Δ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: "ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ Α2"



Καλησπέρα σε όλους. 

Χθες έτυχε να παρακολουθήσω την εκπομπή του Alpha, «Τik Talk», την οποία παρουσιάζει ο πολύ καλός δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ. Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος έδωσε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ'ολης της ύλης για την προσωπική αλλά και επαγγελματική του σταδιοδρομία. Για λόγους εξοικονόμησης χρόνου και χώρου δε θα αντιγράψω εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη. Όποιος θέλει μπορεί να τη διαβάσει πατώντας εδώ.

Φυσικά δεν ήταν δυνατό η κουβέντα να μην πάει και στο αθλητικό κομμάτι, στο οποίο και θα σταθώ στο παρόν άρθρο αφού αυτό μας ενδιαφέρει περισσότερο, με τον Δ.Γιαννακόπουλο να αναφέρει μεταξύ άλλων πως: "Ήταν μία επιλογή του Ολυμπιακού να πάει στην Α2. Εγώ δεν μπορώ να εκφράσω άποψη γι’ αυτό. Ως φίλαθλος, ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της Ελλάδος, κανονικά θα έπρεπε να είναι στην Α1. Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος αυτό που κάνανε. Που πήρανε ένα τόσο μεγάλο σωματείο και το πήγανε από μόνοι τους στην Α2. Δεν είναι εκεί η θέση του Ολυμπιακού."

Φυσικά αυτά τα λόγια και μάλιστα από τον ίδιο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους εκείνους τους απίθανους τύπους που έλεγαν ότι δήθεν "ο Παναθηναϊκός και ο Γιαννακόπουλος σας έριξαν στην Α2 γαύροι". Εγώ προσωπικά το παίρνω και ως αναθεώρηση (και όχι κωλοτούμπα) του ίδιου του Γιαννακόπουλου να αποδεχθεί και να παραδεχθεί δημόσια την αλήθεια (το αναφέρω γιατί πέρυσι έλεγε "εμείς ρίξαμε τον Ολυμπιακό στην Α2") που δεν είναι άλλη ότι ήταν επιλογή της Διοίκησης του Ολυμπιακού η αποχώρηση από το Πρωτάθλημα με συνέπεια τον υποβιβασμό. Κανένας δε μας έριξε κατηγορία, ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε ο Γιαννακόπουλος, ούτε κανείς. Επιλογή μας ήταν, μόνοι μας πέσαμε και δε μας έσωσε κανείς, κι ούτε θέλαμε να μας σώσει και κανείς. Αντίθετα άλλοι σώθηκαν πέρυσι στα χαρτιά (Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στο πόλο, ΑΡΗΣ και ΠΑΟΚ στο μπάσκετ) αλλά βλέπετε δεν ήταν ο Ολυμπιακός στη θέση τους για να στηθεί το πανηγύρι της προπαγάνδας. 

Το παραμύθι λοιπόν ότι "ο Παναθηναϊκός και ο Γιαννακόπουλος σας έριξαν στην Α2 γαύροι" αποδείχθηκε και επίσημα ότι δεν έχει δράκο, μετά και τις -ειλικρινείς- δηλώσεις του ίδιου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Από κει και πέρα, όπως ήταν επιλογή μας να πέσουμε, έτσι είναι και επιλογή μας να ΜΗΝ ανεβούμε με τον οποιονδήποτε τρόπο (αλλαγή ΑΦΜ, wild card κλπ) κι ας χάνουμε την ευκαιρία να διεκδικούμε τίτλους εντός συνόρων (μην αναφέρει κανείς το Κύπελλο, με την αναπτυξιακή ομάδα παίζουμε. Η κανονική ομάδα αγωνίζεται στο τοπ επίπεδο όπου και ανήκει, δηλαδή στην Ευρωλίγκα).

Περαστικά και βιξ για τα λαιμά...

ΤΑ "7" ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
ΥΓ1: Καλή επιτυχία σήμερα στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού μας... 11-6 είναι το επιμέρους σκορ και να δούμε πώς θα διαμορφωθεί σήμερα.
ΥΓ2: Καλή επιτυχία και στους αθλητές πυγμαχίας του Ολυμπιακού που συμμετέχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Νέων και U22 τα οποία ολοκληρώνονται την Κυριακή.
ΥΓ3: Σε λίγο θα αναστηθούν και οι μούμιες.
ΥΓ4: Στο καλό και να ΜΗΝ μας γράφεις.

ΥΓ5: Δεν το βλέπω το ... πρόβατο να μένει για πολύ καιρό ακόμα στο μαντρί, αν συνεχίσει έτσι.
ΥΓ6: Ο πόνος είναι αμέτρητος και η ηδονή ατελείωτη...
ΥΓ7: Καλή συνέχεια σε όλους, με υγεία πάνω απ'όλα.

MakTheBet