ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4



Η ομάδα για τα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος αντιμετώπισε εχθές εκτός έδρας τον Πλατανιά Χανίων. Σε ένα μέρος, στα Χανιά όπου δικαίως θεωρείται σαν δεύτερος Πειραιάς, αφού ο λαός του Θρύλου στην Κρήτη είναι υπέρογκος, φανατικός και λατρεύει την ομάδα. Το χθεσινό ματς δεν αποτέλεσε εξαίρεση, αφού η ατμόσφαιρα στις κερκίδες ήταν πραγματικά εξαιρετική, γεμάτη παλμό.
Στα αγωνιστικά τώρα ο Μίτσελ κατέβασε την ομάδα με την παρακάτω ενδεκάδα, με πολλές αλλαγές αναγκαστικές και μη. Στο τέρμα ο Μέγιερι, στα άκρα της άμυνας ο Χολέβας και ο Μοδεστό και στο κέντρο της άμυνας ο Μανωλάς με τον Κοντρέρας. Η τριάδα του κέντρου απαρτίστηκε από τους Φέισα, Γκρέκο και Μασάντο. Στα άκρα της επίθεσης έπαιξαν οι Αμπντούν και Φετφατζίδης και στην κορυφή ο Μήτρογλου.
Το παιχνίδι μπορεί να χωριστεί σε δύο περιόδους. Στην πρώτη μέχρι το 57’ και σε αυτήν μετά το συγκεκριμένο χρονικό σημείο και έως την λήξη του αγώνα.
Στην πρώτη περίοδο ο Ολυμπιακός ήταν μετριότατος και ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 19’ με τον Αμπντούν μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια και πάσα του Φετφατζίδη. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι έως το τέλος του ημιχρόνου και μέχρι το πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους δεν υπάρχει καμία άλλη φάση της ομάδας να αναφέρουμε. Υπήρχαν αρκετές περιπτώσεις που βγήκαμε μπροστά, κυρίως στην κόντρα, με καλές προϋποθέσεις αλλά έξω από την περιοχή είτε η τελική πάσα, είτε η τοποθέτηση του σέντερ φορ μας ήταν τέτοια, που χαλούσε κάθε καλό που πήγαινε να δημιουργηθεί. Υπήρχαν δύο παίκτες στο συγκεκριμένο διάστημα του παιχνιδιού, που ξέφυγαν από την γενικότερη μετριότητα. Αυτοί ήταν ο Φέισα και ο Μοδεστό. Δεν έβγαλαν μάτια με την απόδοσή τους, αλλά ήταν σε απόδοση ένα σκαλί πάνω από τους υπόλοιπους. Αμυντικά δεν κινδυνεύσαμε καθόλου, πολλές φορές όμως η εικόνα του αγώνα σου έδινε την εντύπωση ότι ο Πλατανιάς σε πίεζε χωρίς όμως να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία μας.
Στην δεύτερη περίοδο του παιχνιδιού, αυτή μετά το 57’, η εικόνα της ομάδας άλλαξε άρδην για ένα απλούστατο λόγο. Βγήκε ο Μασάντο και ο Φετφατζίδης και μπήκαν στην θέση τους ο Ιμπαγάσα και ο Φουστέρ. Από εκείνο το σημείο και μετά έγινε το έλα να δεις. Αυτόματα η άναρχη πίεση στον αντίπαλο που βλέπαμε έως εκείνο το σημείο, έγινε ουσιαστική και με λογική και φυσικά Ιμπαγάσα παρόντος, η ομάδα έγινε απειλητική και οι επιθέσεις κατά κύματα. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα πέτυχε άλλα τρία γκολ. Στο 62’ ο φουστέρ με φανταστικό σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από ασίστ του Αριέλ έκανε το 0-2. Στο 73’ ο Μίτσελ έκλεισε τις αλλαγές της ομάδας με τον Βλαχοδήμο να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Αμπντούν. Στο 80’ ο Μήτρογλου με ωραίο πλασέ στην κίνηση, πάλι μετά από εκπληκτική ασίστ του Αριέλ, έγραψε το 0-3. Τέλος στις καθυστερήσεις ο Βλαχοδήμος με ψύχραιμο πλασέ μετά από την ασίστ του Μήτρογλου έκανε το τελικό 0-4. Στο ίδιο διάστημα χάθηκαν και άλλα τρία γκολ από αυτά που δεν χάνονται, με τελικές αποδέκτες της προσπάθειας τον Μήτρογλου (2 φορές) και τον Βλαχοδήμο. Συνοψίζοντας η ομάδα ήταν απαράδεκτη μέτρια έως το 60’, ενώ ήταν πολύ καλή στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.
 
Ατομική κριτική παικτών
 
Μέγιερι
Δεν πιέστηκε καθόλου, μια φορά χρειάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και καθάρισε την φάση με καλή έξοδο και απόκρουση. Υπήρχαν 1-2 περιπτώσεις που είδαμε το γνωστό βγαίνω – δεν βγαίνω σε στημένες φάσεις, αλλά φυσικά αυτό δεν στοίχισε στην ομάδα.
 
Μοδεστό
Ήταν καλός αμυντικά, κράτησε με ευκολία την θέση του και η ομάδα δεν κινδύνευσε σχεδόν καθόλου από την μεριά του. Επιθετικά μπορεί να είχε κάποιες καλές σέντρες, αλλά με την ταυτόχρονη παρουσία του Φετφατζίδη από την μεριά του δεν απείλησε ουσιαστικά επιθετικά. Για επανεμφάνιση ήταν καλός.
 
Μανωλάς
Γενικά μια μέτρια παρουσία. Ήταν καλύτερος του έτερου μισού στο κέντρο της άμυνας, αλλά κι αυτός δεν απέφυγε τα λάθη, πολλά από αυτά χωρίς σπουδαία πίεση. Με τον Αβραάμ, όταν δεν θα κοιτάει να κλείσει τις τρύπες που αφήνει ο παρτενέρ του, θα είναι πολύ καλύτερος.
 
Κοντρέρας
Η χθεσινή του εμφάνιση ήταν μάλλον αποκαρδιωτική. Δεν μπορούσε να κόψει χαμηλά, ψηλά, τις μπαλιές πίσω από την πλάτη του και γενικότερα είχε πολύ λιγότερες θετικές, από αρνητικές προσπάθειες. Τα έχουμε ξαναγράψει, για ρεζέρβα του χρόνου θα είναι μια χαρά, αλλά για σερί παιχνίδια δεν μπορείς να στηριχθείς επάνω του σαν βασικό στόπερ της ομάδας.
 
Χολέβας
Έχει κατεβάσει, όχι ταχύτητα απλά, τον διακόπτη μην σου πω εδώ και καιρό. Όταν σε παιχνίδια όπως το χθεσινό, σε εκθέτει ο Μπέλιτς, τότε η εμφάνισή σου δεν είναι καλή. Επιθετικά με εξάρσεις, κάποιες πετυχημένες, κάποιες όχι. Δεν του προσάπτεις αδιαφορία, αυτό όμως δεν φτάνει. Την επόμενη αγωνιστική έχει την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση για την εμφάνιση του πρώτου γύρου, όπου ο Μαυρίας έκανε πάρτυ. Για να δούμε πως θα αντιδράσει…
 
Φέισα
Αν δεν υπήρχε ο χθεσινός Αριέλ, τότε πιθανότατα θα μιλάγαμε για τον καλύτερο παίκτη της ομάδας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Είναι πολύ θετική η εικόνα που βγάζει στα τελευταία παιχνίδια και αυτό μόνο όφελος για τον ίδιο μπορεί να είναι. Δεν θα εξαφανίσει ποτέ τα ελαττώματα του, αλλά στα τελευταία παιχνίδια βρίσκει τρόπους και τα καλύπτει με άλλα στοιχεία του παιχνιδιού του.
 
Γκρέκο
Το μεγάλο μειονέκτημα του Ιταλού είναι ότι εξαφανίζεται σε μεγάλα διαστήματα μέσα στο παιχνίδι. Αυτό έγινε κι εχθές. Υπήρχαν διαστήματα που έβλεπες την προσπάθειά του στο χώρο του κέντρου, αλλά ακριβώς μετά τον έχανες και αναρωτιόσουνα αν όντως αγωνίζεται στο παιχνίδι. Με την παρουσία του Ιταλού στην ενδεκάδα έχεις έναν παίκτη που δεν αμελεί τα αμυντικά του καθήκοντα και ταυτόχρονα ψάχνει και το παιχνίδι με την γρήγορη μπαλιά μπροστά. Δεν είναι τυχαίο που με την είσοδο του Αριέλ και του Φουστέρ, φάνηκε πιο πολύ.
 
Μασάντο
Εχθές δεν έκανε ούτε τα βασικά που τον έχουμε συνηθίσει στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν έδωσε ηρεμία στον χώρο του κέντρου και δεν βοήθησε στην καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ήταν κακός και μόλις αντικαταστάθηκε με την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση του Αριέλ η ομάδα άλλαξε πρόσωπο. Δεν φταίει αυτός αν η μεταγραφή του κόστισε πολλά λεφτά, ούτε αν πριν έρθει τον βάφτισαν οι ‘ειδικοί’ νέο Ιμπαγάσα. Είναι άλλου είδους και θέσης παίκτης, αλλά εχθές δεν έκανε ούτε αυτά που μπορεί.
 
Αμπντούν
Το ότι ξεκλείδωσε την νίκη με το πολύ ωραίο γκολ του στο 19’, δεν τον κάνει διακριθέντα, αλλά με αυτό το δεδομένο δεν τον χαρακτηρίζεις και κακό. Δεν συνεργάζεται το ίδιο καλά με τον Μήτρογλου όπως με τον έτερο Αλτζερίν κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα εχθές. Προσπάθησε αλλά πάλι όταν ζορίζονταν έπαιρνε ενέργειες τραβηγμένες από τα μαλλιά, αποτυχημένες στην πλειοψηφία τους. Έχει τραβήξει μεγάλο κουπί στην φετινή περίοδο, κάνοντας την πιο ποιοτική, γεμάτη και γενικότερα καλύτερη σεζόν της καριέρας του.
 
Φετφατζίδης
Αν δεν υπήρχε η πάσα του στο πρώτο γκολ της ομάδας, κάλλιστα θα μπορούσε να περάσει εντελώς απαρατήρητος από το χθεσινό ματς. Δεν ακούμπησε την μπάλα επιθετικά, δεν βοήθησε καθόλου αμυντικά και γενικά θα ήθελα να μου πει κάποιος που τον πιστεύει σαν παίκτη, πως στο καλό με τέτοια εικόνα αγωνιστική θα παραμείνει στο ρόστερ του χρόνου και θα πάρει ευκαιρίες.
 
Μήτρογλου
Ήταν εξαφανισμένος για 60’. ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ. Τίποτα δεν του έβγαινε σε αυτό το διάστημα. Σπάνια έβγαινε πρώτος στην μπάλα, με πολλά λάθος κοντρόλ και χασίματα μπάλας, με μηδενικές συνεργασίες με τους συμπαίκτες του. Με την είσοδο των δύο πρώτων αλλαγών, απέκτησε πιο πολύ ρόλο κλασικού παλιάς κοπής σέντερ φορ (που αυτό ακριβώς είναι) και δεν αναγκαζόταν να βγαίνει και να υποδέχεται την μπάλα μακριά από την περιοχή. Έτσι φάνηκε στο γήπεδο σαφώς περισσότερο, έγινε απειλητικός, σκόραρε ένα όμορφο γκολ και έδωσε και μια ασίστ στον Βλαχοδήμο. Αν δεν είχε χάσει και τα δύο άχαστα θα μιλούσαμε για εξαιρετική μεταμόρφωση στο τελευταίο μισάωρο.
 
Φουστέρ
Ο χαλύβδινος γίγαντας του Ολυμπιακού εχθές ήταν πολύ καλός. Πίεσε, άλλαξε όλη την εικόνα στο ματς με την παρουσία του στο κέντρο, έβαλε ένα πανέμορφο σε εκτέλεση γκολ και γενικά βοήθησε πάρα πολύ. Ίσως χρειάζεται η παρουσία του στην ενδεκάδα την επόμενη αγωνιστική.
 
Ιμπαγάσα
Δίχως πολλά λόγια ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ… Κάποιο παραπάνω σχόλιο θα κλέψει λίγο από την χθεσινή του ουράνια λάμψη.
 
Βλαχοδήμος
Έβαλε ένα γκολ, έχασε άλλο ένα, ήταν μέσα και σε άλλες φάσεις. Καλή παρουσία, με διάθεση για προσφορά. Ήταν καλύτερος από προηγούμενες εμφανίσεις.
 
Για ακόμα μια αγωνιστική από την σύνθεση της ενδεκάδας, ήταν εκ προοιμίου βέβαιο ότι δεν επρόκειτο να δούμε θέμα αξιώσεων. Όταν ο Φετφατζίδης βαφτίζεται εξτρέμ, η τριάδα του κέντρου δεν είναι καθόλου δημιουργική, πως στο καλό να περιμένεις κάτι καλύτερο από αυτό που παρακολουθήσαμε στο πρώτα 60’ του παιχνιδιού? Προς επιβεβαίωσή μου, μόλις έγιναν οι αλλαγές είδαμε και στρωτή μπαλίτσα και στοιχεία από τα πράγματα που προσπαθεί να βγάλει ο προπονητής στην ομάδα. Θεωρώ, αρχής γενομένης την επόμενη αγωνιστική, τα πειράματα πρέπει να σταματήσουν και να επικρατήσει η λογική στις επιλογές στους παίκτες της αρχικής ενδεκάδας.
Προσωπικά δεν συμφωνώ με την δήλωση του προπονητή, ότι ο Πλατανιάς αδικείται από την έκταση του σκορ. Τα παιχνίδια διαρκούν 90+ λεπτά και όχι στην μια ώρα. Αν το χθεσινό παιχνίδι έληγε στο 60’ τότε μην σου πω ότι ή διαφαινόμενη νίκη θα ήταν και οριακά άδικο αποτέλεσμα. Όταν όμως έχεις κλείσει το παιχνίδι στο τελευταίο μισάωρο με τρία γκολ και άλλες τρεις εκπληκτικές χαμένες ευκαιρίες, τότε με ποια λογική δεν δικαιούσαι το ευρύ τελικό σκορ? Αν τώρα πάρουμε και την φάση πέναλτι που διαμαρτύρεται ο Πλατανιάς, έχω απλά να πω ότι πριν από λίγα αγωνιστικά λεπτά από την συγκεκριμένη φάση, ο Τασούλης  (ψυχάρα για πάντα βαζελάρα) κόβει με ανύπαρκτο φάουλ τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα τον Φέισα.
Το ζήτημα που με απασχολεί είναι ότι η ομάδα φαίνεται να έχει σβήσει τις μηχανές και να κινείται με την νεκρά ταχύτητα πολύ καιρό τώρα. Έχουμε μπροστά μας άλλα πέντε επίσημα παιχνίδια που τα τρία εξ αυτών κρίνουν τίτλο (2 ημιτελικοί και ο τελικός κυπέλλου). Πρέπει οπωσδήποτε να ξαναπάρουμε μπροστά για να μην επαναληφθούν σκηνές τελικού Ν. Φιλαδέλφειας. Φέτος με την δεδομένη ανωτερότητα μας και την χρονική ευχέρεια διαχείρισης της ομάδας, είναι εγκληματικό. Ο προπονητής το έχει διαγνώσει και είναι από τους λόγους που κάνει πρωινές και δυνατές προπονήσεις καθημερινά. Αφού δεν βλέπουμε να το εκλαμβάνουν έτσι οι παίκτες, μήπως ήρθε η ώρα και του Κυρ Σάββα να τους πει δύο φωνήεντα? Η εικόνα στο ντέρμπι με τον λαγό που έρχεται δεν κρίνει τίποτα αγωνιστικό, δίνει όμως την ευκαιρία να κλείσει η χρονιά με χαμόγελο και αυτό το έχουμε όλοι ανάγκη. Επίσης ΟΛΟΙ κρίνονται μέχρι το τέλος και αυτής της σεζόν.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Δεν μπορείς να μιλάς για παραγκωνισμό και απαξίωση παίκτη, όταν το βασικό σου σέντερ φορ έχει παίξει 558’ επί Μίτσελ και ο αναπληρωματικός σου 323’. Κι αυτά παίζοντας ένα σύστημα με ένα σέντερ φορ. Αυτό το σχόλιο το κάνω για να μην αφήνω εκκρεμότητες από προηγούμενα άρθρα.
ΥΣΤ 2. Είναι ιδιαίτερη εβδομάδα, θα ακολουθήσουν και άρθρα για να μπαίνουμε σιγά-σιγά στην εποχή κυνηγιού του λαγού. Πάντως μια πρόχειρη οδηγία. Συγγρού όλο ευθεία και μετά αριστερά…
 

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Υπάρχει ένα καθαρό μπέναλντυ υπέρ του Πλατανιά στο 0-1 που κατάπιε το κοράκι ο Κάκος. Άμανε τόδινε, τέσσερα θα`ριχνε ο Πλατανιάς, όχι εσύ. Αλλά βέβαια, πού α το γράψεις αυτό εσύ ρε γαύρε. Έχεις συνηθίσει στα πέτσινα-χάρτινα-κάλπικα, αφού μόνο έτσι κερδάς τους Πλατανιάδες. Τη Γκυργιακή θα πληρώσεις για όλα. Έρχονται Ντίνας-Μπαρμπαρούσης να σε γλεντήσουν στο Καραισκάκη.

ΤΣΟΥΥΥΤΣΕ-ΦΟΥΡΝΑΡΟΟΟΟΛΙ (σε ρυθμό ``Εεεερνέστο Βαλβέεεερδε``)...

Εικόνα dono

Πρέπει να τονιστεί ότι ο Μέσι - Μαυρίας - Μέσι κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να προλάβει το ντέρμπι. Επίσης το νέο ανέκδοτο της Παιανίας Φουτζιγιάμα, Καβασάκι, Γιαμάχα ή κάπως έτσι, είναι πανέτοιμος για τον αγώνα. Είναι δυνατόν να μην ανησυχείς?

Εικόνα savvas gridlock

Του χρόνου να δεις, που θα έχει καθαρίσει την παράγκα ο Τουίτης και θα κάνει δουλειά ο Αναστασίου στο μπάγκο τι ξεβρακώματα θα πέσουν. Αυτά που ήξερες τελειώσανε. Η Πανάθα θα ξανασηκωθεί στα πόδια της και θα εκτοξευθεί. Πάτα κι ένα like, όπως θα'κανε και ο μέσος βάζελος οπαδός του fb...

Εικόνα dion

Οι χαμένες ευκαρίες του Μήτρογλου, είναι ο λόγος που δεν τον εμπιστεύεται κανένας σοβαρός προπονητής: μπορεί μεν να σου βγάλει το γκολ από το πουθενά, αλλά τέτοιες ευκαρίες ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να χάνει το σέντερ φορ σου. Ειδικά σε δύσκολα παιχνίδια, θες τις δυο-τρεις ευκαιρίες που θα κάνεις να τις κάνεις γκολ όπως και δήποτε. Ο Κώστας σ'αυτές τις φάσεις έχει αποδείξει ότι τα κάνει μαντάρα, δεν μπορώ μόνο ν'αποφασίσω αν είναι έλλειψη προπόνησης ή σοβαρότητας. Μάλλον η αλήθεια όπως συνήθως κρύβεται κάπου στη μέση, δηλαδή λίγο κι απ'τα δύο. Φαντάσου ότι αυτά τα βλέπουμε εμείς το πολύ μια φορά τη βδομάδα και κοντεύουμε να χάσουμε τα μαλλιά μας, για τους προπονητές μας είναι καθημερινότητα στις προπονήσεις μάλλον (πόσω μάλλον που η έλλειψη σοβαρότητας είναι κι εντονότερη).

Εικόνα dono

Ειδικά φέτος (βλέπε χαριλάου) είναι γεγονός ότι έχει χάσει απίστευτες ευκαρίες για να σκοράρει. Είναι δεδομένο όμως ότι έχει το γκολ. Το κάνει ρε παιδί μου να φαίνεται εύκολο κάτι που άλλοι επιθετικοί το βάζουν με πόνο. Θεωρώ ότι μάλλον οφείλεται στην υπερβολική σιγουρια (επιπολαιότητα) του στις δεδομένες στιγμές, παρα στον παράγοντα ικανότητα

Εικόνα indian

Καλησπέρα, κλασικά εικονογραφημένα και συμφωνούμε και η ομάδα για 1 ώρα ήταν απαράδεκτη...όλη η αμυντική γραμμή ήταν κακή πλην του 6 ξέρω 6 παίζω Μοντέστο...στα χαφ καλή παρουσία μόνο από το Φέισα...έχω αναφέρει πολλές φορές την "αδυναμία" που έχω στον ποδοσφαιριστή Γκρέκο αλλά τελικά νομίζω ότι για να πάρει η ομάδα τα μέγιστα από αυτόν θα πρέπει να έχει δίπλα του ή μάλλον μπροστά του, παιχταράδες που δίνουν και παίρνουν την μπάλα με τη μία, γρήγορους στη σκέψη, που να ξέρουν να παίζουν χωρίς την μπάλα...τί κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια δλδ, ο Φουστέρ!...για Ιμπαγάσα δε θα μιλήσω καν...το δύσκολο σε αυτό το γαμοπαίχνιδο είναι η απλότητα και η ευστροφία...γι'αυτό όσοι έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν και κάνουν καριέρα χωρίς να είναι αθληταράδες, τέρατα σωματικής διάπλασης ή μάγοι της μπάλας...ο Φέτφα και ο Βλαχοδήμος ξέρουν πολλά κιλά μπάλα, ελπίζω να το αξιοποιήσουν μαθαίνοντας και ποδόσφαιρο...ο Μήτρογλου ήταν πολύ κακός για 60-70 λεπτά αλλά για να φανεί ο Μήτρογλου και ο κάθε παίκτης σαν τον Κωστάκη, θα πρέπει η ομάδα να έχει δουλέψει για να φτάσει σωστά η μπάλα σ αυτόν...φυσικά και κάνει πέναλτι ο Μανωλάς στη φάση του β' ημιχρόνου, όποιος γουστάρει μπορεί να σταθεί σ'αυτό και να επιβεβαιώνει την ανυπαρξία του...

υγ. πέρα από το προφανές της ψυχολογικής χαλάρωσης...το γεγονός ότι η ομάδα επί Μίτσελ κάνει μια μικρή προετοιμασία, για να μπορεί και ο κόουτς να βγάλει όσο το δυνατόν ασφαλή συμπεράσματα, μπορεί να δικαιολογεί εν μέρει την κακή εικόνα αρκετών μονάδων και της ομάδας συνολικά?

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα dono

το δύσκολο σε αυτό το γαμοπαίχνιδο είναι η απλότητα και η ευστροφία...
Προφανώς Μάνο, έχεις απόλυτο δίκιο, θα μπορούσε να ήταν και τίτλος στο άρθρο.
για να φανεί ο Μήτρογλου και ο κάθε παίκτης σαν τον Κωστάκη, θα πρέπει η ομάδα να έχει δουλέψει για να φτάσει σωστά η μπάλα σ αυτόν...
Η γνώμη μου και την έχω ξαναγράψει είναι ότι ο Μήτρογλας είναι ένας εξαιρετικός παίκτης (εξαιρετικό σέντερ φορ), όταν πάιρνει την μπάλα με φάτσα στο τέρμα. Το πρόβλημα είναι ότι με τα μοντέρνα συστήματα, όταν παίζεις με έναν επιθετικό, αυτός πρέπει να είναι σε θέση να κάνει περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Ο Μήτρογλας δεν έχει δείξει ότι μπορεί να τα κάνει αυτά τα επιπλέον, με αποτέλεσμα να μην προτιμάται από προπονητές που δουλεύουν πάνω σε τέτοια τακτική. Πάντως με αρκετή δουλειά αυτό διορθώνεται

Εικόνα savvas gridlock

Πώς διορθώνεται δηλαδής αυτό το πράμα? Με τι είδους δουλειά? Το παλληκάρι τα 30 μέτρα τα κάνει σε 50 δευτερόλεπτα. Άντε και βγήκε από τη μπεργιοχή να στηρίξει τα χαφ και να βοηθήσει να μικρύνουν οι αποστάσεις. Μέχρι να ξαναμπεί θα μπούνε στη Μπόλη οι οχτροί.

Εικόνα dono

Το μεγάλο μειονέκτημα για εμένα είναι ότι ενώ σπάει την μπάλα καλά (έχει βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα αρκετά από την προηγούμενη θητεία του) δεν κάνει κίνηση με φάτσα το τέρμα να την ξαναπάρει. Αυτή η κίνηση δουλεύεται και σουλουπώνεται. Αυτό που δεν θα αλλάξει ποτέ είναι η ταχύτητά του, η μανούρα του όταν δεν του βγαίνει το παιχνίδι, κτλ

Εικόνα clark gheibol

δε μπειράζει ρε, βάνει τα χέργια ομπρός και τους ζμπρώχνει όλους τους αντιπάλους μέσα στη μπεριοχή. Κερδάει μέτρα με τα γυμναζμένα δυνατά του δικέφαλα και στήθχια. Ε, μέσα στη μπεριοχή είναι μανούλα

Εικόνα dono

Παρ' ότι συμφωνώ, εσύ μπορείς να μην εκφράζεσαι άσχημα για τον Κώστα (προς Θεού όχι Κωστάκη)?? Άντε μην επανέλθουμε σε παλιές καλές εποχές και σε περάσω από γενεές 14... Όλοι οι ασεβείς εδώ μέσα μαζεύτηκαν...

Εικόνα clark gheibol

Φίλε, ο Δάνειο σου δημιούργησε μεγάλο στρες, να το κοιτάξεις. Πού εκφράζομαι άσχημα για το Γκώστα; Ο άλλος από πάνω λέει ότι είναι βραδύς στα πόδγια. Εγώ ίσα ίσα λέω ότι εξισορροπεί αυτή του την αδυναμία με την ικανότητα να τους ζμπρώχνει μέσα στη μπεριοχή καθώς εναλλάσσει το τόπι από το ένα πόδι στο άλλο. Να, κάτι σαν το Μίραλο που έβαλε το γκολάκι προψές, είδες πώς άλλαζε κατεύθυνσις; Έτσι κάνει και ο Κωστάρας μας, στο πολύ αργό του βέβαια και με τα χέργια προτεταμένα. Κωστάρα γερά, γάμα τους ξανά

Εικόνα dono

Εγώ την είδα την αλλαγή κατεύθυνσης του Μίραλου, ο κώστας κατάλαβε ότι αυτά δεν γίνονται μόνο στο P/S?
Ο άλλος από πάνω είναι κοινός προβοκάτορας και δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Εσύ να σταματήσεις να μιλάς άσχημα για το πουλέν όλων των σκεπτόμενων γάβρων (χμμμμ).

Εικόνα clark gheibol

Δεν είναι το θέμα αν σκέφτεσαι, είναι και αν είσαι ή όχι υπάλληλος. Δγιότι υπάρχουν και υπάλληλοι που σκέπτονται, τουλάχιστον αυτό ο κλάνιο έπρεπε να μας το αναγνωρίσει. Δυστυχώς δε θα το μάθουμε ποτέ, καθώς αυτοδιαγράφηκε και τράβηξε για καινούρια βοσκοτόπχια. Αυτό που δε γκατάλαβα είναι γιατί διέγραψε και τα άρθρα του, θα το μάθουμε ίσως κάπχοια στιγμή στο μέλλον...

Εικόνα dono

Είναι κι αυτό...