Κολύμβηση: Έναρξη συνεργασίας με την Δήμητρα Τζιώρα



Καλησπέρα σε όλους...
 
Μεταγραφών ... συνέχεια για το κολυμβητικό τμήμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού καθώς λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του Γιάννη Κοντοβά, ήρθε άλλη μια ανακοίνωση αυτή τη φορά για λογαριασμό της Δήμητρας Τζιώρα, η οποία εντάχθηκε στο ρόστερ του συλλόγου μας ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη γυναικεία ομάδα του τμήματος. 
 
 
Η Δήμητρα Τζιώρα κολυμπάει στα 50μ. 100μ. και 200μ. πεταλούδα και οι ικανότητές της είναι δεδομένο πως θα (απο)δειχθούν και στην πισίνα, βοηθώντας το τμήμα να συνεχίσει να σαρώνει τους τίτλους εντός συνόρων και να διατηρήσει την απόλυτη κυριαρχία του η οποία εκτός από παντοκράτορα της ελληνικής κολύμβησης, το έχει καταστήσει ως ένα από τα πιο επιτυχημένα, αν όχι το πιο επιτυχημένο τμήμα παγκοσμίως βάσει τίτλων και διακρίσεων σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο...
 
Ας δούμε όμως την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:
 
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Δήμητρα Τζιώρα.  Η νεαρή αθλήτρια (ημ. γέννησης 4/6/1999) εντάσσεται στο δυναμικό του αγωνιστικού τμήματος Κολύμβησης του Συλλόγου μας.
 
Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Δήμητρα Τζιώρα  ανέφερε τα εξής: 

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που μου δίνεται η δυνατότητα να συνεργαστώ με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι σίγουρη ότι μέσω της νέας αρχής θα επιτευχθούν οι στόχοι μου κα ιθα ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά την ομάδα. Ευχαριστώ την οικογένεια του Ολυμπιακού για αυτή την ευκαιρία».

 
ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!