ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Ο ορισμός του "καλά πήγε αυτό"...


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους... 
 
Περί τα τέλη Αυγούστου, ο Ιβάν Σαββίδης είχε ... τηλεδιάσκεψη με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, τον Ραζβάν Λουτσέσκου όπου συζητήθηκαν πολλά και διάφορα με αποκορύφωμα φυσικά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League αλλά και τους στόχους εν'όψει της νέας σεζόν, ένας εκ των οποίων πήγε ... στράφι πριν καν ξεκινήσει. Ο λόγος φυσικά για το περίφημο ... αήττητο Πρωτάθλημα το οποίο έθεσε ως στόχο ο Ιβάν Σαββίδης για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. 
 
 
«Στο πρωτάθλημα θα εφαρμόσουμε τον κανόνα που είχαμε στο παρελθόν όλοι μαζί, θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να μη χάσουμε κανέναν βαθμό σε κανένα παιχνίδι. Αυτός θα είναι ο στόχος μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, με τον Ρουμάνο προπονητή να ... συμφωνεί. 
 
Χθες είχαμε το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ για φέτος όσον αφορά το ελληνικό Πρωτάθλημα, όπου αντιμετώπισε εντός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα και γνώρισε ήττα - σοκ με 0-1 στέλνοντας τον στόχο του ... αήττητου στα σκουπίδια!
 
 
Ο ορισμός του "καλά πήγε αυτό", έτσι?
 
ΥΓ: Προσωπικά ούτε με ενδιαφέρει αν πάρω το Πρωτάθλημα αήττητος. Μου αρκεί να το πάρω. Το έχω πάρει άλλωστε αήττητος 6 φορές... Έχουμε ΔΕΚΑΔΕΣ αήττητους τίτλους σε όλα τα αθλήματα. Αν είναι να έρθει αήττητο, ας έρθει.  Αν δεν έρθει αήττητο, so what? Ούτε ψύχωση έχω, ούτε άχτι για αήττητο Πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο. Άλλοι πανηγυρίζουν όταν σπάνε τα .. δικά μας αήττητα σερί. Άλλοι δηλώνουν δημόσια ότι θέλουν αήττητο Πρωτάθλημα έχοντας δημιουργήσει για το ρόστερ τους μια εικόνα που δεν ισχύει... Είναι να γελάει κανείς με την κατάντια τους...