ΑΣΤΟΧΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΟΠΑΔΩΝ



Ζούμε σε μια εβδομάδα που προετοιμαζόμαστε για να πανηγυρίσουμε και τυπικά το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας μας. Κατά τα άλλα εμείς ασχολούμαστε με τα γεγονότα της Κυριακής ακόμα. Μετά τις ομορφιές και τα καφριλίκια της Κυριακής στο ντέρμπι με τον λαγό, ας δούμε λίγο κάποια πραγματάκια πιο ήρεμα και με περισσότερη λογική, απ’ ότι τα εξετάσαμε εν βρασμώ μετά τον αγώνα. Με αυτή την αναδρομή – ανάλυση δεν θα ξανασχοληθώ άλλο με το ντέρμπι της Κυριακής και θα αφοσιωθούμε στην συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Τι φωνάζατε την Κυριακή? Ότι ο Μαρινάκης έκανε τον Θρύλο αεκάκι. Μάλιστα. Την ίδια ώρα η προσφυγοπούλα έπαιρνε ολοταχώς τον δρόμο προς τον υποβιβασμό, χωρίς να είναι σίγουρο ότι του χρόνου θα παίζει καν στην ΄Β Εθνική, λόγω των πολλών και συσσωρευμένων χρεών της προς όποιον μιλάει Ελληνικά και όχι μόνο.
Είδαμε εισβολή και διακοπή παιχνιδιού από τους απόγονους της μαρτυρικής προσφυγιάς, ξυλοδαρμό παράγοντα της αντιπάλου ομάδας, με τους ίδιους τους παίκτες της αεκ να δέχονται απειλές κατά της ζωής τους και να φοβούνται να πάνε στα Σπάτα για προπόνηση ή να κοιμηθούν στα σπίτια τους!!!!
Για τον λόγο ότι τελικά στην Ελλάδα ισχύει πλήρως η παροιμία, εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι, η ταπεινή προσφυγοπούλα πέρασε σαν σίφουνας στην αντεπίθεση (ο νομικός σύμβουλος της παε είναι ο γνωστός Αργυρίου…) κάνοντας μήνυση στον διαιτητή Τριτσώνη και άρχισε να γνωστά καραγκιοζιλίκια με τον Δέλλα να συναντάται με τον πρόεδρο της superleague και να του ζητάει ισονομία (!!!). Αν διαπιστώσατε ότι πουθενά στο άρθρο δεν υπάρχει αναφορά σε κάποιον από την διοίκηση της αεκ δίκιο έχετε, γιατί αγνοούνται όλοι από την Κυριακή.
Για να συνοψίσουμε, έχουμε μια μερίδα οπαδών που εξισώσει την τωρινή κατάσταση της κούλας με τον τωρινό Ολυμπιακό μας. Εξισώνει την ομάδα μας με μια άλλη που έχει προβλήματα νομικά πάσης φύσεως και για κάθε γούστο, χρωστάει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και σε ένα μέρος του υπόλοιπου κόσμου, με μια διοίκηση εξαφανισμένη και άφραγκη, υποβιβάζεται με τρόπο ντροπιαστικό μετά από διαφαινόμενη ήττα από τον προτελευταίο της βαθμολογίας και επεισόδια οπαδών της, οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι, φοβισμένοι και φοβούνται να πάνε για προπόνηση ή στα σπίτια τους. Σε όλα αυτά η αεκούλα αντιδρά όπως της αρμόζει και προκύπτει από την ιστορία της, με προπαγάνδα γλείψιμο στις αρχές και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Δεν πρόλαβε δε να στεγνώσει το μελάνι και το αίμα των επεισοδίων, η κρατική - δημόσια τηλεόραση είχε την Δευτέρα το απόγευμα δίωρη εκπομπή αφιερωμένη αποκλειστικά στο αεκάκι. Είναι να τρελαίνεσαι…
Σε αυτή την άρρωστη κατάσταση δεν μπορώ να βρω καμία ομοιότητα με τον Ολυμπιακό (κυρίως των τελευταίων 2 δεκαετιών), πολύ περισσότερο δε δεν μπορώ να βρω καμία ομοιότητα με την τωρινή διοίκηση. Και μόνο η αναφορά ήταν για γέλια και τουλάχιστον ατυχής, αλλά έχετε φάει τόσο σανό από τα διάφορα δαβάκεια και μη ‘αντικειμενικά’ μέσα, που ως ένα σημείο σας δικαιολογώ και σας συμπονώ.
Τα συνθήματα που ακούστηκαν την Κυριακή, έγιναν άμεσα αντιληπτά από τον ποα και Αλαφούζο και φυσικά έγιναν αντικείμενο καυστικών ανακοινώσεων, που είχαν δυστυχώς μια λογική βάση. Αφού εμείς οι ίδιοι δεν σεβόμαστε την ομάδα μας, νομιμοποιούμε τον οποιονδήποτε να το πάρει αυτό και να το χρησιμοποιήσει στην προπαγάνδα του. Σε αυτή την προπαγάνδα προφανώς συμφωνούν οι εμπνευστές και τραγουδιστές των εν λόγο συνθημάτων, γιατί οι τρισκατάρατοι μετέφεραν ακριβώς και αυτολεξί ότι ακούστηκε στο γήπεδο. Εκτός αν οι συγκεκριμένοι οπαδοί μας δεν έχουν την στοιχειώδη νοημοσύνη να καταλάβουν το αυτονόητο. Οτιδήποτε καλό ή κακό γίνεται ή ακούγεται στο γήπεδο είναι στην διάθεσή του οποιουδήποτε σχολιαστή, οπαδού, ΑΡΔακίου. Το πώς το μεταφέρουν μετά είναι άλλο θέμα, αλλά γιατί εμείς πρέπει να τους δίνουμε λαβή να γράφουν ότι εμετικό τους έρχεται στο κεφάλι? Ξυπνήστε όλοι ΤΩΡΑ, γιατί από την ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 7 πρέπει να έχει γίνει ήδη κατανοητό ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει με το όνομα και τον σύλλογο Ολυμπιακός. ΚΑΝΕΙΣ!
Εν τω μεταξύ δεν δικαιώνει τις Κυριακάτικες ασχήμιες κανείς. Ούτε οι πρώην πρόεδροι (Νταϊφάς, Κόκκαλης), ούτε οι πρώην ποδοσφαιριστές, ούτε φυσικά οι οργανωμένοι οπαδοί. Ποιος τελικά συμφωνεί μαζί σας? Όλοι αυτοί που πρέπει να έχουν γκρίνια για να υπάρχει λόγος να πάνε στο γήπεδο, όλοι εκείνοι που ενδεχομένως δεν κατάλαβαν την παπαριά που φώναξαν στην διάρκεια του παιχνιδιού. Προς γνώση, συμμόρφωση και αποφυγή όλων μας τα μεθεόρτια του Κυριακάτικου ντέρμπι…
Αυτό τελείωσε, πάμε γι άλλα τώρα. Απομένουν τέσσερα παιχνίδια για το επίσημο τέλος της σεζόν, μιας σεζόν που ευχόμαστε όλοι να μας βρει νταμπλούχους. Θα έχουμε όλο τον χρόνο στην διάθεσή μας να συζητήσουμε και να αναλύσουμε το κάθε τι που αφορά την ομάδα. Τώρα ας πέσουν λίγο οι τόνοι γιατί αυτό δεν βοηθάει κανέναν στην ομάδα την παρούσα χρονική στιγμή.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Μόλις σφίγγουν τα γάλατα, αμέσως τα συνεταιράκια γίνονται μια γροθιά (1 & 2).
ΥΣΤ 2. Αύριο έχουμε ημιτελικό κυπέλλου και είμαστε πανέτοιμοι να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Σχόλια

Εικόνα vagio

Ανοιγει μεγαλη συζητηση τωρα, και το θεμα της με θλιβει..

Δυστυχως μαγκες, δεν ειμαστε πια οι γαυροι που ημασταν, δεν ειμαστε αυτοι που νομιζουμε πως ειμαστε.
Υπαρχει θεμα υπαρξιακο εδω περα, και δεν ειναι αστειο.. Οι δυο τελευταιες σουπερ για το συλλογο και κυριως για το ποδοσφαιρο, αλλοιωσαν την ταυτοτητα μας. Θες οι επιτυχιες αυτες καθαυτες, θες οι κωστοπουλαιοι και οι αναστασιαδηδες, θες η φυσικη εξελιξη των πραγματων, μας εκαναν πολυ γκλαμουρ και λαιφσταιλ.
Μπηκανε στο θρυλο ενα σωρο ασχετοι με τις ριζες του συλλογου, εξυπνακηδες και αγαμητοι που καθε νικη της ομαδας τονωνε την ψευδαισθηση μαγκιας τους και ισοδυναμουσε με επιμηκυνση του πεους τους. Αυτοι δεν ξερουν απο πετρινα χρονια και απο στραβες.
Ειπαμε καποτε -και υπηρχε λογος γι αυτο- το αλλιως ονειρευομαστε τον ολυμπιακο, και το εχουν γαμησει απο τοτε. Σε καθε ισοπαλια, αλλιως ονειρευονται τον ολυμπιακο, και ξυπναει το 'αλαθητο κριτηριο' τους, Νισαφι πια..
Βεβαια το οτι μπασταρδευτηκαμε κανε μπαμ απο χρονια τωρα. Ειναι ατμοσαφαιρα καραισκακη αυτη? Ειναι συμπαρασταση αυτη στην ομαδα μπασκετ??
Πας στην 7 και λες 'τι γυρευω εδω περα'. Πας απεναντι και ειναι κατι χλεμπονιαρηδες που αμολανε παπαριες με το κιλο. Πας κεντρο, και νομιζεις πως εισαι σε γκαλα. Ζευγαρακια, σουξου μουξου και στο 80 τον πουλο γιατι εχουμε κλεισει τραπεζι στο ρεστοραν.
Το κακο ειναι πως ειναι πολλοι, και ειναι αυτοι που οικονομικα εχουν ακομα τη δυνατοτητα να πηγαινουν γηπεδο.

Καποιος φιλος ειπε καπου μεταξυ αστειου και σοβαρου, 'να πεσουμε Δ, να μεινουμε ολυπιακοι οσοι ειναι να μεινουμε' , η καπως ετσι.
Δεν ξερω ρε παιδια, μα την παναγια.. Να φυγουνε τα μαλακισμενα, να γινουν βαζελοι, παοκια, αεκτζηδες, δεν ξερω πως μπορουν να εξαφανιστουν απο τα δρωμενα του Θρυλου. Μονο να μη γαμησουν την ομαδα..

Εικόνα vagio

Οι δυο τελευταιες σουπερ για το συλλογο και κυριως για το ποδοσφαιρο ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, αλλοιωσαν την ταυτοτητα μας...

Εικόνα dono

Πολύ σωστός

Εικόνα Hank

Μια χαρά τα λες.

Σε καθε ισοπαλια, αλλιως ονειρευονται τον ολυμπιακο

Εδω, το πες και ωραια, βαρεσες φλεβα

Εικόνα clark gheibol

Στα μάτχια του αγνού γαύρου, αυτού που δεν είναι πρόβατο, το 1-1 με το βάζελο είναι σαν υποβιβαζμός. Στα μάτχια του βάζελου είναι σα μπρωτάθλημα. Στα μάτχια της Κούλας, ο υποβιβαζμός είναι αποτέλεζμα του κυνηγητού. Όχι του κυνηγητού που έριξαν προψές οι οπαδοί σε όσους ήσαντο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά του κυνηγητού που υφίσταται η προσφυγοπούλα από το γκακό Μαρινάκη. Νομίζω αρκετά πλέρωσε ο Αφράτος τη σπουδή του ν' αλλάξει προπονητή, τώρα βάλλεται και από μέσα και απ' έξω. Και οι έξω έχουν πάτημα από μέσα. Μπάχαλο.
Φαντάσου ότι ακόμα κι ένας μετριοπαθής οπαδός σαν του λόγου μου θέλει να μπει τάξη διά τηζ βίας

Εικόνα dono

Ο αγνός γκοσμάκης έχει πάντα δίκιο, υπό το πρίσμα ότι είμαστε πελάτες πια ρε φίλε, δεν αντιμετωπίζουμε την ομάδα σαν οπαδοί. Πληρώνουμε εισητήριο, max 5€ οι περισσότεροι και θεωρούμε ότι έχουμε τουλάχιστον ίδιο μέγεθος λόγου με αυτόν που έχει βάλει μόνο ΕΩΣ σήμερα 70 μύρια. Στο θέατρο δεν έχεις τις ίδιες απαιτήσεις? Στο super market?

Εικόνα clark gheibol

ο αγνός κοζμάκης εμένα πάντως δε με λαμβάνει υπόψη του. Άμα στο θέατρο δε σ' αρέσει το θέαμα σ'κώνεσαι και φεύγεις. Δεν αρχινάς να κράζεις το μπαραγωγό. Σήκω φύγε μπαρμπα- παραμυθά κι άσε με εμένα να παίρνω τα τσεκ από τον Αφράτο. Αλλιώς δείχνεις ότι δε με σέβεσαι. Και όπως είπε πολύ μακιαβελικά η 7 αφού δε με σέβεσαι, ε, τότε θα πρέπει να με φοβηθείς. Για πρώτη φορά είμαι αναφανδόν με την 7