ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΚΑΡΑΦΛΟΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΥ ΜΥΑΛΟΥ



Μίλησε ο γίγαντας πρόεδρος του λαγού στο ιντερνετικό ραδιόφωνο των επιδοτούμενων αιωνίων πιστών οπαδών της ομάδας με σήμα το λάπατο. Προφανώς εδώ θα πρέπει να κάνουμε μια επισήμανση σημαντική τόσο για τα μάτια όσο και την ψυχική σας υγεία. Οι πραγματικοί διοικούντες του ζελάκου (μπύρα 13) πήραν συνέντευξη από τον αχυράνθρωπό τους στον προεδρικό θώκο της ομάδας. Με αυτό το δεδομένο, παρακαλώ μην παρεξηγήσετε τα λεγόμενα του, ένας εργαζόμενος είναι που απολαμβάνει μεν προσωρινά την εμπιστοσύνη των από πάνω του, αλλά ταυτόχρονα αναγκαστικά χαϊδεύει τα αυτιά τους, κοινώς τους γλύφει. Έχουμε λοιπόν και λέμε
 
Για το θέμα δημοψηφίσματος και το ότι τάχθηκε υπέρ του ΝΑΙ: “Αν ήμουν και εγώ 30 χρονών και δεν είχα υποχρεώσεις θα μπορούσα να ήμουν πιο επαναστάτης. Σήμερα που είμαι επιχειρηματίας θα πρέπει να λειτουργώ σε ένα διαφορετικό περιβάλλον. Έχω ευθύνες, στον ΣΚΑΪ δουλεύουν πολλά άτομα, ο Παναθηναϊκός έχει άλλες ευθύνες και γι’ αυτό βλέπω τα πράγματα αλλιώς. Κάναμε σχέδια πως θα έρχονται τρόφιμα από την Ιταλία για την ομάδα. Κάναμε λογαριασμό στο εξωτερικό για να έρχονται χρήματα στον Παναθηναϊκό”.
Κατ’ αρχήν σκέψου τι τρώνε οι αθλητές στο Απήλιο, εισαγωγή τρόφιμα από Ιταλία λέει... Για να γλυτώσει κανά φράγκο και Γκοτζίλα του στρατού θα τους φέρει να φάνε.
 
Για την περσινή σεζόν: “Η ομάδα ωρίμασε. Η επαφή με τον Φύσσα και τον Βόκολο είναι η καλύτερη και υπάρχει άλλη συνεργασία στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που γύρισε ο Νίνης και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας. Έχουν αποκαλυφθεί πράγματα για τον Ολυμπιακό και αυτά είναι διαβρωτικά”.
Δηλαδή ότι η ομάδα του βαζελάκου ''ωρίμασε'' τι σχέση έχει με ότι έχει ''αποκαλύψει'' η Θωμαϊδου στην τηλεοπτική παρωδία-εκπομπή? Πως θα τους κάνει ανταγωνιστικότερους? Διαβρωτικά ποιά πράγματα που αποκαλύφθηκαν είναι και ποιά η σχέση με τον βαζελάκο, μάλλον εννοεί ότι ο Βαγγέλας βάζει λεφτά και φέρνει παίκτες ενώ αυτός ελπίζει ακόμα στον Νίνη? Εκτός κι αν μιλάει για το εμφανές, ότι δηλαδή η μοναδική περίπτωση για να πάρει πρωτάθλημα (ΧΑΧΑΧΑΧΑ) είναι να μην αγωνιστεί η ομάδα που τους βιάζει κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή διαχρονικά. Έτσι τουιτάκο μου και εγώ παίρνω ΤΣΟΥ ΛΟΥ, αν φυσικά δεν μετάσχουν στην διοργάνωση  καμιά 15 ομάδες.
 
Για τις μετεγγραφές: “Τελείωσαν οι μετεγγραφές. Όσο για παίκτες που μπορούν να φύγουν, δεν είναι όλοι προς πώληση, αλλά όσοι πουληθούν θα πουληθούν ακριβά. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια μεγάλη ομάδα και για να το κάνουμε θέλουμε έναν κορμό. Η ομάδα πολύ πιο ώριμη, στα εργομετρικά οι μετρήσεις πήγαν καλύτερα και είμαστε έτοιμοι”.
Οι μεταγραφές τέλος??? Αν καταλαβαίνω την λογική σου (???!!!!) οι μεταγραφές τελείωσαν, το ρόστερ το φετινό έκλεισε, αλλά υπάρχουν κάποιοι παίκτες προς πώληση (δεν είναι όλοι προς πώληση, αλλά όσοι πουληθούν θα πουληθούν ακριβά), άρα υπάρχει περίπτωση να είστε χειρότεροι από πέρυσι, μιας και όποιοι πουληθούν δεν θα αντικατασταθούν? Εεεε ρε γλέντια... Αν αυτό το έλεγε ο Βαγγέλας θα είχατε γεμίσει όλο τον τύπο και το ίντερνετ με χλευασμό και ειρωνία? Τώρα γιατί ρε έμμισθοι υπάλληλοι, ΑΡΔ του 5ευρου δεν ανοίγει μύτη?
 
Για τα οικονομικά: “Δεν έχει γίνει η εξυγίανση, αλλά προσπαθούμε σε όλους τους τομείς. Για να υπάρξει εξυγίανση θα πρέπει να βγούμε μια χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζουμε να είμαστε φέτος που θα πάμε. Κανονικά θα έπρεπε να ήμασταν εμείς φέτος, είδαμε τι έγινε στο πρωτάθλημα”.
Και γιατί δεν έχετε βγει λοιπόν ΜΙΑ χρονιά στους ομίλους του ΤΣΟΥ ΛΟΥ? Πέρυσι σας απέκλεισε κανένα μεγαθήριο μήπως και δεν το ξέρουμε, θυμάστε ότι σας απέκλεισε μέσα στην λαγοφλώρο μια υπερομάδα από το... Βέλγιο? Τι έγινε και δεν περάσατε πέρυσι στους ομίλους, θα πείτε και θα δείτε κάποια στιγμή την αλήθεια κατάματα? Χωρίς λεφτά δεν θα πάτε πουθενά, πουθενάδες!
 
Για την Ευρώπη: “Το κακό για την Ευρώπη είναι πως υπάρχουν χώρες που τα μπάτζετ των ομάδων τους έχουν ανέβει πάρα πολύ. Η διαφορά είναι τεράστια. Μας εγκατέλειψε η adidas, το έκανε ξαφνικά. Μας είπε να είμαστε ως δεύτερη επιλογή και φυσικά εμείς δεν το δεχτήκαμε και ο τρόπος ήταν εντελώς άκομψος και μας πείραξε πάρα πολύ”.
Δεν μας είπατε Κε πρόεδρε πόσο είναι το bgt σας φέτος? Είστε το δεύτερο ή το τρίτο στην Ελλάδα? Ποιά η διαφορά σας με τον νταμπλούχο Ολυμπιακό? Αν θέλεις να επιχειρηματολογείς με το ύψος του bgt  στην Ευρώπη και να καταδεικνύεις την διαφορά σου με τις άλλες ομάδες, δεν μπορείς στην Ελλάδα αυτό το επιχείρημα να το κάνεις κοκοκο. Και εδώ στο Ελλάντα δυστυχώς η διαφορά έχει εκτιναχθεί (επί των δικών σου ημερών φυσικά) σε ύψη δυσθεώρητα αλλά αυτά δεν κάνει να τα αναφέρουμε, κάνουν τζιζζζζζ. Η διαφορά στα bgt δημιουργεί διαφορά κλάσης στην Ευρώπη, αλλά όχι στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι είστε πολύ μικροί γενικότερα σαν μέγεθος σε Ελλάδα και Ευρώπη κι αυτό είναι σίγουρα και έργο Αλαφούζου, αλλά κυρίως του γαμιά σας ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!
Τώρα σχετικά με αυτά που λες για την adidas προφανώς επιβεβαιώνουν τα επιχειρήματά μου παραπάνω για την διαφορά δυναμικότητας και κυρίως ΚΥΡΟΥΣ των δύο ομάδων. Η μία εταιρία σε παράτησε για να βρει κάτι καλύτερο, ενώ την ίδια στιγμή η εταιρία που παράτησε ο Ολυμπιακός σύναψε συνεργασία μαζί σου. Αυτό καλό δεν το λες...
 
Για τη φανέλα: Δεν είμαι μόδιστρος ρε παιδιά δεν μπορώ να έχω άποψη για όλα. Του χρόνου θα πούμε την ιδέα με τις ρίγες. Οι πράσινες φανέλες είναι καλύτερες ποιοτικά από τις περσινές και στο Μουντιάλ μου άρεσε περισσότερο η Puma.
Αν σε ένα σημείο σίγουρα υστερούμε είναι στο κομμάτι του μάρκετινγκ. Είμαστε κακοί στον τρόπο που πουλιέται ο Παναθηναϊκός, αλλά από φέτος το καλοκαίρι θα ενισχυθεί και αυτό το κομμάτι.
Η puma κάνει τον σταυρό της να μπορέσει να σταθεί έτσι όπως είναι η κατάσταση. Βέβαια αν όλα πάνε καλά και η ομάδα πάει καλά στην Ευρώπη, αλλάζουν τα πάντα προς το καλύτερο”.
Μόδιστρος δεν είσαι, είμαι σίγουρος όμως ότι είπες την γνώμη σου για το στυλιστικό του θέματος. Για να καταλάβω, η puma  κάνει τον σταυρό της, υπάρχει περίπτωση λόγω κρίσης να φαλιρίσει, μετά τι θα κάνεις? Θα τους ντύσεις με την αθλητική περιβολή του ΣΚΑΙ στο πρωτάθλημα τύπου, γιατί άλλα λεφτά το ταμείο γιοκ?
 
Για τη Λεωφόρο: “Ελπίζω αυτή την χρονιά να αρχίσουν τα έργα. Το ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο, ειδικά μετά τα όσα συμβαίνουν. Αν περιμένουν από το κράτος μπορούν να περάσουν και δύο χρόνια μέχρι να τα δώσουν, οπότε εμείς θέλουμε να αρχίσουν από φέτος. Προσπαθούμε να παίξουμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ στους ομίλους στην Λεωφόρο. Αυτό είναι το γήπεδό μας”.
Μία ερώτηση μόνο, ποιός θα πληρώσει την ανακατασκευή του γηπέδου? Εσύ? Ο πολυμετοχικός (μπουχαχαχαχα)? Ο Κοντονής? Με τα ελπίζω και θα δούμε κανείς δεν πληρώνεται και σίγουρα κανείς δεν μάμησε ποτέ.
 
Για τον Νταμπίζα: “Πέρσι δυστυχώς στο μεταγραφικό κομμάτι είχαμε αστοχίες και αποτυχίες. Τα σύννεφα μαζευόντουσαν από πέρσι. Ο Νίκος είχε μια καλή χρονιά, μετά είχε μια προσωπική περιπέτεια που μπορεί να τον επηρέασε. Μετά και στο θέμα του Μπούρμπου πέρασε μια δύσκολη προσαρμογή, αλλά δεν ήταν έτοιμος να παίξει με την Σταντάρ και ήταν θέμα όπως και ότι δεν είχαμε αμυντικό χαφ. Ήταν μοναχικός, δεν μοίραζε τις σκέψεις του ούτε σε εμένα, ούτε στον Γιάννη. Είχα μιλήσει με Τάκη και Λεωνίδα και μου είχαν πει πως δεν μπορούσαν να φύγουν από την Εθνική, μόλις έγινε ήταν δεδομένο να έρθουν σε εμάς. Με τα παιδιά μιλούσαμε συνέχεια και μιλάμε. Δεν κρατάμε κακία στον Νταμπίζα αλλά έπρεπε να αναβαθμιστεί η εσωτερική λειτουργία”.
Αποκλειστήκατε από το μεγαθήριο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου Σταντάρ, λόγω της απουσίας του Μπούρμπου? Του Μπούρμπου ρε κατσαπλιάδες, θα μας τρελάνετε???????
 
Για το νέο πρωτάθλημα πως γίνεται να αρχίσει μετά τα προβλήματα που δεν έχουν λυθεί: “Τα δικαστικά προχωράνε και ελπίζω (δεν θέλω να πω κάτι δημοσίως) πως η κατάσταση στην Σούπερ Λίγκα θα είναι διαφορετική. Για Μποροβήλο από την αρχή έχουμε εκφράσει τις αντιρρήσεις μας και γι’ αυτό δεν συμμετέχουμε. Όμως ξαναλέω πως ελπίζω πως τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Αν περιμένουμε λίγες μέρες θα μάθουμε περισσότερα με όσα γίνονται”.
Έχεις δίκιο, για να περιμένουμε λιγουλάκι γιατί μπορεί οι αποζημιώσεις από εσένα και το βοθροκάναλο σου προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλα προσωπικά να είναι τέτοιες που θα χρειαστείς τον Μπάμπη Παπαδημητρίου να φτιάξει ένα μνημόνιο 20ετίας για την αποπληρωμή του, και καταλαβαίνεις να είναι στην θέση της τρόϊκας ο Βαγγέλης Μαρινάκης... Συμφωνούμε όμως, υπομονή να κάνουμε και έχουμε να γελάσουμε.
 
Για τον Καλτσά και την κατάθεσή του, κατάθεση που ο εισαγγελέας στηρίχθηκε εκεί: “Η μη τιμωρία της Βέροιας και προφανώς και του Ολυμπιακού είναι μεγάλο σκάνδαλο. Εδικά τα στοιχεία κατά της Βέροιας ήταν καταφανέστατα. Ο Νίκος Καλτσάς, με τον οποίο μιλάμε από πέρσι, είναι ένα παιδί που έχει δείξει ο ήθος, αλλά νομίζω πως όταν ένα νέο παιδί του δίνει ένα χαρτί ένας δικηγόρος μπορεί να μπερδευτεί. Ήταν σε μία ομάδα από μία πόλη, είχε έναν κοινωνικό κύκλο και είναι δύσκολο να ζητάμε από έναν άνθρωπο να ξεχάσει μια οικογένεια και κρύβει και μια λεβεντιά αυτό.
Δεν πάτησε σε αυτό και ο Νίκος δεν ήξερε και θα έπρεπε να πει ψέματα”.
Μπερδεύτηκα τώρα, ο Καλτσάς που είναι σήμερα που μιλάμε παίκτης της ομάδας σου είπε ψέματα ή αλήθεια τελικά? Όταν δήλωσε ότι ο Γεωργέας λέει μυθεύματα, ψεύδεται ή όχι? Όταν δεν εμπλέκει πουθενά τον Ολυμπιακό, ψεύδεται ή όχι? Από που προκύπτει συμμετοχή του Ολυμπιακού και μάλιστα το σκάνδαλο όταν ακόμα και παίκτης της ομάδας σου δεν σε επιβεβαιώνει. Τώρα να μου πεις βέβαια, όταν γκεμπελίζεις για να εξημερώνεις το πλήθος, πολύ που χέστηκες για το αν έχεις ή όχι επιχειρήματα.
 
Για την ΕΠΟ: “Έχουν 17 κατηγορίες και νομίζω πως θα έχουμε εξελίξεις. Θα εκπλαγώ αν ο Αστέρας παίξει φέτος στην Ευρώπη”.
Μην εκπλήσσεσαι, εσύ μετέχεις κανονικά στο εγχώριο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη μόνο χάρη στην ΄΄κόκκινη΄΄ ΕΠΟ. Με το δικό σου δεδικασμένο, όλοι μπορούν να μετέχουν στην Ευρώπη.
 
Για τον ΠΑΟΚ: “Καταρχήν είμαστε ανταγωνιστές, αλλά έχουμε και κοινά συμφέροντα. Ο ΠΑΟΚ ίσως επειδή ο Σαββίδης λείπει πολύ στο εξωτερικό, έχει αργές λειτουργίες. Πολύ σοβαρός κύριος ο Αγγελίδης. Έχουμε αποδείξει πως είμαστε αντίπαλοι στο γήπεδο, η ΑΕΚ είναι πιο ενεργή στο θέμα του αντιολυμπιακού μένους. Η ΑΕΚ φέτος θα παίξει σημαντικό ρόλο στο κομμάτι αυτό”.
Δηλαδή ο ΄΄αρχιστράτηγος΄΄ της ενορχηστρωμένης επίθεσης είναι ο τιγρούλης και εσύ με τον Ιβάν είστε τι? Τα εξαπτέρυγα? Τελικά επιβεβαιωνεις πλήρως την κοινή πεποίθηση όλων των γαύρων ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο και ένταση του φιλοολυμπιακού μένους των οπαδών. Η υποκίνηση αυτών των αξιόποινων πράξεων που φέρνουν βία και αμφισβήτηση του ίδιου του προϊόντος που υποτίθεται ότι κόπτεστε, δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα? Εδώ δεν υπάρχει κάποιος ΄΄ευερέθιστος΄΄ εισαγγελέας να σε καλέσει να αποδείξεις με στοιχεία δύο πράγματα. Πρώτον την θεσμική σχέση τιγρούλη με άεκ (γιατί αυτή σύμφωνα με την κουλίτσα δεν υπάρχει) και δεύτερον τι ενοοείς με την φράση η ΑΕΚ είναι πιο ενεργή στο θέμα του αντιολυμπιακού μένους
 
Για το αν κατέβει η ομάδα αν δεν πάνε τα πράγματα καλά στο κομμάτι της ΕΠΟ: “Ξαναλέω πως αυτή την στιγμή τρέχουν πολλά πράγματα και δεν μπορώ να πω περισσότερα. Σε τρεις με τέσσερις βδομάδες θα μπορώ να πω περισσότερα γιατί υπάρχουν θέματα που τρέχουν και σε επίπεδο ΟΥΕΦΑ”.
Κανένα θέμα δεν υπάρχει με την uefa, το ξέρεις, σου απαντήσανε ότι οι δύο υποθέσεις (του Ολυμπιακού και των τουρκικών ομάδων) δεν έχουν κανένα κοινό σημείο, αλλά εσύ συνεχίζεις το σανό και τον γκεμπελισμό. Έστειλες όπως πάντα πούστικα και υπογείως ΄΄αίτημα΄΄ για την αποβολή του Ολυμπιακού και η φάπα της uefa πρέπει να έτσουξε υπερβολικά τον σβέρκο σου. Σταμάτα να προκαλείς και να παραπληροφορείς τον κόσμο. Ο Ολυμπιακός θα είναι στην κλήρωση και στους ομίλους της διοργάνωσης όταν εσύ πάλι θα ψάχνεις τον Μπούρμπο για να καλύψεις την θέση του αμυντικού σου χαφ.
 
Για την στάση της Πολιτείας: “Ο κύριος Κοντονής έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τον νόμο. Προσπαθεί και η Πολιτεία κάνει πράγματα. Μα τιμώρησαν πολύ σοβαρά, αλλά είχε να κάνει και με την συγκυρία. Η πρόθεση ήταν καλή και όλα θα αλλάξουν. Θα φύγουν άνθρωποι που δεν έκαναν καλά την δουλειά τους και θα έρθουν άλλοι που δεν θα έχουν να κάνουν με την ΕΠΟ”.
Προφανώς ο χειρότερος υφυπουργός κυβέρνησης ever σου φαίνεται εξαιρετικός. Καταρχήν είναι πάμφθηνος. Αυτός και η Αυλωνίτου στηρίζουν απηνώς το τηλεοπτικό σκουπίδι του Θωμαίδη πολύ καιρό τώρα, χωρίς να τους πληρώνεις. Κατά δεύτερο λόγο παραλίγο να κάνει ένα όνειρό σου πραγματικότητα, να αποκλείσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο από την Ευρώπη, πράγμα που εσένα θα σε βόλευε πολύ γιατί δεν θα χρειαζόταν να πληρώσεις κανέναν για να λύσεις το συμβόλαιό του και κυρίως γιατί δεν θα χρειαζόταν να κάνεις ούτε μία μεταγραφή. Ως δια μαγείας μόλις ο Βαγγέλας ανακοίνωσε την ΑΜΚ των 7 εκ ευρώ άμεσα ο Κοντονής τα βρήκε με την uefa, γιατί άραγε? Τυχαίο μάλλον.
 
Για τον Καπίνο: “Μιλήσαμε με την Μάιντς και τους ρωτήσαμε εάν τον έδιναν δανεικό; Δεν δέχθηκαν και πήγε στον Ολυμπιακό. Ο Καπίνο ήταν ένας παίκτης που προσπάθησε και προσέφερε και μέχρι εκεί. Ο λόγος που έφυγε ο Καπίνο και αναγνωρίζουμε την προσφορά του, είναι ότι δεν κρίναμε πως έπρεπε να είναι στον βασικό κορμό που θέλαμε να φτιάξουμε. Ο Στέφανος ήταν ένα καλό παιδί, αλλά επιπόλαιος και θέλαμε άλλους παίκτες. Προσφορές υπήρξαν και για άλλους παίκτες. Και για τον Μπεργκ και είπαμε όχι γιατί δεν τον πουλάμε, αλλά και για τον Καρέλη, αλλά είπαμε και εκεί όχι. Δεν πουλάμε αυτό είναι σίγουρο. Το θέμα του Μαυρία είναι ανοικτό και δύο παιδιών, έναν Έλληνα και έναν ξένο, μικρούς σε ηλικία. Δεν έχουμε κάποιο κενό”.
Αν ο Καπίνο όπως μας είπες δεν έπρεπε να ήταν στον βασικό κορμό (οι ομάδες έχουν και αναπληρωματικούς πάντως), δηλαδή δεν τον θέλατε, γιατί τον ζητήσατε δανεικό? Και εντάξει δανεικό τον ζητήσατε μπας και στο τέλος σας τον δώσουν τσάμπα (χωρίς λεφτά κανονική μεταγραφή δεν γίνεται), αλλά αν κρίνατε σαν προγραμματισμό ότι δεν τον θέλετε γιατί τον ζητήσατε ξανά φέτος? Από την άλλη μεριά πάει ο χοντρός και τα σκάει για να τον πάρει προορίζοντάς τον για δεύτερο τέρμα της χρονιάς. Να υποθέσω ότι έτσουξε λίγο, δεν είναι κακό να το πούμε...
 
Για τον Σισέ: “Μία ομάδα, ένα πάρα πολύ σοβαρό στοιχείο είναι η εσωτερική συνοχή της. Οι παίκτες να είναι σεμνοί. Ο Τζιμπρίλ είναι μεγάλος παίκτης που όλοι τον αγαπήσαμε. Βεβαίως θα θέλαμε να ερχόταν και να έκλεινε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Μίλησα και με το Νίκο τον Πατέρα και μου είπε πως ο Τζιμπρίλ θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και μακάρι να γίνει…”.
Το αποτέλεσμα δεν μας το είπες, ήρθε τελικά? Να σου το πω εγώ? Προτίμησε να γίνει παλαίμαχος και να ασχοληθεί με την μουσική, παρά να έρθει σε εσάς. Τόσο μεγάλος σύλλογος είστε ξεφτίλες! Αλλά μάλλον ούτε κι αυτός ταίριαζε με το προφίλ του βαζελάκου επί των ημερών σου, ξέρεις μια ωραία οικογένεια, μια ωραία ατμόσφαιρα, να τρώμε όλοι μαζί τρόφιμα εισαγωγής στο Απήλιο.
 
Ο στόχος της φετινής σεζόν: “Παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση κάνουμε ότι μπορούμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα κριθούμε στο τέλος, αλλά ο στόχος μας είναι αυτός και κάναμε ότι μπορούμε προς αυτή την κατεύθυνση”.
Για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα πρέπει πρώτα να έρθεις στην κανονική διάρκεια πρώτος κι ούχι τρίτος, γιατί ο ποα τρίτος έρχεται τα τελευταία χρόνια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Και εντάξει τον μπάοκ δεν τον υπολογίζεις, τον Ιβάν τον κάνεις ότι θέλεις, τον έχεις πηδήξει τα τελευταία χρόνια (εντάξει τα γλωσόφιλα στον τελικό κυπέλλου ήταν ένα ωραίο θέαμα και τα λογίζω ως προκαταρκτικά), από τον μόνιμο πρωταθλητή πως θα πάρεις τα πρωτεία ρε άφραγκε καναλάρχη?
 
Για το νομοσχέδιο που αφορά τις ποινές για την βία: “Είναι πρόβλημα αυτό, με την βία για οπαδούς και ομάδες. Δηλαδή αν έρθουν πέντε προβοκάτορες τι θα γίνει μετά; Είναι πρόβλημα ο νόμος και οι ποινές για βία”.
΄΄Προβοκάτορες΄΄ όπως οι περυσινοί στο ντέρμπι της ντροπής στην λαγοφλώρο? Είστε η ντροπή του οπαδικού αθλητισμού, είστε η ντροπή των οπαδών γενικότερα, είστε ένα συνοθύλευμα από μάο μάο που την πέφτουν σε οποιονδήποτε έχετε το αριθμητικό πλεονέκτημα και πάλι τρέχετε να ξεφύγετε. Η δήλωση αυτή του Αλαφούζου είναι ένα a priori άλλοθι για τους οργανωμένους οπαδούς να μπουκάρουν όποτε γουστάρουν, να δείρουν εντός γηπέδου όποιον γουστάρουν και μετά να έχουμε μια υπερασπιστηκή γραμμή του στυλ προβοκάτορες είναι τι να κάνω εγώ. Εισαγγελέας υπάρχει σε αυτήν την πλάση, σε αυτή την ωραία ατμόσφαιρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρό ή ακόμα ψάχνουν πως θα φορτώσουν στον Μαρινάκη ακόμα και τα capital controls?
 
Για την παρουσία οπαδών στα εκτός έδρας ματς: “Με την προϋπόθεση να μην υπάρχει βία, νομίζω πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Χαίρομαι γιατί ο Κοντονής προσπαθεί να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Και η βία ξεκινάει από την διαφθορά. Ο Κοντονής είμαι σίγουρος πως θα δεχθεί αντιπροσωπεία οπαδών και θα ακούσει τις ιδέες σας”.
Μα καλά θα τρελαθούμε τελείως? Είστε οι οπαδοί με τα μεγαλύτερα θέματα βίας στα εκτός έδρας αγώνες σας. Είστε οι οπαδοί που ενώ η διοίκησή σας δεν παίρνει επίσημα εισιτήρια για τα εκτός έδρας παιχνίδια σας, ως δια μαγείας είστε σε όλα μέσα με μπούκες, με πεσίματα και με μια γενικότερη ανομία και ατιμωρησία. Όχι φυσικά στο Καραϊσκάκης, εκεί έχει άνοιγμα δεύτερου γκρόβερ με διάσταση Φ500 γι αυτό και δεν εμφανίζεστε. Φυσικά ο Κοντονής θα πρέπει να ασχοληθεί όχι γενικά και αόριστα, αλλά ειδικά με το φαινόμενα μπύρα 13 – εκτός έδρας παρουσία.
 
Για τα εισιτήρια διαρκείας: “Θα γίνουν πράγματα, θα υπάρχει παράταση και θα άλλες ενέργειες στο θέμα αυτό”.
Αφού οι μεταγραφές τελείωσαν, τι άλλο απομένει για να προσελκύσεις τον κόσμο που δεν θέλει να πάρει διαρκείας να δει και το φετινό συνοθύλευμα του Αναστασίου? Μπαλέτα, δωρεάν φαγητό και σεξ, τι άραγε θα σκαρφιστεί ο νους σου? Η όποια σύγκριση με την δίψα του κόσμου του Ολυμπιακού για να πάρει διαρκείας, είναι απολύτως αποκαλυπτική για την ποιότητα και την αγάπη των οπαδών για τις ομάδες τους.
 
Για τον ραδιοφωνικό σταθμό Sport-fm και την εφημερίδα Sportday: “Με την sportday δεν έχω καμία σχέση, έπρεπε να συμφωνήσει ο κύριος Κοντομηνάς, δεν δέχθηκε και δεν έχω καμία σχέση. Σκοπός του Sport fm είναι να γίνει ανεξάρτητο ραδιόφωνο και να ακούγεται η αλήθεια. Σε ένα μέσο ενημέρωσης μπορεί να υπάρχει μια εκπομπή που να είναι φιλοπαναθηναϊκή ή και φιλοολυμπιακή, αλλά το θέμα είναι να αποκαλύπτεται η αλήθεια και να την καταλαβαίνουν όλοι.
Πάντως οι δημοσιογράφοι που κάνουν αποκαλύψεις δέχονται μεγάλες πιέσεις στην προσωπική τους ζωή. Λειτουργεί ένα παρακράτος…”.
Τώρα βέβαια ότι δεν έχει μείνει ΑΡΔ Ολυμπιακών αισθημάτων στον βόθρο της Δαβάκη, μάλλον επιβεβαιώνει με τον πιο ηχηρό τρόπο την ιδιοκτησία του εν λόγω ραδιοφώνου. Αλήθεια από ποιούς εκβιάζονται τα ΑΡΔάκια που λες? Από τον Μαρινάκη μήπως? Αλήθεια με βάση την ΄΄αντικειμενικότητα΄΄ που πρεσβεύουν τα μέσα που σου ανήκουν, μπορεί κάποιος να μου βάλει το άρθρο του ΣΚΑΙ για το αποτέλεσμα και τον αγώνα γενικότερα του τελικού κυπέλλου? Έγινε τελικός κυπέλλου σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ναι ή όχι? Προσωπικά πάντως το έψαχνα καιρό αλλά τζίφος... Αυτή ακριβώς είναι η δημοσιογραφία που ευαγγελίζεται ο πρόεδρος του ζέλα, να τον χαίρεστε λαγουδάκια.
 
Για την Παναθηναϊκή Συμμαχία: “Πρέπει να κάνουμε μια συζήτηση και σε Παναθηναϊκή Συμμαχία γιατί σκοπός ήταν να χρηματοδοτείται ο Παναθηναϊκός έτσι. Αρχικός στόχος ήταν τα 40.000 και με 5, 6 και 7.000 μέλη υπάρχει θέμα. Τα διαρκείας έχουμε ένα καλό νούμερο και ανεβαίνει”.
5, 6 και 7.000 μέλη ολόκληρος panathinaikos? Να υποθέσω ότι έχετε λιγότερα διαρκείας από αυτό το νούμερο? Ο περήφανος πράσινος αιώνια πιστός λαγός δεν συγκινείται από την διοίκηση και τα πεπραγμένα της ομάδας επί της προεδρίας σου δηλαδή? Πέρυσι πόσα εισιτήρια ΜΟ έκοψες αλήθεια? Σε πόσους αγώνες είχες sold out?
 
Για τα εισιτήρια: “Πρέπει φέτος να έχουμε πολλά δωρεάν εισιτήρια για τα παιδιά που είναι άνεργα. Θα είναι ακόμα περισσότερο από πέρσι”.
Μετά και την εικόνα του περυσινού άδειου γηπέδου πρέπει να ήταν πολύ δύσκολη αυτή σου η απόφαση. Φιλέσπλαχνε καναλάρχη, αλήθεια την ίδια φιλεσπλαχνία έδειξες στον λαό της Βενεζουέλας και της Ρουμανίας?
 
Για την αποχώρηση του Ηρειώτη από το Δ.Σ και την υπεράσπιση του Σπανού στο θέμα με τον Φύσσα:Ο Ηρειώτης ήταν δικηγόρος του Σπανού από παλιά. Ότι είναι πολύ Παναθηναϊκός το ξέρω και στον Πειραιά έχει τον ύμνο του Παναθηναϊκού. Η δουλειά του είναι αυτή, σκέφτηκε το όφελός του και έτσι έπραξε. Εγώ δεν θα το έκανα αλλά συνεχίζω να λέω πως είναι Παναθηναϊκός.
Στο θέμα με τον Σπανό ο Ηρειώτης δεν είχε καμία σχέση. Έμεινε εκτός από την συγκεκριμένη υπόθεση. Εκεί όμως που εγώ πραγματικά δεν θα το έκαναν είναι με τον Κοτσώνη, παρότι είναι ποινικολόγος, εκεί ο Γιάννης βρήκε μια ευκαιρία να κάνει μια καλή δουλειά. Εγώ δεν θα το έκανα ρε παιδιά τι να σας πω εγώ.
Αυτή είναι η δουλειά των ποινικολόγων, αν δεν πήγαινε αυτός, θα πήγαινε κάποιος άλλος. Δεν τον δικαιολογώ απλά το αναφέρω.
Από ότι ξέρω δεν είχε την οικονομική επιφάνεια για να έχει τους δικηγόρους αυτούς, αλλά δεν ξέρω και δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα και νομίζω πως ο Νίκος ο Κωνσταντόπουλος δεν συμμετέχει σε αυτή την ομάδα”.
Έχεις διαρροές τουιτάκη μου από μέλη του ΔΣ σου και μάλιστα σε υπόθεση που σε αφορά ΑΜΕΣΟΤΑΤΑ και έχεις στηρίξει εν πολλοίς και τις ελπίδες σου για την τιμωρία του γαύρου και του προέδρου του. Είναι κρίμα γιατί μόλις τελειώσει κι αυτό το βοθρόλυμα που έχετε επιστρατεύσει για την τιμωρία του Ολυμπιακού και του προέδρου του δεν θα είσαι τόσο αβέρτος στις εμφανίσεις σου γιατί θα σε κυνηγάνε οι ίδιοι σου οι οπαδοί.
 
Για την κίνηση με τους δανεικούς: “Κάναμε πρόταση και είπαμε να πηγαίνουν μέχρι δύο παίκτες και να μην γίνεται αυτό το κακό που γίνεται με τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι θέμα δικαιοσύνης και τήρησης των κανόνων. Όταν γίνεται μία απάτη θα πρέπει να βρεις στοιχεία, αλλιώς το ξέρεις το βλέπεις και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα”.
Πόσοι είναι οι δανεικοί του γαύρου και σε πόσες ομάδες, μπορείς να μας πεις λίγο? Αόριστα και τσιτάτα αλλού καραφλοψευτόμαγκα. Εσύ πόσους δανεικούς έδωσες πέρυσι κι πόσους ο Ολυμπιακός μπορείς να μας πεις? Στην ιστορική και βαζελοχανουμοφωλιά Νίκη Βόλου πόσους δανεικούς είχες δώσει πέρυσι? Ο φίλος σου ο Ιβάν πόσους δανεικούς είχε δώσει πέρυσι από δω και από εκεί και σε πόσες ομάδες? Γιατί αντιδράς στην δημιουργία ΄Β ομάδων κάτι που θα έλυνε μια και καλή το θέμα των δανεικών? Συσπείρωσε όσους μπορείς και όσους προλαβαίνεις γιατί όπου να ναι ξαναρχίζει το πρωτάθλημα και μετά σιωπή που λέει και το τραγούδι... εκεί μιλούν οι αξίες, εκεί μιλάει ο Τσόρι και η παρέα του, κατάλαβες?
 
Για το στοίχημα: “Εγώ δεν έχω παίξει ποτέ μου και δεν θα παίξω γιατί η ζωή έχει αρκετά στοιχήματα και δεν παίζω ψεύτικα. Θεωρώ πως είναι καταστροφή για το ποδόσφαιρο το στοίχημα”.
Μπράβο σου λοιπόν, μπράβο. Για πες μας τώρα τι γίνεται η υπόθεση προέδρου τμήματος του συλλόγου σου που ερευνάται για στοιχηματισμό εις βάρος της ομάδας σου? Είναι σίγουρο ότι τον ξέρεις, έχεις κάποιο νέο για την υπόθεση? Έτσι βρε αδελφέ για την αξιοπιστία της ομάδας που έχει επίσημα καταδικαστεί για δωροδοκία μιλάω, εσύ αυτά δεν τα ξέρεις, τότε ήσουν οπαδός του Ολυμπιακού, ντροπή του πατέρα σου.
 
Για το αν οι ομάδες παίρνουν λεφτά από στοιχηματικές εταιρίες: “Θα έλεγα τι παίρνουμε αλλά δεν το λέω για να μην με κατηγορήσετε ως αθυρόστομο”.
Άντε πάλι ψέματα, το τμήμα μπάσκετ σου τι διαφημίζει άραγε? Το κάνει χωρίς λεφτά, αφιλοκερδώς?
 
Για την UEFA και την παρουσία του γιου του Θεοδωρίδη και εάν δυσχεραίνει το θέμα: “Υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρεται σε συνομιλία που είχε ο Θεοδωρίδης με τον Μαρινάκη και αναρωτιέται αν αυτός είναι ο λόγος που ο Ολυμπιακός έχει άλλη αντιμετώπιση σε σχέση με τους Τούρκους. Από την άλλη, άλλοι λένε πως ο κύριος Θεοδωρίδης είναι πιο πολύ η καριέρα του και μετά γιος του Σάββα. Αυτό θα φανεί, είμαστε στα χέρια της ΟΥΕΦΑ. Αλλά ρε παιδιά έχουμε τηλέφωνα με πακιστανικά και κινέζικα τηλέφωνα, τόσα πράγματα, αν δεν γίνει τίποτα τι να πω; Πιστεύω πως είναι τόσα τα στοιχεία σε βάρος του Ολυμπιακού που πιστεύω πως στο επόμενο δωδεκάμηνο θα υποστεί μεγάλες συνέπειες από την ΟΥΕΦΑ.
Έμαθα πως η ΕΠΟ δεν είχε στείλει τίποτα για τον Αστέρα Τρίπολης και την εμπλοκή του Μποροβήλου. Βρίσκονται ένα στάδιο πριν από την δίκη και κανονικά θα έπρεπε ο Αστέρας να έχει υποβληθεί. Στο ποδόσφαιρο η ανάμιξή σου η εμπλοκή σου είναι αρκετές για τιμωρίες. Και αν στην Ελλάδα λειτουργούσαν αλλιώς οι αρχές θα ήταν άλλη η σύνθεση του πρωταθλήματος και γιαυτό δεν μπορούμε να μιλάμε με τον Μποροβήλο”.
Καλά σταμάτα το σανό για τους πεινασμένους, για τιμωρία του γαύρου, οπαδούς σου. Ποτέ, σε κανένα πολιτισμένο κράτος ή οργανισμό παγκοσμίως οι ενδείξεις δεν αποτελούν λόγο τιμωρίας, να επαναλάβω ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ. Για σαφείς ενδείξεις και για τα στημένα του 2011 μας λέγατε και μας είχατε πρήξει τα μέζεα και τελικά πήρατε τα... δεν το λέω για να μην με κατηγορήσετε ως αθυρόστομο. Αφού στην Ελλάδα τα πάντα τα ελέγχει ο γαύρος, σύμφωνα με την χρόνια συλλογιστική όλου του αντιολυμπιακού μετώπου, γιατί ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός δεν τιμωρείται άμεσα, τώρα, από την uefa αφού σύμφωνα με εσένα και τους λοιπούς είναι παράνομος? Γιατί στην μια περίπτωση στην Ελλάδα υπάρχει παρασκήνιο, αλλά για την ίδια υπόθεση με την ίδια κατάληξη στην uefa όλα είναι άριστα καμωμένα? Οι Τούρκοι, άσχετοι λαγοί, δεν έχουν καμία σχέση με την Ελληνική υπόθεση, ούτε καν σε επίπεδο κατηγορητηρίου, αλλά ΚΑΙ αυτά θα καταρρεύσουν οσονούπω. Ήδη η uefa έχει τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα, κάτι που προφανώς αγνοείται σαν είδηση από τα ΄΄αντικειμενικά΄΄ σας μέσα πληροφόρησης.
 
Για το επεισόδιο στο ΔΣ της Λίγκας: “Υπάρχουν και γραπτά και ηχογραφημένα, τα έχουμε και θα το συνεχίσουμε. Αλλά η δικαιοσύνη κινείται αργά. Απαράδεκτη η ΕΠΟ που δεν κάνει τίποτα, είναι ντροπή τους σε δικαστές που δεν ασχολούνται και ντροπή και στην Σούπερ Λίγκα. Όμως όλα εδώ πληρώνονται κύριε Μποροβήλο”.
Το βαβά στο χειλάκι του Κου Βασίλη έγιανε? Είναι καλά η σημαία του συλλόγου σας? Το μαντηλάκι με την μία σταγονίτσα αίμα στο χέρι του Κου Βασίλη στέγνωσε πια? Σταμάτησε το αιματάκι του μπούλη?
 
Για τις συνεργασίες με τις άλλες ομάδες: “Για να ανέβει το ποδόσφαιρο και να φύγουν κάποιοι εγκληματίες από τον χώρο πρέπει όλοι να το παλέψουν και να βρουν κοινά σημεία. Όλοι αγαπάνε το ποδόσφαιρο και ο κύριος Σαββίδης μας είχε πει πως και στην Ρωσία σκοτώνονται αλλά βρίσκουν κοινά σημεία.
Με τον Ατρόμητο είναι αλήθεια πως μας έπαιξε μ’ έναν τρόπο απαράδεκτο ο Δασκαλόπουλος και στη συνέχεια πήγε ο κύριος Σπανός και τον έβριζε λέγοντας πως έχουν παράπονα και μετά ο Σα Πίντο πήγε και φιλούσε τους παίκτες.
Πρέπει να υπάρχουν πολλοί πόλοι για να υπάρξει ισορροπία. Αυτό που είχε γίνει αρχικά με τον Κόκκαλη και μετά με τον Μαρινάκη δεν μπορούν να συνεχιστεί”.
Για να ανέβει το ποδόσφαιρο όπως κόπτεσαι, πρέπει να ακολουθήσεις το παράδειγμα των δύο παραπάνω σου στην βαθμολογία (τρίτος τερματίζεις σταθερά τα τελευταία χρόνια). Είναι οι δύο πρόεδροι που έχουν δώσει κασέρι πολλά εκ ευρώ και εσύ το μόνο που κάνεις είναι να κατηγορείς τον πρώτο και να κλέβεις αγωνιστικά τον δεύτερο. Γιατί σε βρίζουν οι οπαδοί της ομάδας σου αν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λες? Έχεις κανένα κοινό με τον Ιβάν ρε λαμόγιο? Εσύ στο τσάμπα μια ζωή οι άλλοι στο πληρώνω.
 
Για τον χορηγό της ομάδας: “Θα είναι ο ΟΠΑΠ”
Παράξενο αυτό... Εσείς κρατική διαφήμιση?
 
Για το φιλικό με τον Λεβαδειακό: “Το παιχνίδι με Λεβαδειακό κλείστηκε την τελευταία στιγμή για να δοκιμαστούν κάποια παιδιά και να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους”.
Με το παράρτημα του γαύρου όπως έλεγες? Με τον δορυφόρο του Μαρινάκη που εξουσιάζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο? Αν είχε κλείσει φιλικό ο Ολυμπιακός με την ομάδα του Κομπότη τι θα έλεγες? Εάν, το πάω παραπέρα, ο Κομπότης παραμείνει στην superleague μετά το φιλικό σας θα σημαίνει κάτι παρασκηνιακά αυτό?
 
Για τον Κομπότη: “Ο Κομπότης δεν ήταν σύμμαχος, αλλά είναι από τις λίγες εξαιρέσεις που είχε το θάρρος της γνώμης του και τελικά το πλήρωσε. Δεν είπα πως υπάρχει ο κύριος φούφουτος και είναι άγιος. Και ξαναλέω πως ο Κομπότης είχε τον θάρρος της γνώμης του και σήκωνε φωνή…”
Ο Κομπότης τώρα είναι καλός δηλαδή? Είναι θαρραλέος και άνθρωπος κύρους? Άλλα μας έλεγες πάντως κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Αλήθεια το ότι έπεσε ο Κομπότης αγωνιστικά, μήπως καταρρέει αυτόματα και μια καραμελίτσα στο στόμα όλων σας σχετικά με το ποιός θα πέσεις από την αρχή της περυσινής περιόδου? Το ότι έπεσε τελικά η Λιβαδειά κοκοκοκοκοκοκο? Δεν μπορεί και παράρτημα και υποβιβασμός σύμφωνα με την λογική σας τόσα χρόνια. Μόλις κάνεις κωλοτούμπα γλυστράς στο παρκέ με την καράφλα ή βάζεις πανάκι?
 
Για τη Λεωφόρο: “Να προσέξουμε φέτος το θέμα των φωτοβολίδων. Είναι τόσο αυστηροί οι καινούργιοι κανονισμοί και φανταστείτε τι μπορεί να γίνει με έναν στραβό διαιτητή και παρατηρητή. Θα βάλουμε κάποιο πλέξι γκλας και κάποιο δίχτυ. Θα αλλάξει και θα είναι καλύτερο. Στόχος μας είναι στο μάτριξ να δείχνουμε το παιχνίδι. Η οθόνη είναι καταπληκτική.
Μου λένε για τα εισιτήρια και λέω οκ, όποιος έρθει ας έρθει. Έχουν αυξηθεί τα κριτήρια αλλά είμαι αισιόδοξος. Το ένα σημείο είναι τα κόρνερ που χρειάζονται κάποια μέτρα. Αυτό είναι πρόβλημα, αλλά θα πρέπει να το δεχθούν όπως είναι. Και λόγω κρίσης κάνουμε τα ελάχιστα που μπορούμε να κάνουμε για την Λεωφόρο, αλλά υπάρχουν πλάνα και σχέδια. Έχουμε βρει τρόπο, η συμφωνία θα είναι σε δυο μήνες και θα κοιτάξουμε να δούμε το χρονοδιάγραμμα. Όταν έχουμε σταθεί στα πόδια μας το κάνουμε, αν περιμένουμε από τους άλλους άστο.
Με την κατάσταση που υπάρχει με την ανθρωπιστική κρίση, είναι σωστό να δοθούν 7.000.000 για το γήπεδο του Παναθηναϊκού; Δεν το νομίζω. Τα λεφτά εμείς τα πήραμε. Γενικά από το κράτος δεν ζητάω πράγματα αλλά επειδή ο Σγουρός έδωσε στην ΑΕΚ ήταν υποχρεωμένος να δώσει και σε εμάς. Και με την κυρία Δούρου που έχω μιλήσει δεν νομίζω να έχει πρόβλημα και σε εμάς μας φέρθηκε έντιμα”.
Δεν έχετε καμία προστασία στο κοτέτσι σας, οι οπαδοί κάνουν ότι θέλουν, μπαίνουν μέσα όποτε θέλουν, βαράνε όποιον θέλουν και το πιο τραγικό είναι ότι ευελπιστείτε μετά την περυσινή ξεφτίλα του ντέρμπι της ντροπής ότι η uefa  δεν έχει δει τίποτα, δεν ξέρει τίποτα και θα σας δώσει και άδεια στο κοτέτσι σας για παιχνίδια ΤΣΟΥ ΛΟΥ (λέμε τώρα...). Δεν έχετε το παραμικρό μέτρο πρστασίας στο γήπεδο αλλά οι κουτόφραγκοι θα πρέπει να το δεχθούν όπως είναι. Συνεχίζει η γραφικότητα Με την κατάσταση που υπάρχει με την ανθρωπιστική κρίση, είναι σωστό να δοθούν 7.000.000 για το γήπεδο του Παναθηναϊκού; Δεν το νομίζω. Τα λεφτά εμείς τα πήραμε. Δηλαδή δεν είναι σωστό αλλά εμείς γράψαμε στα αρχίδια μας την ανθρωπιστική κρίση και τα τσεπώσαμε τα λεφτά. Μια ερώτηση μόνο, ποιός καργιόλης από το κράτος θα ελέγξει την δαπάνη των χρημάτων που θα κάνει ο τουίτη? Ποιός θα ελέγξει που και πως θα πάνε τα χρήματα και ρωτάω γιατί είναι προσφιλής συνήθεια του συγκεκριμένου σωματείου να επιχορηγείται από το κράτος και τα λεφτά αυτά να πηγαίνουν σε μεταγραφές και αποπληρωμές χρεών, τα παραδείγματα με τον βαλιτσοφόρο πολλά.
Άρα συνοψίζοντας μέσα στην χειρότερη οικονομική κρίση της σύγχρονης Ελλάδας, δόθηκαν ένα σκασμό χρήματα σε ιδιωτικούς οργανισμούς που διευθύνονται από τον άφραγκο Αλαφούζο και τον καβούρια τιγρούλι. Τι θα γινότανε άραγε εάν ο Μαρινάκης έπραττε το ίδιο, γαιτί προφανώς σύμφωνα με τον τουίτη αφού του έδωσαν λεφτά γιατί είχαν δώσει στην κούλα, ακριβώς έτσι θα έπρεπε να δώσουν και στον μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό της χώρας.

 
Για σχέσεις με ΚΑΕ και Ερασιτέχνη: “Με τον Ερασιτέχνη έχουμε εξαιρετική συνεργασία. Οι καιροί είναι δύσκολοι, θα μπορούσαν να είχαμε καλύτερη και προς τα εκεί θα προσπαθήσουμε. Με την ΚΑΕ δεν έχουμε σχέση. Τραβούν τον δρόμο τους, έχοντας μια απόλυτα πετυχημένη ομάδα. Με τον Ερασιτέχνη έχουμε πολύ καλύτερες και λόγω Λεωφόρου. Δεν υπάρχει θέμα με την ΚΑΕ το ξεκαθαρίζω, απλά λέω πως με τον Ερασιτέχνη έχουμε πιο στενές σχέσεις”.
Μάνα του λόχου ο ερασιτέχνης, πουτάνες του λόχου εσείς, φυσικά και ταιριάζετε. Για τις σχέσεις σου με τον τράκη, αυτόν τον ρώτησες?
 
Για τον Ολυμπιακό: “Τρελαίνομαι με τα αστέρια του Ολυμπιακού. Δηλαδή δεν ντρέπονται; Εμείς όταν θα πάρουμε Ευρωπαϊκό θα βάλουμε αστέρι θα πάρουμε και θα είναι τίμιο”.
Εσείς γιατί είχατε τότε διάφορα αστέρια στην φανέλα σας μέχρι πρότινος, αφού ούτε Ευρωπαϊκό έχετε πάρει, αλλά ούτε και συμπληρωμένες 2 δεκάδες πρωταθλήματα? Υπερβάλεις τουίτη μου, υπερβάλεις. Σας έχει κάνει ο Ολυμπιακός αλλά και συγκεκριμένα ο πρόεδρος να αγκομαχάτε με κάθε τι ερυθρόλευκο. Ντροπή του πατέρα σου είσαι, το ξαναλέω μπας και θυμηθείς τις ρίζες σου, όχι πως θα είσαι φυσικά ευπσρόσδεκτος πίσω. Στο λέω μπας και γίνεις Εθνικός ρε αδελφέ.
 
Για Εσιέν: “Σε τέσσερις με έξι εβδομάδες θα είναι έτοιμος. Έπαθε μια υποτροπή. Τον πρώτο γύρο σίγουρα θα τον χάσει και θα παίξει στον δεύτερο”.
Σε 3-4 εβδομάδες θα είναι έτοιμος, δηλαδή δεν τον θέλετε για τα προκριματικά του ΤΣΟΥ ΛΟΥ, έτσι? Πήρατε έναν παίκτη που πραγματικά τον προορίζετε για το Ελληνικό πρωτάθλημα? Σούπερ!
 
Για Αμπέιντ: “Και εμείς θέλουμε να έρθει ο Αμπέιντ αλλά ζητούσαν πολλά λεφτά και η ομάδα και ο παίκτης”.
Είπαμε όποιος θέλει λεφτά δεν έρχεται, απλά είναι τα πράγματα μην τα κουράζουμε. Εδώ θα πρέπει να διαχωρίσουμε δύο πράγματα. Είναι άλλο πράγμα παίρνω δανεικούς που όμως μου κοστίζουν ένα σκασμό λεφτά και άλλο πράγμα παίρνω δανεικούς τσάμπα. Σκεφτείτε το λίγο πριν ξαναμιλήσετε για τους δανεικούς που έρχονται στο λιμάνι έχει ενδιαφέρον η σύγκριση.
 
Για Μέντεζ: “Έχουμε ακόμα συμβόλαιο και θα πρέπει να βρεθεί λύση για αποδέσμευση”.
Για Ρισβάνη: “Ήταν ένα πάρα πολύ ταλαντούχο παιδί, αλλά και στον Πανιώνιο δεν έπαιζε πολύ. Του λείπει λίγο η θέληση. Ελπίζω να ωριμάσει γιατί τον συμπαθούσα, όμως δεν έχει δείξει θέληση στην προπόνηση. Το δόγμα του κόουτς είναι να είσαι σε πάρα πολύ καλή φυσική κατάσταση και εκεί δεν υπάρχει καμία ανοχή”.
Για προγραμματισμό: “Ελπίζω να μην έχουμε κάνει λάθη, γιατί μπορεί να έχεις κάνει κάποια μαλακία και να μην το έχει πάρει χαμπάρι”.
Στο μπορεί είστε ακόμα? ΧΑΧΑΧΑΧΑ είστε ωραίοι, ευχαριστούμε για το θέατρο σκιών
 
Για κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ: “Δεν έχω κάποια προτίμηση. Όλες καλές είναι, αλλά και εμείς είμαστε καλή ομάδα και ελπίζω η έδρα μας και το ηθικό μας να μας δώσουν ώθηση σε αυτά τα παιχνίδια. Πέρσι με την Λιέγη μας άφησαν πίσω. Όπως και με τον Ολυμπιακό που μετά τους -3 άδειασαν οι παίκτες γιατί κάνεις μια προσπάθεια και μετά εξαφανίζεται. Είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση με αυτούς”.
Εντάξει τρολάρει σίγουρα. Ποιά κλήρωση του ΤΣΟΥ ΛΟΥ βρε σούργελο? Δεν σου έχουν πει ότι παλεύεις στα προκριματικά και μετά στα play offs του ΤΣΟΥ ΛΟΥ, αλλά για να συμμετάσχεις στο ΤΣΟΥ ΛΟΥ πρέπει να περάσεις στους ομίλους? Είστε απαράδεκτα και επικίνδυνα ανίδεοι για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, για όλα τα λοιπά σας φταίει ο γαμιάς σας, σούργελα!!!
 
Για τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Σεραφείμ και τις επιθέσεις που έχει κάνει εναντίον του: “Με έχει αφορίσει. Όλους τους εργαζόμενους του ΣΚΑΪ. Μεγάλη ξεφτίλα. Τον είχα γνωρίσει πριν εμπλακώ με τον Παναθηναϊκό και τότε μου είχε κάνει την χειρότερη εντύπωση”.
Για μετακινήσεις οπαδών:
“Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Τώρα που ξεκινάμε θα πρέπει να τα βάλουμε όλα κάτω και να τα κοιτάξουμε”.
Για τους μικρούς που θα αποκτηθούν: “Και τώρα έχουμε κλείσει δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, ο ένας είναι μπερδεμένη ιστορία, ο άλλος άμεσα. Είναι δύο νέα παιδιά εξελίξιμα. Η μία περίπτωση θα γίνει γνωστή άμεσα και η άλλη όχι τόσο άμεσα”.
Όπως εύκολα καταλαβαίνετε, έχουν κλείσει τον τσάμπα και ο άλλος που ΘΑ έρθει στο μέλλον ζητάει λεφτά
 
Για το προπονητικό κέντρο: “Κάνουμε έργα. Σταματήσαμε το τέταρτο γήπεδο. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα γήπεδο μπιτς βόλεϊ και ένα μπάσκετ. Είναι αγώνας επιβίωσης, είναι πολύ σφιχτά τα οικονομικά και κοιτάζουμε να έχουμε τους αθλητές πληρωμένους στην ώρα τους. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά”.
Δεν έχουν να πληρώσουν την καθαρίστρια του Απηλίου και φτιάξανε λέει γήπεδο μπάσκετ και μπιτς βόλευ (!!!). Εντάξει ρε λαγοί, είστε πρόβατα ολκής!
 
Για το αν πάρει ο Παναθηναϊκός λεφτά από τον Καπίνο (τροφεία): “Δεν νομίζω να πάρουμε, αλλά αν ήταν να πάρουμε 500.000 θα το είχα μάθει”.
Από τον Μαρινάκη προσωπικά θα πάρεις κάτι μετά το τέλος των συκοφαντιών και της λάσπης που του ρίχνεις αλλά δεν το λέω για να μην με κατηγορήσετε ως αθυρόστομο.
 
Το μήνυμα: “Καλή μας τύχη, καλή σεζόν και να έχουμε μία καλή χρονιά. Να είμαστε όλοι έτσι και αντιμετωπίζουμε την ζωή με χαρά και αισιοδοξία. Όλοι πέφτουμε σε κατάθλιψη αλλά είναι σπουδαίο να αντιμετωπίζουμε έτσι την ζωή μας”.
Όταν ο ηγέτης ενός οργανισμού, μιας εταιρίας, μιας ομάδας ξεκινάει τις ευχές του με το Καλή μας τύχη γάμα τα και άστα. Σου δίνει ρε παιδί μου μια αισιοδοξία ότι είμαστε καλύτεροι και θα τα καταφέρουμε ένα πράγμα... Αλήθεια επειδή το καραφλότεκνο έχει και επίπεδο γλωσσικό υψηλό και εμείς είμαστε λιμανίσιοι και αγράμματοι οι επόμενες ευχές καλή σεζόν και να έχουμε μία καλή χρονιά δεν είναι το ίδιο πράγμα?
 
Θα κλείσω κάπου εδώ με το μότο του Πόρτο δράκου
 
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΜΟΥΝΙΑ
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
 
ΥΣΤ 1. Οι μεταγραφές που γίνονται φέτος είναι πολύ καλές, στοχευμένες και με την έγκριση του προπονητή. Το τελευταίο το θεωρώ το σημαντικότερο όλων. Ακόμα έχουμε δρόμο φυσικά, στήριξη θέλει η ομάδα.
 
ΥΣΤ 2. Τα διαρκείας που φεύγουν με γοργούς ρυθμούς ΠΡΙΝ την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων, μας κατατάσσει να υποθέσω στα πρόβατα που τρώμε σανό αβέρτα

Σχόλια

Εικόνα Romain

Dono welcome back!

Ώστε ο τζάμπα ομολογησε ότι έφαγε πόρτα από τη Μαιντς για τον Καπίνο. Αλλά δεν κάνει για την ομάδα του. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Μην τον παρεξηγειτε πάντως. Υπάρχει εξήγηση.

Ξέχασε τα χάπια.

Εικόνα dono

Σε ένα μπερδεμένο μυαλό δεν χρειάζονται χάπια και άλλα τέτοια χημικά. Αν το έχεις το μπέρδεμα, το έχεις το κουσούρι πάει και τελειωσε

Εικόνα apostolos gaganis

Εξαίρω τον κόπο που κατεβλήθη για την παρούσα...διατριβή.

Άσχετο 1: Διάβασα κάπου ότι σε μια τηλεοπτική εκπομπή τουρκικού καναλιού, ένας ιμάμης υποστήριξε πως το...προηγμένο στοματικό σεξ όπως και το πρωκτικό σεξ, απαγορεύονται από την ισλαμική θρησκεία ( μόνο...θωπείες δηλαδή και μέχρι εκεί )... Εσύ, αλήθεια, τί γνώμη έχεις γιαυτό;

Άσχετο 2: Πρόσεξα ότι στο διαρκείας της ομάδας με τους παίχτες της καλύτερης ενδεκάδας, λείπει ο τερματοφύλακας και ο σέντερ μπακ. Πουρκουά; Παίζαμε με εννιά; Προτείνω λοιπόν, κατά την ταπεινότητά μου, Ρομπέρτο και Μέλμπεργκ ή - παρά το βραχύ πέρασμά του - Νοβοσέλατς κι από Έλληνες Στεφανάκο ή Ζαντέρογλου. Δεν μου΄ρχεται άλλος τώρα...

Εικόνα dono

Κε Απόστολε, σας απαντώ.
1. Την πουτάνα και στο μπουκάλι να την βάλεις και να σφραγίσεις και το πώμα, θα βρει τρόπο να βγει έξω αν είναι να συνουσιαστεί. Αυτό ακριβώς ισχύει και για τους απανταχού βάζελους σχετικά με τις απαγορεύσεις από την Ισλαμική θρησκεία. Η κωλοτούμπα, το στοματικό και το πρωκτικό σεξ ο βάζελος δεν το κόβει με τίποτα.
2. Αν θέλεις όμως να βάλουμε και την παράμετρο ιστορικότητας μην ξεχάσουμε τον κούλη (όχι τόσο αξίας, αλλά ιστορικότητας). Τέρμα έχουμε κι άλλους π.χ τον Σάββα, Κελεσίδη

Εικόνα apostolos gaganis

Για τερματοφύλακα συμφωνώ. Πρώτο θα΄βαζα τον Σάββα κι από κοντά τον Καζάνα... Μερικές φορές μόνο, απορώ με τον Σάββα. Για κάτι δηλώσεις του. Παρορμητικές, αφελείς - επιπέδου δημοτικού και βάλε ή άστοχες. Στα παιδικά μου μάτια πάντως ήταν σαν παίχτης, ήρωας, γίγαντας. Το ΄΄πορτρέτο΄΄ του, μου αλλοιώθηκε κάπως απ΄ το παραγοντιλίκι... Αν έμενε ποδοσφαιριστής... Σκέφτομαι να φτιάξω ένα αφιέρωμα γιαυτόν και για μερικούς άλλους παλιούς. Όλα βιωματικά...

Για τα πάνω-πάνω που γράφεις, ούτε καν είχε πάει το μυαλό μου σε κάτι τέτοια, όταν ρωτούσα ο κακομοίρης...

Εικόνα dono

Εγώ θα συμφωνήσω ότι μερικές φορές είναι σαν να έχει πάθει άνοια αλλά εάν οι νεότεροι που ασχολούνται με την ομάδα είχαν το πάθος, την ενέργεια και την δυναμική του Σάββα θα είχαμε πάει πολύ πιο μπορστά. Το μοντέλο παράγοντα Σ¨αββας Θεοδωρίδης απέχει πολύ από τον τεχνοκρατισμό των ημερών μας

Εικόνα vagio

Θα ξεκινήσω με μια ερώτηση:
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ DONOOOOO???? μαύρα μάτια κάναμε να σε διαβάσουμε !! Ελπίζω να είσαι καλά παιχταρά μου..
Η αλήθεια είναι πως μου είχαν λείψει τα ακατάληπτα της καραφλοπουστας, κι έτσι διάβασα το κείμενο σου με ένα συνεχόμενο μειδίαμα.
Προφανώς και περιμένω τη στιγμή εκείνη που ο Βαγγέλας θα τον ξεκωλιασει βέβαια.
Περιμένω άρθρο όταν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, να φιλοσοφησουμε.

Εικόνα dono

Γειά σου παικταρά μου!!

Εικόνα REDNYC

FANTASTIKOS RE DONO! KALA O ANTHRWPOS TROLAREI, DEN EXIGEITAI ALLIWS! PA(NOTHING)AIKOS!

MIA DIORTHWSH STON TOUITI: TA 7 EK DEN TA EXEI TSEPWSEI AKOMA - EXEI VGEI APOFASH NA TA PAREI ALLA DEN TA EXEI PAREI AKOMA....TO IDIO KAI TO AEKAKI.

PS: E-L-I-W-S-A ME AUTO: Μόλις κάνεις κωλοτούμπα γλυστράς στο παρκέ με την καράφλα ή βάζεις πανάκι?

EISAI THEOS! HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!

Εικόνα REDNYC

KAI GIA TOU LOGOU TO ALITHES (SXETIKA ME TA LEFTA POY PERIMENEI APO THN PERIFEREIA O ALASKOUZOS):

http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/h-epomenh-mera-gia-t...

TA LEFTA ARGOUN AKOMA....

Εικόνα dono

Κοίτα τα πράγματα είναι απλά. Πέρυσι έκαναν προθέρμανση με το βάψιμο στα κάγκελα όλοι οι παναθηναϊκάρες, φέτος θα κάνουν πιο αντρουά εργασίες όπως, μπετά, σοβά, κιγκαλερία, κτλ κτλ κτλ. Θα το φτιάξουν μόνοι τους χωρίς τα λεφτά του κακού κράτους...

Εικόνα Chief Bromden

Μια χαρά του έκατσε το ξεβράκωμα του Τουίτη με τέτοια ζέστη, μπράβο Dono!
Μακάρι αυτός ο άνθρωπος να κάτσει πάρα πολλά χρόνια στο Παναθηναϊκό...
Αλήθεια, τα αφεντικά πως αντιδρούσαν στις απαντήσεις του; Φαντάζομαι θα έφυγαν από το στούντιο γεμάτοι όνειρα και ελπίδες. Εξάλλου τι ζητάει ο άνθρωπος; Μια φορά να πάει στους ομίλους του CL, μετά θα τους γαμήσει όλους...
Οι εισαγωγές τροφίμων από Ιταλία τώρα που ο ΦΠΑ ανέβηκε στο 23% θα σταματήσουν και θα επαναλειτουργήσει το βιολογικό αγρόκτημα στο Απήλιον. Θα πάει το καρότο σύννεφο. Βραστό, ψητό με μπαλσάμικο, τριμμένο για σαλάτα, ολόκληρο για τους πιο παλιούς...
Το θέμα με το πλέξι γκλάς στο πέταλο θα πρέπει να το ξανασκεφτεί, δεν έχει ακούσει για το φαινόμενο του θερμοκηπίου; Τι διάολο; τις οικολογικές εκπομπές στον ΣΚΑΙ δεν τις βλέπει, μόνο Θωμαΐδη ; Σε συνδυασμό με την υπερθέρμανση του πλανήτη οι λαγοί θα αφήσουν την Λεωφόρο και θα μεταναστεύσουν προς τους πόλους...

ΥΓ Συμφωνώ για τις μεταγραφές, ειδικά στις εγχώριες πήραμε ότι καλύτερο υπήρχε. Χρόνια είχαμε να δούμε τόσους ταλαντούχους παίχτες μαζεμένους...

Εικόνα dono

Μα είπαμε ρε τσιφ, γκοτζίλα του στρατού, για πιο ΦΠΑ μιλάς? Αυτά είναι για τα φρεσκοληγμένα τρόφιμα από το εξωτερικό...

Εικόνα MIKE.A

η ΑΕΚ είναι πιο ενεργή στο θέμα του αντιολυμπιακού μένους. Η ΑΕΚ φέτος θα παίξει σημαντικό ρόλο στο κομμάτι αυτό”.

Α ρε Βαγγελα, α ρε Βαγγελα που πηγες τοτε και τους εδωσες το Καραισκακη για να παιξουν Ευρωπαικο αγωνα! Τιποτα να μην εδινες τοτε στην σιχαμενη Κουλα και να γινωτανε διεθνως ρεζιλι γιατι δεν θα υπηρχε προηγουμενο!
Και οχι μονο αυτο, αλλα και που μετα μερικες εβδομαδες μετα απο αυτο, ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ειχαμε τον Αδαμιδη και τον Δημητριαδη επανω στο πουλμαν τους να φωναζουν με τους αλλους "γαμιετε ο Θρυλος και ο Πειραιας"! Βεβαια μετα απο μερικες μερες τους ριξαμε 6 αλλα ειπαμε! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΤΟΤΕ!

Εικόνα RED HELL

Για το αεκ που λες σχετικα με τον αγωνα ακομα θυμαμαι το πρωτοσελιδο της ψωρας την επομενη του αγωνα να λεει πανω-πανω:"Ολοι μαζι και ο ψωριαρης χωρια"επειδη οι αλλοθρησκοι ειχαν περασει στα ευρωπαικα και εμεις ειχαμε αποκλειστει.Και με θυμαμαι να βριζω την ωρα και τη στιγμη που τους δωσαμε το γηπεδο.

Εικόνα dono

Καλά μην είσαι υπερβολικός, αυτά ήταν πριν μάθουν την νέα αριθμητική όλα τα παιδιά της Ελλάδας. Ξέρεις, 1-2-3-4-5-αεκούλα-7-8-9-10 φτου και βγαίνω

Εικόνα MIKE.A

Ναι τωρα που το ειπες το θυμηθηκα και αυτο που ειχε γραψει τοτε η ψωρα και μου ειχε κανει πολυ κακη εντυπωση! Μιλαμε για τους ξεφτιλες! Μια ζωη υπουλη ομαδα και διπροσωπη! Πρεπει να κανει τα αδυνατα δυνατα ο Μαρινακης να μην παρουνε ουτε ΕΝΑ ΕΥΡΩ για το γηπεδο τους! Πως; Δεν ξερω! Ισως να ζητησει και αυτος για εργα στο Ρεντη η στο Καραισκακης! Κατι που να τους φερει πισω ως σε αυτα τα 20 εκ. που θελουν! Να μην δουνε γηπεδο τουλαχιστον εως την επομενη τριετια η τετραετια!

Εικόνα KYTHNOS 7

Πόσο καραγκιόζης (και πραγματικά και μεταφορικά)????

Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις έναν άνθρωπο, στην ίδια πρόταση του, να αυτοαναιρείται μία και δύο φορές... Πόσο βλακας πρέπει να είναι!!!
Ούτε οι πολιτικοί δεν το κάνουν αυτό....

Υ. Γ. Αλαφούζο το ρεπορτάζ μόνο από το στούντιο (όσο έχεις ακόμα στα χέρια σου το κωλοκαναλο, γιατί βλέπω να το χάνεις για δεύτερη φορά (παγκόσμιο ρεκόρ)), ο κόσμος βλέπεις τι υποδοχή σας ετοιμάζει εκεί έξω...

Εικόνα dono

Σταμάτα να είσαι εριστικός στον πρόεδρο του ποα. Διαβάζει καθημερινά ratm και μπορεί να τον διώξεις και μετά οι μπουγατσόβλαχοι να έχουν τεράστιο θέμα για την κατάκτηση της δέυτερης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος γιατί δεν μπορεί, περισσότερο άχρηστο παρλαπίπα πρόεδρο αποκλείεται να βρουν. Άστου να ονειρεύονται, καλό είναι