Τι πραγματικά συνέβη με τον ... απείθαρχο Καμαρά και τη δήθεν ... τιμωρία του!


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους...
 
Τον γύρο των ελληνικών ιστοσελίδων κάνει τις τελευταίες ώρες το όνομα του Μαντί Καμαρά, με διάφορα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο Αφρικανός χαφ του Ολυμπιακού αποκλείστηκε από την αποστολή της εθνικής ομάδας της Γουϊνέας λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.Η συγκεκριμένη… είδηση ανέβηκε σε μια ιστοσελίδα και στη συνέχεια αναπαράχθηκε από αρκετές ακόμα στο ελληνικό διαδίκτυο, χωρίς προηγουμένως να διασταυρωθεί εάν είναι αλήθεια όσα αναφέρονται, με αποτέλεσμα να εκτεθούν όσοι έγραψαν το εν λόγω… παραμύθι.
 
Ο Μαντί Καμαρά από την πρώτη στιγμή είχε συμφωνήσει με τον προπονητή του, Ντιντιέ Σιξ, να βοηθήσει την ομάδα του στο παιχνίδι με το Μάλι, το οποίο θα έκρινε εν πολλοίς την πρόκριση της Γουϊνέας στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
 
Ο μέσος του Ολυμπιακού έπαιξε ως βασικός και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη, με την οποία εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην τελική φάση της διοργάνωσης. Ο στόχος επετεύχθη και ο Μαντί Καμαρά πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.
 
Μάλιστα, αυτή τη ώρα είναι ήδη στο Παρίσι και βρίσκεται στη μέση του ταξιδιού του για την Αθήνα, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.
 
Οσα γράφονται τις τελευταίες ώρες περί πειθαρχικού παραπτώματος από τον Αφρικανό χαφ των Πειραιωτών είναι ένα απλά παραμύθι και μάλιστα χωρίς δράκο. Δεν ισχύει τίποτα από όσα έχουν γραφτεί και η αποχώρησή του από την αποστολή της εθνικής ομάδας της Γουϊνέας ήταν αναμενόμενη και συμφωνημένη, από τη στιγμή που η ομάδα του κατάφερε να περάσει στην τελική φάση.
 
Εξ αρχής ο ομοσπονδιακός της Γουϊνέας τον είχε καλέσει για να παίξει στο πρώτο ματς που ισοδυναμούσε με την πρόκριση, με τον Καμαρά να βοηθάει τα μέγιστα την Γουϊνέα στο παιχνίδι με το Μάλι.
 
Οσον αφορά στο περιστατικό που αναφέρει ο δημοσιογράφος σε ιστοσελίδα της Γουϊνέας, ο Μαντί Καμαρά και ο συγκάτοικός του πράγματι έδωσαν φανέλες στον ίδιο και στη συνάδελφό του, όμως, σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε πειθαρχικό παράπτωμα από τον μέσο του Ολυμπιακού και φυσικά δεν αποκλείστηκε από την αποστολή της εθνικής ομάδας της Γουϊνέας γι’ αυτόν τον λόγο.
 
Όλα λοιπόν όσα γράφονται είναι ψέματα, με τον Μαντί να έχει πάρει ήδη τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα…
 
Πηγή: to10.gr