Ντροπή Πρόεδρε, φέρε τουλάχιστον το Βαμβακούλα προπονητή...


Tags: -

Αυτό που συμβαίνει με το Ζαρντίμ δεν έχει προηγούμενο. Ειλικρινά, μάγκες, κάναμε παγκόσμιο ρεκόρ. Καταφέραμε και διώξαμε έναν προπονητή αήττητο στο πρωτάθλημα και με 3 νίκες στο τσάμπιονς λιγκ, Γενάρη μήνα. Έχουμε στείλει και στην Ισπανία άνθρωπο για να βρει νέο προπονητή, λέει. Λες και στην Ελλάδα δεν έχουμε προπονηταράδες. Με τον Τάκη το Λεμόνια κι αυτό το ρόστερ θα κεντάγαμε. Άσε δε με το Μουστάκια. Μπαλάρα έχουμε δει και από πολλούς άλλους. Από το Σάντος, τον Παπακώστα, τον Τσιόλη, το Σερβοέλληνα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αν και ο Αντώναρος ο Νικοπολίδης πρέπει να είναι καλύτερος απ’ όλους αυτούς. Έχουμε ακόμα Αλεξανδρή και Καραπιάλη. Να βάλουν επιτέλους μέσα το Φετφατζίδη να χορτάσουμε μπάλα ρε αδερφέ! Αφού ξέρουμε πού οφείλεται αυτή η εικόνα της ομάδας: στο ότι δεν παίζουν ο Φετφατζίδης και ο Βλαχοδήμος, έτσι δεν είναι;
Η λογική λέει ότι αλλάζεις κάποιον για να ανεβάσεις την ομάδα. Βαθμολογικά, δε νομίζω ότι μπορούμε να ανέβουμε κι άλλο. Είμαστε ένα κάρο βαθμούς μπροστά από όλους και τους έχουμε και όλους στην έδρα μας, τα παλιά ντέρμπι εννοώ. Για το γιουρόπα, δε νομίζω να υπάρχει μεγάλη ανησυχία, εδώ κάναμε αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις στο τσου λου με κεντρικό αμυντικό το Γκοντρέρας και αμυντικό χαφ το Σιόβα, είναι αστείο να φοβόμαστε ότι θα διασυρθούμε από ομάδες που δεν τον παίρνουν και πολύ στα σοβαρά το θεζμό, τουλάχιστον όχι όσο εμείς. Άρα, το ζητούμενο είναι προφανώς, αυτό που ζητάει ο μπαλαδόρος κόζμος του Θρύλου, να δούμε καλύτερο τόπι. Αν φέρουμε ξένον προπονητή που έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα, μέχρι να μάθει πού να παρακάρει το αυτοκίνητό του, θα έχει φύγει η σεζόν. Μέχρι να μάθει τι παίχτες έχει στην ομάδα θα έχει φύγει και το καλοκαίρι. Οπότε, πάμε να πάρουμε προπονητή για να κάνει το σωστό σχεδιασμό για του χρόνου. Μάλιστα. Και θα τον βρούμε τώρα αυτόνανε, Γενάρη μήνα. Μάλιστα. Μανθάνο λέει, Μίτσελ λέει, κάτι άλλους λέει. Μάλιστα.
Τώρα, όποιος και να ‘ρθει, η ομάδα δεν μπορεί ν’ αλλάξει αμέσως. Ίσως διαφεύγει από πολλούς αυτό, αλλά οι ομάδες στο χορτάρι είναι λίγο διαφορετικές από αυτές που φαίνονται στο προ εβολούσιον ή στο φίφα. Δεν αρκεί να τοποθετήσεις τους παίχτες σε άλλα σημεία του γηπέδου, να πατήσεις ένα κουμπί που να λέει «πίεση ψηλά» για να δεις την ομάδα να εφαρμόζει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία παιχνιδιού. Όλα τα συστήματα και όλες οι φιλοσοφίες πρέπει να δουλευτούν για να τις δεις στο γήπεδο.  Ξανά και ξανά. Στις προπονήσεις, στους αγώνες. Αν αλλάξουμε αγωνιστική φιλοσοφία τώρα, όπως θέλουν οι περισσότεροι, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να τρώμε περισσότερα γκολ. Αλλά δε μπειράζει. Να φύγει ο υδροκέφαλος ο Πορτογάλος γιατί πονάνε τα μάτια μας. Να φέρουμε τον Γκμοχ.
Οι συνέπειες της αντικατάστασης του προπονητή:
1) Παίχτες:  λέγεται ότι οι παίχτες αποδίδουν καλύτερα όταν υπάρχει αλλαγή προπονητή. Θέλουν να δείξουν στον καινούριο ότι μπορούν να παίξουν, ότι ταιριάζουν με τη φιλοσοφία του. Η αλλαγή του Ζαρντίμ μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέζματα για την ατομική απόδοση των παιχτών, την αγωνιστική τους διάθεση δηλαδή, βραχυπρόθεσμα τουλάχιστον. Αλλά τώρα, με το χέρι στη γκαρδιά, πόσες αλλαγές μπορούν να γίνουν αυτή τη στιγμή σε σχέση με την εντεκάδα του Ζαρντίμ; Μία; Δύο; Παραπάνω σίγουρα όχι. Οπότε τι; Να διώξουμε το Ζαρντίμ για να αποκτήσουν κίνητρο τα καμάρια μας να παίζουν πιο δυνατά; Είναι λογική αυτή; Γιατί δε μπαίρνεις τότε κανένα κεφάλι απ’ αυτούς τους παιχταράδες για να φοβηθούν οι άλλοι; Αν δηλαδή το πρόβλημα είναι ότι οι παίχτες δεν τα δίνουν όλα, ίσως να μη φταίει μόνο ο προπονητής. Ίσως να φταίνε κι άλλοι, οι ίδιοι οι παίχτες ή η διοίκηση που δε φροντίζει να περάσει το μήνυμα ότι κύριοι, αυτός είναι ο προπονητής κι άμα δε γουστάρετε να παίζετε μ’ αυτόν να πάτε στο Μπάοκ να παίζετε. Ή στο Μπλατανιά.
2) Διοίκηση: εδώ είναι το μεγάλο πρόβλημα. Για την αποτελεζματικότητα της Διοίκησης αναρωτιόμασταν από παλιά. Αναρωτιόμασταν δηλαδή αν όσα είδαμε από τη διοίκηση Μαρινάκη οφείλονταν σε κάποιο πλάνο ή απλά σε κωλοφαρδία. Η έλευση του Ζαρντίμ δεν έκανε ξεκάθαρο το τοπίο ως προς αυτό, η απομάκρυνσή του όμως αυτή τη στιγμή, επιρρωνύει την άποψη ότι ο Βαγγέλας ακολούθησε το μοντέλο διοίκησης Λουδοβίκος 14ος, λέει δηλαδή «πίσω ρε κουφάλες, ο Ολυμπιακός είμαι εγώ και θα κάνω ό,τι γουστάρω». Γουστάρω να διώξω προπονητή αήττητο Γενάρη μήνα και θα το κάνω. Γουστάρω να σας φέρω τον Αμπέμπε Μπικίλα για προπονητή, αυτόνανε θα βλέπετε ρε». Το δέχομαι. Αλλά άμα ο Ολυμπιακός είσαι εσύ κύριε Πρόεδρε, θα πρέπει να παίρνεις επάνω σου και την αρνητική εικόνα της ομάδας. Δεν μπορείς να καρπώνεσαι τις νίκες και να κορδώνεσαι λέγοντας ότι το φετινό ρόστερ δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από το περσινό- αν δεν είναι και καλύτερο (θυμίζω ότι στο ρόστερ ανήκουν και ο Αβράμης, ο Φουστέρ, ο Ιμπαγάσα που δεν είδαμε καθόλου ή σχεδόν καθόλου φέτος), για την κακή εικόνα της ομάδας όμως να φταίει ο προπονητής. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Και εμπάση περιπτώσει, δουλειά του προπονητή είναι να κερδάει. Δουλειά της διοίκησης είναι να του παρέχει το υλικό. Ο προπονητής τις νίκες τις έφερε. Η διοίκηση του έδωσε το υλικό; Τι του έδωσε; Στήριξη; Παπάρια, τίποτε δεν του έδωσε, μόνο για ασπίδα και για κλοτσιές τον είχε.
Αλλά, κύριε Πρόεδρε, δεν μπορείς να γίνεις Σωκράτης. Πάρ’ το χαμπάρι. Ο Σωκράτης ήταν ένας και μοναδικός. Τα έπαιρνε όλα πάνω του, αλλά είχε τα αρχίδια να το κάνει. Τα έπαιρνε όλα πάνω του, και τα καλά και τα άσχημα. Και άμα ένιωθε ότι είχε αδικήσει το λαό του Θρύλου με τις επιλογές του, έβανε το χέρι βαθειά στη τζέπη και μας έστελνε αεροδρόμιο. Εσύ το χέρι στη τζέπη δεν το βάνεις και εγώ δε θα σε κράξω γι’ αυτό. Δεν απαιτώ να βάλεις λεφτά που δε θες να διαθέσεις, μου αρκεί να κάνεις καλή διαχείριση του μπάτζετ. Για να μείνει το μπάτζετ ψηλά, θα πρέπει να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέζματα στην Ευρώπη, αυτό είναι βέβαιο. Με το Ζαρντίμ τα φέραμε, με τον καινούριο τι; Ο Θεός να βάλει το χέρι του.
Μην ανησυχείς Πρόεδρε όμως. Ο κόζμος, αυτός ο μαλάκας που πας εσύ να ικανοποιήσεις κάθε βίτσιο του, που θες να τον έχεις στα ώπα ώπα, αυτός ο ίδιος θα σε σταυρώσει άμα κάνεις κακή επιλογή. Να το ξέρεις, ανοίγεις τον ασκό του Αιόλου. Διότι, τουλάχιστον για το υπόλοιπο της σεζόν, ο καινούριος δε θα μπορεί να πιστωθεί τίποτα. Ό,τι και να κάνει θα είναι αποτέλεζμα της δουλειάς του Ζαρντίμ. Το να κερδίσει το πρωτάθλημα όταν παίρνει την ομάδα (ναι, αυτή την ομάδα που δε χρειάζεται προπονητή για να πάρει το πρωτάθλημα) με 10-13 βαθιμούς διαφορά από το δεύτερο, μάλλον δε θα θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία. Το να πάει καλά στην Ευρώπη, δεν είναι κάτι που με βεβαιότητα δε θα σ’ το ‘δινε ο Ζαρντίμ, αφού έδειξε να ξέρει πώς να αντιμετωπίζει μεγάλους αντιπάλους με αυτό το ρόστερ, του Φετφατζίδη και του Αβραάμ  και του Κοντρέρας και του Σιόβα και του Μέγερι και όλων που παίζουν ή δε μπαίζουν. Η δουλειά του καινούριου προπονητή θα βασιστεί μόνο πάνω στη δουλειά του Ζαρντίμ, τουλάχιστον για φέτος. Και από πλευράς προετοιμασίας αθλητικής και –ελπίζω- από πλευράς τακτικής. Αντίθετα, έχεις πολλά να χάσεις. Και δε λέω για το πρωτάθλημα που αν το χάσεις θα πρέπει μετά να ψάχνεις αεροπλάνο να φύγεις από τη Χώρα, λέω ότι αν οι εμφανίσεις μας εξακολουθήσουν να είναι καθρέφτης του ρόστερ μας και η ομάδα αντί να βελτιωθεί χειροτερέψει, τότε την ευθύνη θα έχεις αποκλειστικά εσύ και κανένας άλλος.
3) Κόσμος: ο αγνός αυτός κοζμάκης του Θρύλου είναι που κάνει τη μεγάλη τη ζημιά. Τόση πρεμούρα για απομάκρυνση προπονητή με τέτοια αποτελέσματα δεν είχα ξαναδεί. Και καλά ρε φίλε, δε χρειάζεται να ξέρεις μπάλα. Τώρα δε μιλάμε για το αν ο Ζαρντίμ κάνει ή δε γκάνει για την ομάδα. Τώρα συζητάμε για το αν στρατηγικά είναι καλή επιλογή να τον διώξουμε σ’ αυτό το χρονικό σημείο με άξονα πάντα την εικόνα της ομάδας και τ’ αποτελέζματα. Γλυκάθηκε η γριά στα σύκα, έφαγε και τα συκόφυλλα. Μέχρι να έρθει ο Ερνέστο, έβγαιναν προπονηταράδες κάτι τύποι με ονόματα όπως Λεμονής και Μπάγεβης, ακόμα και ο Σόλιντ είχε ρεύμα που μας είχε κάνει μαγαζί οπισθογωνία στην Ευρώπη. Ήρθε ο Βαλβέρδε (που αποδοκιμαζόταν στην αρχή, όσοι πάτε γήπεδο το ξέρετε)  και ο κόσμος έμαθε πέντε πράγματα για το ποδόσφαιρο. Ε, αυτό ήταν. Ο κόσμος έπαθε τιλτ. Υπερχείλιση από νέα δεδομένα. Τελείωσε, το καλό ποδόσφαιρο φωτογραφήθηκε και παγιώθηκε με την εντεκάδα του Βαλβέρδε και όλα τα άλλα εξαφανίστηκαν. Δεν υπάρχει κανένα άλλο ποδόσφαιρο, μόνο το ισπανικό μπουλούκι, αυτό ταιριάζει στο ντι εν έι μας λέει, να χέσω μες στη χούφτα μου. Τώρα, πώς και γίνεται και τα τσαμπιόνια δεν τα κερδάνε συνέχεια ισπανικές ομάδες, πώς γίνεται και το σηκώνουν ακόμα και μέτριες ομάδες, όπως η περσινή Τσέλσι, αυτό μάλλον παραμένει μυστήριο και πάει και πιάνει τη θέση του δίπλα στη δολοφονία του Κένεντι και το Στόουνχετζ. Μέχρι να μάθουμε ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι ανάπτυξης θα τον έχουμε διώξει τον καινούριο, αφού ο μυρωδιάς θα θέλει χρόνο. Καλά, άσε δε για το τραγικό που λένε ότι πήραμε προπονητή να τον έχουμε πριν το καλοκαίρι για να μάθει την ομάδα. Δηλαδή για να κάνουμε αυτό που δεν κάναμε με το Ζαρντίμ, πράγμα το οποίο είχε σημειώσει ο άνθρωπος σε διάφορες συνεντεύξεις.
Αλλά εμπάση περιπτώσει, εγώ σήμερα θα πάω γήπεδο. Θα υποστηρίξω την ομάδα και θα κάθομαι μόνος μου με τα παιδιά από δω μέσα και γύρω γύρω πάλι κανένας, όλοι στα πληκτρολόγια θα βρίζετε πάλι για τους άμπαλους. Και θα χειροκροτήσω και την ομάδα και τους παίχτες και όλα. Γιατί ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει με το Ζαρντίμ, ούτε με το Μαρινάκη, ούτε με κανέναν. Ο Ζαρντίμ πέρασε, τον διώξαμε πάμε γι’ άλλα. Τον αφήνουμε πίσω μας, μπροστά μας είναι μόνο ο Ολυμπιακός. Αφήνουμε πίσω το Ζαρντίμ, σας συμβουλεύω να κάνετε το ίδιο και με το Βαλβέρδε. Αφήστε τον να αναπαυθεί το γκακομοίρη το Μύτο, είναι κρίμα να έρχεται το φάνταζμά του και να διώχνει προπονητές…
 
ΥΓ. Όσοι στεναχωριέστε γιατί φαίνεται η διοίκηση να μην ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται, ησυχάστε. Ο πρόεδρος φρόντισε να σας γλυκάνει κι εσάς: http://www.sport-fm.gr/article/629327

Σχόλια

Εικόνα electron7

ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΤΖΙΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!! ΝΤΡΟΠΗ! Πιστεύω ότι είναι προπαγάνδα, αποκλείεται να τον φέρει ο πρόεδρος.

Εικόνα clark gheibol

Φίλε, από 'δω και πέρα να μην είσαι σίγουρος για τίποτα...

Εικόνα canio

Καλά το πάει ο Βαγγέλας να μας κάνει ισάξιους κούλας και ζέλας!
Φαίνεται,έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτές τις ομάδες και επειδή δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι,φροντίζει να μικραίνει την ομάδα!

Εικόνα canio

Δείτε μια άποψη με την οποία συμφωνώ... όχι τπτ άλλο,αλλά για να μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια!
http://www.olympiacos24.gr/content/columns/dhmhtrhs-grhgoropoylos/6686-o...

Εικόνα savvas gridlock

Τώρα θα πω πάλι καμιά κουβέντα για τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και τους δημοσιογράφους του και δεν το θέλω. Και καλά όλα τα άλλα, αλλά αυτό το ''η Μπράγκα πέρυσι έκλεβε αποτελέσματα'' πώς προκύπτει? Αμυντικογενή φιλοσοφία είχε η Μπράγκα? Σώνει και ντε να βαφτίσουμε το κρέας ψάρι για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα. Όσο δεν φεύγει από το μυαλό του οποιουδήποτε μιλάει και κρίνει αβασάνιστα ότι στο ποδόσφαιρο και στη ζωή υπάρχει και η ήττα και ότι πρέπει να φας τα μούτρα σου για να κτίσεις κάτι καλό, άκρη δεν θα βγαίνει. Υπάρχει διαφορά σκεπτικού με μεγάλη μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού επ'αυτού. Διαφορά νοοτροπίας.

Εικόνα clark gheibol

Έλα τώρα, μην το συνεχίζεις με αυτό το ύφος σου λέω (τι πάει να πει κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια κατά τη γνώμη σου, είμαι περίεργος να μάθω πώς το έχεις στο μυαλό σου), τι μας λέει ο μάγκας εδώ; Ότι υπάρχει ένα dna γαύρικο, αυτό του επιθετικού ποδοσφαίρου; Αυτό που έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια εμείς οι γαύροι και είμαστε μαθημένοι σε μπαλάρα, ε; Εντάξει, επίτρεψέ μου να διαφωνώ. Μπαλάρα μπορεί να είδαμε, ουσία δε βλέπαμε. Δεν είδαμε μπαλάρα με όλα αυτά τα αστέρια που παίξανε στον Ολυμπιακό; Με το Ζιοβάνι, με το Ριβάλντο, με ό,τι θες. Τι ντρίμπλες, τι μαγικά πράγματα. Περάσανε βέβαια και παλτά. Ο Ριέρα ήταν μεγάλο παλτό και είναι ακατανόητη η επιμονή του Βαλβέρδε μ' αυτόν το ντύπο. Θύμωσε κιόλας όταν τον σουτάρισε ο Αφράτος... Ο Όσκαρ ήταν μεγάλο παλτό επίσης κι άλλοι πολλοί που δεν ταίριαζαν με την επιθετική φιλοσοφία του Ολυμπιακού. Όπως ταιριάζει ο Φουστέρ ο μέγας μπαλαδόρος, όπως ταιριάζει κι ο Ζιοβάνι ο επίσης μέγας μπαλαδόρος. Αλλά, όπως λέω και πιο πάνω το ερώτημα δεν είναι αν ο Ζαρντίμ έκανε για ισόβιος προπονητής του Ολυμπιακού, αλλά για το αν έκανε για προπονητής του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της σεζόν. Σε αυτό τι λέει η αντίθετη άποψη, γιατί διάβαζα, διάβαζα, αλλά τίποτα δε διάβαζα εκεί μέσα, σόρι κιόλας, εσύ είσαι πιο σαφής από εκείνον.

Εικόνα canio

Όσκαρ,Μασάντο,Ριέρα,Φουστέρ,Αμπντούν,ήταν παίκτες που έκαναν στον εκάστοτε προπονητή και οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουμε μόκο!
Προφανώς διαφωνούμε και δεν είναι κακό βέβαια αυτό.

Εικόνα dono

Φυσικά και δεν πρέπει να κάνει κανείς μόκο...
Αν όμως ο προπονητής σου ζητάει αυτούς τους παίκτες (παράδειγμα) και εσύ του παίρνεις μόνχε, ζαραδούκα, ντιακιτέ, μάτζιο κτλ τότε δεν μπορείς να του πεις ΤΙΠΟΤΑ
Εξάλου σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες του πλανήτη (όχι στον ολυμπιακό) ο προπονητής κρίνεται ανά σεζόν για τα πεπραγμένα του και τις επιλογές του σε παίκτες, συστήματα και πρώτιστα για τα αποτελέσματα που έφερες.
Σχετικά με τον Μασάντο ήταν αποτέλεσμα scouting (!!) και τον ζητάς από πέρυσι τον Δεκ με την σύμφωνη γνώμη του τότε πρπονητή σου

Εικόνα clark gheibol

Μάλλον πρέπει να εκφράζομαι πιο απλά: ο κόσμος έχει χάσει την μπάλα. Λέει παλτό το Ριέρα, αλλά γουστάρει το Βαλβέρδε που τον έβαζε. Γιούχαρε τον Αμπντούν, αλλά χειροκροτούσε το Βαλβέρδε. Αυτό είναι ένδειξη του πώς έχει στο μυαλό του τον Ολυμπιακό: κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, δεν μπορεί να καταλάβει ότι άμα θες Βαλβέρδε, ο Φέτφα θα παίζει μόνο με το Μπανθρακικό. Αυτό λέω.
Αλλά σαν να μην έφτανε αυτό, το ότι δηλαδή κατάλαβες μάλλον κάτι άλλο (και για να είμαι ειλικρινής αυτό το κάτι άλλο δεν ήταν και απολύτως σαφές, μάλλον λες ότι εγώ τους θεωρώ παλτά, αλλά μπορεί και όχι, είναι κάπως ομιχλώδες αυτό που γράφεις, έτσι σαν αυτόν τον τύπο που διαβάζεις) λες να μη μιλάμε για τις επιλογές των εκάστοτε προπονητών εσύ, που εδώ και μια βδομάδα μας λες ούτε λίγο ούτε πολύ (γκοτζάμ άρθρο μας κότσαρες που το λέει) πώς πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός; Και θες να σε παίρνουμε και στα σοβαρά ρε φίλος; Λέγοντάς μας να κάνουμε και μόκο από πάνω; Ρε φίλε, σόρι που γελάω, αλλά μου φαίνεται σα να μιλάμε τη γλώσσα της Βαβέλ. Εμπάση περιπτώσει, εγώ τελείωσα εδώ, δυσκολεύομαι να συνεχίσω μια συζήτηση που πάει όπου φυσάει ο άνεμος. Το ότι διαφωνούμε είναι προφανές, αυτό που δεν είναι καθαρό είναι αν έχουμε καταλάβει ο ένας τι λέει ο άλλος. Για την ταμπακιέρα ακόμα; Καλά έκανε και τον έδιωξε το Ζαρντίμ ο Μαρινάκης αυτήν την περίοδο ή όχι; Τι λένε οι άλλοι που δεν είναι Βαμβακούλες;

Εικόνα ΔΙΑΣ

βαγγελη δεν γινεσαι ετσι ευκολα Σωκρατης...η ιστορια επαναλαμβανεται σα φαρσα που ειπε και καποιος με μουσι που δεν τον διαβαζουμε και πολυ ...(γιαυτο και τα διαφορα ΔΝΤ γαμανε τους λαους..)
Οι ομαδες δε χτιζονται ετσι. Αυτο το εμαθε και ο σωκρατης εστω και αργα. Εσυ βρηκες το δρομο στρωμενο. Βρηκες το ΘΡΥΛΟ κυριαρχο. τα πετρινα τα εζησες οπως κι εμεις σαν οπαδος. τωρα εισαι προεδρος του ΘΡΥΛΟΥ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ πρεπει να ειναι αβερτος βαγγελη. Οχι τοσο στη τσεπη οσο στη μπεσα. Και του πορτογαλου δε του φερθηκαμε καλα ..
.
Το χειροτερο το καταλαβες βαγγελη? ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΩΝ ΑΡΔ ΠΡΟΕΔΡΕ!!! αυτων που σε ξεφωνηζαν για τακιμι του μπεου για να χτυπησουν το ΘΡΥΛΟ...

Εικόνα canio

Αδερφέ,αυτό που είπες("Οι ομαδες δε χτιζονται ετσι. Αυτο το εμαθε και ο σωκρατης εστω και αργα. Εσυ βρηκες το δρομο στρωμενο. Βρηκες το ΘΡΥΛΟ κυριαρχο. τα πετρινα τα εζησες οπως κι εμεις σαν οπαδος. τωρα εισαι προεδρος του ΘΡΥΛΟΥ"),είναι μεγάλη μεγάλη αλήθεια και μακάρι να το συζητήσουμε κάποτε αναλυτικά.
Μπράβο σου όμως που το επισημαίνεις,γιατί δεν έχω δει κανέναν άλλον να το λέει.

Εικόνα canio

Ρε μάγκες,πάλι πέφτετε στη λούμπα να τα μηδενίζετε όλα?
Έλεος αδέρφια!Μη χάσουμε και τα λογικά μας,επειδή έφυγε ο Ζαρντίμ!
Μην γίνεστε γελοίοι με το να μειώνετε τον μεγαλύτερο προπονητή που πέρασε από την Ελλάδα,τον Βαλβέρδε.
Από που και ως που δλδ αυτό που έπαιζε ήταν μπουλούκι?Δε σας άρεσε το επιθετικό ποδόσφαιρο?
Για τον αποκλεισμό από την Σεντ Ετιέν,δε φταίει κανένας Ερνέστο,αλλά ο Σώκος που σαν πεισματάρης όπως ήταν πάντα,αποφάσισε να μην του πάρει παίκτες τον Γενάρη,διότι σύμφωνα με τον Μώραλη και τον Σάββα,μετά θα παίζαμε με τη Μίλαν!Τρομερή λογική,με τρελά επιχειρήματα... γελάει ο κόσμος!Μια Μίλαν,που την πέταξε έξω η Βέρντερ,η οποία έφτασε ως τον τελικό!Αυτά να τα βλέπουμε και σήμερα,όπου στον επόμενο γύρο πιθανόν να βρεθούμε με την Ατλέτικο... μη γίνει δλδ καμία αστεία δήλωση αν αποκλειστούμε από τη Λεβάντε!
Τι πιο χειριοπαστή παραδοχή θέλετε ώστε να μην μηδενίζετε τον Βαλ επειδή αποκλειστήκαμε από τους Γάλλους?
Μήπως φταίει και επειδή αποκλειστήκαμε από την Ανόρθωση?
Αν θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά για τον Ζαρντίμ,ευχαρίστως,αλλά συζήτηση του κώλου,καφενειακού επιπέδου,δεν πρόκειται ποτέ να γίνει!

Εικόνα clark gheibol

Φιλαράκο, το γεγονός ότι είσαι αγράμματος δε σου δίνει το δικαίωμα να μιλάς προσβλητικά. Προσπάθησε να κατανοήσεις πρώτα το κείμενο και μετά προσπάθησε να το αντικρούσεις. Δε θέλει πολλή προσπάθεια δα. Κάθεσαι και βαράς μια παχιά μπροστά σε όλους στην υγειά του Βαλβέρδε, αντικρούοντας θέσεις που δε διάβασες εδώ μέσα. Τώρα, επειδή φαίνεται ότι έχεις και μια λαγνεία για τη συζήτηση του κώλου και του καφενείου, καθώς μόνο εσύ τη χρησιμοποιείς εδώ μέσα (πράγμα που με κάνει να πιστεύω ότι ερεθίζεσαι και λίγο όταν βλέπεις αυτές τις λέξεις γραμμένες), δες λίγο τις απόψεις σου από άλλο πρίσμα εδώ: http://www.sportdog.gr/article/149588/o-zarntim-ftaiei-gia-ola

Εικόνα canio

Κατ' αρχάς,όπως θα είδες ζήτησα συγγνώμη που παραφέρθηκα,ίσως και επειδή δεν κατάλαβα καλά,κάτι μπορεί να μην κατανόησα.
Ελπίζω να ζητήσεις και εσύ συγγνώμη,που εξαιτίας μου,παραφέρθηκες και είπες πράγματα που σίγουρα δεν τιμάνε τον διάλογο.
Σας έχω ξαναπεί,κάνετε μεγάλο φάουλ με το να τσουβαλιάζετε τις κριτικές του κόσμου μαζί με κάποιες άστοχες δηλώσεις επίσημων ανθρώπων.Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και αυτό πρέπει να το καταλάβετε!
Εγώ έχω πει,ότι δεν πρέπει να τα βάζουμε με τον Ζαρτνίμ,γιατί πολύ απλά αυτό του είδους το ποδόσφαιρο του αρέσει και δεν είμαστε σε θέση να απαιτούμε κάτι διαφορετικό από πλευράς του.
Ο Βαμβακούλας,αντιθέτως,απαιτεί από τον Πορτογάλο η ομάδα να παίξει επιθετικά.
Βρες μου τώρα δλδ που συμπίπτουν οι απόψεις μας στο παραπάνω!
Στο μόνο που συμφωνώ μαζί του,είναι στην τελευταία άποψή του.
"Αυτό είναι θέμα προπονητή, όπως είπα και προηγουμένως, που τους βλέπει στην προπόνηση. Αλλά είναι κρίμα να έχει μία καλή περιουσία Ολυμπιακός και να μην μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε. Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, αν δεν παίξουν και τώρα αυτά τα παιδιά, πότε θα παίξουν; Το καλοκαίρι που θα φέρει κι άλλους παίκτες; Δεν ζητάει τίποτα παράλογο ο κόσμος και η διοίκηση, καλή μπάλα θέλει να βλέπει. Σε όλες τις ομάδες άλλωστε, όταν γίνεται προσπάθεια και δεν κερδίσουν ένα ματς, από ατυχία ή οτιδήποτε, δεν λέει κανένας τίποτα. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν παίζει καλή μπάλα και την ευθύνη την έχει ο προπονητής για αυτό. Γιατί η διοίκηση έκανε ότι της ζητήθηκε το έκανε".
Σε αυτό,ποιά η διαφωνία σου?
Πολύ απλά,επισημαίνει αυτό που φωνάζουμε ορισμένοι,να δώσει ευκαιρίες στα νέα παιδιά,μιας και το πρωτάθλημα έχει ουσιαστικά τελειώσει.Δεν είπε να τους τις δώσει όταν ακόμη παιζόταν και οι αντίπαλοι καιροφυλακτούσαν.
Λέει και αυτό που έχω επισημάνει,ότι δεν έγινε και κάτι άμα χάσουμε ένα παιχνίδι αν έχει προσπαθήσει η ομάδα βεβαίως.
Δεν ξέρω βέβαια τι είπαν Ζαρντίμ και Μαρινάκης και αν το ρόστερ άρεσε στον κόουτς και παρέμεινε έτσι εξαιτίας του.

Εικόνα clark gheibol

Λοιπόν, θα αναγνωρίσω κι εγώ ότι παραφέρθηκα, αλλά πρέπει κι εσύ να χαμηλώσεις τους τόνους. Θα σου πω ότι το πιο πάνω σχόλιο το έγραψα πριν δω την απάντησή σου στο Σάββα, αλλά είμαι της άποψης γενικά, όπως και όλα τα παιδιά εδώ στο σάιτ, να μη ζβήνονται σχόλια. Δε σου απαγορεύει κανένας να μιλάς. Πες την άποψή σου όμορφα, διαφώνησε, αλλά μην παραφέρεσαι. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας.
Τώρα, για το ζουμί έχεις να πεις κάτι; Ήταν σωστό που έφυγε ο Ζαρντίμ αυτή τη χρονική περίοδο με τα αρνητικά της (εικόνα) και τα θετικά της (αποτελέζματα); Έπρεπε να φύγει τώρα ή το καλοκαίρι, αν η σούμα ήταν αρνητική; Τι λες; Στο γιουρόπα θα πάμε καλύτερα απ' ό,τι αν κρατούσαμε το Ζαρντίμ;
Για τη διαφωνία μου ως προς αυτό που λέει ο Βαμβακούλας, το λέω και στο κείμενο. Από τον προπονητή ζητούμενο είναι να κερδάει. Τους καλούς παίχτες πρέπει να τους φέρει η διοίκηση. Η διοίκηση πρέπει να έχει εξασφαλίσει στον προπονητή τη δυνατότητα να αποφασίσει για το ρόστερ. Δεν του κάνεις τις μισές μεταγραφές απ' όσες θέλει (αλήθεια πού είναι οι εξτρέμ;) και την τελευταία μέρα της περιόδου. Κάνεις αντίθετα, αυτό που διαρρέει τώρα η διοίκηση ότι θέλει να κάνει, έχεις τον προπονητή από την αρχή της περιόδου να σχεδιάσει την ομάδα όπως θέλει αυτός. Όπως έκανε ο Βαλβέρδε τη δεύτερη χρονιά του. Όπως θα κάνει ο διάδοχος, αν αυτός έρθει έγκαιρα. Όπως δεν έκανε ο Ζαρντίμ. Εσύ νομίζεις ότι αρκεί να ανεβάσεις τη γραμμή της άμυνας στο κέντρο για να δεις πίεση ψηλά; Αισθάνεσαι σίγουρος στον άξονα; Οπότε σήμερα θα είσαι ευχαριστημένος. Ήταν τόσο απλό και δεν το είχε δει ο Πορτογάλος: ένας εξτρέμ χρειαζότανε ακόμα...

Εικόνα canio

Καλά λές,γιατί σέβομαι τα παιδιά που κάνουν εξαιρετική δουλειά σε ένα site όπως το ονειρεύεται κάθε γαύρος!
Επί της ουσίας,λάθος να φύγει τώρα ο Ζαρντίμ.Το καλοκαίρι έπρεπε να γίνει αυτό.
Το γιουρόπα,είναι δύο παιχνίδια μόνο(δύσκολα βλέπω να περνάμε την λεβάντε με την εικόνα που έχουμε).
Ξαναλέω,δεν ξέρω τι διενεμήθηκε μεταξύ Ζαρντίμ-Μαρινάκη για τις μεταγραφές.Μπορεί η άποψή του,να ήταν να παραμείνει ως έχει η ομάδα,χωρίς να πάρει αμυντικό χαφ,γιατί εκεί είναι το πρόβλημα που κάνει "μπαμ" στην ομάδα.Εξτρέμ έχουμε,έστω και αν στη θέση του Μιραλάς αποκτήθηκε ένας παίκτης χαμηλότερης δυναμικότητας,ο Πίνο.
Ποτέ δε μου άρεσε όταν η άμυνα ανέβαινε τόσο ψηλά και αυτό είναι ένα αρνητικό που χρεώνω στον Βαλβέρδε.
Πίεση ψηλά,δε σημαίνει και απαιραίτητα θέαμα.Μπορείς να το πετύχεις και με διαφορετική προσέγγιση,με άλλο σύστημα(4-2-3-1)που το δεκάρι σου θα δημιουργεί,θα πασάρει κάθετα και θα σκοράρει.

Εικόνα clark gheibol

Πίεση ψηλά με άμυνα χαμηλά είναι συνταγή για να μην ακουμπήσεις μπάλα. Γιο γιο θα σε κάνουνε. Αν δεν είναι από πίσω από τους κεντρικούς οι αμυντικοί να τρέξουν κι αυτοί στο τόπι, αλλά αντίθετα, απέχουν πολύ από τους μέσους, ο χώρος ανάμεσά τους θα γίνει το νεκροταφείο το δικό σου. Το μπουλούκι που παίζουν οι Ισπανοί, αυτό είναι. Κινούνται όλοι ταυτόχρονα με την μπάλα και γύρω γύρω απ' αυτήν. Δεξιά η μπάλα; Δεξιά ΟΛΟΙ. Αριστερά η μπάλα; Αριστερά ΟΛΟΙ. Μπαρτσελόνα. Στο αντίθετο σύστημα, αυτό που παίζαμε εμείς φέτος πχ, όταν η μπάλα βγαίνει δεξιά, οι παίχτες της αριστερής πλευράς πάνε και κατσικώνονται στην αριστερή πλευρά, δε μπλησιάζουν προς τον άξονα. Οι ομάδες είναι πιο απλωμένος και δίνεται μεγάλος χώρος στους αθλητικούς σου παίχτες να παίξουν τα μεγάλα 1-2 για την τελική πάσα. Αυτό που φωνάζουμε τόσο γκαιρό τώρα είναι ότι δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο σύστημα. Όλα καλά είναι, άμα έχεις παίχτες να τα παίξουν. Σκοπός είναι να κερδάς.
Μην κολλάς σε συστήματα, δεν έχουν καμιά αξία. Το μόνο που έχει βασικά αξία είναι το πόσοι αμυντικοί παίζουν. Τα άλλα όλα είναι νά 'χαμε να λέγαμε. Για παράδειγμα, τι σύστημα έπαιζε χτες ο Ολυμπιακός; Τόσα άτομα πήγαμε στο παιχνίδι, όλοι είχαμε διαφορετική άποψη. Εμένα πχ μου φαινόταν ότι παίζαμε χτες 4-2-3-1 με τον Γκρέκο μπροστά από Μανιάτη- Μασάδο, αλλά τα παιδιά είδαν 4-1-4-1. Όλα πάνε περίπατο άμα ξεκινήσει το ματς. Τη φιλοσοφία να κοιτάς. Και ποιοι είναι οι ρόλοι στην ομάδα. Όχι τι θέση παίζουν, αλλά τι οδηγίες έχουν πάρει..
Αλλά είναι βασικό να μη δέχεσαι τις απόψεις επειδή σ' τις παρουσιάζουν για θέσφατες. Τι πάει να πει επιθετικό dna και ποιος προπονητής το εφάρμοζε στον Ολυμπιακό ώστε να είμαστε μαθημένοι στο επιθετικό ποδόσφαιρο; Να σου πω εγώ: Ερνέστο Βαλβέρδε, κανένας άλλος. Με τους άλλους ή μας γλένταγαν στην Ευρώπη ή δεν μπορούσαμε να σταυρώσουμε νίκη εδώ μέσα. Ε, αυτό το "Ερνέστο Βαλβέρδε" το βάφτισαν ξαφνικά "γαύρικο dna" και μας το παρουσιάζουν ότι τό 'χουμε μάθει κιόλας, έτσι έχουμε συνηθίσει. Περίεργο, γιατί εγώ πριν το Βαλβέρδε, είχα συνηθίσει να πάω στην Ευρώπη και να κάνω μετάνοιες και σταυρούς. Πήγαινα με παιχτούρες (έτσι νόμιζα) και με γλένταγε ο κάθε πικραμένος. Φέτος πήγα με μετριάτζες κι έφερα αποτέλεζμα. Με κουτσουρεμένο ρόστερ και χωρίς βασικούς παίχτες λόγω τραυματισμών. Έπαιξα Τσάμπιονς Λιγκ με Κοντρέρας και ήμουν αξιοπρεπέστατος. Για δώκε του Βαλβέρδε Κοντρέρας στην άμυνα να τονε δω... ακόμα θα μάζευε, όπως χτες που άρπαξε μια μούτζα γκολ σ' ένα ημιχρόνιο. Από ομάδα που παίζει αντεπιθέσεις, ε;
http://www.dailymotion.com/video/xwwqzo_valencia-vs-real-madrid-0-5-goal...
Όλα τα συστήματα έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Εγώ προτιμώ να κερδάω, ειδικά όταν χτίζω ομάδα δε θέλω τίποτε άλλο. Εσύ ασπούμε μπορεί να θες να βλέπεις ωραίο ποδόσφαιρο, ας αποκλειστείς από τη Λεβάντε. Εμένα ασπούμε θα με πειράξει να αποκλειστώ από τη Λεβάντε. Προτιμώ να περάσω χωρίς θέαμα, αλλά δίκαια, παρά να αποκλειστώ παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο στα 160 από τα 180 λεπτά της αναμέτρησης. Αλλά γούστα είναι αυτά. Εδώ κάποιοι αναπολούν το Σόλιντ...

Εικόνα clark gheibol

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120921/o-baggelas-ston-ippod...
"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΣΙ ΕΠΑΙΞΕ ΤΗ ΓΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ κι αυτό πιστώνεται σίγουρα στον Ερνέστο που κατάφερνε να παίξει την ίδια μπάλα ανεξάρτητα από τους παίχτες που διέθετε"
Αν θες να μάθεις τη γνώμη μου για τον Ερνέστο δηλαδή...

Εικόνα canio

Μα δεν χρειάζετε να μου παραθέτετε ο καθένας και την άποψή του για την περσυνή ομάδα.
Δεν είπα ότι δε σας άρεσε το σύνολο που είχε φτιάξει ο Ερνέστο!Έλεος δλδ!

Εικόνα savvas gridlock

Δεν μηδενίζει κανείς το Βαλβέρδε. Εγώ τον θεωρώ το μεγαλύτερο προπονητή όλων των εποχών στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και έχω γράψει αυτό εδώ για πάρτη του.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121203/kali-tyxi-ernesto-pro...

Το πρόβλημα δεν είναι ο Βαλβέρδε, αλλά ο έρωτας του Μαρινάκη με το Βαλβέρδε. Αν φέρνεις έναν προπονητή και αρχίζεις ''αυτό δεν το έκανε έτσι ο Βαλβέρδε'', ''ο Βαλβέρδε πίεζε ψηλά'', ''ο Βαλβέρδε έκανε rotation'', ''ο Βαλβέρδε δεν έκανε πρωινές προπονήσεις'', ''ο Βαλβέρδε έκανε άλλη προετοιμασία'', ε γάμησέ μας με το Βαλβέρδε ρε χ,ψ πρόεδρε. Δεν υπάρχει ΜΟΝΟ ο Βαλβέρδε στον πλανήτη, υπάρχουν κι άλλοι καλοί προπονη΄τες. Δεν είναι μόνο το ισπανικό στυλ ποδοσφαίρου ελκυστικό, υπάρχουν κι άλλα στυλ ποδοσφαίρου που αν τα εφαρμόσεις σωστά, θα δεις καλό ποδόσφαιρο. Όπως όμως επί Βαλβέρδε πρόπερσυ, όταν παρέλαβε την ομάδα και ξεκίνησε να κτίζει από το μηδέν, δεν έπαιξε ο Θρύλος με τη μία καλό ποδόσφαιρο, αλλά χάναμε όλα τα ντέρμπυ και ακόμη και από τον Ηρακλή, έτσι και τώρα, όποιον προπονητή κι αν φέρεις και του δώσεις 7 καινούριους παίκτες ενδεκάδας, πρέπει να έχεις υπομονή για να χτίσει αυτό που θέλει. Εσύ ως διοίκηση ούτε υπομονή είχες, ούτε τους παίκτες που ήθελε αυτός του πήρες, ούτε το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει του έδωσες και ούτε τον στήριξες στις επιθέσεις που δεχόταν από τον Τύπο και κάποιους οπαδούς.

Αυτά όλα σου λέει το άρθρο. Καλό θα είναι λοιπόν να σκέφτεσαι πριν γράψεις όλα τα δεδομένα μιας υπόθεσης, να διαβάζεις καλύτερα και με πιο ανοιχτό μυαλό μιαν άλλη άποψη που τεκμηριώνεται με επιχειρήματα και δεν είναι ''καφενειακού επιπέδου'', όπως λες και να μην χαρακτηρίζεις εύκολα και αβασάνιστα κάποιον που δεν ξέρεις.

Εικόνα canio

Σάββα,η πίεση δεν ξέρω από που προερχόταν.Τέτοιες μαλακίες,το σίγουρο είναι ότι,μόνο οι ΑΡΔ τις έλεγαν και οι παλαίμαχοι!
Από πλευράς διοίκησης,δεν είχα διακρίνει κάτι μεμπτό.Τον Θεοδωρίδη,τον θυμάμαι πάντως να υπερασπίζεται πάντα την ομάδα και όπως είπε μετά τον αγώνα στη Λιβαδειά,την ομάδα δεν πρέπει να την αποδοκιμάζουμε.
Τώρα τι άλλαξε και αν κάτι είχε δημιουργηθεί,δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε.
Σαφώς υπάρχουν και άλλα συστήματα που μπορούν να αποδόσουν εξαιρετικά,αλλά αυτό του Ζαρντίμ δεν παλευόταν!
Τον ήξεραν όμως πως έπαιζε,ας τα λουστούν τώρα!
Νομίζω,πώς κακώς περίμενες να δεις θεαματικό ποδόσφαιρο από τον Πορτογάλο.Την νοοτροποία του,την είχε δείξει στην Μπράγκα.Κακώς περίμενες να δεις κάτι διαφορετικό.

Εικόνα savvas gridlock

Η πίεση προερχόταν από το ότι ενώ συνεχώς οι ΑΡΔ διέδιδαν ότι ο Ζαρντίμ είναι υπ'ατμόν, ο Ζαρντίμ δεν πείθει, ο Ζαρντίμ θα κριθεί στα επόμενα ματς κτλπ., ο Μαρινάκης όχι μόνο δεν τα διέψευδε κατηγορηματικά, αλλά έφτασε σε σημείο να πει σε συνάντηση με τη θύρα 7 ''τον στήριξα μέχρι εκεί που δεν πάει, περιμένω αποτελέσματα με τη Μονπελιέ τώρα''. Αλίμονο αν κρίνεται ο χ,ψ προπονητής της χ,ψ ελληνικής ομάδας από το αν καταφέρει να βάλει από κάτω την πρωταθλήτρια Γαλλίας. Το προπονητικό ''τοτέμ'' του Βαγγέλα, έφαγε 5 μπαλάκια από τη Σεντ Ετιέν σε δύο ματς και δεν το λέω για να τον μειώσω, κάθε άλλο. Απλώς για να δείξω το άτοπο της βαλβερδολαγνείας το επισημαίνω και να καταλήξω στο ότι ''τι πάει να πει το ότι ο Βαλβέρδε αποκλείστηκε από τη Σεντ Ετιέν? Είναι μυρωδιάς? Όχι βέβαια''. Σε αυτήν τη βάση, το μοντέλο Ζαρντίμ είναι τόσο θεαματικό στα καλά του όσο η Ρεάλ του Ζοζέ. Στα καλά της, π.χ. απόψε, διαλύει τους πάντες πλην Μπάρτσα. Σήμερα έριξε πέντε μπαλάκια σε ένα ημίχρονο μέσα στην έδρα της Βαλένθια. Του Βαλβέρδε. Ο οποίος ανέβασε στη σέντρα την άμυνα και έφαγε πέντε γκολ σε ανοικτό γήπεδο. Χρειάζεται να πούμε κάτι επ'αυτού?

Εικόνα canio

Καλώς ή κακώς,ο εκάστοτε προπονητής κρίνετε με βάση το τι πέτυχε ο προηγούμενος.
Μας αρέσει δε μας αρέσει,το σύστημα παιχνιδιού του Βαλ είναι που ευδοκιμεί τα τελευταία χρόνια,αυτό που πρέπει να παίζει μια ομάδα από τη φύση της επιθετική.
Αυτό έπρεπε να κάνει και ο Βάγγος το καλοκαίρι,να πάρει προπονητή να συνεχίσει το έργο του Ερνέστο.
Από τον Βάσκο,ήξερες τι να περιμένεις,γι' αυτό και δεν τον έδιωξε ο Μαρινάκης,αλλά επίσης ήξερες τι να περιμένεις και από τον Ζαρντίμ.Κατάλαβε προφανώς το λάθος του ο πρόεδρας και τον έδιωξε.Κακώς που το έπραξε τώρα βέβαια.Ας το έκανε στο τέλος της σεζόν.
Σόρρυ για τους χαρακτηρισμούς,τους παίρνω πίσω,αλλά μην αφήνετε και εσείς το πάθος σας να σας παρασέρνει!

Εικόνα dono

Μην μπερδευτούμε γι αυτο και το διευκρινίζω.
Δεν κρίνεις ένα προπονητή με τα πεπραγμένα του προηγούμενου. Τον ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ με αυτα και βγάζεις την σούμα στις ίδιες συνθήκες και περιόδους

Εικόνα savvas gridlock

Ναι, απλώς ο Βαλβέρδε με το που ήρθε δεν είχε κάποιον πάνω από το κεφάλι του να του λέει ''αυτό ο προηγούμενος δεν το έκανε έτσι'', ''γιατί κάνεις διπλές προπονήσεις?'' κτλπ.. Είχε την πλήρη στήριξη της διοίκησης, ό,τι ήθελε γινόταν επί τόπου και πάνω από όλα, είχε χρόνο να κτίσει. Αν δεν έχεις υπομονή, δεν υπάρχει περίπτωση να κτίσεις. Το Ζαρντίμ δεν θα τον συγκρίνεις με την περυσινή ομάδα του Βαλβέρδε, γιατί τότε ήταν ο τρίτος του χρόνος, ουσιαστικά, στον θρύλο. Θα τον συγκρίνεις το Ζαρντίμ είτε με το Βαλβέρδε του 2008-09, είτε ακόμη καλύτερα με το Βαλβέρδε του 2010-11, που ήταν η πρώτη χρονιά Μαρινάκη στην ΠΑΕ. Σε αυτήν τη σύγκριση, πού υστερεί ο Ζαρντίμ? Μήπως παίζαμε μπαλάρα το 2010-11? Και πρόσεξε, τότε δεν είχαμε και Τσάμπιονς Λιγκ, ούτε Ευρώπη γενικά. Με ένα ματς την εβδομάδα και δυσκολευόμασταν, κάτι απολύτως λογικό για μια νέα ομάδα που τότε κτιζόταν. Τότε κράζαμε όσους περίμεναν άμεσα αποτελέσματα και δίναμε δίκιο στο Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη στον Ερνέστο. Τώρα μας τα γύρισε ο Βαγγέλας και πήρε πίσω όσα έκανε και όσα δημοσίως έλεγε...

Εικόνα Hank

canio, επειδή δεν είναι η πρώτη φορά:
διαφώνησε όσο θες, πες ελεύθερα την άποψή σου, αλλά πρόσεχε λίγο τις εκφράσεις σου αμα απευθύνεσαι σε οποινδήποτε εδώ μεσα.

Εικόνα Mhtsaras

όσον αφοράει τη φωτό ;Μπράβο σου ρε Γατούλη !Ωραία φάσις !Θάπρεπε να τηνε βάνεις σε αρθράκιον με τίτλο...''ΤΟ ΦΑΣΚΕΛΟ ΤΟΥ ΖΑΡΝΤΙΜΗ !!!''

Εικόνα Mhtsaras

Άμα σενεχέπσω και βρίζω για τις μαλακίες μας ως ομάς μάλλον θα φάω παντόφλα από τη γκερά μου πούναι άρρωστη Γάβρισα και δε μπαίρνει χαμπέρι από ονόματα και διεφθύνσεις...Ολεμπιακός σου λαλεί η δικιά μου κι ούλα τάλλα είναι για λαικιά κατανάλωσις...Της άρεσε ο Ζαρντίμης της άρεσε και ο Ερνέστουλας !Σεμπαθούσε το Μπάγεβη γιατί τονε θεώρραγε πρεστιζάτο και κόλλαε ολίγον τι στο Σόλιδ γιατί τονε θεώρραγε κρυόκωλο...
Το Λεμόνια τονε είχε για τον άθρωπας της διπλανης πόρτας...Ο Τάκης ο δικός μας άθρωπας...
Γραφεκούς θεωρράει το Νικόλα τον Αλέφαντα, το γκυρ Σάββα και το Βαγγέλα....Γάτα θεωρράει το Γκοκκάλα και αλλούνταλλού το Μπετράκη...όπως και αγαθγιάρη και μισοπλέμονα τον Αντωνίδη...
Κι όντα κάμεις σεζήτησις μαζί της κσέρει να σου είπει πγοιος είχε πγιο γεμναζμένη την ομάς και πγοιος όχι....Κσέρει πγοιοι θέλανε παραπάνου ταχεδύναμις και πγοιοι αντοχιά...Ντάκσει...είναι γεμνάστρεα αλλά νομίζω ότι το θεληκό κσέρει πολύ περσσότερο τόπι από πολλούς Γαβράκους που δουλέβουνε το κοζμάκη ότι είναι άρρωστοι οπαδάουα και ''θωρράνε'' μπάλα !Τι μούπε για το Ζαρντίμη ;''Δικέ μου κρίμας...καλός ήτονε...τα βασκά τα δούλεβε καλά με μνια ομάς με μετριάτζες...και με δάφτους τους μέτριους έπγιασε το γκώλο των Μομπελιάνων μέσα κι όκσω...Ακόμα δεν έχω καταλάβει το λάθος του πγοιο ήτονε τελικά και τονε σφούρικσε ο Βανζέλας...όμως τώρα πάει...έφυε...πάμε γιάλλα...περμένουμε τον επόμενο αλλά έιμαστε ένα πράμα !Ολεμπιακός !Κι οπγοιανού δε ντου αρέσκει ας πάει τη βόλτα του να βαράει παλαμάκια στα άμπαλα παιδάκια της εθνικιάς ομάδας και να ντο παίζει εθνικάρα-Ελλαδάρα ολέ !Εμείς είμαστε και θα πεθάνουμε πρώτα Ολεμπιακοί και μετά ΑΠΟΕΛ !!!!Και σταμάτα εσύ να φωνασκείς γιατί τονε σκούλαρε ο Αφράτος το Λεονάρδο γιατί θάχουμε τραβήγματα εδανά μέσα !Ήρεμα και μας ζάλισες μεγάλε...''Είπα να σκωθώ να τηνε πλακώσω στα χαστούκια που αφθαδίασε στο Μήτσο αλλά πρώτο βαργιόμουνα, δέφτερο αλαφρόπουτσες και τρίτο λαλώ...''πού να σκώνομαι τώρα να παγαίνω εκεί;Η γκομενα κσέρει τόπι...άσε μεν μας κάμει και ρόμπα και μας θωρράνε και τα παιδγιά τώρα..''
Αν κσέρετε εσείς καναν πγιο υγιή Γάβρατσο από τις κερκίδες του Ναού από δάφτηνε νάρθετε να μου τονε δέικσετε !

Εικόνα savvas gridlock

Ο Ζαρντίμ, με 1-2 έξω και 3-1 μέσα, καθάρισε την πρωταθλήτρια Γαλλίας. Το ''τοτέμ'' του Βαγγέλα, ο Βαλβέρδε, έχασε 2-1 έξω και 1-3 μέσα από την προτελευταία, τότε, γαλλική Σεντ Ετιέν. Είχε τα ακριβώς ανάποδα αποτελέσματα δηλαδή με το Ζαρντίμ, παρά το ''επιθετικό'' του ποδόσφαιρο. Με ''αμυντικογενή'' τακτική να ρίχνεις 5 γκολ σε 2 ματς σε μια γαλλική ομάδα, δεν γίνεται. Με αμυντικογενή τακτική να ρίχνεις 9 γκολ σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, δίχως πέναλτυ εννοείται, δεν γίνεται. Αλλά είπαμε, ξέρει ο πρόεδρος, όπως ξέρουνε ο Παντελής, ο Βερβελές και όλοι οι έγκριτοι δημοσιογράφοι ''μας''. Εδώ ο Παντελής μας έγραφε ότι ο Ζαρντίμ πάει να αλλοιώσει το DNA του γαύρου ο Πορτογάλος, και καλά με το ταμπούρι του και επειδή περιμένει τον αντίπαλο και την ίδια ώρα εγκωμίαζε τον...Αναστόπουλο.

Α και με την ευκαιρία, πες της κυράς ότι μια χαρά τα λέει σε όλα, εκτός από ένα. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ.

Εικόνα Mhtsaras

Καλά...αλλά θα προτίμαγα να μεν της το πω το τελεφταίο...Έχω και πονοκέφαλο...γάμεσέτα...

Εικόνα dono

Ούτε ο Σωκράτης ΔΕΝ έχει διώξει ποτέ προπονητή ΑΗΤΗΤΟ και 13 πόντους μπροστά από τον δεύτερο
Δεν έχει ξαναγίνει αυτό

Εικόνα savvas gridlock

Εντάξει, κοίτα, ο Σωκράτης έδιωχνε το Λίμπρεχτς από την προετοιμασία του 1995, στο δεύτερο προς τρίτο χρόνο του στην προεδρία της ΠΑΕ. Ε, είπε και ο Βαγγέλας να τον μιμηθεί στις μαλακίες, στο αντίστοιχο δικό του χρονικό διάστημα ως μεγαλομέτοχος. Όσον αφορά τον ''ένα νερό κυρα Βαγγελιώ'', ως τρίτος επιθετικός και αντικαταστάτης του Πάντελιτς, είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Βέβαια, σε όλη την καριέρα του έχει το 1/5 των γκολ του Μάρκο, αλλά ο πρόεδρας ξέρει. Αν φύγει κι ο Τζιμπούρ, ας έρθει ο Κούτσι να μας σώσει...

Εικόνα clark gheibol

O Κούτσι θα ήταν καλός για τρίτος άμα είχαμε κρατήσει το Ζαρντίμ