Βόλεϊ Ανδρών: Επισημοποιήθηκε η απόκτηση και του Άλεν Παγένκ!



Καλησπέρα σε όλους...

Η ενίσχυση των ερασιτεχνικών μας τμημάτων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς... Μας έχει συνηθίσει άλλωστε η Διοίκηση του Ερασιτέχνη μας σε κάτι τέτοιο κάθε χρόνο, καθώς επιθυμεί την ολοκλήρωση των ρόστερ όσο γίνεται νωρίς για να αποκτήσει γρήγορα σταθερότητα και ομοιογένεια η ομάδα, ενώ τυχόν ... πινελιές μπαίνουν λίγο καιρό αργότερα και ανάλογα τι επιλογές θα προκύψουν.

Πριν λίγη ώρα λοιπόν ανακοινώθηκε για το βόλει ανδρών η απόκτηση του Αλέν Παγένκ, ενός σπουδαίου κεντρικού με πλούσιο βιογραφικό, ενώ αναμένουμε και την επισημοποίηση της απόκτησης του Πάβλε Πέριτς... Ας δούμε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού:


"....Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Άλεν Παγένκ. Ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός (ημ. Γέννησης 23/4/1986), ύψους 2.03μ. υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.
 
Στις πρώτες του δηλώσεις  ως αθλητής του Ολυμπιακού ο Άλεν Παγένκ ανέφερε τα εξής:
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό, ένα σύλλογο με πολύ μεγάλη και σπουδαία ιστορία. Όπως πάντα, θέλω να κερδίζω και ελπίζω ότι θα πετύχουμε πολλά εξαιρετικά αποτελέσματα μαζί. Ελπίζω επίσης ότι θα περάσει σύντομα η κατάσταση με τον Covid και θα έχουμε ξανά γεμάτα γήπεδα με τους φιλάθλους μας που θα μας οδηγήσουν στις νίκες. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακό είναι εξαιρετικοί και ανυπομονώ να τους γνωρίσω. Θα σας δω σύντομα στην Ελλάδα!»....."