Έφεση Μαρινάκη: «Αβάσιμη η κατηγορία για την είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών»


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους...

 

Σήμερα εκδικάστηκε στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την τιμωρία των πέντε μηνών απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα που του έχει επιβληθεί για την κατηγορία της εισόδου στα αποδυτήρια των διαιτητών και τη συμπεριφορά του απέναντι στον Σιδηρόπουλο, με τους δικηγόρους του Μαρινάκη να ζητούν άμεσα απόφαση...

Οι νομικοί του Ολυμπιακού, Ευαγγελία Παναγιώτου και Ιωάννης Χατζησαββάογλου, τόνισαν για την κατηγορία της εισόδου στα αποδυτήρια των διαιτητών (για την οποία επιβλήθηκαν οι τέσσερις από τους πέντε μήνες της ποινής) ότι είναι αβάσιμη.
 
«Στην περιγραφή του φύλλου αγώνα δεν γίνεται σαφής καταγραφή εισόδου στα αποδυτήρια διαιτητών αλλά στα αποδυτήρια γενικώς άρα η κατηγορία είναι αβάσιμη» τόνισε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Παναγιώτου που ζήτησε απαλλαγή του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, διαφορετικά την ελάχιστη ποινή. Ο δε Ιωάννης Χατζησαββάογλου, τόνισε ότι "δεν υπάρχει αντικειμενική ευθύνη της ΠΑΕ".

Το τι θα συμβεί τελικά, θα το δούμε. Να θυμισω μόνο πως, πριν λίγες μέρες, ο Μ.Γκαγκάτσης τιμωρήθηκε με 1 μήνα από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ λόγω απειλής(!) προς τον διαιτητή του πρόσφατου εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Λαμία.  Και τώρα την ... εξύβριση πήγαν να την τιμωρήσουν με ποινή ... πενταπλάσιας διάρκειας από αυτήν του παράγοντα του ΠΑΟΚ. 

Δε βρέχει...