Κολύμβηση: Έναρξη συνεργασίας με την Αφροδίτη Θώδη!



Καλησπέρα σε όλους...
 
Το ότι ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στα πρωταθλήματα Κολύμβησης σε επίπεδο ανδρών και γυναικών, ακόμα και σε αυτά της ανοιχτής Θάλασσας, είναι γνωστό τοις πάσοι. Όπως επίσης είναι γνωστό πως εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, με αποτέλεσμα να αναζητούνται (και να αποκτώνται εν τέλει) αθλητές και αθλήτριες που θα κάνουν το εν λόγω τμήμα ακόμα καλύτερο και πιο ισχυρό, ώστε να συνεχίζει να σαρώνει τους τίτλους...
 
 
Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν ο Κουντούρης με τους συνεργάτες του με αποτέλεσμα να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό μία ικανότατη Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία έρχεται για να ενισχύσει τη γυναικεία ομάδα του κολυμβητικού τμήματος του συλλόγου μας και να τη βοηθήσει να κρατήσει τα ... σκήπτρα της Πρωταθλήτριας ομάδας για πολλά χρόνια ακόμα. Ο λόγος φυσικά για την Αφροδίτη Θώδη, η απόκτηση της οποίας ανακοινώθηκε από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό πριν κάποιες ώρες. 
 
Ας δούμε αναλυτικά την ανακοίνωση:
 
"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αφροδίτη Θώδη. Η νεαρή αθλήτρια (ημ. γέννησης 4/1/1997) εντάσσεται στο δυναμικό του αγωνιστικού τμήματος Κολύμβησης του Συλλόγου μας".
 
Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Αφροδιτη Θώδη η οποία κολυμπάει στα 50μ. 100μ. και 200μ. ύπτιο,  ανέφερε τα εξής: «Είναι τεράστια χαρά και τιμή,  που από την νέα σεζόν θα είμαι μέλος του Ολυμπιακού , της κορυφαίας ομάδας της Ελλάδας στην κολύμβηση και όχι μόνο. Στόχος μου είναι να γίνω η καλύτερη που μπορώ , να πετύχω ατομικά ρεκόρ, νίκες για την ομάδα μου και να δικαιώσω τους ανθρώπους της που με εμπιστεύτηκαν. Εύχομαι υγεία , καλή σεζόν και στο τέλος να ξανα πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα».
 
Καλή αρχή Αφροδίτη!