Η προπαγάνδα με τα ... μπαλάκια της κλήρωσης και τη δήθεν ... πρωτοτυπία του Ολυμπιακού!


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους...


Γελάω... Πραγματικά γελάω... Γελάω με αυτούς που θεωρούν ότι γεννηθήκαμε χθες, ή θεωρούν ότι το κοινό τους είναι τόσο χάπατα που θα καταπιούν αμάσητο αυτό που τους σερβίρουν. Αναφέρομαι φυσικά στην περιβόητη κλήρωση του Κυπέλλου που έγινε πριν λίγες μέρες για την ημιτελική φάση του θεσμού, όπου έσπευσαν τα διάφορα σάιτ της αλήθειας και του έρωτα να διατυμπανίσουν πως η κίνηση του εκπροσώπου του Ολυμπιακού να πιάσει τα μπαλάκια της κλήρωσης ήταν λέει ... πρωτακουστη και ότι αυτά τα κάνει ... μόνο ο Ολυμπιακός κλπ. 

Θα ασχολιόμουν με το θέμα νωρίτερα, αλλά υπήρχε το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με την Άρσεναλ και ήθελα να επικεντρωθούμε άπαντες εκεί. Αλλά πλέον ήρθε η ώρα να μπουν και εδώ τα πράγματα στη θέση τους. Πάμε λοιπόν να δούμε πώς παρουσίασε την κίνηση του Αγραφιώτη το πάντα αντικειμενικό sdna.

 

Αυτά ... μόνο ο Ολυμπιακός λοιπόν... Και να η αναπαραγωγή του βαρύγδουπου τίτλου του άρθρου από οπαδικά και μη σάιτς. Και να τα σχόλια... Και να οι ιστορίες... Και, και και...
Αλλά, όπως είπα και προηγουμένως, δε γεννηθήκαμε χθες. Αλήθεια, έχουμε ξεχάσει τί είχε γίνει στην κλήρωση του Κυπέλλου το -όχι και τόσο μακρινό- 2016? 
Για όσους δε θυμούνται, να σας βοηθήσω εγώ αντιγράφοντας από εδώ

[...]Ο Παναθηναϊκός ήταν ετοιμοπόλεμος. Άλλωστε, έφτασε κουστωδία ολόκληρη στην διαδικασία. Οι κ.κ. Στράτος Σωπήλης, Ανδρέας Παναγόπουλος και Βασίλης Κωνσταντίνου δεν είναι ότι δεν είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν και είπαν να περάσουν μια βόλτα. Έφτασαν με αίτημα. Ήθελαν να τραβήξουν οι ίδιοι και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι των ομάδων τα μπαλάκια.[....]

Ο πρόεδρος Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, αν και είπε πως δεν θα μπει στην διαδικασία να το συζητήσει, το συζήτησε και με το παραπάνω. Δεν επρόκειτο να αλλάξει άποψη, το θεωρούσε προσβολή για τον ίδιο και την Ομοσπονδία να παραμεριστεί η Επιτροπή και να κάνουν την κλήρωση οι εκπρόσωποι των ομάδων, διότι θεωρεί πως δεν έγινε κάτι μεμπτό την προηγούμενη φορά και πως οι δημοσιογράφοι δημιούργησαν/με το κλίμα.
 
Ο Τάκης Αγραφιώτης του Ολυμπιακού είπε πως "είναι αστεία πράγματα αυτά" και ότι "Μα είναι δυνατόν; Τέτοια ώρα θα κάνουμε αυτή τη συζήτηση;", όμως δεν είχε κανένα πρόβλημα να τραβήξουν τα μπαλάκια οι ομάδες. Ο Παναθηναϊκός επέμενε δια των εκπροσώπων του, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ συνηγόρησαν σε αυτό, ενώ ο Βασίλης Γκαγκάτσης ήταν πιο ρηξικέλευθος. Όσοι ήθελαν να σηκωθούν από την θέση και να τραβήξουν μπαλάκι και όσοι δεν ήθελαν, ας κάθονταν κάτω.
Με τα πολλά ο κ. Γαβριηλίδης [....] δεν έκανε δεκτό το αίτημα, η χάβρα συνεχιζόταν, ο ένας μιλούσε με τον άλλον και κάποια στιγμή, προτού ξεκινήσει η διαδικασία, ρώτησε αν ήθελε κάποιος να... ελέγξει τα μπαλάκια, την θερμοκρασία τους, το μέγεθός τους, εν ολίγοις για να τσεκάρει ότι δεν παίζει λαμογιά στην όλη φάση.
 
Και όμως, ο κ. Σωπήλης σηκώθηκε. Αν και ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου το είπε χιουμοριστικά, ο εκ των εκπροσώπων του Παναθηναϊκού δεν γέλασε καθόλου και το έκανε πράξη. Σηκώθηκε από την θέση του, έκανε 2-3 βόλτες τα μπαλάκια, τα έλεγξε για να δει πως όλα είναι εντάξει και αναφώνησε "θερμοκρασία δωματίου"

ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ?

ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΡΙΝ ΜΟΛΙΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ!

ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕ...

ΜΑ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παμε τώρα να δούμε πώς παρουσιάστηκε το θέμα τότε από το ίδιο site, το γνωστό και μη εξαιρετέο, πάντα αντικειμενικό sdna..

Βλέπετε καμιά διαφορά στην παρουσίαση?
Α πα πα
Ποτέ τέτοια πράγματα εδώ
Ίδια παρουσίαση στη μία περίπτωση, ίδια και στην άλλη
Γελάμε...
Αλλα ναι, υπάρχει διαφορά...
Αν γίνεται κάτι από τον Ολυμπιακό ξεκινάμε τη λάσπη και τα "αυτα μονο ο Ολυμπιακός"
Τι κι αν έχουν γίνει τα ίδια κι από τους άλλους...
Δεν μας πειράζει βρε...
Ρίξε στον ανεμιστήρια κι ότι βγει...
Ξαναλέω, γελάμε...

Για να τα δούμε λίγο δίπλα δίπλα....

ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 

 

ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Κάθε άλλο σχόλιο είναι περιττό...
Καληνύχτα (σας) "κύριοι"...