Αποθέωση Μαρτίνς από Πορτογάλους δημοσιογράφους!


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους...
 
Η δουλειά του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό εντυπωσιάζει και στην Πορτογαλία την παρακολουθούν στενά. Εξ’ ου και τα αφιερώματα και οι συνεντεύξεις των μέσων ενημέρωσης της ιβηρικής χώρας είναι συχνό φαινόμενο. Τη σκυτάλη πήρε η ιστοσελίδα Tribuna Exrpess η οποία μίλησε με τον Πέδρο Μαρτίνς για την παραμονή του στον Πειραιά και για τη συνεργασία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
 
Το δημοσίευμα αναδεικνύει το γεγονός ότι πριν τον Μαρτίνς, οι εναλλαγές στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ήταν αρκετές. Ωστόσο, ο Μαρινάκης βρήκε στο πρόσωπο του Πορτογάλου προπονητή τον κατάλληλο που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του. Το κείμενο τονίζει ότι ο Μαρτίνς είναι ο πρώτος ο οποίος θα συμπληρώσει τρία χρόνια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και έχει προοπτικές για πιο μακροχρόνια παραμονή.
 
Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Μαρτίνς για τη συνεργασία του με τον ηγέτη των «ερυθρολεύκων» και εκείνος τον αποθέωσε: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο πρόεδρος είναι παθιασμένος με την ομάδα, είναι πάντα παρών και μου δίνει απόλυτα ελευθερία για να εφαρμόσω τη φιλοσοφία μου στο ρόστερ».