Αγκιμπού Καμαρά: Μια έξυπνη επένδυση για τη Β'ομάδα (και όχι μόνο)



Καλησπέρα σε όλους...

Μια μεταγραφή που έγινε κάτω από τα ραντάρ των ευρωπαϊκών ομάδων. Κάτω από τα ραντάρ ακόμη και της πρωταθλήτριας Γαλλίας Λιλ. Μια μεταγραφή που έχει την υπογραφή του Ολυμπιακού. Καθώς χωρίς κανείς να καταλάβει πώς και πότε, κατάφερε να κλείσει και να φέρει στην Ελλάδα έναν ποδοσφαιριστή που θεωρείται ταλέντο από εκείνα που δεν βρίσκεις εύκολα. Από εκείνα που σε 2-3 χρόνια κοστολογούνται με πολλά μηδενικά. Ναι, ο Αγκιμπού Καμαρά, περί ου ο λόγος, βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και μέρες.

Ο Ολυμπιακός έφερε στη χώρα μας τον 20χρονο διεθνή με την Εθνική Γουινέας μεσοεπιθετικό. Και τον έφερε για να τον υπογράψει για πολλά χρόνια. Για να τον κρατήσει. Να τον βελτιώσει. Και να αναδείξει το σπουδαίο ταλέντο του. Ο Καμαρά ... Νο2 βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, με σκοπό να αποτελέσει μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς για τους πρωταθλητές Ελλάδος. Μια έκπληξη όχι μόνο… Β’ ομάδας, αλλά ίσως και πρώτης. Εκεί θα κληθεί να δείξει τι μπορεί να κάνει.
Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει τα πάντα, καθώς έχει πάρει το μεγάλο «ναι» του ποδοσφαιριστή και αναμένεται να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις σύντομα. Για την ακρίβεια, ο Καμαρά πέρασε από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά μια από τις πιο σημαντικές μεταγραφικές «κλοπές» που έχουν κάνει οι Ερυθρόλευκοι τα τελευταία χρόνια.
 
Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και σε ό,τι έχει να κάνει με τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του. Το οποίο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα είναι για 4 χρόνια, με τις απολαβές του παίκτη να είναι επιπέδου Σισέ, Καμαρά και Μπα, όταν αποκτήθηκαν από τη Β’ Γαλλίας. Δηλαδή πολύ χαμηλές. Καθώς και ο Αγκιμπού πρέπει να αποδείξει μέσα στο γήπεδο ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Πηγή: to10.gr