ΠΕΡΙ "ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ ΤΗΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ"...


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους...
 
Μαθαίνουμε λοιπόν για την ανακοίνωση της ΚΕΔ η οποία αναφέρει πως επανεξέτασε εκ των υστέρων έξι (6) συγκεκριμένες αμφισβητούμενες φάσεις της φετινής περιόδου με τη χρήση της τεχνολογίας της γραμμής του οφσάιντ. Προσπερνάω το γεγονός ότι ελέγχθηκαν επιλεκτικά αυτές οι συγκεκριμένες φάσεις, μιας και θα μπορούσαν να υπάρχουν κι άλλες στη λίστα (πχ στο Ολυμπακός - Αστέρας Τρίπολης να δούμε ρε παιδί μου μήπως τελικά όντως είναι οφσάιντ ο Μπαράλες τη στιγμή της εκτέλεσης του φάουλ και επειδή κάνει κίνηση προς τη μπάλα, το οφσάιντ προηγείται του μετέπειτα πέναλτυ? Γιατί πολλά ακούσαμε και για αυτήν τη φάση).
 
Ας περάσουμε όμως στην ουσία του θέματος. Το γνωστό πορτοκαλί σάιτ, αναφέρει στον τίτλο του άρθρου του: "Διασυρμός της γκεμπελικής προπαγάνδας: Οφσάιντ το γκολ στον Βόλο!". Βλέπετε τι συμβαίνει τώρα έτσι? Στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ τίτλο του άρθρου αναφέρεται ΜΟΝΟ ΜΙΑ εκ των έξι ελεγχθεισών φάσεων, η οποία συνοδεύεται και με ένα βαρύγδουπο σχόλιο τύπου "Διασυρμός της γκεμπελικής προπαγάνδας". Μάλιστα. Είναι φυσικά προφανής ο λόγος που έγινε η συγκεκριμένη επιλογή και όχι οποιαδήποτε από τις άλλες πέντε περιπτώσεις. Προσωπικά διαβάζοντας το άρθρο και βλέποντας τις φάσεις, μου ήλθαν οι εξής απορίες...
 
1) Αφού η φάση του Βόλου ήταν μια "γκεμπελική προπαγάνδα", γιατί δεν πήρε ξεκάθαρη θέση η εν λόγω ιστοσελίδα που "ανεβασε" το εν λόγω άρθρο, έστω ανυπόγραφα ή ως "Newsroom" που είναι και της μόδας, αναφέροντας ότι δεν υπάρχει οφσάιντ?
2) Αφού η φάση του Βόλου ήταν μια "γκεμπελική προπαγάνδα", για ποιο λόγο οι γνωστοί "τηλεκριτές" σε θέματα διαιτησίας όπως Βαρούχας, Τσίκινης ακόμα και ο Κάκος στο OPEN του Ι.Σαββίδη ανέφεραν ότι δεν ήταν οφσάιντ ο Σουντανί?
3) Υπήρχε άνθρωπος που μετά το ριπλέι και κυρίως μετά τη γραμμή που προστέθηκε (δεν εξετάζω αν ήταν στη σωστή θέση ή όχι, εξετάζω το γεγονός) να είδε το βίντεο και να είπε "ναι, είναι οφσάιντ".
4) Μιλάμε για ανακοινωση της ίδιας ΚΕΔ που στο παιχνίδι Λαμία-ΠΑΟΚ όπου ως γνωστόν στο γκολ του ΠΑΟΚ ... "κόλλησε" το VAR, βγήκε και είπε ότι ελέγχθηκε κανονικά και δεν υπήρχε οφσάιντ? Για την ίδια ΚΕΔ που τελικά αποδείχθηκε αργότερα ότι όντως τελικά το βίντεο είχε κολλήσει?
 
Είπαμε, υπάρχει ένας συγκεκριμένος στόχος αλλά όχι και να το πηγαίνουμε στο άλλο άκρο. Από κει και πέρα, εγώ προσωπικά μιλώντας αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό μου και εκφέροντας καθαρά τη δική μου άποψη, λέω ότι, καλή τη πίστει δέχομαι όλες τις φάσεις αυτές εφόσον έγινε χρήση της τεχνολογίας γραμμής του VAR. Και αυτό αποδεικνύει ότι αν υπήρχε η γραμμή του VAR εξαρχής, δε θα υπήρχαν καν αυτές οι φάσεις για τις οποίες συζητάμε τώρα.

ΤΑ 7 ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ

ΥΓ1: Τελικά πάντως ΠΑΥΛΑ δεν είχε φέτος. Και φάνηκε περίτρανα ΠΟΙΟΙ και ΓΙΑΤΙ την επιζητούσαν...
ΥΓ2: Από τη μια να ζητάς διακοπή του Πρωταθλήματος γιατί πάνω απ'όλα είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών και από την άλλη να έχεις ληγμένα δελτία υγείας σχεδόν της μισής σου ομάδας... Απίστευτο?
ΥΓ3: Μην τάζεις σε Άγιο κερί και σε παιδί κουλούρι...
ΥΓ4: Άλλοι κοιτούν τον ουρανό και χάνονται...
ΥΓ5: Η ενίσχυση θα συνεχιστεί κανονικά όπου χρειάζεται...Εμείς θα ενισχύσουμε το σύλλογό μας όπως πρέπει?
ΥΓ6: Να είστε υπερήφανοι που είστε οπαδοί του Ολυμπιακού...
ΥΓ7: Καλή συνέχεια σε όλους, με υγεία πάνω απ'όλα...

Σχόλια

Εικόνα OlaMesa

Δεν υπάρχει οφσαητ στον Σουντανι.
Τα φιλαράκια του Περειρα εχουν βάλει την κάθετη γραμμή σε "λάθος" σημείο αφού ως γνωστό δεν θεωρείται οφσαητ το χέρι. Βέβαια εκμεταλευονται το χρώμα της φανέλας στο μερος που είναι ασπρο και τοποθετούν τη κάθετη γραμμη στο μπράτσο.
Εννοείται ανθρώπινο "εξυγιαντικο" φιλικό πορτογαλικό χέρι στο σύστημα βαρ κάνει κλικ για αυτή την κάθετη γραμμη(δεν αποφασίζει ο κομπιούτερ μοναχουλης του για τις κάθετες γραμμες που οριοθετούν τα σώματα των παικτων).
Ας πουν τα φερεφωνα της εξυγδυανσης τι θα έβγαζε με την λογική τους αυτή δήθεν δίκαιη κρίση της φασης εάν η φανέλα του Σουντανι ήταν μακρυμανικη. Θα ήταν οφσαητ ο καρπός ή ο αγκώνας του παίκτη;

Τέλος πάντων γίνεται φανερό πλέον εξαιτίας του μακρυμανικου πέους του Σουντανι του Ελ Αραμπι του Βαλμπουενα του Τσιμικα του Μπουχαλακη και των άλλων παιχταραδων του Ολυμπιακού όλα μαζί τα πέη αυτά έχουν μουλιάσει παρκαρισμένα μέσα μέχρι τις αμυγδαλές τους και το φετινό πολλαπλό μπούκωμα φέρνει τέτοια αποτελέσματα και αυτά είναι τα συμπτώματα του γκαστρωματος.

Εννοειται η μακρυμανικη του Βαγγελα είναι πιο βαριά και εννοείται πάει από όλου πιο βαθιά.