Πήρε το αυτί μου κάτι φήμες...



Καλησπέρα σε όλους...

Πήρε τ'αυτί μου κάτι φήμες σήμερα... Δεν ξέρω αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ή αν απλά πρόκειται όντως για φήμες και μόνο. Κάποιος μου ... σφύριξε πως σήμερα είχαμε αρκετή ... κινητικότητα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπου έγιναν, λέει, συζητήσεις για το παρόν αλλά και το ... μέλλον του Αχιλλέα Μπέου σε σχέση με τον Δικέφαλο του Βορρά. 

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέεται το όνομα του Μπέου στην ειδησεογραφία του ΠΑΟΚ. Ουκ ολίγες φορές έχει αναφερθεί δημόσια ο ίδιος στη συγκεκριμένη ομάδα, όπως επίσης ουκ ολίγες φορές έχει "φιλοξενηθεί" στο ραδιοφωνικό σταθμό "metropolis", ο οποίος ως γνωστόν είναι περισσότερο ... ασπρόμαυρης απόχρωσης. Και σίγουρα δε θα πρέπει να ξεχνάμε τόσο το γεγονός ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη, όσο και τις πρόσφατες δηλώσεις του όπου είχε πει πως "η σχέση του με τον ΠΑΟΚ είναι φιλική".

Ποιες είναι όμως οι φήμες που ... κυκλοφορούν εδώ και κάποιες ώρες?

1) Είναι αλήθεια ότι ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ?
2) Είναι αλήθεια ότι έγινε κουβέντα για παραχώρηση 2 ή και 3 παικτών του Βόλου στον ΠΑΟΚ, πριν την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου από τους Αργεντινους?
3) Είναι αλήθεια ότι έγινε κουβέντα μέχρι και για το ενδεχόμενο να αναλάβει μελλοντικά πόστο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ? (κι ας έχει πει ότι μετά το Βόλο θα ασχοληθεί μόνο με τα καθήκοντά του ως Δήμαρχος...)

Για να δούμε... Ίσως τις επόμενες μέρες (ή και ώρες) διαψευστούμε (ή ... επιβεβαιωθούμε) σχετικά με τις άνωθεν φήμες.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
ΥΓ1: Θα ήταν άραγε δυνατό να δούμε να αναλαμβάνει ο Σπανός (ναι, του Ατρομήτου) πόστο στην ΠΑΕ ΑΕΚ?
ΥΓ2: Προσδεθείτε, γιατί ετοιμαζόμαστε για ... απογείωση!
ΥΓ3: Καλή συνέχεια σε όλους, με υγεία πάνω απ'όλα...

MakTheBet