Στην ανθρωπιά, δεν υπάρχουν χρώματα...


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους...

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή την επίσκεψη της ομάδας στη Θεσσαλονίκη ελέω του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Αρη, έδειξε για ακόμη μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο αφού κάλυψε τα έξοδα για το συσσίτιο απόρων κατά τη διάρκεια της Τσικνοπέμπτης..
 
Όπως είναι λογικό με το παρατεταμένο Lockdown, η οικονομική κατάσταση στην χώρα έχει γίνει πολύ χειρότερη και μεταξύ όλων των υπόλοιπων προβλημάτων, αυξήθηκαν και οι άποροι. Για τους απόρους της Θεσσαλονίκης, ο ιδιοκτήτης εστιατορίου, Στέφανος Σαράτσης, ιδιοκτήτης εστιατορίου, μαγειρεύει καθημερινά φαγητό και το προσφέρει με αγάπη σε απόρους και αστέγους της πόλης. Πρόκειται φυσικα για αξιέπαινη κίνηση από έναν ΑΝΘΡΩΠΟ που αυτές τις δύσκολες στιγμές καταφέρνει και βρίσκει τον χρόνο και το κουράγιο να βοηθαει τους συνανθρώπους του. 

 
Οπως έκανε γνωστό λοιπόν μέσω social media ο κ. Σαράτσης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενίσχυσε σε πολύ μεγάλο και σημαντικό βαθμό την προσπάθειά του για να μοιράσει γεύματα σε άπορους και άστεγους ανθρώπους της Θεσσαλονίκης που τα έχουν ανάγκη και κάλυψε πλήρως όλα τα έξοδα για το συσσίτιο τους, κατά τη διάρκεια της Τσικνοπέμπτης στην πόλη.
 
«Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός που ανέλαβε εξ’ ολοκληρου τα έξοδα για το σημερινό συσσίτιο στην Θεσσαλονίκη!!!! Μια πράξη που δηλώνει για ακόμη μια φορά πως υπάρχουν στην ζωή πράγματα που ξεπερνάνε τα διαφορετικά χρώματα στο ποδόσφαιρο!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.

ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ
Καλές οι ομάδες, καλός ο χαβαλές και η καζουρα που κάνουμε μεταξύ μας όσον αφορά τα αθλητικά, αλλά πάνω απ'όλα είμαστε άνθρωποι και στην ανθρωπιά δεν υπάρχουν χρώματα. Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ Ολυμπιακος για την κίνηση, όπως δίνουμε συγχαρητήρια σε οποιαδήποτε ποδοσφαίρική ομάδα ή σύλλογο γενικότερα πραγματοποιεί τέτοιου είδους κινήσεις. Μέσα στις 4 γραμμές, είμαστε αντίπαλοι για λίγα λεπτά, αλλά έξω από αυτες, είμαστε ολοι συναγωνιστές της ζωής...