Η Πόρτο...Κερατσινίου (όπως μας την παρουσίαζαν) προκρίθηκε στους "8" του Champions League...


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους...
 
Πόσο μεγάλος ήταν ο συντελεστής δυσκολίας για τον Ολυμπιακό στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ; Ρωτήστε την Γιουβέντους... Πέταξε έξω την Γιουβέντους του Ρονάλντο και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Πόρτο πιστοποίησε με τον ιδανικότερο τρόπο το υψηλό επίπεδο ομάδας που διαθέτει.
Μια ομάδα δουλεμένη που δεν «έκλεψε» απλά την πρόκριση από την Γιουβέντους αλλά την έπαιξε στα ίσα και την απέκλεισε. Η Πόρτο του Κονσεισάο που αποδεικνύει την ποιότητα της στο πιο υψηλό επίπεδο.

Για όσους βλέπουν μπάλα και δεν προπαγανδίζουν βεβαίως αυτό ήταν γνωστό πριν καν την δούμε να αγωνίζεται στον όμιλο του Ολυμπιακού.Το απέδειξε και με την συνολική της παρουσίας στον όμιλο παρότι στο ματς – κλειδί, στάθηκε τυχερή. Στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων με τον Ολυμπιακό στο Πόρτο και ένα ματς που οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν από το πουθενά πίσω στο σκορ και πάλεψαν για την ισοφάριση παίζοντας καλύτερα αλλά δεχόμενοι στο φινάλε το 2-0.

 
Ο Ολυμπιακός που κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο του και έφυγε πληγωμένος και μην πιστεύοντας πως δεν πήρε έστω τον βαθμό στην Πορτογαλία. Η Πόρτο που ακολούθησε την Μάντσεστερ Σίτι για την οποία βεβαίως δεν χρειάζονται συστάσεις και αναλύσεις για το δικό της επίπεδο. Με το 2-0 επί της Γκλάντμπαχ εκτός έδρας βρίσκεται ουσιαστικά ήδη στους «8» και ονειρεύεται την κούπα που τόσο λείπει στην αγγλική ομάδα αλλά και τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Στο πρωτάθλημα ήδη βρίσκεται πάρα πολύ μπροστά από τους υπόλοιπους. Και ας έχασε κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Μέχρι και πριν το ματς με την ομάδα του Σόλσκιερ, οι «πολίτες» είχαν 21 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.
 
Για την Σίτι πάντως οι γνωστοί – άγνωστοι δεν είχαν πει κάτι. Την αναγνώριζαν ως καλή ομάδα προφανώς σε αντίθεση με την Πόρτο. Και πάει να πάρει αέρα την Premier League φέτος. Τώρα πάντως που δεν υπάρχει ο Ολυμπιακός θα την αποθεώσουν ακόμα περισσότερο....