Κολύμβηση: Έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Κοντοβά!Καλησπέρα σε όλους...
 
Ένα χαρακτηριστικό της Διοίκησης Κουντούρη και των συνεργατών του είναι πως, δεν κοιτάζουν μόνο την ενίσχυση των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για το παρόν, αλλά φροντίζουν να υπάρχει και μέλλον... Και αυτό αποδείχθηκε για άλλη μια φορά πριν από λίγη ώρα όπου ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον νεαρό ταλαντούχο κολυμβητή, Γιάννη Κοντοβά.
 
 
Ο Γιαννης Κοντοβάς κολυμπάει στα  100μ. και 200μ. πεταλούδα και στα 100μ., 200μ. 400μ. ελεύθερο και δεδομένα θα βοηθήσει και το τμήμα νέων ανδρών και, γιατί όχι, και το αντρικό τμήμα, αν ο προπονητής του τμήματος Νίκος Γέμελος το κρίνει απαραίτητο. 
 
Ας δούμε όμως αναλυτικά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη μας:
 
"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Κοντοβά. Ο νεαρός αθλητής (ημ. γέννησης 29/5/2003) εντάσσεται στο δυναμικό του αγωνιστικού τμήματος Κολύμβησης του Συλλόγου μας".
 
Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Κοντοβάς ανέφερε τα εξής:  
 
«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια για την ένταξη μου στο κολυμβητικό τμήμα του Ολυμπιακού, του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα. Θα δουλέψω σκληρά, ώστε να συμβάλλω τα μέγιστα από πλευράς μου για να φέρω στην ομάδα πολλές και μεγάλες επιτυχίες».

 
ΓΙΑΝΝΑΡΕ, ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!