ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΑΕΚ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ



Διαβάζω σήμερα με μεγάλη έκπληξη ότι η ΝΟΒΑ προχώρησε σε συμφωνία για τα τηλεοπτικά της αεκούλας, που όμοιά της δεν ξανάγινε για ομάδα football league 2 ΠΟΤΕ στα χρονικά.
Το ποσό της συμφωνίας ανέρχεται στα περίπου 1,5εκ για την τρέχουσα χρονιά.
Αναλυτικά το άρθρο αναφέρει.
 
Σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται, το όνομα της ΑΕΚ παραμένει εμπορικό, κάτι που αποδεικνύεται και από την συμφωνία που πέτυχε με τη Nova, για την παραχώρηση των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων.
Μετά από προσωπικούς χειρισμούς, ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατάφερε κι έκλεισε μία άκρως συμφέρουσα συμφωνία για την Ένωση, που περιλαμβάνει την κάλυψη των εντός έδρας αναμετρήσεων της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα αλλά και τις φιλικές αναμετρήσεις
Τα έσοδα της Ενωσης από τη συμφωνία αυτή υπολογίζονται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ! Ενα ποσό ασύλληπτο για πολλές ομάδες, ακόμη και της Football League.
Όσον αφορά τώρα τα εκτός έδρας ματς, τίποτα δεν είναι σίγουρο, αφού πρέπει πρώτα να καταρτιστούν οι όμιλοι και ενδέχεται να υπάρξει ατομική συμφωνία με κάθε ομάδα που θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ.
Πλέον οι ιθύνοντες του συλλόγου και ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα ασχοληθούν με το θέμα του χορηγού της φανέλας για την επόμενη σεζόν

Δηλαδή η ΝΟΒΑ την μια στιγμή έκανε για ακόμα μια χρονιά γενναία μείωση των τηλεοπτικών για την νέα σεζόν στην superleague, που δεν πρέπει να ξεχνάμε επιπλέον ότι φέτος η πίτα των τηλεοπτικών εσόδων έχει 18 κομμάτια – ομάδες και όχι 16 όπως είχε έως και πέρυσι. Δηλαδή αν κάτσει κανείς να το σκεφτεί ψύχραιμα η όλη κίνηση της ΝΟΒΑ με την μείωση του τηλεοπτικού συμβολαίου για την νέα χρονιά, είχε ως στόχο την εξυπηρέτηση για ακόμα μια φορά της ομάδας του Δημοσίου, της ομάδα της εξάρας, της ψευτοπροσφυγιάς, της ομάδας των κλεφτών, απατεώνων, μαφιόζων και προφυλακισμένων παραγόντων. Αλήθεια η Ρεϊντζερς στην τελευταία κατηγορία του Σκωτσέζικου πρωταθλήματος πέρυσι πήρε αυτά τα χρήματα από την εταιρία μετάδοσης των αγώνων της? Αναφέρομαι φυσικά στο ποσό αναλογικά με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.
Καταρχήν ποιος έχει επικυρώσει τον ετσιθέλικο, καραμπινάτα παράνομο υποβιβασμό της? Είναι πλέον ώρα να μιλήσουν οι υπεύθυνοι με ονοματεπώνυμο. Δεν μπορούμε άλλο να κρυβόμαστε πίσω από την γενική έννοια του κράτους και να ξεπλένουμε όλα τα αθλητικά σκάνδαλα με την γενική και αόριστη κοσμοθεωρία ότι για όλα φταίει το κράτος. Ποιο κράτος ρε? Ποιος έδωσε στην κούλα συγχωροχάρτι για τις παρανομίες της, ποιος υπέγραψε? Ποιος έδωσε την έγκριση για να μπει εξαρχής στο άρθρο 44? Όλα αυτά γίνονται με κυβέρνηση ενός ΄΄γαύρου΄΄ πρωθυπουργού, που έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο αντιολυμπιακού μένους και αθλητικής παρανομίας. Θυμίζω τα γεγονότα του μπάσκετ μόλις πριν 3 μήνες. Προφανώς το θέμα δεν το πιάνω από την πολιτική του σκοπιά, για να μην παρεξηγηθώ, γιατί αυτή δεν με αφορά.
Η κούλα από εκεί που πριν 2 μήνες δεν είχε στον ήλιο μοίρα, υποβιβασμένη στην football league βάση των αγωνιστικών της αποτελεσμάτων και μόνο, βρίσκεται μέσα σε μια νύχτα, απαλλαγμένη πλήρως (???) από τα χρέη της και όλοι να προσπαθούν να της δώσουν λεφτά, από την πολιτεία (βλέπε Σγουρό) έως την  NOBA με μερίδιο στα τηλεοπτικά που δεν το αξίζει.
Και κάτι τελευταίο γιατί το θεωρώ σαν το κλειδί της όλης υπόθεσης. Πόσα εκατομμύρια ευρώ χρωστούσε και πλήρωσε ο Ολυμπιακός? Πολλαπλασιάστε το επί 2 και κάντε την σούμα για να βρείτε μια αναλογία με σημερινά λεφτά, αν και είναι πολύ λιγότερα από το τελικό ποσό που βγαίνει, αλλά ας είμαστε large τύποι. Το συνολικό ποσό που χαρίστηκε στην αεκ με το άρθρο 44, θυμάστε τότε που μπήκε στο άρθρο με την απουσία του εκπρόσωπου του Ελληνικού δημοσίου από την εκδίκαση της υπόθεσης λόγω κλαταρισμένου ελαστικού (!!!!), είναι κατά πολύ περισσότερο από το ποσό που χρωστούσε και ΠΛΗΡΩΣΕ η ομάδα μας. Όλοι βέβαια μιλούν για εκείνη την ρύθμιση που το ελληνικό δημόσιο πήρε κανονικότατα τα λεφτά του αφού ο Ολυμπιακός αποπλήρωσε τις υποχρεώσεις του, ενώ η υπόθεση της κούλας έπρεπε να γίνει γιατί κάποιο αστρικό κάρμα της το χρωστούσε. Το ποσό που χαρίστηκε τώρα με τον υποβιβασμό της πόσο είναι? Θα μας το πει κανείς αυτό? Αλλά ξέχασα, για ότι αθλητικό κακό σε αυτή την χώρα φταίει ο Θρύλος και ο πρόεδρός του… Καληνύχτα σας κύριοι.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Σήμερα πρεμιέρα στον ναό με Άντερλεχτ. Μετράω ανάποδα τις ώρες, έχουμε να δούμε την ομάδα από τον τελικό κυπέλλου.
ΥΣΤ 2. Όπου να ναι έρχεται και ο αντίστοιχος Μαρκάνο που τόσο μας λείπει. Ο Τόρες είναι προ των πυλών.

Σχόλια

Εικόνα vagio

Ελα τωρα, πες την αληθεια.. Τους τρεμεις!
Πες οτι μονο στην ιδεα πως σε 2 χρονια θα ειναι α εθνικη και θα σαρωνουν τους τιτλους χεζεσαι..
Παραδεξου πως δεν κοιμασαι τα βραδια γιατι πλησιαζει η ωρα που ο σωτηρας τιγρης θα μας χορευει (τι θα δηλαδη, ΗΔΗ μας χορευει..) και θα στειλει το Μαρινακη αδιαβαστο με το γνωστο αεκτζιδικο και τιμιο τροπο.
Ελα, παραδεξου το!

Κοιτα αυτο.

http://www.gazzetta.gr/football/article/530997/na-epivlithei-kai-aekohar...

Ο συντακτης του αρθρου θεωρειται σωφρων, ειναι λεει δημοσιογραφος και ναι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ.. Ισα ισα, βγαζει και λεφτα απο αυτο που κανει..
Η αυτοι παιρνουν ναρκωτικα, η ολοι οι υπολοιποι..

Εικόνα dono

Τ Ρ Ε Μ Ω σύγαυρε.
Έχω βέβαια κάποιες ερωτήσεις - απορίες. Αν υποθέσουμε ότι σήμερα τα χρέη της είναι μηδέν (ΑΝ λέω γιατί αυτό είναι άγνωστο), μόλις επιστρέψουν στην superleague πόσα χρέη θα έχουν πάλι?
αφού δεν έχουν υποτίθεται ΑΦΜ τώρα σύμφωνα με όσα λένε τα ΑΡΔάκια, τότε δεν θα πρέπει να αλλάξει και όνομα η ΠΑΕ? Να προτέινουμε κάποια ονόματα εμείς? Από φαντασία άλλο τίποτα.
Πότε θα κάνουν αίτηση συμμετοχής στην football league 2? Σύμφωνα με τα ΑΡΔάκια τους ακόμα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.

Εικόνα red apple

Ρε δε πα να... ο ΑΡΔακος που θα μας το παίξει και υψηλή ειρωνία...

Άιντε ούστ με δαύτους και όχι μόνο αυτόν... Έχουν σαρώσει σα λαίλαπα το Ελλάς και μας κουνάνε και το δάκτυλο στη μούρη, κι απο πάνω

Εικόνα oxilithosg7

αντι να πληρωσει κανα σοβαρο πρωταθλημα να δειχνει εδωσε λεφτα στη κουλα να δειχνει κουλα-κατω παναγια σοβαρη εταιρια να τη χαιρονται οσοι τη πληρωνουνε με 50αρια και 60αρια θα εχει ο οτε μπαρτσα ρεαλ και το νοβα κουλα-ν.ιωνια

Εικόνα dono

Και το φοβερό είναι ότι δεν ανοίγει μύτη από τις υπόλοιπες ομάδες της footbal league 2 ή σε όποια κατηγορία θα αγωνίζεται η κούλα τέλος πάντων. Αν αυτό δεν είναι αθέμιτος ανταγωνισμός, τότε τι είναι ακριβώς?
Φαντάσου στην superleague να έδινε η ΝΟΒΑ 15 εκ σε εμάς και 1,5 εκ στον βάζελο. Θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες? Γιατί για τέτοιες αναλογικά διαφορές στα τηλεοπτικά της football league 2 μιλάμε και μπορέι να δίνω και πολύ μικρότερη διαφορά από την πραγματική.

Εικόνα V0R4D0R

Για όλα τα παραπάνω είναι επιτακτική η ίδρυση καναλιού για όλο το σωματείο Ολυμπιακός, με αποκλειστικά δικαιώματα και ετήσια συνδρομή, ώστε να πιάνουν και τα λεφτά των συνδρομητών τόπο, να μην είναι η ομάδα έρμαιο της ΝΟΒΑ και των αναδιαρθρώσεων, ούτε να τρώμε στη μάπα Συρίγους, ή όποιον άλλον μας σερβίρουν. Από κει και πέρα, η ΝΟΒΑ ελεύθερη είναι να επενδύει τα κεφάλαιά της όπως θέλει, είτε στην ΑΕΚ, είτε στον Αστέρα Εξαρχείων.

ΥΓ1: Δεν υπάρχουν ούτε γαύροι πρωθυπουργοί, ούτε βαζέλες υπουργοί. Όποιος έχει δόντι (και θράσος), εξυπηρετείται. Ιδίως οι Ποδονίφτιοι είναι πολύ δραστήριοι στον τομέα αυτόν. Και ο Τράκης , για να μην τον ξεχνάμε (πάει με όλα σαν την κόκα κόλα).
ΥΓ2: Καλώς να ορίσει ο Τόρες (και πολύ άργησε). Άντε, μπας και αρχίσει από σήμερα να αλλάζει το κλίμα.
ΥΓ3: Δεν ξεχνάμε την NETMED.
YΓ4: Ήμουν σύντομος σήμερα, μπορείς να αναπνεύσεις.

Εικόνα dono

Η σκέψη σωστή και μάλλον μονόδρομος για το μέλλον αλλά όχι ακόμα, γιατί πρώτον έχεις συμβόλαιο έως το 2017 με την ΝΟΒΑ και δεύτερον η σημερινή οικονομική κατάσταση κάνει το εγχείρημα δύσκολο. Η ΝΟΒΑ φυσικά και είναι ελεύθερη αν επενδύει και να χάνει τα λεφτά της με την ΔΕΚΟ ποδονίφτη, αλλά μας αφορά από την στιγμή που μας μειώνει τα τηλεοπτικά μας έσδοα φέτος.
ΥΓ 1: Σωστό, όλοι τα ίδια περιττώματα είναι, αρκεί να μην πουλάς όμως Ολυμπιακοφροσύνη πριν.
ΥΓ 2: Σωστό αλλά κατά την γνώμη μου μόνο η ομάδα και μια προοδευτικά καλύτερη απόδοση της παιχνίδι σε παιχνίδι θα αλλάξει το κλίμα, είναι πάντως γεγονός ότι τον χρειαζόμαστε τον Τόρες.
ΥΓ 3: Εννοείς την μαμάκα της ΝΟΒΑ? Έλα μωρέ σιγά το θέμα. Είχε στην ιδιοκτησία της μια ομάδα μέσω της οποίας ξέπλυνε το χρήμα της αρκούδας και μετά τους χαιρέτισε όλους κι έφυγε. Τυχαίο πάντως μην είσαι κακοπροαίρετος... Αυτή η ομάδα απ' όπου και να την πιάσεις λερώνεσαι...
ΥΓ 4: χαχαχαχαχα

Εικόνα ΔΙΑΣ

το κρατος της διακορευμενης μολυβδοσφραγιδας κανει οτι μπορει να στηριξει τα κουφαρια που πολεμουν το ΘΡΥΛΟ ακομα και την ωρα της μεγιστης σηψης τους. Σκανδαλα παντου. Χρεη παντου.
Οπως διαβαζουμε και στη ΜΟΛΟΧΑ σημερα "ο κυριος υπουργος" εγινε εξαλος! οχι γιατι η μποχα του τρακη χρωσταει στο ΟΑΚΑ. Αλλα γιατι δεν του το παραχωρουν ΔΩΡΕΑΝ! ο κυριος υπουργος.... ο "κοκκινος πανος" ... αι σιχτιρ λαμογια!

Εικόνα dono

Ρε Δία κανονικά και με βάση μόνο την λογική, δεν θα έπρεπε να έχιε την δυνατότητα χρήσης άλλου δημόσιου γηπέδου, πριν αποπληρώσει τα χρέη της στο ΟΑΚΑ. Εδώ διαγωνίζονται μεταξύ τους οι διοικήσεις των γηπέδων ποιός θα τους πρωτοφιλοξενήσει. Σε λίγο θα τους πληρώσουν κιόλας.

Εικόνα red apple

Προ ημερών οπαδοί της Κούλας διαμαρτυρήθηκαν (sic) έξω από του Καρατζαφέρη επειδή, τάχα μου, αντιτάχθηκε στην χορηγία των 20 μυρίων για την ανέγερση της ΑγιαΣοφιάς Νούμερο 2.

Μήπως θα έπρεπε να πάμε κι μεις όξω από του Κόκκινου Πάνου, να πέσει το κόπρανον στην κάλτσα;

Εικόνα red apple

Τα σκάνδαλα σκάζουν με ρυθμό ταχυβόλου Μπράουνινγκ!

Απ΄ όπου και να πιάσεις το ζήτημα, ζέχνει

Τα ίδια με τους Ζελέδες στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο, για να μιλήσω για τις αθηναϊκές.

Κατά τα άλλα, όλοι ασχολούνται με το αν ο Μίτσελ κάνει για προπονητής στον Ολυμπιακό κι αν ο Μαρινάκης θα παντελονιάσει, ξανά -για να μην ξεχνιόμαστε- τα λεφτά

Στο διπλανό σου χώρο της αρχικής σελίδας, μόλις ανέβασα ένα δικό μου για γέλια και για κλάμματα

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ, κυρ συγπροσφυγοσυντάκτα μου!!!

Εικόνα dono

Αν η οσμή του κάθε σκανδάλου δεν έχει κόκκινκ ΄΄απόχρωση΄΄ ή κόκκινο πρωταγωνιστή τότε δεν θεωρείται σκάνδαλο.