Πόλο Ανδρών: Επίσημη η επιστροφή του αρχηγού, Γιάννη Φουντούλη!



Καλησπέρα σε όλους...

Σαν να μην έφταναν οι μέχρι στιγμής προσθήκες, πλέον έχουμε επίσημα την επιστροφή του Γιάννη Φουντούλη και οι εφιάλτες των μελλοντικών μας αντιπάλων αρχίζουν να ... πολλαπλασιάζονται. Η dream team του Ολυμπιακού στο πόλο ανδρών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί (περιμένουμε ακόμα το ... κερασάκι στην τούρτα με την απόκτηση του Κολόμβου, ή κάποιου άλλου) και πλέον το ρόστερ μας είναι ένα από τα καλύτερα -αν όχι το καλύτερο- που είχε ο Ολυμπιακός αλλά και οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα στην ιστορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης. 

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος λοιπόν επέστρεψε σε ... χαρτογραφημένα ύδατα προκειμένου να ενισχύσει και αυτός με τη σειρά του την ομάδα και να τη βοηθήσει να κατακτήσει του χρόνου, εκτός από το εγχώριο τρεμπλ που είναι ήδη δεδομένο, και το Champions League, την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του πόλο. Ας δούμε όμως αναλυτικά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη σχετικά με την επισημοποίηση της απόκτησης του σπουδαίου αυτού παίκτη.

"...Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Φουντούλη. Ο αρχηγός της Εθνικής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών.  O κορυφαίος Έλληνας σκόρερ στο Champions League, με παρουσία σε τέσσερις τελικούς στις τελευταίες πέντε διοργανώσεις, τις τρεις με την ομάδα μας και τη φετινή με τη Φερεντσβάρος, επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στο σύλλογό μας.  Ο Γιάννης Φουντούλης έχει κατακτήσει με το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι το Πρωτάθλημα Ευρώπης το 2018 στη Γένοβα, 9 πρωταθλήματα, 8 Κύπελλα και 1 Σούπερ Ελλάδας. Στη διετία (2019-2021) που αγωνίστηκε με τη Φερεντσβάρος κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ευρώπης (2019) και δυο κύπελλα Ουγγαρίας.
 
Στις δηλώσεις για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Φουντούλης ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:
 
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω μετά από δυο χρόνια που επιστρέφω στον Ολυμπιακό στην ομάδα που αγαπώ και αγωνιζόμουν για 10 χρόνια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τη νέα αυτή προσπάθεια που ξεκινάει και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της»...."