Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ


Tags: -

Επειδή ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται που λέει και ο σοφός λαός ο Τουίτης έπραξε το αυτονόητο. Βγήκε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο twitter και φυσικά ανακάλεσε την δήλωσή του μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.
Αναλυτικά ο Ιωάννης δήλωσε και δάκρυσε το πανελλήνιο.
«Σε εκτέλεση της υπό αριθμ. 226/2013 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ η οποία έκρινε ότι στο Twitter δεν επιτρέπεται να γράφουμε δυσμενείς κρίσεις σε σχέση με το ποδόσφαιρο, την ΕΠΟ, τη Διαιτησία κ.λ.π., είμαι υποχρεωμένος προκειμένου να αποφευχθούν σοβαρές συνέπειες σε βάρος του Παναθηναϊκού, να δηλώσω ότι ανακαλώ τα σχόλια της 11-5-2013 σε σχέση με τον περίφημο Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος (κατά τον οποίο, όπως όλοι θυμόμαστε, "διαφημίστηκε" το Ελληνικό ποδόσφαιρο)». 
Καλά ρε Γιαννάκη μας δουλεύεις? Δηλαδή ανακαλείς την δήλωσή σου λόγω της απαγόρευσης της ΕΠΟ? Και πότε σε εμπόδισε αυτό? Πότε σε πτόησε σε βαθμό να μην εκφραστείς ελεύθερα και δημοκρατικά, όπως νομίζεις ότι κάνεις τόσο καιρό? Τι εννοείς με την φράση ¨ προκειμένου να αποφευχθούν σοβαρές συνέπειες σε βάρος του Παναθηναϊκού¨? Παραδέχεσαι ότι η πράξη σου είναι ποινικά κολάσιμη, τουλάχιστον κατά τον κορυφαίο ποδοσφαιρικό δεσμό της χώρας?
Από εδώ και πέρα κύριοι γεννιούνται νέα ήθη και έθιμα στην επικοινωνία μας με τον Ιωάννη.
Δεν υπάρχει πια το απλό ποστάρισμα στο twitter aka τιτίβισμα. Πρώτα θα εκφράζεται ο Ιωάννης και μετά ΟΛΗ η Ελλάδα θα περιμένει την ανάκληση του σχολίου ή την εκ νέου επιβεβαίωσή του, προκειμένου να αρχίσει τα γέλια ή τα κλάματα (εξαρτάται ποίας ομάδας οπαδός είσαι).
Φυσικά και δεν έχουμε καμία ελπίδα να μάθουμε μέσω του συγκεκριμένου γίγαντα προέδρου, κάποιο νέο της ομάδας του από την προετοιμασία. Αυτό το έχουν αναλάβει μια χαρά τα παπαγαλάκια του, βλέπε τον λατρεμένο μας Τασούλη στην Δαβάκη, και όλο το τμήμα ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Προσπαθούν να μας πείσουν με όλες τους τις δυνάμεις ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, κάνει σούπερ μεταγραφές και ο Αναστασίου είναι στο μυαλό κάτι μαγικό. Αλήθεια ο προπονητής (λέμε τώρα) θα προλάβει την έναρξη του πρωταθλήματος? Αν και είναι πολύ νωρίς φέτος η έναρξη, το θεωρώ πολύ χλωμό…

 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 

ΥΣΤ 1. Ελπίζω να έχετε πανικοβληθεί κι εσείς από την αγωνιστική κατάσταση και την ποιότητα της ΔΕΚΟ του Βορρά. Είναι πολύ σημαντικό για τον οποιονδήποτε να κάνει όνειρα και να έχει φιλοδοξίες. Είναι τζάμπα και επιπλέον σε βοηθά να κοιμάσαι καλύτερα. Το μόνο πρόβλημα είναι όταν προσγειώνεσαι στην ωμή πραγματικότητα…

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Ο Στράτος Παγιουμτζής ο μέγας, αν ζούσε κι εδιάβαζε τις γιαννάκειες "ανακλήσεις τιτιβισμάτων", ίσα-ίσα θα ξεφύσαγε ένα απλό πειραιώτικο: "Αει 'πό 'δώ, ρε κλάνα!..."

Εικόνα dono

Δεν υπάρχεις!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα red apple

Δες μόνο τό τί γράφουν στο Sportdog για τον πανικό που έχει προκαλέσει ο Άιβαν στον Ολυμπιακό και θα καταλάβεις πως το απόστημα δεν σπάει με την καμμία!

Εικόνα mike the red

Μεγαλος απλας ο ρωσοποντιος,το χρημα δεν το λογαριαζει οταν προκειται για την ζμπαουγκαρα.Ευτυχως που τον συγκρατουν οι συμβουλοι του αλλιως θα ειχε φερει Ροναλντινιο,Φορλαν και δεν συμμαζευεται.Οχι οτι τωρα δεν εχει φερει παιχταραδες.200 χιλιαρικα εσκασε στην Μπενφικα και πηρε την ταλενταρα.

Εικόνα dono

Με αφορμή αυτό έγραψα το υστ