Χάντμπολ Ανδρών: Τελευταία φιλική νίκη (35-19) επί του Παρνασσού και όλα έτοιμα για την πρεμιέρα!



Καλησπέρα σε όλους...
 
Με το απόλυτο των έξι νικών ολοκληρώθηκε ο κύκλος των φιλικών που έδωσε η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 35-19 (ημίχρονο 18-7) του Παρνασσού Στροβόλου στο τελευταίο τους φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων το οποίο πραγματοποιήθηκε στο προπονητήριο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας το περασμένο Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου.  
 
 
Σε ένα ακόμα φιλικό η ομάδα του Γιώργου Καρασαββίδη, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και έδειξε ότι βρίσκεται σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της Handball Premier, το προσεχές Σάββατο (18/9) με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους εντός έδρας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης με δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ανέφερε τα εξής: 

«Ολοκληρώθηκε ένας ολόκληρος κύκλος προετοιμασίας, όχι μόνο των φιλικών και το πρώτο μεγάλο στοίχημα που ήταν, να περνάμε καλά να υπάρχει όρεξη, ενθουσιασμός και να δέσουμε, έχει επιτευχθεί. Η ομάδα βγάζει μια όρεξη όταν παίζει, όλοι υποστηρίζουν το πλάνο και έχουν βρει τους ρόλους τους. Δεν έχει περισσέψει κανείς μέχρι τώρα και η προετοιμασία έχει κυλήσει εξαιρετικά εκτός από την ατυχία που είχαμε με τον Βούκασιν. Την άλλη εβδομάδα παίζουμε ένα παιχνίδι που το κρίνω ως ιδιαίτερα επικίνδυνο, κυρίως λόγω του αντίπαλο και δευτερευόντως λόγω των απουσιών που μας προέκυψαν. Βέβαια τα παιδιά ανταπεξήλθαν άμεσα και κάλυψαν τα κενά. Όπως και να έχει έχουμε μπροστά μας ένα επικίνδυνο παιχνίδι, με μια ομάδα που βρίσκεται συνέχεια στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, πολύ έμπειρη και θα πρέπει να είμαστε 100% προετοιμασμένοι. Το επίπεδο ετοιμότητας μας είναι στο 100% που θα μπορούσε να είναι μετά από ένα μήνα και τις τόσες καινούργιες προσθήκες. Και βάζω καινούργιες προσθήκες και τα παιδιά που έλειψαν και ξαναγύρισαν. Ωστόσο η ομάδα δεν χτίζεται για να είναι έτοιμη αυτή την εβδομάδα. Χτίζεται για να είναι έτοιμη προς το τέλος της σεζόν».