ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΝΕΛΣ: ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΚΑΠΝΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ


Tags: -

Διαβάζοντας τη συνέντευξη του χοντρομπούλη του Μπροέδρου των ανέλ στον Αρένα, την οποία ανάρτησε ψες ο Σάββας ο δικός μας ο Γκριλόκης, πέρα από το προφανές, πέρα δηλαδή από το ότι ο Καμμένος μας εξήγησε πώς βλέπει ο η Κυβέρνηση τον Μαρινάκη (πρεζέμπορα), τους φιλάθλους του Ολυμπιακού (στην καλύτερη κάτι αφελείς πλανημένους που τους κάνει ό,τι θέλει ο Βαγγέλαρος ο Α΄ ο Βουλγαροζμπρώχτης) και του Ολυμπιακού (διαιτησία υπέρ του 99-1), ειπώθηκαν και κάτι άλλα γαμάτα πράγματα και κάνω τον κόπο να τα αναφέρω εδώ ακροθιγώς:
Αυτό που πιο πολύ με ενδιαφέρει μιας και λόγω ρετμ ανακατεύτηκα στα ιδιοκτησιακά των γηπέδων και γενικά στις συμβάσεις παραχώρησης κλπ, είναι αυτά τα τερατώδη που λέει για το γήπεδο της Μπουγάτσας.
Λέει το εξής η τσαχπίνα Πρόεδρος των ανέλ: γύρω από το χώρο που βρίσκεται τώρα το γήπεδο (για το ιδιοκτησιακό του οποίου τηρεί σιγή ασυρμάτου), υπάρχει μια άλλη έκταση. Αυτή η έκταση ανήκει στο ΤΕΕΘΑ (το ταμείο των υπαλλήλων του Υπεθά), ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ. Έχουμε εδώ μια πρωτοφανή παραδοχή από Υπουργό της Κυβέρνησης ότι το Δημόσιο είναι καταπατητής εκτάσεων που ανήκουν σε τρίτους (εδώ το Ταμείο) και φτιάχνεται σιγά σιγά η εικόνα του Δημοσίου ως κακόπιστου νομέα πράγματος. Την έκταση αυτή (δεν το λέει ρητά, αλλά προκύπτει από τα συμφραζόμενα) θα την αποδώσει το Δημόσιο στο Ταμείο (εδώ εγώ βλέπω μια απιστία να σε βάρος του Δημοσίου), το οποίο με τη σειρά του θα την παραχωρήσει χωρίς αντάλλαγμα για 100 χρόνια στον ερασιτέχνη Μπουγάτσα (και ο οποίος στη συνέχεια θα αναθέσει προφανώς σε ιδιωτική εταιρεία την κατασκευή). Για να αποφευχθεί η απιστία σε βάρος του Ταμείου από τους Διοικούντες του, το Ταμείο θα πάρει ως αντάλλαγμα (θα δώσει στον Μπουγάτσα γη και θα πάρει αντάλλαγμα από το Δημόσιο, μιλάμε για τρελό swinging εδώ πέρα, βουλγάρικες αλλαξοκωλιές) τίτλο μεταφοράς συντελεστή δόμησης ώστε να αυξήσει το Σ.Δ. σε άλλο ακίνητό του (που βρίσκεται ελπίζουμε σε ζώνη υποδοχής μεταφοράς Σ.Δ.).
Όλα αυτά θα γίνουν με διαδικασίες στρατιωτικού τύπου για την περίπτωση που κάποιος είχε αμφιβολίες σχετικά με την αντίληψη των Σανέλς για την εξουσία. Είναι έτοιμες και μιλημένες όλες οι υπηρεσίες και οι υπάλληλοι αδημονούν να βάλουν τις υπογραφές τους σε διοικητικές πράξεις που θα τους στείλουν φυλακή. Όλος ο μηχανιζμός αδημονεί να αποδείξει ότι το Κράτος είναι το μεγαλύτερο παρακράτος.
Το πιο γαμάτο είναι ότι είπε ότι όλα αυτά θα τα πει αναλυτικά ο Τσίπρας στη ΔΕΘ. Ως νέος Ανδρέας που έφερε πρωτάθλημα στη Λλάρσα (εγώ τον έζησα από κοντά τον παροξυζμό), ο Τσίπρας θα φέρει το πρωτάθλημα στη Βουλγαρία. Φαντάζομαι την εικόνα με τον Καμμένο δίπλα του, ντυμένο τερματοφύλακα του Μπουγάτσα. Γιατί όλοι ξέρουμε ότι ο χοντρός παίζει πάντα τέρμα.
Πολύ χαριεντίζονται με τους Βούλγαρους οι Σανέλς. Μετά τις εκλογές λοιπόν δε θα είναι τελείως αυθαίρετο να πούμε ότι το πατοσουφρίδι τους έγινε σα βουλγάρικο θυμιατό.
 

Σχόλια

Εικόνα dhmos64

Ειμαι Ολυμπιακος από Πειραιά. Η γυναίκα μου είναι από Θεσ/νίκη Και παιδιά μου γεννήθηκαν Θεσ/νίκη και είναι Ο ΛΥ Μ Π Ι Α Κ Ο Ι. Θα έπρεπε να ξέρεισ ρε παλιομαλάκα , απαλοιφάδι , τσόγλανε clark gheibol ότι εκεί είναι πιο Ελλάδα από ότι σε άλλα μέρη. Αλλά που να το ξέρεις ρε παλιοαρχίδι,παλιόπουστα, που θα ονομάσεις Βούλγαρους τους Βορειοελλαδίτεσ. Κρίμα που σου επιτρέπουν να γράφεις παλιοχαμούρα αυτους τους χαρακτηρισμούς. Και μην νομίζεις ότι διαφέρεις και πολύ από τυς Σανέλς. Αυτοί πουλάν τσατσιλίκι για κανα ψήφο, εσένα σε κόβω να πουλά τσατσιλίκι για καμιά πρέζα.

Εικόνα savvas gridlock

Γιατί βρίζεις ρε; Έχεις καταλάβει το τι έγραψε; Δεν φτάνει που δεν το πιάνεις, βρίζεις κιόλας;

Εικόνα Νίκος Γόδας

Να εξηγήσουμε για χιλιοστή φορά ότι ο όρος "βούλγαροι" απευθύνεται στους οπαδούς του ΠΑΟΚ (οι οποίοι χαίρονται με όλο αυτό) ή να αρχίσουμε κι εμείς τα μπινελίκια;

Εικόνα ThomasK

Να υπενθυμίσουμε στον dhmos64 κι οτι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν
αναρτήσει βουλγαρικές σημαίες μέχρι και στον Λευκό Πύργο.
Στην Τούμπα, την άνοιξη και στο ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ,
στη βουλγαρική σημαία έγραφαν και το “Bulgaria” για όσους
τυχόν δεν τη γνώριζαν.

Τα γεμάτα κι από χυδαιότητα μπινελίκια για τον clark gheibol
επιεικώς απαράδεκτα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Είναι σαν να αυτοπροσδιορίζεται ο Τρύφωνας Σαμαράς "λούγκρα", να τον κατονομάζω εγώ, μετά, λούγκρα και να με εγκαλεί ένας άλλος τοιούτος γιατί χρησιμοποιώ αυτήν την έκφραση... Παραλογισμός.

Εικόνα George_Str

DHMOS64, οτι ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ συμφωνω ,αυτο το πιο ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ,ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ που κατηγορεις εσυ.ΤΟ ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν μετραει οταν βριζεις και μαλιστα χυδαια ναρκωτικα κλπ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΝΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΓΑΤΕΣ.

Εικόνα George_Str

ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΜΟΛΙΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΧΑΡΑΧΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΚΚΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ Η ΕΛΛΑΔΑ 8 ΧΡΙΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ <<ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑΧΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ >>,ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕΠΤΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟ ΑΠΟΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΤΑΝΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΠΕΙΜΕΝΩ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΕΡΥΓΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΛΕΣ .

Εικόνα ThomasK

'Οπως τα λες εδώ, πιο κάτω και αλλού, George.

Υ/Γ. Σου είναι δύσκολο να γράφεις με πεζά; Τα κεφαλαία και
σε κάπως εκτεταμένο κείμενο δυσκολεύουν την ανάγνωση.

Εικόνα George_Str

Eχεις δικιο,στα πεζα δεν μπορω να βαλω τονους και με εκνευριζει.Υπ οψιν κοιτα χαλια χωρις αποστροφο δεν ξερω διαβαζονται ετσι καλυτερα?

Εικόνα ThomasK

Μια χαρά διαβάζονται τα πεζά και χωρίς τόνους.

Δεν ξέρω από τι συσκευή γράφεις (υπολογιστή/PC/Mac, κινητό,
τάμπλετ;). Στο διαδίκτυο είναι εύκολο να βρεις πώς μπαίνει ο
τόνος και κάθε σημείο στίξης πληκτρολογώντας στη συσκευή
σου. Γράψε π.χ. στο google: πως μπαινει ο τόνος στ... (όνομα/μοντέλο
της συσκευής).
Μπορώ να το κάνω εγώ, αν θέλεις, και να σου γράψω μετά τον σχετικό
σύνδεσμο. Δεν έχεις παρά να γράψεις το όνομα και το μοντέλο της
συσκευής σου.
Αν χρησιμοποιείς κινητό ή τάμπλετ με οθόνη αφής (touch screen) ο
κανόνας για τα βασικά σημεία στίξης είναι να πατάς παρατεταμένα
(για λίγο) το γράμμα, οπότε εμφανίζεται αυτό σε εικονίδιο πάνω δεξιά
με τον τόνο, τα διαλυτικά κ.λπ. Επιλέγεις κι αυτό ήταν.
Αν χρησιμοποιείς PC (Windows) ή Mac επιτραπέζιο ή φορητό είναι
ακόμα πιο εύκολο.
:)

Εικόνα George_Str

KAI παλι ευχαριστω για την κατανοηση και την βοηθεια,εχω στριμωξει το παιδι μου να μου μαθει και τον τονισμο,δυσκολευομαι λιγο αλλα που θα παει θα του παρω τον αερα.Φιλε Thomask και παλι σε ευχριστω.

Εικόνα ThomasK

Να 'σαι καλά, George!
Τα παιδιά σ' αυτά είναι πολύ πιο μπροστά από μας :)

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυρε Γιώργο μέσα στην καλή χαρά ο αρχιψεύτης "αριστερός" προστάτης των αδυνάτων!
Έλαμπε από χαρά στην φωτογραφία με τον κ. Πρέσβη. Όλα του πάνε περίφημα .Οι συμπατριώτες μας στην πλειοψηφία έχουν πολύ κοντή μνήμη.
Εκεί ποντάρει ο χαμαιλέων! Θα δώσει πάλι παραμυθένιες υποσχέσεις και γήπεδο στον Ιβάν με τα γήπεδα στα χανούμια την Αγια Σοφιά!!!!! και στα βαζέλια το Γουδί η το ΟΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Η μαγική συνταγή του : σου δίνει δύο με το ένα χέρι και σου παίρνει δεκαδυο! με το άλλο χέρι.
Μάγος της εξαπάτησης!Απευθύνεται σε λαό με κοντή μνήμη και ρηχή κρίση, σε μεγάλο ποσοστό!

Εικόνα George_Str

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΣΕΙΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΑΝΤΕ ΝΑΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΟΝ <<ΕΠΕ ΝΔΥΤΗ>> ΣΤΟΝ <<ΕΡΓΑΤΗ>>ΤΟΥ ΧΑΡΚΟΒΟ ,ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΧΛΙΑΡΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΝΙΚΗ ΖΩΗ,ΑΛΑ ΦΕΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ......ΕΡΗΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΛΛΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ (ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ)ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΖΗΤΙΑΝΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟ ,ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΛΙΓΕΝΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΣΑΝΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΑΙΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ,ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΙΣΩΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΛΛΩΣ ΤΙ ΣΥΒΟΛΙΖΕΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΙΑΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ,ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ,ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΙΗΤΗ <<ΑΡΑΠΙΑΣ ΑΤΙ ΓΑΛΛΟΥ ΝΟΥΣ ΒΟΛΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΠ ΑΓΓΛΟΥ ΠΕΛΑΓΟ ΜΕΓΑ ΠΟΛΕΜΑ ΒΑΡΥ -ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΑΛΥΒΑΚΙ>>.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Εγώ δηλώνω ρητώς ότι μέχρι τις εκλογές ΔΕΝ πρόκειται να κάνουν τίποτε.Πετάνε μια μαλακία στους μπουγάτσες μπας και μασήσουν και δεν πάνε αύριο στη συγκέντρωση.Πέρα από αυτό ,είναι τόσο άχρηστοι που αμφιβάλω αν έχουν την ικανότητα να καταφέρουν να συντονίσουν όλο αυτό το (παράνομο) σύστημα.Τέλος,πιστεύω ότι ο Τζούλης το πάει φιρί φιρί να το φάει το κωλαράκι του...

Εικόνα Fotiadko7

Εγω παλι εχω μια επιμονη φαντασιωση που τεινει να γινει εμμονη! Βλεπω τον χοντρομπουλη σκατοΚαμμενο να καταληγει με την ασπρομαυρη στολη, εκεινη ντε, την ριγωτη πισω απο τα καγκελα προσεχως και να σκυβει συνεχεια να πιασει το σαπουνι! Θα δωσει μεγαλη χαρα στα εγκλειστα αδερφια μας, ειμαι σιγουρος!