Ο Γ.Σαββίδης επιβεβαίωσε τον "εμφύλιο" που (ξέραμε ότι) υπάρχει στον ΠΑΟΚ...


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους...
 
Η οικογένεια Σαββίδη παρατηρεί όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ. Από μακριά. Κάτι που έχει προκαλέσει τεράστια αναταραχή στον Δικέφαλο του Βορρά. Και εύλογη ανησυχία για την επόμενη ημέρα. Με τον Γιώργο Σαββίδη να ρίχνει λάδι στη φωτιά των φημών και τις ίντριγκας, με μία από τις συνηθισμένες αναρτήσεις του στο instagram. Μια ανάρτηση διαφορετική από της άλλες, που επιβεβαιώνει πως τα πράγματα στον σύλλογο δεν είναι καθόλου καλά.
 
Ο πρωτότοκος του Ιβάν Σαββίδη, λοιπόν, κοινοποίησε μια ανάρτηση λογαριασμού οπαδών του ΠΑΟΚ, που περιλαμβάνει δύο βίντεο. Παλιά, αλλά πολύ ενδεικτικά για την κατάσταση που επικρατεί τώρα στο εσωτερικό του Δικεφάλου. Το πρώτο με δηλώσεις του πρώην προπονητή του, Παύλου Δερμιτζάκη, που είχε πει σε συνέντευξη Τύπου πως «τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Αυτό βλέπω ότι πάει να γίνει τώρα και στον ΠΑΟΚ», αλλά και ένα βίντεο με μια περίφημη συνέντευξη του Αγγελου Αναστασιάδη στην ΕΡΤ, όπου είχε αναφέρει τα εξής: «Εγώ σαν προπονητής κέρδισα τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον Ηρακλή, τον Αρη, τους κέρδισα. Το μόνο που δεν κατάφερα να κάνω ήταν να κερδίσω τον ΠΑΟΚ. Οποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει. Δεν μπόρεσα να τον κερδίσω τον ΠΑΟΚ. Στην Κωνσταντινούπολη άνοιξε η πόρτα από μέσα. Αμα δεν άνοιγε από μέσα, οι Τούρκοι ακόμη απ’ έξω θα ήταν».
 
Είναι σαφές ότι στο μυαλό του Γιώργου Σαββίδη ο ΠΑΟΚ είναι σε αυτήν την κατάσταση και τώρα. Είναι σε κατάσταση εμφυλιακή. Με τον γιο του Ιβάν να αφήνει σαφή υπονοούμενα πως κάποιοι, εντός ΠΑΟΚ, παίζουν περίεργα παιχνίδια στην πλάτη της διοίκησης και όχι μόνο. Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν εκείνοι που ξέρουν, αυτό το μήνυμα έχει πολλαπλούς αποδέκτες. Και σίγουρα δεν αφορά αυτούς που είναι ήδη στην έξοδο. Αλλά εκείνους που είχαν μάθει αλλιώς. Που τους είχαν μάθει αλλιώς, για την ακρίβεια.
 

Ο ΠΑΟΚ αναβλύζει τοξικότητα και οργή. Οι «επίσημοι» προσκεκλημένοι της ΠΑΕ, που την έπεσαν σε παίκτες στη διάρκεια του αγώνα με τον Αρη και πιάστηκαν στα χέρια με τον Πασχαλάκη, είναι μόνο ένα σκέλος του προβλήματος. Και όχι επικίνδυνο, καθώς αυτοί φαίνονται. Το πρόβλημα είναι εμφανές. Αρα, εύκολο να λυθεί.

 
Η ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη είναι σαφές ότι αφορά και άλλους ανθρώπους που δρουν εντός ΠΑΟΚ και έχουν ευθύνες για ό,τι συμβαίνει. Αλλά και ανθρώπους που δήθεν αποτελούν ισχυρούς παράγοντες, αλλά μέχρι στιγμής δεν βγαίνουν μπροστά. Δεν παίρνουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί. Δεν φροντίζουν να αλλάξει η επιθετική ρητορική προς τον Ιβάν. Αντιθέτως, με τον τρόπο τους την υποκινούν. Προκαλώντας την οργή του περιβάλλοντος του ιδιοκτήτη. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
 
Πηγή: to10.gr