Θρυλικό "break" και ένα βήμα πιο κοντά στο 35ο Πρωτάθλημα!



Καλησπέρα σε όλους...
 
Προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή της Α1 των Ανδρών και τη διατήρηση των σκήπτρων του για 9η σερί σεζόν πήρε ο Ολυμπιακός, που στον πρώτο τελικό του Πρωταθλήματος επικράτησε με 11-6 του ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού κάνοντας το 1-0 στη σειρά!  
 
Αυτή μεταφέρεται, πλέον, στο Παπαστράτειο όπου θα υποδεχτούμε τον ΝΟΒ την προσεχή Πέμπτη στις 6 μ.μ. (μετάδοση από το ΕΡΤ Sports 2). 
 
Ο πρώτος τελικός – που διεξήχθη υπό δυνατό άνεμο – ήταν ντέρμπι μέχρι και 1:24 πριν το τέλος της 3ης περιόδου  όταν ο Λόζινα ισοφάρισε σε 6-6, αλλά έκτοτε ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα, κρατώντας μέχρι και τη λήξη του αγώνα τους γηπεδούχους μακριά από τα δίχτυα του Ζερδεβά.
 
Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» σκοράροντας δύο γκολ στο τελευταίο λεπτό της 3ης περιόδου μπήκαν για πρώτη φορά στο ματς με… αέρα δύο τερμάτων στην 4η περίοδο, όπου έλαμψε το «άστρο» του Ντίνου Γενηδουνιά, ο οποίος με τρία γκολ «καθάρισε» το σπουδαίο διπλό για τον Ολυμπιακό.
 
Οι «ερυθρόλευκοι» βασίστηκαν στην εξαιρετική τους άμυνα, ενώ στην 4η περίοδο οι γηπεδούχοι κατέρρευσαν ψυχολογικά, ωστόσο οι Τελικοί έχουν ακόμη δρόμο και σίγουρα δεν έχει ακόμη τελειώσει κάτι. Το δύσκολο πάντως έγινε, κάναμε άμεσα το 1-0 με σπάσιμο της έδρας και πλέον είναι στο χέρι μας να φτάσουμε στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος, να πάρουμε το 35ο Πρωτάθλημα και να ξεκινήσει σιγά σιγά να ράβεται το 4ο αστέρι σε ακόμα ένα άθλημα...