ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΑΕΙ, ΧΑΛΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ PRIMERA


Tags: -

Τα νέα τα μάθατε? Υπάρχουν 3 παιχνίδια στην primera που θεωρούνται ύποπτα για στήσιμο σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ισπανικής λίγκας.
Αντιγράφω από το άρθρο του Αρδακίου Καλογεράκη.

 Έρευνα διεξάγεται στην Ισπανία για εννέα ποδοσφαιρικούς αγώνες που θεωρούνται ύποπτοι ως «στημένοι», μεταξύ των οποίων οι τρεις για την Primera Division, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ισπανικής Λίγκας.
Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα, ο Χαβιέρ Τέμπες τόνισε ότι οι άλλοι έξι αγώνες προέρχονται από τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος.
Δύο από τα ύποπτα ματς είναι το Χιρόνα-Χερέθ και το Έρκουλες-Σανταντέρ. Επίσης, ο Τέμπες υποστήριξε ότι το τρίτο είναι το παιχνίδι ανάμεσα στην Λεβάντε και την Λα Κορούνια, χωρίς να επιθυμεί να αποκαλύψει κάτι περισσότερο.
Ο πρόεδρος της Λίγκας κατέληξε λέγοντας ότι τα στημένα παιχνίδια είναι «ένας καρκίνος που χρειάζεται να εξαλείψουμε».
Στην Ισπανία αν κάποιος κριθεί ένοχος για στήσιμο αγώνα τιμωρείται με φυλάκιση και οι ομάδες δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε καμία επίσημη διοργάνωση.

 
Αυτόνομα και αυθαίρετα διαλέγω το παιχνίδι Λεβάντε – Ντεπόρ για να διευκολύνω λίγο την ειδησιογραφία, αλλά και τους σύγαυρους που δεν τρώνε κουτόχορτο. Κυρίως όμως όλους αυτούς που θέλουν την εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά  και να ενισχύσω την πραγματική και αγνή τοποθέτηση – πεποίθηση – άποψη αρκετών ότι τα στησίματα αγώνων ποδοσφαίρου είναι ένα αμιγώς Ελληνικό φαινόμενο με συγκεκριμένη ρίζα και αιτία.
Αν κοιτάξετε προσεκτικά το παραπάνω λινκ με τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα, τότε θα παρατηρήσετε έναν ευτραφή κύριο στις κερκίδες να μιλάει στο κινητό με σίγουρα ένα ύποπτο και συνωμοτικό ύφος. Αν κοιτάξετε δε και πιο προσεκτικά είμαι σίγουρος ότι θα τον αναγνωρίσετε αμέσως. Ναι, είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.
Καλά ρε Βαγγέλα και στην Ισπανία στήνεις παιχνίδια? Σαν τα μούτρα σου τους έκανες? Σταμάτα ρε άνθρωπε να ανακατεύεσαι με την στρογγυλή θεά μπας και δούμε όλοι ποδοσφαιράνθρωποι της υφηλίου λίγο αγνό και καθαρό ποδόσφαιρο!!!!  Σαν αυτό της Αγγλίας, της Ισπανίας, κυρίως της Ιταλίας, που πριν την θητεία σου στα κοινά του ποδοσφαίρου το 2010 δεν ήξεραν αυτές τις βρωμιές.
ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ , ΕΛΕΟΟΟΟΣ!!!!!!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Άντε να έρθει η Παρασκευή τα έχω παίξει… Φαίνεται εξάλλου και από το παραπάνω κείμενο. ΧΑΧΑΧΑ

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

εγω ξερω οτι οι τα γαμοΑΡΔακια Κοκκαλη και Βαγγελα προσπαθουν να σπιλωσουν, αλλα ΟΛΟΙ οι διοικητικοι παραγοντες ΠΟΑ,ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΕΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ!!!!!! τυχαιο? που ειναι ο ψιλος σισε? ο μπουγαδοκοφηνος με το θαμνακια? ο βγενοπουλος? ο ντεμαρος με τα λοιπα τσιρακια? οι μπουγατσοπροεδροι φιλοι του ψωμιαδη και του παπαγεωργοπουλου? Ολοι εχουν κατι περιπετειουλες με την ελληνικη δικαοσυνη νομιζω......ασχετα αν αυτη αποδεικνυεται περισσοτερο τυφλη απο οτι πρεπει....

Εικόνα dono

Ο Βαγγέλας σαν φυσικό μέγεθος αλλά και σαν προσωπικότηταντους επισκιάζει όλους αυτούς.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα V0R4D0R

Ρε για δες τί μου θύμισες τώρα. Προ τετραετίας, όταν πήρε η ΑΕΚ το δευτεράθλημα (σόρρυ για τον νεολογισμό, αλλά αυτό πήρε), έγινε ένα ματσάκι στη Ντούμπα προς το τέλος της σαιζόν που ήρθε με το ίδιο σκορ με το Λεβάντε-Ντέπορ. Δηλαδή ΠΟΑΚ-ΑΕΚ 0-4. Ρε συ, λές να έγινε τίποτα? Δε φαντάζομαι, απλά ρωτάω.

Εικόνα dono

εντάξει για να με εκνευρίσεις μου το γράφεις αυτό. Ρε σύγαυρε δεν μπορώ άλλο τις αστήρικτες κατηγορίες όλων σας. Είπαμε πριν το 2010 δεν υπήρχαν στημένοι αγώνες, υπήρχε μόνο ο πεντακάθαρος Κούγιας και κάποια νοικοκυρά (σε απόγνωση???) που άπλωσε την μπουγάδα...

Εικόνα V0R4D0R

Ήταν χοντρή η νοικοκυρά?

Εικόνα dono

Να σε βοηθήσω λίγο.
Ήταν χοντρούλα, στρουμπουλή καλύτερα, κάπνιζε πούρο και ήταν γιαλαντζί Πειραιώτισα
ποιός να είναι, ποιός να είναι????

Εικόνα red apple

VAGGELAS LIVE AND LET DIE!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα dono

XAXAXAXAXAXA