ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1



Σε ένα γήπεδο που πραγματικά ο αγωνιστικός χώρος ήταν απαράδεκτος και επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα, μόνο ως δικαιολογία φαντάζει αυτό για την κακή χθεσινή εμφάνιση της ομάδας μας κόντρα στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Η ομάδα έκανε ίσως το χειρότερο συνολικά ενενηντάλεπτο της φετινής χρονιάς.
Η ομάδα κατέβηκε με την ακόλουθη ενδεκάδα. Τερματοφύλακας ο Μέγιερι, στην άμυνα ο Ντιακιτέ και ο Χολέβας στα άκρα, ο Μανωλάς και ο Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας. Στο κέντρο αγωνίστηκε ο Μοδεστό σαν καθαρό αμυντικό χαφ και μπροστά του ο Μασάντο και ο Μανιάτης. Στα άκρα της επίθεσης ο Γκρέκο και ο Αμπντούν και στην κορυφή ο Τζεμπούρ.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν κάκιστος δημιουργώντας δύο μόνο φάσεις, αλλά σχεδόν ακίνδυνες για την εστία του Πανθρακικού. Η πρώτη φάση ήταν με την κεφαλιά του Μοδεστό στα χέρια του Κουτσόπουλου στο 8’ μετά από την εκτέλεση φάουλ του Μασάντο από αριστερά και η δεύτερη στο 20’ ένα σουτ με καλές προϋποθέσεις του Τζεμπούρ, που όμως η μπάλα κτύπησε στον αμυντικό του Πανθρακικού και βγήκε κόρνερ. Το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού μας επιφύλαξε και την καλύτερη ενέργεια του Μασάντο στο ματς στο 44’ όταν έβγαλε υπέροχη κάθετη μπαλιά στο Μανιάτη μέσα στην περιοχή, αλλά μετά την κακή πρώτη επαφή του με την μπάλα, οι αμυντικοί έδιωξαν πολύ εύκολα και τελείωσαν την φάση. Ο Πανθρακικός έχασε στο πρώτο ημίχρονο την καλύτερή του ευκαιρία, καλύτερη και όλου του ματς, όταν ο Μίνγκας από αριστερά τροφοδότησε τον Μουνάφο, που έμπαινε μόνος του στην μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε σχεδόν την συμβολή των δοκαριών του Μέγιερι. Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι δύο κεντρικοί χαφ που υπήρχαν στον χώρο (Μοδεστό και Μανιάτης) ήταν μέσα στην περιοχή, αλλά κανείς δεν εμπόδισε τον Μουνάφο να μπει μέσα στην περιοχή και να σουτάρει ανενόχλητος. Τον τρίτο δε κεντρώο (Μασάντο) τον πέρασε σαν σταματημένο ο Μίνγλας για να βγάλει την μπαλιά. Εξαιρετικά κακή αμυντική αντίδραση στην συγκεκριμένη φάση από την ομάδα συνολικά. Η φάση που θα συζητηθεί είναι ο μη καταλογισμός πέναλτυ υπέρ του Ολυμπιακού όταν σε μαρκάρισμα του Σερφά στον Γκρέκο καταλογίζεται φάουλ υπέρ του παίκτη μας εκτός περιοχής κάτι που το ριπλέι δεν δείχνει ξεκάθαρα που γίνεται η παράβαση γιατί στην μετάδοση του αγώνα δεν υπήρχε κάμερα στην γραμμή της μεγάλης περιοχής. Η εκτίμηση μου όμως είναι ότι το μαρκάρισμα γίνεται τουλάχιστον στην γραμμή της περιοχής, άρα είναι πέναλτυ και κακώς δεν δόθηκε.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε μια επανάληψη της εικόνας του πρώτου ημιχρόνου, πράγμα απολύτως φυσιολογικό, αφού δεν άλλαξε τίποτα στην ομάδα, έτσι ώστε να αλλάξει και η εικόνα της. Στο 58’ ο Μήτρογλου πήρε την θέση του Γκρέκο, περνώντας στην κορυφή της επίθεσης με τον Τζεμπούρ να κινείται αριστερά. Στο 76’ ο Φέισα αντικατέστησε τον Μοδεστό, μάλλον λόγω κούρασης του Κορσικανού και στο 83’ ο Φετφατζίδης πήρε την θέση του Αμπντούν. Ο Ολυμπιακός είχε δύο καλές στιγμές με τον Μήτρογλου, ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής στο 70’ και μια κεφαλιά στο 83’ ύστερα από σέντρα του Χολέβα από αριστερά. Το γκολ ήρθε όταν ο Φετφατζίδης στο 86’ μετά από πολύ ωραία τρίπλα κέρδισε το φάουλ στα αριστερά της επίθεσης, το εκτέλεσε ο Χολέβας και ο Κοντρέρας με γυριστή κεφαλιά έγραψε το τελικό 0-1. Το μόνο που έχει να επιδείξει ο Πανθρακικός στο δεύτερο ημίχρονο είναι μια μπούκα του Παπαδόπουλου από αριστερά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε παράλληλα με την εστία.
 
Ατομική κριτική στους παίκτες
 
Μέγιερι
Δεν ακούμπησε ουσιαστικά την μπάλα, παρά μια-δύο φορές σε χλιαρά σουτ των αντιπάλων τα οποία καθάρισε χωρίς πρόβλημα.
 
Ντιακιτέ
Ξεκίνησε πολύ άσχημα τον αγώνα, πουλώντας δύο φορές την μπάλα κάτω από την σέντρα δίνοντας την δυνατότητα στους αντιπάλους να βγουν στην αντεπίθεση, μόνοι τους από την μεριά του. Μόλις τραβιόταν και ο Παπαδόπουλος από την μεριά του είχε θέματα πολλά αμυντικά. Επιθετικά ανέβηκε αρκετά, έβγαλε πολλές σέντρες αλλά η περιοχή εχθές ήταν απελπιστικά άδεια. Πρέπει να του αναγνωρίσουμε πάντως ότι στην άμυνα έπαιξε ουσιαστικά μόνος του, μιας και ο Μανιάτης μονίμως ήταν κάπου αλλού και δεν τον βοήθησε. Γενικά μέτρια εμφάνιση.
 
Μανωλάς
Εχθές δεν ήταν καλός. Δεν είναι ότι δεν προσπάθησε, δεν είναι ότι δεν είχε ενέργεια, αλλά εχθές άρχισε τα εκνευριστικά κατάλοιπα από το αεκτζήδικο παρελθόν του, παίρνω την μπάλα από την άμυνα, την κατεβάζω 5 μέτρα κάτω από το κέντρο του γηπέδου και γίνομαι εγώ τροφοδότης στους επιθετικούς. Το είδαμε πολλές φορές εχθές αυτό το σκηνικό και σίγουρα ήταν ενδεικτικό της τρικυμίας στην ανάπτυξη της ομάδας.
 
Κοντρέρας
Εχθές δεν ήταν κακός. Ενδεικτικό είναι ότι ο Μανωλάς εκτέθηκε πιο πολύ στην ταχύτητα των αντεπιθέσεων του Πανθρακικού (δύο φορές ο Παπαδόπουλος τον έκανε χωνί μέσα στην περιοχή), παρά ο Πάμπλο. Ξέρουμε τα ελαττώματα του, αλλά όταν δεν έχεις κακή αμυντική παρουσία και κρίνεις με το γκολ σου τον αγώνα δεν μπορεί παρά να χαρακτηρίζεσαι καλός.
 
Χολέβας
Ήταν πολύ μέτριος, με μηδενική επιθετική προσφορά και αμυντικά μικρά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο. Εκτέλεσε πολλά στημένα, φάουλ και κόρνερ, αλλά με μηδέν αποτέλεσμα πλην της φάσης του γκολ. Τα περισσότερα κτυπήματά του ήταν κακά. Θέλει επειγόντως φρεσκάρισμα και η απόδοσή του το φωνάζει πολλούς μήνες τώρα.

Μοδεστό
Ήταν καλός. Ο μονάδικός σε όλη την ομάδα που έβγαλε και λίγο τσαμπουκά. Δεν έχασε φάσεις στο χώρο του κέντρου και αν σκεφτείς πόσο μόνος ήταν, τότε ο βαθμός δυσκολίας που αντιμετώπισε με επιτυχία στο συγκεκριμένο ματσάκιο ήταν μεγάλος. Όταν βλέπεις τον 35χρονο κορσικανό να προσπαθεί τόσο πολύ, είναι να απορείς με τους υπόλοιπους.

Μανιάτης
Φέτος δεν βλέπεται δυστυχώς και όποιος δεν το παραδεχθεί αυτό, μάλλον κοιτάει άλλο παιχνίδι. Εχθές ήταν κάκιστος επιθετικά και μετριότατος αμυντικά. Δεν τον βοήθησε και η επιλογή να μπαίνει σαν κρυφός κυνηγός στην περιοχή γιατί δεν το έχει το γκολ γενικότερα. Αμυντικά, άφησε υπερβολικά πολλές φορές εκτεθειμένο τον Ντιακιτέ και αν δεν ήταν ο Μοδεστό, μπορεί να είχαμε κηδείες εχθές. Και αυτός θέλει επειγόντως φρεσκάρισμα, φαίνεται τρεις ταχύτητες πίσω σε σχέση με πέρυσι. Δεν φταίει αυτός αν χρησιμοποιείται συνέχεια, αλλά υπάρχει και το δεν μπορώ.
 
Μασάντο
Ήταν μετριότατος έως κακός. Χαρακτηριστική η φάση στο δεύτερο ημίχρονο που παίρνει την μπάλα μόνος του στον χώρο του κέντρου και πέφτει κάτω χωρίς πίεση από αντίπαλο. Εχθές εκτός της κάθετης πάσας που βγάζει στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου στον Μανιάτη, δεν θυμάμαι καμία άλλη θετική ενέργειά του. Μάλλον του ταιριάζει καλύτερα η θέση δίπλα στον αμυντικό χαφ και όχι μπροστά του. Θα δείξει…
 
Γκρέκο
Αν περιμένουμε τον Γκρέκο να παίξει αριστερό extrem, τότε δύο πράγματα συμβαίνουν. Είτε παίζουμε με την Άρσεναλ στο Λονδίνο και όχι στην Κομοτηνή, είτε είναι κανένας συγγενής με το ίδιο επίθετο, γιατί αυτός που έχουμε εμείς ΔΕΝ είναι extrem. Ήταν μετριότατος αλλά η εικόνα της ομάδας δεν άλλαξε με την έξοδο του από τον αγωνιστικό χώρο. Άσε που η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν ήταν καν για πρώτη αλλαγή εχθές, υπήρχαν χειρότεροι στο κέντρο.
 
Αμπντούν
Δεν ήταν καλός, αλλά οτιδήποτε ελπιδοφόρο ξεκίνησε ή δημιουργήθηκε στο πρώτο ημίχρονο ήρθε από αυτόν. Το στυλ του δεν βολεύεται σε τέτοια γήπεδα, γιατί δεν μπορεί να τρέξει, να ντριπλάρει και γενικότερα να παίξει γρήγορα. Όταν δεν είναι καλός αυτός, ο Ολυμπιακός πάντα έχει προβλήματα ανάπτυξης.
 
Τζεμπούρ
Μέχρι να γίνει η αλλαγή του Μήτρογλου, ήταν εκτός αγώνα σαν σέντερ φορ. Δεν πήρε ούτε μια φορά καλά την μπάλα για να απειλήσει, αναγκάζοντάς τον να προσπαθεί κάθε φορά που παίρνει την μπάλα να περάσει όλη την άμυνα του Πανθρακικού. Δεν είχε κανένα στήριγμα τόσο από τους μέσους, όσο και από τις πτέρυγες. Μόλις μπήκε ο Μήτρογλου πέρασε στην αριστερή πτέρυγα, κάτι που αποδείχθηκε εντελώς ανούσιο, γιατί δεν ακούμπησε την μπάλα. Αν το πρόβλημά του είναι το συμβόλαιο, μήπως θα πρέπει να τελειώνουμε (θετικά ή αρνητικά) άμεσα για να ηρεμήσουμε όλοι?
 
Μήτρογλου
Ήταν μέσα στις δύο καλές ευκαιρίες του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν τον λες κακό, αλλά όταν παίζει ο Κωστάκης για μισή ώρα, περιμένεις πάντα κάτι παραπάνω από αυτό που είδαμε εχθές. Πάντως σαφώς καλύτερος του Τζεμπούρ.
 
Φέισα
Δεν καταλαβαίνω την αναγκαιότητα εισόδου του στο ματς στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο και με το 0-0 ενεργό, εκτός και αν ο Μοδεστό είχε παραδώσει πνεύμα και δεν μπορούσε λόγω έλλειψη δυνάμεων να συνεχίσει τον αγώνα. Τακτικά δεν είχε καμία λογική η χρησιμοποίησή του. Διεκπεραίωσε την δουλειά του, αλλά στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε, ο Πανθρακικός δεν πέρασε την σέντρα, οπότε δεν πιέστηκε.
 
Φετφατζίδης
Κέρδισε το φάουλ στην φάση που προήλθε το γκολ με ωραία προσωπική ενέργεια, μετά από κερδισμένη μονομαχία από τον ακραίο μπακ του Πανθρακικού. Όσο και αν φαίνεται απίστευτο ήταν η πιο ουσιαστική εμφάνιση του Φέτφα σε όλο το πρωτάθλημα. Ίσως θα έπρεπε να μπει πιο νωρίς, γιατί εχθές δεν υπήρχε παίκτης να κάνει μια προσωπική ενέργεια και να πάρει πλεονέκτημα από τον αντίπαλό του, εκτός ίσως του Αμπντούν. Δεν υπήρχε παίκτης για να κάνει μια μπούκα στην περιοχή. Αν θυμάται ακόμα πως γίνονται βέβαια...
 
Προπονητής
Την προηγούμενη αγωνιστική αυτό που άλλαξε ο προπονητής Αντώνης σε σχέση με τον προκάτοχό του, ήταν ότι ο Μασάντο έπαιξε σε ελεύθερο ρόλο ΔΙΠΛΑ στον αμυντικό χαφ. Αυτός ήταν που έπαιρνε την πρώτη μπαλιά από την άμυνα και μοίραζε το παιχνίδι. Εχθές ξαναείδαμε τον Πορτογάλο μπροστά από τον αμυντικό χαφ και δίπλα στον Μανιάτη. Τον έχουμε ξαναδεί και επί εποχής Ζαρντίμ σε αυτή την θέση και δεν πείθει. Η ομάδα με αυτή την σύνθεση και στήσιμο έπαιξε περίπου και με την Άρσεναλ εκτός έδρας (extrem ο Γκρέκο, δύο αμυντικά χαφ, κτλ). Μάλλον μπερδευτήκαμε Αντώνη. Είδαμε χιόνια στην Κομοτηνή και την περάσαμε για Λονδίνο. Η αλλαγή του Μήτρογλου ήταν επιβεβλημένη αλλά όχι με την τοποθέτηση του Τζεμπούρ στα πλάγια γιατί στην ουσία δεν διορθώθηκε το πρόβλημα της ανάπτυξης, αντίθετα γιγαντώθηκε. Αυτός ο Μανιάτης αρέσει σε κάποιον στο προπονητικό επιτελείο? Για το καλό του παίκτη θα μείνει λίγο στον πάγκο ή θα τον τελειώσουμε σαν ποδοσφαιριστή (δεν είναι πολύ μακριά αυτό το σενάριο)? Όταν ο Ολυμπιακός του Ζαρντίμ κέρδιζε το ένα παιχνίδι μετά το άλλο με κακές εμφανίσεις, ποτέ δεν είχαμε δει εμφάνιση 90λέπτου με μηδέν κλασική – μεγάλη ευκαιρία. Πρέπει να προβληματιστούν όλοι από αυτό. Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως θέλουν πολλοί να τα παρουσιάσουν (ΑΡΔάκια, Διοίκηση και τεχνικό επιτελείο), σχετικά με την επόμενη ημέρα στην ομάδα, μετά την απομάκρυνση του Ζαρντίμ.
Κάτι άλλο που δεν αφορά μόνο τον Αντώνη. Όταν παίζουμε σε ένα γήπεδο που ο αγωνιστικός χώρος είναι βαρύς και γενικότερα θα κριθούν πολλά στην δύναμη και έχουμε κάνει δύο (!!!!!!) φάουλ σε ολόκληρο ημίχρονο, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει ένταση και πάθος στο παιχνίδι μας. Όταν και γι’ αυτό τα χώναμε στον Ζαρντίμ, τώρα σε ποιόν να απευθυνθούμε?
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Θα τελειώνει επιτέλους το θέμα του Τζεμπούρ? Κακό κάνετε στην ομάδα και στον παίκτη όσο συντηρείται το θέμα της ανανέωσής του.
ΥΣΤ 2. Όταν φεύγει ο προπονητής ή κάποιος παίκτης από την ομάδα, η σωστή οργάνωση μιας ΠΑΕ επιβάλει να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του πριν φύγει. Πολύ περισσότερο όταν καμία από τις περιπτώσεις αποχώρησης ή πώλησης δεν ήταν ξαφνική. Αυτά τα λέω και για το άμεσο μέλλον...

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Παπαδόπουλας για...τρίτος επιθετικόπουλος ρε Ντόνε ;Πλάκα με κάμεις τώρα ;Πγοιος Παπαδόπουλας ρε συ ;Δεν υπάρχει παίχτουρας Παπαδόπουλας !Ούτε στη Ρουμανία δε ντου κάθησε ρε...Γερολόγος κι αποτυχεμένος είναι !Λες νάμαθε μπάλα στα....35 του ;Γιατί ;Επειδής έβανε τεμάχεο με τη μύτη στο ματσάκεον με το Μπαιανιακό γιατί ο Καρνέζος είχε ιδεί κι εφτούνος καπγοι όνερο ;
Άμα έρθει στο Ναό δάφτος και φοράει και τα σώβρακα του Γάβρου θωρράω να τονε κσεβρακώνουνε στη γκυριολεκσία για να μεν τα λερώσει !
Άστε με ρε στο μπόνο μου...
Ωραία μπάλα πσες ρε σεις...Είδατε τι ωραία που παίκσαμαν ;Καλά πόφυε κι ο Ζαρντίμης μπας και ιδούμε Θεού προσώπατο !Εφτυχώς !

Εικόνα canio

Είναι και γαύρος από κούνια όπως ο Ντιόγκου!
Το σύστημα είναι απλό από 'δω και πέρα.Σέντρα,μύτη και γκολ!

Εικόνα dono

Μητσάρα αν αντί για αυτόν τον Πάντελιτς είχες τον Δημητράκη, θα ήταν χειρότερα? Μιλάω για 3ο επιθετικό και όχι για 1-2

Εικόνα canio

Αυτό που φωνάζαμε καιρό τώρα,είναι ότι δεν γίνεται να παίζεις το ίδιο με Άρσεναλ και το ίδιο με τα τσίρκουλα της σούπερ λιγκ!
Αυτές τις μαλακίες τις έκανε και ο Ζαρντίμ!
Πάντως,για το χθεσινό δε θα ρίξω το φταίξιμο απόλυτα στον Αντώνη,διότι φανταζόταν ένα σχήμα με γκρέκο δεκάρι και πίνο στα άκρα,αλλά μετά τη μαλακία του Κολομβιανού,λογικό ήταν να πάει να παίξει έτσι!
Χρειαζόμαστε επειγόντως εξτρέμ(ας έρθει από τώρα ο Ντε Βινσέντι)αν θέλουμε να πετύχουμε στο γιουρόπα λιγκ.
Αν και λογικά η διοίκηση θα αρχίσει τα γνωστά,"μετά παίζουμε με Ατλέτικο,οπότε δεν χριάζεται να γίνει κάτι".
Ο χοντρός,θα πρέπει να έτριβε τα χέρια του με την κλήρωση αυτή!
Υ.Γ1:Ας φρόντιζαν στη διοίκηση,να μην έδιναν τον Ζαραδούκα δανεικό για να μπορεί να ξεκουράζεται και ο Χολέμπας.Αν τυχόν γίνει καμιά μαλακία με τον παίκτη(τραυματισμός),θα είναι για πολλά γιαούρτια ο χοντρός!
Υ.Γ2:Ας φρόντιζε επίσης,να κρατήσει κάποιον από τα χαφ(ορμπάιθ περισσότερο),διότι ουστιαστικά όπως είμαστε δεν υπάρχει κάποιος να κόβει και να ράβει στο κέντρο!Δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά από τους 36άρηδες Ιμπα και Μοντέστο,αλλά ούτε από τον σκασμένο Μανιάτη.
Υ.Γ3:Αυτός ο Μασάντο,όσο καλές προθέσεις είχα να τον στηρίξω,απότ ο κακό στο χειρότερο πάει και όπως αποδεικνύεται δεν έφταιγε η θέση που τον έβαζε ο Πορτογάλος.

Εικόνα dono

Για το στήσιμο της χθεσινής ομάδας ποιόν θα κατηγορήσεις?? Τον Αντώνη δεν μπορώ να τον κρίνω σοβαρά γιατί δεν είναι προπονητής, αλλά αλοίμονο εάν δεν αναγνωρίζουμε ότι για το χθεσινό έκτρωμα έχει ευθύνΕΣ ΚΑΙ αυτός.
Θυμάσαι χειρότερη εμφάνιση φέτος? Συνολικά για 90λεπτο λέω. Μην χαιδέυεις τα αυτιά του Αντώνη και του κάθε Αντώνη, γαιτί αυτός δήλωσε ότι είναι έτοιμος να καθήσει στον πάγκο. Με την δική του λογική θα πρέπει να δεχθεί ΚΑΙ την κριτική.
Ακόμα και έτσι να είχε σκεφτεί την ενδεκάδα (ο λόγος που τσακώθηκε με τον Πίνο γράφτηκε ότι ήταν λόγω ότι του ανακοίνωσε ότι είναι στον πάγκο, άρα ΔΕΝ θα τον έβαζε) ο Γκρέκο 10άρι???? είμαστε με τα καλά μας? Ο Ντε Βινσέντι ΔΕΝ είναι extrem, παίζει πίσω από τον επιθετικό.
ΥΣΤ 1. Ποιός Ζαραδούκας τώρα, με δουλεύεις? Γιατί δεν τον κράτησε ο Αντώνης τον Ζαραδούκα, αφού όπως αποδεικνύεται από τις εξελίξεις, έλυνε και έδενε με τον πρόεδρο... Όπωε δεν κράτησε και τον Τάτο εξάλλου...
ΥΣΤ 2. Συμφωνώ αλλά η ένστασή μου για τον Μανιάτη είναι γιατί παίζει ακόμα.
ΥΣΤ 3. Δυστυχώς τείνω να συμφωνήσω μαζί σου, αλλά το χθεσινό παιχνίδι ήταν απογοητευτικό για όλους τους παίκτες. Την περασμένη αγωνιστική σε άλλη θέση δεν ήταν καθόλου κακός.

Εικόνα canio

Τον Αντώνη θα τον δούμε στα επόμενα ματς(αν συνεχίσει δλδ)για να μπορούμε να κρίνουμε πώς θέλει να παίζει η ομάδα.
Χειρότερη εμ΄φανιση,ήταν στην Λιβαδειά όπου εκεί δεν υπήρχνα οι δικαιολογίες για κακό αγωνιστικό χώρο.
Χθες τουλάχιστον,δεν είδαμε μόνο γιόμες!Τσούλαγε λιγάκι η μπάλα στο χορτάρι.
Ο Γκρέκο έπαιξε στο προηγούμενο ματς για το πρωτάθλημα,μα τον ΠΑΣ δεκάρι και έστω για λίγο παλευόταν η ομάδα.Είχε βγάλει και μια κάθετη πάρε βάλε στον Τζεμπούρ.
Ωραία,αν δε σου αρέσει ο Ζάρα(ούτε εμένα αλλά για αναπληρωματικός καλός είναι),τότε ποιός?
Ο Μανιάτης παίζει ακόμα,διότι δεν υπάρχει και κάποιος άλλος,δεν φρόντισε ο χοντρός να γίνει μεταγραφή!
Τον έχουμε δει και οκτάρι τον Μασάντο,δεν κάνει τπτ!

Εικόνα dono

Με τον Λεβαδειακό έχασες τουλάχιστον 4-5 από αυτά που δεν χάνονται. Ανορθόδοξο ποδόσφαιρο αλλά είχες τεράστιες ευκαιρίες για γκολ. Αυτό ακριβώς τονίζω, ότι εχθές δεν είχες ΟΥΤΕ μιά κλασική ευκαιρία για να σκοράρεις.
Ο Γκρέκο δεν ήταν καλός στην θέση αυτή και στο προηγούμενο ματς, έγινε αλλαγή εξάλλου.
Έχεις δίκιο για τον Ζαραδούκα, αλλά από την στιγμή που δεν τον χρησιμοποιούσες ούτε πριν, τότε δεν είναι απώλεια, γιατί ούτε πριν είχες κάποιον, ούτε τώρα έχεις. Συμφωνώ ότι κάποιος πρέπει να παίξει αριστερά.
Έλα ρε canio τώρα που είναι αναντικατάστατος αυτός ο Μανιάτης? Ας βάλει στην θέση του τον Φέισα, ας βάλει στην θέση του σε εύκολα ματς τον Γκρέκο, έχει επιλογές. Για παράδειγμα εάν στο προηγούμενο ματς (έπαιζες με έναν καθαρό κόφτη), έπαιζε αντί του Μανιάτη ο Φέισα τι θα γινόταν?

Εικόνα canio

Καλά,όπως και να 'χει,δεν ήταν τόσο μεγάλες διαφορές στα σύο ματς ώστε να το κάνουμε ολόκληρο θέμα!
Έπρεπε να τον κρατήσει τον Ζαραδούκα και ας μην κάνει για Θρύλο(βασικός).
Ε δε νομίζω να δυσκολευόταν με τα τσίρκουλα της σούπερ λιγκ,ειδικά τώρα που έχουμε και μεγάλη διαφορά από τους άλλους.Τι φοβούνται δλδ στη διοίκηση?Μη μας φτάσει στη βαθμολογία ο Αστέρας?Έλεος δλδ!
Δεν είπα ότι είναι αναντικατάστατος ο Μανιάτης,μη σου πω ότι θα ήθελα κάποιον καλύτερο στη θέση του,αλλά αυτή τη στιγμή και σε σύγκριση με το αιώνιο ταλέντο της Σερβίας,είναι δύο σκάλες καλύτερος!

Εικόνα dono

Το μόνο που διαφωνώ έιναι στο θέμα του Μανιάτη.
Αυτός ο Μανιάτης αδυνατώ να καταλάβω που υπερτερεί του Φέισα

Εικόνα canio

Μα όλοι είναι καλύτεροι από τον Φέισα,ακόμη και ο Τάτος!
Στον Μανιάτη δίνω ένα ελαφρυντικό που έχει να κάνει με την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια,στον Σέρβο τι δικαιολογία να βρω?
Στατικός είναι,δεν στρίβει,δεν κάνει κίνηση να ανοιχτούν οι συμπαίκτες του να βγει μια επίθεση της προκοπής,δεν κόβει,δεν κάνει τπτ!

Εικόνα dono

Ο Τάτος !!!!!
χαχαχαχαχα

Εικόνα Mhtsaras

Μνια βολά μούπε ο Αντωνίδης νανέβω για κουτουλιά γιατί τόχε ιδεί στον ύπνο του και γκολάρισα !

Εικόνα Mhtsaras

Θώρρα ρε φίλος μούρη πόχει ο Ινδιάνος εκεί στον απάνου μαχαλά !Φωτο από τις λίγες λέμε τώρα...
Τη γκρατάς για σουβενίρι να τηνε δείχνεις στις γκόμενες σου στο μέλλοντο και να ντους λαλείς...''θωρράτε μαλακιζμένες !Πήγα στη Χιλή !Πούναι γεμάτη Ινδιάνους και Μάγιας με Αζτέκους !Εδανά σας; δείχνω μνια φωτό μουνάρες μου με ένανε παίχτουρα της Κόλο Ξεκώλο !''
Χαραχτεριστική μουτράκλα Χιλιάνου ρε φίλε...Κι από χαμογέλιο ;Σα να λαλεί...Σα γκι εμένα κουφάλες κανείς !Μ

Εικόνα dono

Καλά έχει μεγάλη μπαλαδόφατσα, έχεις δίκιο Μητσάρα Ινδιάνος σκέτος!!
Σιγά ρε μλκ μην πω σαν δέλεαρ στις γκόμενες ότι πήγα στην Χιλή. Θα με πάρουν με τα γιαούρτια. Αυτές θέλουν πιο κοσμοπολίτικα μέρη...

Εικόνα ΔΙΑΣ

α! και με το δημητρακη παπαδοπουλο για αντικαταστατη του τζιμπουρ θα εχουμε θεματα και συνθηματα..

Εικόνα dono

Θα δούμε αν και από το να πάρει τον Βασιλείου, Ο Δημητράκης για 3ος επιθετικός εμένα μου αρέσει. Εννοείται όχι για βασικό φορ...
Μιλάω για σωστή οργάνωση ΠΑΕ και όχι αυτή που έχουμε φυσικά επιδείξει εμείς. Μόνο ερασιτεχνισμός χαρακτηρίζει τις κινήσεις μέχρι τώρα...

Εικόνα ΔΙΑΣ

"Όταν φεύγει ο προπονητής ή κάποιος παίκτης από την ομάδα, η σωστή οργάνωση μιας ΠΑΕ επιβάλει να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του πριν φύγει."
Αυτο λεμε και γινομαστε κακοι... και αντιμαρινακικοι...καλοι ειναι οι αντιολουμπιακοι ΑΡΔ και οι τα ερυθρολευκα καλοπαιδα με το λιβανηστηρι...