Φήμες για ΒΟΜΒΑ με Φίλιπ Φιλίποβιτς!!!



Καλησπέρα σε όλους...
 
Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο σπουδαίος αριστερόχειρας πολίστας, Φίλιπ Φιλίποβιτς, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό!!! Μιλάμε για ένα τεράστιο όνομα παγκοσμίας εμβέλειας που αν τελικά προχωρήσει η απόκτησή του θα μας δυναμώσει σε τρομακτικό βαθμό, καθώς η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη!!!
 
Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς φέτος παίζει στην Σόλνοκ, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Προ Ρέκο. Είναι ένας από τους καλύτερους πολίστες στον κόσμο, είναι διεθνής με τη Σερβία και το 2016 είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Μάλιστα, είχε κάνει σπουδαίο τουρνουά και είχε κατακτήσει τον τίτλο του MVP.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γράφουν στη Σερβία για τον 33χρονο και τον Ολυμπιακό. Δημοσιεύματα υπήρχαν και στις αρχές Απριλίου, όταν οι συμπατριώτες του ανέφεραν ότι οι Ερυθρόλευκοι είχαν κάνει πρόταση στον Φιλίποβιτς και περίμεναν την απάντησή του.

 
Χθες, οι Σέρβοι επέστρεψαν με νέα ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα οποία ο έμπειρος άσος ταξίδεψε στην Αθήνα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Μάλιστα, ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται για ταξίδι ... αναψυχής, καθώς η Σόλνοκ μεσοβδόμαδα έχει επίσημο παιχνίδι.
 
Εάν ο Ολυμπιακός καταφέρει και κάνει δικό του τον 33χρονο άσο θα προκαλέσει ... σεισμό στο παγκόσμιο πόλο και θα βάλει στο ρόστερ του έναν σπουδαίο πολίστα και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν παίξει ποτέ στην Ελλάδα στην ιστορία του αθλήματος...

Εν αναμονή για τα ... σπουδαία λοιπόν!