Χάντμπολ Ανδρών: Νέα επιβεβαίωση του RATM με την απόκτηση του Μάρκο Μπούντιτς!!!



Καλησπέρα σε όλους...


Δε μας αρέσει να ευλογούμε τα γένια μας, αλλά στην περίπτωση αυτή της διπλής επιβεβαίωσης μιας πληροφορίας που είχαμε, την οποία δεν είχε γράψει κανείς, αισθανόμαστε δικαιωμένοι καθώς αποδεικνύουμε πως εδώ ενημερώνουμε τον κόσμο με μεταγραφικές κινήσεις οι οποίες είναι υπαρκτά σενάρια κι όχι ράδιο αρβύλα και να'χαμε να λέγαμε. Από αυτό το βήμα ενημερώνουμε τον κόσμο όσο περισσότερο και όσο πιο σωστά μπορούμε, όπως κάναμε προ αρκετών ημερών με την τριπλή ενίσχυση στο βόλεϊ, όπου επίσης επιβεβαιωθήκαμε...

Ας περάσουμε όμως στο ... ζουμί. Ο Ολυμπιακός, μετά την απόκτηση των Μοντόρο και Ρακότσιγια, ανακοίνωσε και την απόκτηση του Μπούντιτς, ενός παίκτη που διαβάσατε εδώ ότι απασχολούσε την ομάδα μας και μάλιστα σε σημείο να θεωρείται σχεδόν "κλεισμένη μεταγραφή". Ο διεθνής με τις μικρές εθνικές της Κροατίας δεξιός εξτρέμ ήρθε προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, στην προσπάθεια που θα κάνει για καλύτερες εμφανίσεις του χρόνου. 

Ας δούμε όμως αναλυτικά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Mάρκο Μπούντιτς. Ο 24χρονος Κροάτης (ημ. γέννησης, 8/2/1997) ύψους 1,86 μ. αγωνίζεται στη θέση του δεξιού εξτρέμ, υπέγραψε το συμβόλαιο του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών.
 
Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Μάρκο Μπούντιτς ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:
 
«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που θα είμαι μέλος ενός τόσο καταπληκτικού συλλόγου. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να συναντήσω την ομάδα. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Ολυμπιακός και τι σημαίνει να είσαι μέλος μιας τόσο ιστορικής ομάδας. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να συνεχίσουμε την κληρονομιά του συλλόγου. Oι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν φήμη σε όλο τον κόσμο και ανυπομονώ να ζήσω από κοντά τον τρόπο με τον οποίο στηρίζουν την ομάδα».
 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
 
2014-2015 RΚ Metkovic(Κροατία )
2015-2017 RΚ Medvescak Zagreb (Κροατία)
2017-2018 RΚ Metkovic (Κροατία)
2018-2019 RΚ Izvidjac (Bοσνία)
2020-2021 RΚ Spacva Vinkovci (Κροατία)