Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2021-22!


Tags: -

Καλησπέρα σε όλους...
 
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός αποτελεί πρότυπο για τους περισσότερους πολυαθλητικούς συλλόγους της Ευρώπης και φυσικά αποτελεί τον πιο επιτυχημένο στην Ελλάδα, όχι μόνο λόγω των εκατοντάδων ομαδικών του τίτλων, αλλά λόγο της πληθώρας των τμημάτων που έχουν κατακτήσει διεθνή τίτλο. Και εμείς ως οπαδοί ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να τον στηρίζουμε όσο περισσότερο μπορούμε...
 
 
Φέτος λοιπόν, εκτός από τις κάρτες φιλάθλου και τις κάρτες μέλους με τις οποίες μπορούμε να ενισχύσουμε το σύλλογό μας με 10 και 50 ευρώ αντίστοιχα, φέτος ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση επιπλέον διαρκείας στο Βόλεϊ (Ανδρών και Γυναικών), στο Πόλο (Ανδρών και Γυναικών) αλλά και στο Χάντμπολ. Όποιος θέλει και μπορεί να στηρίξει, ας το κάνει. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στο Βόλεϊ τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες (κυρίως στις γυναίκες) η ομάδα ενισχύθηκε ιδιαίτερα έτσι ώστε να πάρει όσο περισσότερους τίτλους μπορεί ενώ και στο πόλο η μεν ομάδα γυναικών αν και προέρχεται από το κουαντράμπλ ενισχύθηκε με ποιοτικές ξένες + την Ξενάκη ενώ η δε ομάδα των ανδρών χτίστηκε ξεκάθαρα με στόχο την κατάκτηση του Champions League. Η διοίκηση κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρήσει το σύλλογό μας στο υψηλότερο επίπεδο. Εμείς δεν πρέπει να ανταποδώσουμε τις υπερβάσεις αυτές βοηθώντας τον οικονομικά? 
 
Ας δούμε λοιπόν την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:
 
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 16/09/2021 θα ξεκινήσει η διάθεση των καρτών διαρκείας Βόλεϊ (Ανδρών & Γυναικών), Πόλο (Ανδρών & Γυναικών) και Χάντμπολ για την αγωνιστική περίοδο 2021/2022, η οποία θα πραγματοποιείται από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.
 
Ο κάτοχος του εισιτήριου διαρκείας, εξασφαλίζει εγγυημένη διακεκριμένη θέση για όλους τους εντός έδρας αγώνες της σεζόν 2021/2022 σε όλες τις διοργανώσεις.
 
Οι τιμές έχουν ως εξής:
 
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΒΟΛΕΪ 
Court Seat Α: 300€
Court Seat B:  250€
VIP: 200€
Τμήμα Α: 100€
 
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΛΟ
VIP: 200€
Τμήμα Α: 100€
 
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ  
Τμήμα Α: 100€
 
Στοιχεία επικοινωνίας:
Τ: +30 211 1007060
Ε: members@osfp.gr
W: www.olympiacossfp.gr