ΟΤΑΝ Ο ΤΖΕΡΑΛΝΤ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΑΣ...


Tags: -

Εχθές έγινε στο Άνφιλντ ένα σπουδαίο φιλικό του Ολυμπιακού μας με την Λίβερπουλ, προς τιμήν του αρχηγού των κόκκινων της Αγγλίας και ίσως τον μεγαλύερο παίκτη – σύμβολο στο νησί,  Στίβεν Τζέραλντ. Η ομάδα μας επιλέχθηκε γι’ αυτό το φιλικό από τους ίδιους τους Άγγλους και αυτό κάνει την τιμή ακόμα μεγαλύτερη.
Ας δούμε όμως λίγο τις δηλώσεις του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Στίβεν πριν και μετά το παιχνίδι για να κατανοήσουμε για ακόμα μια φορά το μέγεθος της ομάδας μας εκτός συνόρων. Δηλώσεις που ανέβασε και η Δαβάκη για να μη  μιλήσει κανείς για Ολυμπιακή αντιμετώπιση του πράγματος.

Δήλωση πριν το παιχνίδι.
Το 2005 η Λίβερπουλ έκανε μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ανατροπές και κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ στην Κωνσταντινούπολη, κόντρα στη Μίλαν. 
Ωστόσο, ο Ολυμπιακός του Ντούσαν Μπάγεβιτς έφτασε ένα βήμα πριν αποκλείσει το σύνολο του Ράφα Μπενίτεθ από την φάση των ομίλων. Τότε ανέλαβε δράση ο Στίβεν Τζέραρντ, που με ένα πολύ όμορφο τέρμα έστειλε τους «κόκκινους» στην επόμενη φάση. 
Ο «Stevie G» μιλώντας στην «Independent» χαρακτήρισε εκείνο το τέρμα ως το αγαπημένο του, λόγος ο οποίος τον έκανε να... καλέσει τους «ερυθρόλευκους» στο «Άνφιλντ» και εξύμνησε τη συμπεριφορά των Πειραιωτών όταν έφτασε η ώρα για να κανονιστεί το φιλικό. 
«Μου φαίνεται σαν να είναι χθες. Όταν κοιτάζω πίσω στην καριέρα μου ο αγώνας απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ένας από τους πιο σημαντικούς. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και είχαμε να ανέβουμε ένα βουνό. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ δυνατός και νόμιζα ότι το όνειρο είχε τελειώσει. Αν έπρεπε να διαλέξω το αγαπημένο μου τέρμα, σε συνδυασμό συναισθημάτων και κρισιμότητας, αυτό είναι το γκολ. «Ήταν ανακούφιση για μένα που είδα την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Όταν περάσαμε από τον όμιλο, πήραμε αυτομάτως την αυτοπεποίθηση για να πάμε μέχρι το τέλος» ανέφερε ο αρχηγός της Λίβερπουλ και κατέληξε:
«Ήθελα το παιχνίδι να σημαίνει κάτι για την οικογένειά μου και τον κόσμο μας. Μιλήσαμε με την Μίλαν και τον Ολυμπιακό. Οι Έλληνες ήταν φανταστικοί από την πρώτη κιόλας στιγμή. Δεν ζήτησαν τίποτα ως αντάλλαγμα, όμως εμείς πρόκειται να στείλουμε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν σε κάποια τοπικά φιλανθρωπικά ιδρύματα». 

Δήλωση μετά το παιχνίδι.
Στίβεν, μια ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή, ένα σπουδαίο φιλικό και μια εξίσου σπουδαία βραδιά. Τα συναισθήματά σου; 
«Ήταν πολύ συναισθηματική ημέρα. Οφείλω να πω σε όλους στον Ολυμπιακό ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ένα πολύ καλό τεστ και για τις δυο ομάδες. Ένα παιχνίδι στο σωστό πνεύμα. Όταν αρχίσαμε να μιλάμε με τον Ολυμπιακό, ήταν πολύ εύκολο να διοργανώσουμε αυτή την εκδήλωση και το παιχνίδι, αλλά και το δείπνο, εδώ απόψε. Οπότε, ο Ολυμπιακός θα έχει πάντα μια θέση στην καρδιά μου και αν υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω για να ανταποδώσω αυτή την τεράστια χάρη, θα το κάνω με χαρά». 
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, έκανε απόψε εδώ μια μεγάλη δωρεά στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα "Στίβεν Τζέραρντ". Πόσο σημαντική είναι κατά την άποψή σου η φιλανθρωπία, σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που βιώνει ο κόσμος; 
 «Δυστυχώς, σε όλη τη χώρα και ειδικά εδώ στο Λίβερπουλ υπάρχουν πολλά παιδιά που χρειάζονται οικονομική βοήθεια. Παιδιά με ασθένειες. Και ξέρεις, οι άνθρωποι στην θέση μου πρέπει να βοηθούν αυτούς τους ανθρώπους. Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι πολύ γενναιόδωρος με αυτή την κίνησή του. Το να δωρίσει ένα τέτοιο ποσό. Και ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά και όλοι στην ομάδα θα είναι πάντα στην καρδιά μου και ελπίζω, όπως είπα, στο μέλλον να μπορέσω να σας το ανταποδώσω». 
Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φίλους του Ολυμπιακού στην Ελλάδα; 
 «Ναι ναι, θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα προς την ομάδα και τον κόσμο της. Θέλω να τους ευχηθώ ό,τι καλύτερο για το μέλλον! Ελπίζω, ο Ολυμπιακός να είναι ξανά πρωταθλητής στο τέλος της επόμενης σεζόν και εύχομαι το καλύτερο και στο Champions League. Οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι φανταστικοί φίλαθλοι, υποστηρίζουν ένα τεράστιο κλαμπ και δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά»!
Ο Τζέραλντ ευχαριστεί τον θρύλο
Με θερμά λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Στίβεν Τζέραρντ. 

«Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Ολυμπιακό που ήρθε εδώ και ήταν ένας καλός αντίπαλος», δήλωσε ο αρχηγός της Λίβερπουλ, μετά το φιλικό (2-0) που έγινε προς τιμήν του στο «Άνφιλντ».

 
Σκατοαλλόθρησκοι αυτός ήταν, είναι και θα είναι ο Ολυμπιακός!!! Ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός στην Ελλάδα. Ότι δεν τολμάτε να ομολογήσετε εσείς το ομολογούν οι ξένοι για εσάς.
Περαστικά και ΒΙΞ για τα λαιμά!!!!!!
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
 
ΥΣΤ 1. Για τα αγωνιστικά τεκταινόμενα του παιχνιδιού, θα αναφερθώ αύριο με την αναγκαία ηρεμία.  

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

ελα μωρε τωρα! ποιος ολυμπιακος? ο μιτσελ πρεπει να το παρει αλλιως. Προπονηταραδες ειναι ο αναστασιου και ο στεφενσ. Σα να λεμε ο ΘΡΥΛΟΣ να ειχε προπονητη το Γκωνια! οπως και ο ζαρντιμ ο μιτσελ ειναι μυρωδιας. και ο βαλβερδε μυρωδιας ηταν μωρε....
βαγγελα ξυπνα! παρε τους προπονητες που σου προτεινουν τα ΑΡΔΑκια (και των κοκκινων περιλαμβανομενων...) και ολα μελι γαλα...

Εικόνα dono

Νώντα, ΚΥΡΙΩΣ τα ΑΡΔάκια των κόκκινων μέσων.

Εικόνα red apple

VIX VAPORAB εννοάεις ασφαλώς!!!

Πονάει ο Ολυμπιακός, κυρ συγπροσφυγοσυντάκτα μου!!!

Πονά και τσούζει

Εικόνα dono

Όταν μπερδεύεις τις τρύπες αυτά παθαίνεις... πρέπει να νιώθουμε βαθιά κατανόηση