Χάντμπολ Ανδρών: Δεύτερη φιλική νίκη (30-17) επί του Άρη Νίκαιας!



Καλησπέρα σε όλους...
 
Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας σημείωσε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες μετά την επικράτηση με 35-23 στην έδρα του Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας, επιβλήθηκαν με 30-17 του Άρη Νίκαιας εκτός έδρας το απόγευμα της Δευτέρας (30/8) στο δεύτερο φιλικό από την ημέρα έναρξης των προπονήσεων ενόψει της νέας σεζόν. 
 
 
Η ομάδα του Γιώργου Καρασαββίδη προηγήθηκε με 16-5 στο ημίχρονο και έλεγξε το ματς σε όλη τη διάρκειά του φτάνοντας με άνεση στην τελική επικράτηση. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, είχε την ευκαιρία να προβεί σε αρκετές δοκιμές προσώπων και σχημάτων και να δει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αθλητές του. 
 
Στο σημείο αυτό είναι σημαντικό να τονίσουμε πως, δεν έχουν έρθει ακόμα να ενσωματωθούν στην προετοιμασία όλοι οι παίκτες, καθώς ορισμένοι από αυτούς έχουν πάρει ειδική άδεια λόγω υποχρεώσεων. Όταν με το καλό επιστρέψουν όλοι, ο προπονητής μας θα έχει τη δυνατότητα να "δέσει" περισσότερο την ομάδα με τους παίκτες να αφομοιώσουν καλύτερα τα συστήματα.