ΤΖΕΜΠΟΥΡ 3ΕΤΙΑΣ



 Σήμερα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας αναρτήθηκε μια δήλωση του Ραφίκ Τζεμπούρ, που στην ουσία της, ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα για τα επόμενα 3 χρόνια. http://www.olympiacos.org/article/19706/dilosi-toy-rafik-tzimpoyr
Με αυτήν την δήλωση μπαίνει τέλος σε ένα σήριαλ με πολλά επεισόδια που έχει παιχτεί τον τελευταίο τουλάχιστον μήνα. Αναφορά σε αυτό είχαμε κάνει και σε άλλο άρθρο, που ασχοληθήκαμε με τις ανοικτά θέματα των ανανεώσεων των συμβολαίων ποδοσφαιριστών, που λήγουν το καλοκαίρι. http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130114/ananeoseis-symbolaion

Ο ''τρομοκράτης'' του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να ηγείται της επίθεσής μας και παρακάτω θα αναλύσουμε το τι έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό, από την στιγμή που υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο τον Ιαν 2011. Ο παρακάτω πίνακας δείχνει με αριθμούς τον αριθμό συμμετοχών του, τον αριθμό των γκολ του, τα λεπτά συμμετοχής του, καθώς και τον αριθμό των γκολ του ανά αγώνα. Σημειώνεται ότι τα παρακάτω νούμερα φορούν μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα.


 
Αγ. Περίοδος
Αριθμός συμμετοχών
Λεπτά συμμετοχής
Γκολ ανά περίοδο
Γκολ ανά συμμετοχή
2010 - 2011
10
650
7
0,70
2011 - 2012
21
1625
12
0,57
2012 - 2013
15
1205
15
1,00
 
Ο Τζεμπούρ είναι η επιτομή του μοντέρνου κυνηγού και σαφώς είναι ένας από τους πιο πλήρης επιθετικούς που είχαμε ποτέ στο ρόστερ μας. Δεν είναι τυχαίο ότι όποιος προπονητής έχει περάσει από τον Ολυμπιακό (Ερνέστο, Ζαρντίμ και τώρα Νικοπολίδης), του εμπιστεύεται τυφλά την θέση του σέντερ φορ της ομάδας. Είναι γεγονός ότι φέτος δεν σκόραρε στην Ευρώπη, αλλά έχουμε ακόμα ματς να παίξουμε. Αν κρίνουμε από την περυσινή διαβολεμένη του πορεία, τότε πρέπει να περιμένουμε ακόμα πάρα πολλά από τον παίκτη. Αν κρίνουμε την φετινή του πορεία, απλά θα ζητήσω από τον οποιονδήποτε να μου πει άλλον ένα επιθετικό που να έχει πετύχει μέχρι στιγμής 1 γκολ ανά παιχνίδι πρωταθλήματος και να μην κοστίζει τουλάχιστον 50 εκ.

Μετά την αποχώρηση του Τοροσίδη, η Διοίκηση έκανε κίνηση ματ και κράτησε τον παίκτη, σε πείσμα ΟΛΩΝ αυτών που μιλούσαν για τσιγκουνιές του προέδρου, παντελόνιασμα, αποψίλωσης του ρόστερ, αλλά και των ‘προεδρικών’ που έβγαζαν τον παίκτη φραγκοφονιά και αλαζόνα. Θέλω να ξέρω τώρα μετά την συμφωνία, ποιο επιχείρημα θα βρουν να κάνουν κωλοτούμπα και οι μεν και δε.

Ας πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή.  Κατ’ αρχήν να διευκρινίσουμε ότι η πηγή του ύψος των προσφορών της ομάδας ή των απαιτήσεων του παίκτη προκύπτει από τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός πρότεινε μικρή αύξηση αποδοχών στον Τζεμπούρ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του στις αρχές του Δεκέμβρη, του πρότεινε δηλαδή περίπου 1,25 εκ ετησίως. Ο μάνατζερ του αρνήθηκε, ζητώντας 2 εκ το χρόνο. Στην διάρκεια των διαπραγματεύσεων αυτό το ποσό έπεσε στα 1,8 εκ ετησίως, ενώ ο Ολυμπιακός έκανε μια τελική προσφορά περίπου 1,4 εκ ετησίως. Προχθές υπήρξε μια κίνηση ματ του προέδρου του Ολυμπιακού. Σταμάτησε κάθε συζήτηση με τον μάνατζερ του παίκτη, δίνοντας του τελεσίγραφο για την τελική απόφαση του Τζεμπούρ. Ο μάνατζερ του αποχώρησε, ο παίκτης πιέστηκε, γιατί δεν ήταν προφανώς τα πράγματα και τόσο ειδυλλιακά, όσο αναφορά τις προτάσεις που είχε στα χέρια του από ομάδες του εξωτερικού και σήμερα όλη η κατάσταση γύρισε τούμπα. Ο παίκτης ζήτησε να συναντηθεί και συναντήθηκε απ’ ευθείας με τον  πρόεδρο του Ολυμπιακού και συμφώνησαν τους όρους του νέου συμβολαίου μέσα σε 5’. Έτσι κάπως ήρθε και η ανακοίνωση του παίκτη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Τέτοιες συμπεριφορές γουστάρουμε σαν φίλαθλοι του Ολυμπιακού και μακάρι όλοι οι παίκτες να γνωρίζουν το μεγαλείο και το ειδικό βάρος της ομάδας όταν παίρνουν ανάλογες αποφάσεις. Επίσης πρέπει να δώσουμε ένα μπράβο και στην Διοίκηση, γιατί έδειξε ότι όποιος ποδοσφαιριστής γουστάρει να μείνει στον Ολυμπιακό, θα μείνει. Επίσης επειδή έχει ακούσει πολλά η Διοίκηση τον τελευταίο καιρό, δίκαια και άδικα, πρέπει να πούμε ότι τουλάχιστον για ότι δεσμεύεται, το κάνει πράξη. Θυμηθείτε λίγο την δήλωση του προέδρου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας περί ανανεώσεων συμβολαίων. http://www.sport-fm.gr/article/627419

ΟΕ ΟΕ ΡΑΦΙΚ ΤΖΕΜΠΟΥΡ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

ΥΣΤ 1. Ράφικ τώρα εσύ ξέρεις, έρχονται ντέρμπι… όπως μόνο εσύ ξέρεις….

Σχόλια

Εικόνα canio

Την μεγαλύτερη κωλοτούμπα,θα την κάνουν τα ΑΡΔοειδή που φρόντισαν τόσο καιρό να μας ζαλίσουν με τις προτάσεις που τάχα είχε ο Τζεμπούρ.
Φυσικά τώρα,θα ξεκινήσουν το ότι δεν είχε προτάσεις και άλλα γελοία προκειμένου να δικαιολογήσουν την πατάτα που έκαναν!

Εικόνα ΔΙΑΣ

τελος καλο ολα καλα. Δεν εχει νοημα να μιλαμε πλι για λαθος χειρισμους ουτε να θριαμβολογουμε και να αρχισει το λιβανισμα. Η ομαδα πανω απο ολο χρειαζεται προπονητη να σχεδιασει τη νεα χρονια. Υπαρχουν μεγαλες δυνατοτητες ενισχυσης της ομαδας χωρις να ξοδευτουν τρελα ποσα. Ο Βαγγελης οπως εδωσε τα κλειδια στον ερνεστο
ας εμπιστευτει και τον επομενο.

Εικόνα dono

Σωστό!
Άντε να δούμε τι θα γίνει με τον προπονητή γιατι αυτο είναι το σοβαρό που πρέπει να λύσει για να κάνουμε το αναγκαίο προγραματισμό και τα πλάνα για την νέα σεζόν

Εικόνα Hank

Ναι, πολύ σημαντική εξέλιξη, και μέσα σε ένα περίεργο περιβάλλον που άρχισε αίφνης να διαμορφώνεται στην ομάδα, θα έλεγα και ευεργετική.

Χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουμε στις λεπτομέρειες και να εστιάζουμε σε κάποιες υπερβολές που ακούστηκαν -ίσως φυσιολογικά πράματα σε τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις- μπράβο στον παίχτη, και φυσικά μπράβο και στη διοίκηση. Γιατί έχω την εντύπωση πως το ΄παιξε καλά το παιχνίδι.

Εικόνα dono

Πήρε τεράστιο ρίσκο μόλις έδωσε τελεσίγραφο στον μάνατζερ του, αλλά όπως είπες, όλα είναι παιχνίδια διαπραγματεύσεων

Εικόνα lemmy

Για πάντα στο λιμάνι ρε παιχτούρα...Ο βιαστής σας δεν το κουνάει ρούπι αλλόθρησκοι!!