Σούπερ κίνηση στα χαφ με την απόκτηση του "πίτμπουλ" Πιέρ Κουντέ!!!



Καλησπέρα σε όλους...

Πριν λίγες ώρες πάτησε Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Πιέρ Κουντέ, ένας παίκτης που έκλεισε με αστραπιαίες κινήσεις, καθώς τέτοιες περιπτώσεις δύσκολα μένουν ... ανεκμετάλλευτες. Ο Κουντέ είναι μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη. Σύγχρονος, ταχυδυναμικός με μεγάλες αντοχές και δυνατότητες τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά. Με άλλα λόγια είναι ένας αντι ... Καμαρά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι δεδομένο ότι ο Μαντί θα πάρει μεταγραφή!

Όταν ο Ολυμπιακός κλείνει έναν παίκτη που πριν λίγο καιρό ο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης ζήτησε να μπει στο συμβόλαιό του να μπει ρήτρα ύψους 20.000.000 ευρώ, αυτό από μόνο του λέει πολλά. Ο Κουντέ αποτελεί αυτό που λέμε μια ... έξυπνη βόμβα, όπως τόσοι και τόσοι που έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια. Όπως είπαμε, ο Κουντέ βρίσκεται εδώ και κάποιες ώρες στην Ελλάδα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον πάνε όλα καλά, θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα μας. Πάμε όμως να δούμε εν συντομία το βιογραφικό του νέου μεταγραφικού μας αποκτήματος.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΙΕΡ ΚΟΥΝΤΕ

Ο Κουντέ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην ισπανική Αλκοβέντας ΚΦ, με την οποία έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα στις 11 Νοεμβρίου 2012, ξεκινώντας βασικός στην εντός έδρα νίκη με 2-0 επί της ΕΦ Περίσο. Σημείωσε το πρώτο του γκολ στις 3 Μαρτίου, στη νίκη με 2-0 επί της Ατλέτικο Λεόνες ντε Καστίγια. Το 2013, ο Κουντέ εντάχθηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου αγωνίστηκε στην ομάδα νέων της. Το επόμενο έτος, προήχθη στην Ατλέτικο Μαδρίτης Β στη Σεγούντα Ντιβισιόν Β, όπου αμέσως έγινε βασικός παίκτης, όμως η ομάδα υποβιβάστηκε στην πρώτη του σεζόν.
 
Στις 21 Ιουλίου 2016, δόθηκε με μονοετή δανεισμό στην στην Εξτρεμαδούρα ΟΝ, στην τρίτη κατηγορία. Σημείωσε 11 γκολ (ρεκόρ καριέρας) κατά τη διάρκεια της σεζόν. Στις 25 Ιουλίου 2017, ο Κουντέ εντάχθηκε με μονοετή δανεισμό στη Γρανάδα ΚΦ, η οποία μόλις είχε υποβιβαστεί στη Σεγούντα Ντιβισιόν. Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στις 20 Αυγούστου, ερχόμενος ως αλλαγή, στην ισοπαλία με 0-0 εναντίον της Αλμπαθέτε Μπαλομπιέ. Ο Κουντέ σημείωσε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ στις 8 Οκτωβρίου 2017, στη νίκη με 2-0 επί της Κλουμπ Ντεπορτίβο Λούγο. Στις 6 Ιουλίου 2018, ο Κουντέ μεταγράφηκε στην γερμανική ΦΣΦ Μάιντς κατόπιν πρότασης πολλών εκατομμυρίων, με την οποία υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Μάλιστα, υπάρχει μια πληροφορία ότι ήταν πολύ κοντά και στον Ολυμπιακό πριν κλείσουμε τον Καμαρά, αλλά τελικά δεν έκλεισε τότε.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Τέταρτη μεταγραφή λοιπόν για φέτος μετά τους Αλγκασίμ Μπα, Αγκιμπου Καμαρά και Τικίνιο. Και είμαστε ακόμα Ιούνιο. Ο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του ήδη σχεδιάζουν την επόμενη χρονιά και αυτό φαίνεται από την ταχύτητα επίτευξης των συμφωνιών. Θα ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες, είτε για συμπλήρωμα είτε για ... αντικατάσταση, αφού οι ... σειρήνες για πολλούς παίκτες μας είναι ... δεκάδες!!