Όταν η ... εξύβριση πάει να εξισωθεί με τις ΑΠΕΙΛΕΣ για την καριέρα, τη ζωή και την οικογένειά σου...


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους...
 
Το "θέμα" που κυκλοφορεί εδώ και κάποιες ώρες από το ... αντιολυμπιακό μπλοκ έχει να κάνει με το περίφημο φύλλο αγώνα του πρόσφατου παιχνιδιού Ολυμπιακός - Άρης, όπου ο Σιδηρόπουλος κατέγραψε πως ο Μαρινάκης τον εξύβρισε με διάφορα ... "γαλλικά". Και το χειρότερο είναι πως πάνε να εξισώσουν αυτό το περιστατικό με άλλα, πολύ χειρότερα γεγονότα που έχουν λάβει χώρα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στα υπόλοιπα αθλήματα στην Ελλάδα...
 
Τι είπε ο Μαρινάκης στον Σιδηρόπουλο σύμφωνα με τον ίδιο τον διαιτητη? Μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας ΕΔΩ. Αντιγράφω:

"Μετά τη λήξη του αγώνα ο πρόεδρος της ομάδας ΠΑΕ Ολυμπιακός κος Μαρινάκης βρισκόταν στον εν γένει χώρο μεταξύ της φυσούνας και των αποδυτηρίων των διαιτητών. Καθώς διέσχιζα τον χώρο με σταμάτησε μπαίνοντας μπροστά μου και αφού με εμπόδισε να φύγω με εξύβρισε λέγοντας μου τις φράσεις «Μ…πανο εδώ βρήκες να τα κάνεις αυτά είσαι το μεγαλύτερο αρχ..ι της διαιτησίας». Αφού τον τράβηξαν πίσω κατάφερα να μπω στα αποδυτήρια. Ο κος Μαρινάκης μας ακολούθησε και αφού εισήλθε σε αυτά συνέχισε να βρίζει με τις φράσεις «Παλιομ…ί πήγαινε να τα πεις και στον Κλάτενμπεργκ να πάτε να γαμ…τε και εσύ και αυτός». 


 
ΕΥΛΟΓΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ - ΣΧΟΛΙΑ
 
- ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΞΥΒΡΙΖΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗ?
- ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ... ΑΠΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ?
 

Βλέπεις πάντως ρε παιδί μου ορισμένα περιστατικά και αναρωτιέσαι πώς γίνεται να συμβαίνουν... Eίμαι ο μοναδικός που μου κάνει εντύπωση ότι το μέσο που το "έβγαλε" πρώτο ήταν το γνωστό και μη εξαιρετέο "dikisports.blogspot.com"? Πώς γίνεται πρώτο όλων να έχει το περιεχόμενο του φύλλου αγώνα το blog του Κ.Θωμαϊδη? Θα μου πει κανείς, εδώ είδαμε σε ... live μετάδοση στην τηλεόραση να γίνεται γνωστό το τι έλεγε ο Σιαμπάνης όταν κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση των "μαύρων σακουλών" παραμονές του αγώνα Αρης - ΠΑΟΚ, πριν καν τελειώσει η κατάθεσή του(!). Φυσικά τα ερωτήματα είναι ρητορικά, καθώς η απάντηση είναι αυτονόητη... 
 
Ας περάσουμε όμως στο προκείμενο. "Συγκλονισμένος"(!!) δηλώνει ο μέσος οπαδός από το περιστατικό. "Πέφτουν από τα σύννεφα", λέει, ορισμένοι, με τέτοιες συμπεριφορές κλπ. Γελάνε και τα τσιμέντα... Όταν κάποιοι, από δημοσιογράφους μέχρι τον τελευταίο οπαδό, δηλώνουν "έκπληκτοι" από τέτοια σκηνικά, είναι ή "ανιστόρητοι" ή "στημένοι" ή απλώς έχουν επιλεκτική μνήμη...
 
Πάμε να θυμήσουμε λοιπόν ορισμένα σκηνικά από παράγοντες άλλων ομάδων που ενεπλάκησαν σε περιστατικά με διαιτητές, χωρίς όμως να μένουν στα ... μπινελίκια, όπως  έμεινε ο Μαρινάκης με τον Σιδηρόπουλο, αλλά να έχουμε και ΑΠΕΙΛΕΣ προς αυτούς. Εξυπακούεται πως θα παραθέσουμε αντίστοιχα και τα ΕΠΙΣΗΜΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ της εκάστοτε περίπτωσης, για να αποδείξουμε πως δεν πρόκειται για λόγια που βγάζουμε από την κοιλιά μας. 
 
----------------------------------------------------------------------
 
1η περίπτωση
Ομάδα: ΠΑΟΚ
Σεζόν: 2017-2018
Ημερομηνία: 11/3/2018
Αγώνας: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Πρωταγωνιστές: Ιβάν Σαββίδης / Λούμπος Μίχελ
 
Το περιβόητο παιχνίδι το οποίο έμελλε να μείνει στην ιστορία για δεκάδες λόγους, είναι γνωστό τοις πάσοι. Το παιχνίδι με το σκορ στο 0-0 οδεύει προς τη λήξη του, ώσπου στο 90ο λεπτό γίνεται το ... μπραφ. Ο Βαρέλα σκοράρει, ο Κομίνης αρχικά δείχνει "σέντρα", ωστόσο κατόπιν επικοινωνίας με τον βοηθό γραμμής, ακυρώνει το γκολ. Η συνέχεια θυμίζει ... Far West. 
 
Οι διαμαρτυρίες διαδέχονται η μία την άλλη. Μετά την απόφαση του Κομίνη να ακυρώσει το γκολ, ο Ιβάν Σαββίδης μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο κουβαλώντας ... όπλο (υπόθεση η οποία έχει πάρει 5(!) φορές αναβολή και ένας Θεός ξέρει πότε θα γίνει), ενώ ο Λούμπος Μίχελ κατευθύνεται προς τον διαιτητή τον οποίο και ΑΠΕΙΛΕΙ λέγοντας "YOU ARE FINISHED TODAY" (μτφ. "Σήμερα ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ"). (μπορείτε να πατήσετε δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα για να δείτε καλύτερα τη φωτογραφία)


Πάμε όμως να δούμε τι γράφτηκε αναλυτικά στο φύλλο αγώνα:
 
“Στο 10ο λεπτό του αγώνα απομάκρυνα για την μεν γηπεδούχο τον εκπρόσωπό της κύριο Παντελή Κωνσταντινίδη για την δε φιλοξενούμενη τον κύριο Κλατσίδη Γεώργιο ο οποίος βρίσκονταν στον επιπλέον πάγκο με την ιδιότητα ως ποδοσφαιρικό τιμ διότι διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε απόφαση μου εγκαταλείποντας την τεχνική περιοχή.
 
Στο 50ο λεπτό του αγώνα έγιναν οι συστάσεις από τα μεγάφωνα για την χρήση λέιζερ από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας. Στο 83ο λεπτό του αγώνα απομάκρυνα από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας τον προπονητή Χιμένεθ Εμάνουελ διότι στην απόφασή μου εξήλθε της τεχνικής περιοχής διαμαρτυρόμενος έντονα.
 
Στο 89ο λεπτό του αγώνα μετά από επίτευξη τέρματος της γηπεδούχου ομάδας αρχικά ύψωσα το χέρι μου υποδεικνύοντας παράβαση οφσάιντ και μετά από διαβουλεύσεις με τον β’ βοηθό αν το γκολ είναι έγκυρο ή μη, (οφσάιντ ή όχι) αποφάσισα την κατακύρωσή του. Προτού ανακοινώσω την απόφαση μου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο βίαια ο κύριος Σαββίδης Ιβάν με την συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας και ζητούσε από την ομάδα του να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Κατόπιν κατευθύνθηκε προς τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ κύριο Βασίλη Δημητριάδη τον οποίο απώθησε βίαια.
 
Ταυτόχρονα ο δηλωθείς ως τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ κύριος Λούμπος Μίχελ με πλησίασε απειλητικά και μου είπε. You are finished today. Μετά από αυτά τα γεγονότα αποφάσισα να εισέλθουμε στο χώρο των αποδυτηρίων διότι η κατάσταση που επικρατούσε απαγόρευε την ομαλή συνέχιση του αγώνα. Κατά την διάρκεια της παραμονής μας στα αποδυτήρια ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσσάνδρου μου δήλωσε ότι: Μετά την βίαιη είσοδο του κύριου Σαββίδη ο οποίος οπλοφορούσε και τα όσα επακολούθησαν μαζί με τους συνοδούς του στον αγωνιστικό χώρο (τα οποία αναγράφονται παραπάνω) εμείς ως ΑΕΚ αδυνατούμε να εισέλθουμε στον αγωνιστικό χώρο λόγω μεγάλης έντασης και ανασφάλειας και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι τρομοκρατημένοι από τα ανωτέρω γεγονότα. Κατόπιν όλων των παραπάνω αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα ενημερώνοντας τους εκπροσώπους των ομάδων ότι την στιγμή εκείνη το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδος”.
 
Για του λόγου το αληθές, μπορείτε πιο κάτω να δείτε και το ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ. 
(μπορείτε να πατήσετε δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα για να δείτε καλύτερα τη φωτογραφία)
 
 
Τι έχουμε εδώ λοιπόν? Εισβολή μεγαλοπαράγοντα με προφανή κατοχή όπλου και ΑΠΕΙΛΕΣ άλλου παράγοντα προς τον διαιτητή ότι "ΤΕΛΕΙΩΣΕ". Για την ιστορία, να πούμε ότι η δίκη του "οπλοφόρου" Ιβάν Σαββίδη έχει πάρει εδώ και καιρό εκ νέου αναβολή (για 5η φορά) και ένας Θεός ξέρει πότε θα γίνει...

Μπορεί αυτό το περιστατικό να συγκριθεί με την ... εξύβριση του Μαρινάκη προς τον Σιδηρόπουλο? Ασφαλώς και όχι... 

 
Προχωράμε...
 
----------------------------------------------------------------------
 
2η περίπτωση
Ομάδα: ΑΕΚ
Σεζόν: 2015-2016
Ημερομηνία: 13/2/2016
Αγώνας: ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Πρωταγωνιστής: Δημήτρης Μελισσανίδης
 
Οι αγώνες μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ πάντα έχουν μια ... ένταση παραπάνω. Άλλωστε είναι και πολλές οι ... αφορμές που οδηγούν εκεί, διαχρονικά. Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ κάνει τα πάντα για να σπάσει το αήττητο σερί του Ολυμπιακού και δε διστάζει να κάνει καθυστερήσεις μέχρι αηδίας ακόμα κι αν ο Ολυμπιακός έφτασε να παίζει με 9(!) παίκτες. Τελικά το ... κατάφερε, αλλά το ... τρίτο ημίχρονο είχε περισσότερο ... ζουμί. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, ακούστηκαν απίστευτες ΑΠΕΙΛΕΣ εκ μέρους του Δημήτρη Μελισσανίδη, κάποιες εκ των οποίων ήταν "ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ, ΘΑ ΣΕ ΠΝΙΞΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ, ΘΑ ΣΕ Γ@Μ*ΣΩ" κι άλλα ωραία. (μπορείτε να πατήσετε δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα για να δείτε καλύτερα τη φωτογραφία)

Πάμε όμως να δούμε τι γράφτηκε αναλυτικά στο φύλλο αγώνα:

 
"Στο 28' του αγώνα οπαδοί της ομάδας ΑΕΚ άναψαν 10 καπνογόνα στις εξέδρες χωρίς να τα ρίξουν. Στο 63' του αγώνα έγινε χρήση λέιζερ από οπαδούς της ΑΕΚ κατά των ποδοσφαιριστών του διαιτητή του αγώνα. Κατόπιν τούτου έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.
 
Στο 78' του αγώνα και ύστερα από την επίτευξη τέρματος, οπαδοί της γηπεδούχου ΑΕΚ άναψαν 15 καπνογόνα χωρίς να τα ρίξουν στον αγωνιστικό χώρο καθώς επίσης έριξαν 3 κροτίδες εκτός αγωνιστικού χώρου στην τάφρο του γηπέδου. Στο ίδιο λεπτό έγινε προσωρινή διακοπή και προειδοποίηση από τα μεγάφωνα και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά. Ο αγώνας ξεκίνησε 15 λεπτά αργότερα από την καθορισμένη ώρα έναρξης διότι υπήρξε κοινό αίτημα και των δυο ομάδων στον παρατηρητή της Super League λόγω καθυστερημένης άφιξης της φιλοξενούμενης ομάδας βάσει σχεδίου της ΕΛ.ΑΣ.
 
Μετά τη λήξη του αγώνα ο παρατηρητης διαιτησίας Κύρκος Δημήτριος μας δήλωσε ότι "Στο 30' του αγώνα κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και του επιτέθηκε φραστικά ο κ. Μελισσανίδης Δημήτριος ρωτώντας τον σε έντονο ύφος -αρχίδι τι ήρθες να κάνεις εδώ; Πάλι στον ίδιο αγώνα ρε ξεφτιλισμένε; Καλά τα γράφει ο Δουκάκος ότι είσαι κολλητός του Βασσάρα και παίζεις συνέχεια. Θα σε λιώσω. Θα σε πνίξω με το κασκόλ. Θα σε γ@μ*σω. Γαμώ την συμμορία σας".
 
Μετά το τέλος του ημιχρόνου κινήθηκε πάλι ο ίδιος προς το μέρος του και τον απείλησε λέγοντας του: "Θα σε τινάξω στον αέρα, ξέρω που μένεις και τι κάνεις, είσαι μέλος της συμμορίας". Στο 30' φίλαθλοι της γηπεδούχου ανήρτησαν για λίγο πανό με υβριστικό περιεχόμενο το οποίο μετά από μισό λεπτό κατέβηκε. Ουδεμία άλλη παρατήρηση".
 
Για του λόγου το αληθές, μπορείτε πιο κάτω να δείτε και το ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ(μπορείτε να πατήσετε δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα για να δείτε καλύτερα τις φωτογραφίες)
 
  
 
Τι έχουμε εδώ λοιπόν? Ο Δ.Μελισσανίδης κινήθηκε απειλητικά -όπως αναγράφεται- προς τον παρατηρητή διαιτησίας "στολίζοντάς" τον με διάφορα "γαλλικά" ωστόσο δεν έμεινε εκεί, καθώς στη συνέχεια είχαμε και ΑΠΕΙΛΕΣ τύπου "Θα σε λιώσω, θα σε πνίξω, θα σε γ@μ*σω" κλπ. Για την ιστορία, να πούμε ότι για την εν λόγω υπόθεση, ο Δ.Μελισσανίδης απαλλάχθηκε λίγο καιρό αργότερα καθώς σύμφωνα με το σκεπτικό που δημοσιεύθηκε "έλαβε μεν χώρα φραστικό επεισόδιο σε έντονο ύφος, αλλά αυτό συνέβη στις κερκίδες και όχι εντός του αγωνιστικού χώρου, άρα δεν στοιχειοθετείται η πειθαρχικώς διωκόμενη παράβαση"....

Μπορεί αυτό το περιστατικό να συγκριθεί με την ... εξύβριση του Μαρινάκη προς τον Σιδηρόπουλο? Ασφαλώς και όχι... 

 
Προχωράμε...
 
----------------------------------------------------------------------
 
3η περίπτωση
Ομάδα: Παναθηναϊκός
Σεζόν: 2014-2015
Ημερομηνία: 22/4/2015
Αγώνας: Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Πρωταγωνιστής: Δημήτρης Γιαννακόπουλος
 
Αλλάζουμε άθλημα και πηγαίνουμε στο μπάσκετ, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη σειρά αγώνων για την πρόκριση στο final-4 της Ευρωλίγκας. Στο αγωνιστικό, ο Παναθηναϊκός γνωρίζει την ήττα με 55-74 και αποκλείεται από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ωστόσο οι καταγγελίες των διαιτητών που γίνονται γνωστές μετά το ματς και κάνουν λόγο για ΑΠΕΙΛΕΣ του Δ.Γιαννακόπουλου εναντίον τους, προκαλούν ... ανατριχίλα. 
 
Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, ακούστηκαν απίστευτες ΑΠΕΙΛΕΣ εκ μέρους του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τις οποίες δε θέλω και δε μπορώ καν να μεταφέρω...(μπορείτε να πατήσετε δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα για να δείτε καλύτερα τη φωτογραφία)

Πάμε όμως να δούμε τι γράφτηκε αναλυτικά στο φύλλο αγώνα:

 
"Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, στην 1η και τη 2η περίοδο, οπαδοί έκαναν χρήση λέιζερ ώστε να παρεμποδίσουν την ορατότητα των παικτών. Στο 9:22 ης 2ης περιόδου έπεσε αναπτήρας στο παρκέ. 35 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της 1ης περιόδου έπρεπε να μεταφέρω εκτός παρκέ έναν οπαδό ο οποίος μας απειλούσε και μας καταριόταν πολύ επιθετικά. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οπαδοί πετο΄συαν μπουκάλια και αναπτήρες και διάφορα άλλα αντικείμενα καθώς φεύγαμε από το παρκέ. Επίσης χτυπούσαν το τούνελ με σκοπό να μας χτυπήσουν.
 
Ένα λεπτό μετά την είσοδό μας στα αποδυτήρια, η πόρτα άνοιξε με δύναμη από τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, συνοδία ενός ανδρός. Πέταξε ένα κερί προς τον κ. Ανκαραλί, αλλά πέτυχε την καρέκλα. Ήταν εξαιρετικά επιθετικός και συγκρατήθηκε από εμένα κι από έναν απ' τους συνοδούς του, φωνάζοντας: "Θα σε σκοτώσω. Δε θα φύγεις απ' την Ελλάδα απόψε ζωντανός! Στο υπόσχομαι όπως σε βλέπω και με βλέπεις. Θα σε σκοτώσω, εσένα και την οικογένειά σου κι αυτό είναι υπόσχεση"! Το επανέλαβε αρκετές φορές και μετά είπε "θα γ**** τη μάνα σου, τη γυναίκα σου, τα παιδιά σου μπροστά σου"! Μετά έφυγε. Αυτό διήρκεσε 2 λεπτά και δεν υπήρχε ασφάλεια ή Αστυνομία εκείνη τη στιγμή να μας προστατεύσει"
 
Για του λόγου το αληθές, μπορείτε πιο κάτω να δείτε και το ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ. (μπορείτε να πατήσετε δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα για να δείτε καλύτερα τη φωτογραφία)
 
 
Τι έχουμε εδώ λοιπόν? "Εισβολή" του Γιαννακόπουλου  στα αποδυτήρια και μπινελίκια συνοδευόμενα από ανατριχιαστικές ΑΠΕΙΛΕΣ που δεν τολμώ και δε μπορώ ούτε καν να αντιγράψω, ούτε καν με αστερίσκους... Για την ιστορία, να πούμε ότι για το εν λόγω περιστατικό, ο Δ.Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε άμεσα από την αρμόδια Επιτροπή της Euroleague  με πρόστιμο 150.000 ευρώ.

Είναι δυνατόν αυτό το περιστατικό να συγκριθεί με την ... εξύβριση του Μαρινάκη προς τον Σιδηρόπουλο? Ασφαλώς και όχι... 

 
----------------------------------------------------------------------
 
Και ερωτώ εγώ λοιπόν, με το φτωχό μου το μυαλό...
 
-ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΑΝΩΘΕΝ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ?
 
-ΣΤΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΥΒΡΙΣΗ, ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ! ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΥΤΑ?
 
-ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ?
 
Και το κλείνω εδώ...
 
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...
Εννοείται επίσης πως, ο καθένας επιλέγει από πού θα ενημερώνεται... 
 
 
ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ
Αυτά είναι ελάχιστα φυσικά μπροστά σε αυτά που έχουν γίνει κατά καιρούς στην πολύχρονη ιστορία, όχι του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα... Αν ανοιξουμε το θέμα θα χρειαστούμε όχι μία αλλά καμιά ... πενηνταριά αναρτήσεις. Και για την αποφυγή παρεξηγήσεως, εννοείται πως καταδικάζω κάθε μορφή βίας, απ'όπου κι αν προέρχεται, αλλά όχι και να το παίζουν κάποιοι "μωρές παρθένες" και να μας κουνάνε και το δάκτυλο, όταν σε περιπτώσεις όπου πρόεδροι - παράγοντες των δικών τους ομάδων έχουν κάνει (και) χειρότερα, αλλά τότε επικρατούσε μούγκα στη στρούγκα και τα στόματα ήταν ... ερμητικά κλειστά. Εντάξει είμαστε? Να λέτε για όλους και να μην το παίζετε αθώες περιστερες και ... έκπληκτοι -και καλά- έχοντας ... επιλεκτική μνήμη!
 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
ΥΓ1: Εδώ είμαστε για να σχολιάζουμε κατά κύριο λόγο την "ερυθρόλευκη" επικαιρότητα, αλλά δε μπορούμε να μένουμε και απαθείς όταν βλέπουμε ορισμένα πράγματα...
ΥΓ2: Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια, να ξέρετε! Μακάρι να καταλήξει σε ... γάμο!
ΥΓ3: Πήρε το αυτί μου κάτι ... φήμες (ξέρετε εσείς!) ότι υπάρχει μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή που παρακολουθείται εδώ και καιρό. Και όχι, δεν αναφέρομαι στον Αλγκασίμ Μπα, που είναι προ των πυλών!
ΥΓ4: Δε φαντάζεστε πόσο χάρηκα που απέφυγε τη ρήξη χιαστού ο Βρουσάϊ. Θα ήταν πολύ κρίμα για το παιδί, ειδικά μετά από τις εμφανίσεις που έκανε φέτος, στην προσπάθειά του να καθιερωθεί στην ενδεκάδα...
ΥΓ5: Τελικά το πράσινο ... τρένο, κατέληξε να ... εκτροχιαστεί και μάλιστα ... δις, στο Αγρίνιο. 
ΥΓ6: Καλή συνέχεια σε όλους, με υγεία πάνω απ'όλα...
 
MakTheBet