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια νεανίδων κερδίζοντας την  Ιωάννα Γερασιμάτου  με 4-1. Πρωταθλήτριες στο διπλό νεανίδων αναδείχθηκαν οι Ελσα Τέρπου και Μάλαμα Παπαδημητρίου που κέρδισαν στο τελικό τις Ιωάννα Γερασιμάτου ( Α.Ο. Ταταύλα) και Γεωργία Χατζάκη (ΟΣΦΠ). 
 
Ξιφασκία: Οι δύο αθλητές που απαρτίζουν την αγωνιστική ομάδα του τμήματος, η Βάσω Βουγιούκα και ο Γιώργος Τσουρούτας συνεχίζουν κανονικά τα ατομικά τους προγράμματα και προπονήσεις. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα δεν υπάρχει κάποια διοργάνωση σε εγχώριο ή διεθνές επίπεδο που να αφορά το αγώνισμα στο οποίο κατατάσσονται οι δύο "ερυθρόλευκοι" αθλητές μας.
 
Πυγμαχία: Κανένα αγωνιστικό νεότερο δεν είχαμε όσον αφορά το συγκεκριμένο τμήμα πολεμικών τεχνών του Ολυμπιακου. Οι προπονήσεις των αθλητών του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του τμήματος που βρίσκονται στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται.
 
ΤαεΚβοΝτο: Κανένα αγωνιστικό νεότερο δεν είχαμε όσον αφορά το συγκεκριμένο τμήμα πολεμικών τεχνών του Ολυμπιακου. Οι προπονήσεις των αθλητών του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του τμήματος που βρίσκονται στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται.
 
Κικ Μπόξινγκ: Κανένα αγωνιστικό νεότερο δεν είχαμε όσον αφορά το συγκεκριμένο τμήμα πολεμικών τεχνών του Ολυμπιακου. Οι προπονήσεις των αθλητών του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του τμήματος που βρίσκονται στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται.
 
Καποέϊρα: Οι απογευματινές προπονήσεις της καποέϊρα συνεχίζονται κανονικά όσον αφορά το παιδικό τμήμα του Ολυμπιακού, με τους νεαρούς αθλητές να απολαμβάνουν τις αρετές της πολεμικής αυτής τέχνης κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα από τις 16:00 και μέχρι τις 17:00. Εννοείται πως τα τμήματα εγγραφών παραμένουν πάντα ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτό το ερυθρόλευκο τμήμα.
 
Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν πάντα ανοικτά.
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Σε εξ’ αναβολής αγώνα της 16ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στο Αλκαζάρ της Λάρισας ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ. Η ομάδα μας είχε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 3’ ο Δήμος βγάζει σέντρα και ο Κατσούκης από κοντά σουτάρει και στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Ο Ολυμπιακός πιέζει σ’ όλο το γήπεδο και δημιουργεί συνεχώς ευκαιρίες. Στο 34’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κατσούκη η μπάλα φτάνει στον Νεοφυτίδη ο οποίος σουτάρει από πολύ καλή θέση αλλά δεν στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 37’ ο Ολυμπιακός είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Τσερκώνη. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και κατάφερε να σκοράρει στο 83’. Ο Κατσούκης βγάζει ωραία ασίστ και ο Βοϊλης με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο τεχνικός της ομάδας μας κ. Βασίλης Βούζας είπε: «Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια. Το σκορ θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερο. Όλα τα παιδιά προσπαθούν για το καλύτερο και είναι λογικό γιατί όλοι κρίνονται». 
 
Σ' αγώνα της 26ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Λεβαδειακού. Η ομάδα μας που έχει ξεκινήσει προετοιμασία για το Final-4 συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της και θα ολοκληρώσει την παρουσία της στην κανονική διάρκεια την Κυριακή 22/4 στα Χανιά απέναντι στον Πλανατιά. Ο Ολυμπιακός ήταν καλός κατά διαστήματα και είχε ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα γκολ. Το 1-0 σημείωσε στο 33' ο Ζαχαράκης μετά από ασίστ του Γεωργαντή ενώ το 2-0 ήρθε στο 55' από τον Νικόλη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μαρτίνη. Στο 86΄ο Μαρτίνης έγραψε το 3-0 μετά από ασίστ του Τσακίρη. Στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι με τον Φέκκα αλλά ο Λιάπης απέκρουσε το χτύπημα του Μπουλάρι. Μετά από το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού κ. Τάσος Θέος είπε: "Έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς ότι για εμάς κάθε παιχνίδι είναι μια δοκιμασία. Μπορεί να έχουμε προκριθεί στο Final-4 αλλά για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Θέλουμε από τους παίκτες μας να δίνουν το 100% και η ομάδα να κερδίζει παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο". 
 
 
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
 
Το αστραφτερό τρόπαιο του CEV Challenge Cup βόλεϊ γυναικών δέσποζε στο στούντιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά στη διάρκεια της επίσημης  εκπομπής του Ολυμπιακού ΣΦΠ που μεταδόθηκε τη Δευτέρα (16/4) και προβλήθηκε ταυτόχρονα Live Streaming από το OSFP TV. Στη «Μεγάλη μου Αγάπη» μίλησαν η αρχηγός της ομάδας, Στέλλα Χριστοδούλου καθώς και οι αρχηγοί των δύο ομάδων του συλλόγου που αγωνίστηκαν, επίσης την προηγούμενη εβδομάδα,  σε τελικούς κυπέλλων Ευρώπης, ο Κώστας Χριστοφιδέλης και η Φιλιώ Μανωλιουδάκη. Ολοι τους στάθηκαν στο μοναδικό επίτευγμα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. να συμμετάσχουν τρεις ομάδες ενός συλλόγου σε τρεις διαφορετικούς ευρωπαϊκούς τελικούς σε διάστημα 4 ημερών! Οπως κάθε εβδομάδα μεταδόθηκαν νέα και ρεπορτάζ από όλες τις ομάδες και τα τμήματα υποδομή του Ολυμπιακού ΣΦΠ,  χρηστικές πληροφορίες για τους φιλάθλους και τα μέλη του συλλόγου κι απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που έγιναν από τους φιλάθλους μέσω γραπτών μηνυμάτων  στο OSFP TV.
 
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2017-18
 
H τροπαιοθήκη μας μέχρι στιγμής έχει διαμορφωθεί ως εξής:
 
Μέχρι στιγμής, έχουμε κατακτήσει δέκα (11) ομαδικούς τίτλους:
· Challenge Cup Βόλεϊ Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Γυναικών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου
· Κύπελλο Ελλάδας Πόλο Ανδρών
· Κύπελλο Ελλάδος Πόλο Γυναικών
· Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ Γυναικών
· Κύπελλο Ελλάδος Μπάσκετ Γυναικών
· Κύπελλο Ελλάδος Χάντμπολ Ανδρών
· League Cup Νίκος Σαμαράς  Βόλεϊ Ανδρών
Επίσης, έχουμε κατακτήσει πέντε (5) ομαδικούς τίτλους σε επίπεδο υποδομών:
· Πρωτάθλημα Μπάσκετ ΕΣΚΑΝΑ Εφήβων  
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Εφήβων
· Πρωτάθλημα Βόλεϊ ΕΣΠΕΔΑ Κορασίδων Β' Β'Ομίλου
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Διπλού Νέων
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Διπλού Νεανίδων
Παράλληλα, έχουμε κατακτήσει δώδεκα (12) ατομικούς τίτλους:
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παμπαίδων 70kg
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παμπαίδων 75kg
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών 91kg
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών 75kg
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών 69kg
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών 64kg
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Τριπλούν Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 200μ Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Star Ανδρών
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας Γυναικών 
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Απλό Νέων
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Απλό Νεανίδων
Εκτός αυτών, έχουμε κατακτήσει δεκαπέντε (15) τουρνουά:
· 2nd International Heraklion Tournoument (Μπάσκετ Ανδρών)
· Secondo Memorial Francesco Passalacqua (Μπάσκετ Γυναικών)
· 2nd International Olympiacos Tournament (Μπάσκετ Γυναικών)
· Τουρνουά Ποδοσφαίρου Boca U13 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Τουρνουά Ποδοσφαίρου New Years Cup U9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Τουρνουά Ποδοσφαίρου New Years Cup U11 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών ΣΕΔΥ (Πόλο Ανδρών)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Εφήβων "Κων/νος Ξανθάκος" (Πόλο Εφήβων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Νεανίδων "Γιάννης Ματζουράνης" (Πόλο Νεανίδων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Γυναικών ΣΕΔΥ (Πόλο Γυναικών)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών Γυναικών "Νίκος Τσαταλιός" (Πόλο Γυναικών)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Παίδων "Νηρέας Christmas Cup" (Πόλο Παίδων)
· Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων "Α.Γαρύφαλλος" (Πόλο Παίδων)
· International Tournament "Levenchov" (Πυγμαχία)
· International Tournament "G1 Greece Open 2017" (Τάε Κβο Ντο)
Επίσης, αθλητές του συλλόγου μας έχουν κατακτήσει ενενήντα ένα (91) χρυσά μετάλλια:
· 2 Χρυσά Μετάλλια Τάε Κβο Ντο (τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στο «2ο Κύπελλο Ακρόπολις» που διεξήχθη στο Σ.Ε.Φ.)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησαν η Στυλιανή Ρώτα και η Σταυρούλα Στραβοκέφαλου στους Χειμερινούς Ακαδημαϊκούς Αγώνες κολύμβησης που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Ξιφασκίας (Το κατέκτησε ο Γιώργος Τσουρούτας σε Διεθνές τουρνουά που  διεξήχθη στην Οχρίδα της Π.Γ.Δ.Μ.)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Πινγκ Πονγκ (Τα κατέκτησαν αθλήτριες του Ολυμπιακού στο  «5ο Ανοιχτό  Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «Αντωνία Σπανού» που διεξήχθη στο Ρέντη)
· 6 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (τα κατέκτησαν αθητές του τμήματος κολύμβησης στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης παμπαίδων-παγκορασίδων Α'ΚαιΒ')
· 8 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (τα κατέκτησαν αθητές του τμήματος κολύμβησης Masters του Ολυμπιακού στην ημερίδα ταχυτήτων που διεξήχθη στο Βόλο)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κωπηλασίας (Το κατέκτησε η Βένια Χατζή στους Διασυλλογικούς Αγώνες οι οποίοι διοργανώθηκαν από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Σαλαμίνας)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Ιστιοπλοϊας (Τα κατέκτησαν οι Ηλίας Τσαταλιός και Κατερίνα Αποστολάκη στον διασυλλογικό αγώνα Κύπελλο Αρμάτας 2017 που διοργάνωσε ο Ναυτικός όμιλος Σπετσών)
· 6 Χρυσά Μετάλλια Καγιάκ (τα κατέκτησαν αθλητές μας στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων που διεξήχθη στον Ισθμό Κορίνθου)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαύλας στο διεθνές τουρνουά Luxembourg Open Masters 2017)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Τάε Κβο Ντο (Τα κατέκτησαν αθλήτριες του Ολυμπιακού στο "8ο αγωνιστικό  Φεστιβάλ Kim e Liu")
· 16 Χρυσά Μετάλλια Κανόε Καγιάκ (Τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στους Διασυλλογικούς αγώνες που διοργάνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Σύρου)
· 10 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στο Γκραν Πρι κολύμβησης  που διεξήχθη στο Βόλο) 
· 23 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησαν αθλητές του Ολυμπιακού στους Χειμερινούς Αγώνες Ανδρών/Γυναικών που διεξήχθησαν στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α.)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κικ Μπόξινγκ (Τα κατέκτησαν οι Νικόλαος Κάστης και Λεμονιά Γράτσου στο τουρνουά Κick Boxing OPEN CHAMPIONSHIP που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο Πυγμαχίας “Γεώργιος Στεφανόπουλος” στο Περιστέρι)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Κολυμβησης (Τα κατέκτησε ο Απόστολος Χρήστου στο διεθνές τουρνουά Γκόλντεν Τουρ «Καμίλ Μουφά», που διεξήχθη στη Μασσαλία)
 
 
ΤΑ "7" ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ:
ΥΓ1: Μην ξεχνάτε μάγκες. ΌΛΟΙ οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να δώσουν μόλις 10 ευρώ για να  εκδόσουν ετήσια κάρτα φιλάθλου.Για να συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Θρύλο μας να πρωταγωνιστεί ΠΑΝΤΟΥ!
ΥΓ2: Να θυμάστε αδέρφια, για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, στατιστικά, φωτογραφίες, ρεπορτάζ κλπ μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μπαίνετε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr). 
ΥΓ3: Δηλαδή έπρεπε να εκραγεί ο Πρόεδρος για να κάνετε απλά τη δουλειά σας?
ΥΓ4: Από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε σε ποια κατηγορια θα παίζει πλέον ο ΠΟΑ/ΠΠΟ/ΠΠΑΟ/ΠΑΟ?
ΥΓ5: Δεν ξέρω αν αληθεύουν φήμες που κάνουν λόγο για +1 τμήμα από του χρόνου...
ΥΓ6: Μετρήστε τίτλους και πρωτιές να γουστάρετε...
YΓ7: Καλή και ερυθρόλευκη εβδομάδα σε όλους, με υγεία πάνω απ'όλα...

Σχόλια

Εικόνα KCS

Χριστός Ανέστη σε όλους τους Ρατμίτες. Θα ήθελα να καταθέσω λίγες σειρές για τον Ερασιτέχνη και ιδιαίτερα το βόλλεϋ.
Εχω την τύχη να έχω παρακολουθήσει από κοντά την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας μας στο βόλλεϋ γυναικών από τις 7-2-2017 (Ολυμπιακός-Τσανάκαλε 3-2). "Απ'την πρώτη τη φορά μου έκανες τεράστια ζημιά" που λέει και το σύνθημα. Το αγωνιστικό ήθος, ο σεβασμός προς τον Σύνδεσμο και τους εαυτούς τους που δείχνουν οι εξαιρετικές αθλήτριες αυτής της ομάδας είναι αντίστοιχο των μεγαλύτερων Θρύλων του Ολυμπιακού. Καθοδηγούμενες υποδειγματικά από τον προπονητή και τη διοίκηση, μας έδωσαν την ευκαιρία να ζήσουμε σπουδαίους αγώνες και νίκες σαν οπαδοί και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας να φέρει στην Ελλάδα ένα απλησίαστο Ευρωπαϊκό τρόπαιο για το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ. Αξίζει να σημειωθεί αυτό, διότι αντίθετα με το πόλο πχ που η Ελλάδα έχει συνεχείς διεθνείς επιτυχίες και με άλλες ομάδες και με την Εθνική (και εκεί έχουμε στον Ολυμπιακό αθλήτριες και αθλητές, παγκόσμιας λάμψης χωρίς υπερβολή) στο βόλλεϋ υπάρχει μόνον ο Ολυμπιακός.
Για δε το ανδρικό βόλλεϋ, το τρόπαιο που χάθηκε φέτος θα έλθει του χρόνου, ο προπονητής και η διοίκηση είναι εδώ το "μυστικό".
Αξίζει όλοι να ενισχύσουμε τις προσπάθειες του Ερασιτέχνη με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας (10 Ευρώ ή 50 Ευρώ που πρακτικά σου δίνει δυνατότητα να δεις όλα τα παιχνίδια των Ερασιτεχνικών τμημάτων πλην των Ευρωπαϊκών Τελικών). Και πέρα από την ασταμάτητη συγκομιδή τίτλων παντού, να βοηθήσουμε στην αγνή άθληση εκατοντάδων νέων παιδιών που ήδη μαθαίνουν τον αθλητισμό στα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.
Τέλος, οσοι πάμε ΣΕΦ αύριο, να "πολεμήσουμε" πλάι στη λαβωμένη ομάδα μας με όλη μας τη δύναμη. Μπορούμε να το πάρουμε και εμείς. Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας !

Εικόνα takis xwsiar

Τελικα αδερφια,οι πιο επαγγελματιες (με ολη την καλη εννοια)αθλητες που εχουμε,ειναι στον Ερασιτεχνη.Καθε μερα νικες,ΠΑΝΤΟΥ!

Εικόνα takis xwsiar

Γεια σου φιλε Μακ.Και άλλη μια χαρα για εμας που δεν ανεφερες.Οι ζητιανοι εφτιαξαν ομαδα στο πολο.Μαλιστα λενε ότι δεν είναι από την "μανα αεκ",είναι αυτοδυναμοι.Ελατε,σας περιμενουμε...

Εικόνα MakTheBet

Θα έχουμε πνιγμούς

Εικόνα thita

λοιπόν αδερφέ, είπες μεγάλο νέο

έφτιαξε ομάδα πόλο κι έκλασε τον κόσμο όλο λέμε η αεξάρα

έτυχε να γνωριστώ με τον τύπο που τρέχει την ..... προτζεκτάρα αυτή πριν δυο μήνες περίπου

μου έλεγε: δεν είναι τίποτα σπουδαίο ο Ολυμπιακός στο πόλο, βρήκε και τα κάνει, επειδή δεν έχει αντίπαλο, 500-600.000 ευρώ μπάτζετ έχει όλα κι όλα, σιγά το ποσό, με δυο-τρεις χορηγούς, τα μαζεύουμε

και αφού είπε αυτά, με ρώταγε αν ξέρω ποιανών παικτών μας τα συμβόλαια τελειώνουν αυτό το καλοκαίρι

δηλαδή, με απλά λόγια, τυπική αεκτζίδικη συμπεριφορά (παίζει να μην υπάρχει ούτε μία, αλλά ούτε μία λέμε, αλήθεια σε όσα έλεγε, αλλά έχουμε πει αλλού μην αφήνουμε λεπτομέρειες όπως η πραγματικότητα να χαλάνε μια ωραία ιστορία)

δεν μεταδίδω άλλο

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΜΑΚ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, priceless αυτό που κάνει, αξίζει να το λέμε κάθε φορά, άξιος, αν τον φέρουν οι συνθήκες να σταματήσει π.χ. λόγω δουλειάς, κ.λπ., θα μας λείψει πολύ

Εικόνα MakTheBet

Ανυπομονούμε να ... έρθουν! Όσο για αυτό που λες στο τέλος, πράγματι φέτος είναι η τελευταια χρονια, τουλάχιστον για άρθρα σε εβδομαδιαίο θεωρητικα επιπεδο

Εικόνα MakTheBet

Οι ετήσιες καταγραφές τίτλων δε θα σταματήσουν ποτέ!!!!