ΒΟΜΒΑ! Στον Ολυμπιακό η Νάταλι Φοντέν!!!


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους...

Με αφορμή τις ανακοινώσεις για πρόθεση άμεσης επανεκκίνησης των περισσότερων εκ των Πρωταθλημάτων του Ερασιτεχνικού αθλητισμού, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τις διαδικασίες ώστε να ενισχύσει τα τμήματά του όσο μπορεί ώστε να ... συνεχίσουμε όπως σταματήσαμε, δηλαδή με τις κούπες των Πρωταθλημάτων στην τροπαιοθήκη μας. Πριν λίγη ώρα λοιπόν, ο Ερασιτέχνης ενεργοποίησε τη "βόμβα" Φοντέν, καθώς ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας με την σπουδαία αθλήτρια...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Νάταλι Φοντέν. Η 28χρονη (ύψους 1.88μ.) διεθνής Σουηδέζα αθλήτρια αγωνίζεται ως power forward και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών. Προηγούμενες ομάδες: 08 (Σουηδία), Ball St (NCAA), Wasserburg (Γερμανία), St. Gheorghe (Ρουμανία), Τarbes (Γαλλία), Α3 Basket (Σουηδία), Αντάνα (Τουρκία).
Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Νάταλι Φοντέν ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Eίμαι ενθουσιασμένη που θα συνεχίσω τη σεζόν στον Ολυμπιακό. Ενθουσιασμένη για την Ελλάδα και το ελληνικό μπάσκετ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα».


Άντε με το καλό να ξαναρχίσει το Πρωτάθλημα, να συνεχίσουμε το σερί της κατάκτησης συνεχόμενων Πρωταθλημάτων! Έτσι για να μην ... ξεχνιόμαστε!!!