ΝΤΟΥ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ



Διαβάσαμε και είδαμε τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με το ντου των οπαδών – μελών της φλωρίτζιναλ στα γραφεία του καναλιού ΑΡΤ συμφερόντων Καρατζαφέρη. Ας δούμε όμως τι έγινε πραγματικά.

Διαμαρτυρία στον πρόεδρο του ΛΑ.ΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη έκαναν οπαδοί της ΑΕΚ στα γραφεία του κόμματος και στο κανάλι ΑΡΤ, διαμαρτυρόμενοι για την αρνητική στάση του όσον αφορά τη χρηματοδότηση του γηπέδου της ΑΕΚ από την Περιφέρεια Αττικής, με το ΛΑ.ΟΣ να διαψεύδει πως είναι αρνητικό σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Μετά την «επίσκεψη» των οπαδών της ΑΕΚ, ο υπεύθυνος Αθλητισμού του κόμματος Νίκος Γεωργαντζόγλου, ο οποίος παλαιότερα ήταν και πρόεδρος του μπασκετικού τμήματος της ΑΕΚ, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διαψεύδει πως ο κ. Καρατζαφέρη είναι κατά της χρηματοδότησης του γηπέδου της ΑΕΚ με 20 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής, μεταδίδει το aek365.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Γεωργαντζόγλου:
«Σχετικά με σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που αναφέρεται στις διαμαρτυρίες μερίδας οπαδών της ΑΕΚ κατά του Γιώργου Καρατζαφέρη, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής.
Ο πρόεδρος μας, Γιώργος Καρατζαφέρης, ποτέ δεν δήλωσε ότι είναι κατά της απόφασης του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, να προσφέρει το ποσό των 20 εκατ. ευρώ, ως πριμοδότηση για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ως ΛΑ.Ο.Σ. έχουμε αποδείξει τον τελευταίο χρόνο και όχι μόνο, ότι είμαστε δίπλα στην ΑΕΚ και στα προβλήματα της και θέλουμε να βοηθήσουμε στο να καταφέρει να κατασκευάσει το νέο γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια, με όποιον τρόπο μπορούμε. Θεωρούμε ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ που διαμαρτυρήθηκαν χθες, στο κανάλι ΑΡΤ και στα γραφεία του κόμματος, έχουν παραπληροφορηθεί και δεν γνωρίζουν τις προσπάθειες του κόμματος μας, προκειμένου να βρει η ΑΕΚ τον δρόμο της.
Για την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του ΛΑ.Ο.Σ.
Νίκος Γεωργαντζόγλου»

 
Δηλαδή για να καταλάβει ο κόσμος. Βγήκε το αεκ365 και στοχοποίησε τον σταθμό ΑΡΤ συμφερόντων Καρατζαφέρη, γιατί όπως ισχυρίζεται το σιτε ο Καρατζαφέρης φέρεται να δήλωσε ότι θεωρεί λάθος την χρηματοδότηση Σγουρού για την ανέγερση του γηπέδου της κούλας. Το αυτονόητο δηλαδή. Αμέσως μετά το ανέβασμα του άρθρου στο σιτε, εντελώς ΄΄αυθόρμητα΄΄ όπως το συνηθίζουν άλλωστε, μαζεύτηκαν κάποιοι οπαδοί της κούλας έξω από τα γραφεία και έπαιξαν το αγαπημένο τους παιχνίδι. Κλάφτηκαν στον Καρατζαφέρη γιατί τους αδικεί κτλ και φυσικά γέμισαν τους τοίχους με σπρέι και μπογιές με συνθήματα για την ομάδα τους. Τυπική αγέλη αεκτζήδων δηλαδή. Μετά το ΛΑ.ΟΣ έβγαλε ανακοίνωση που στην ουσία ανακαλεί τα όσα φέρεται να δήλωσε ο Καρατζαφέρης, άρα όλα είναι ξανά μέλι γάλα.
Η κούλα απολαμβάνει μια εξωφρενική και άνευ όρων ασυλία από όλους. ΑΡΔάκια, φορείς, πολιτεία. Το ίδιο και ο διαφαινόμενος πρόεδρος της. ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
ΑΝ η αεκούλα πέσει τελικά στην football league 2 τότε αυτόματα οι παίκτες που είναι απλήρωτοι χάνουν κάθε δικαίωμα προσφυγής στην ΦΙΦΑ ή στα δικαστήρια. Ακόμα και στην περίπτωση που η ΦΙΦΑ αποφασίζει τον υποβιβασμό ομάδας (βλ. Μακεδονικός) που είναι ίδια περίπτωση με την κούλα λόγω χρεών στον ποδοσφαιριστή Τσίπεφ, τότε έρχεται μαγικά και εντελώς αυτόνομα η ΕΠΟ μέσω του τακτικού της δικαστηρίου και αποφασίζει ότι με βάση την Εθνική νομοθεσία (απόφαση της στις 24/7/2013) ο Μακεδονικός δεν κουβαλάει βάρη του παρελθόντος, δημιουργώντας φυσικά ένα δεδικασμένο που μαντέψτε ποιόν ωφελεί? Μα φυσικά την κούλα, τι παράξενο άλλωστε. Σε κάθε περίπτωση διεκδίκησης των δεδουλευμένων ενός αθλητή ή υπαλλήλου, αυτό μπορεί να γίνει μόνο ενάντια των μετόχων – προέδρων του σωματείου (βλ. Αδαμίδη, Δημητρέλο, κτλ) και όχι ενάντια στην ομάδα αφού αυτή απαλλάσσεται από τα βάρη του παρελθόντος και είναι πεντακάθαρη από χρέη.
Η ΕΠΟ που κατά τα άλλα έχει το αυτοδιοίκητο με νόμους πιστούς στο καταστατικό της UEFA, έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια απόφαση της ΦΙΦΑ προς όφελος της κούλας. Καταλαβαίνω ότι η πολιτεία θέλει τον Μελισσανίδη στα κοινά του ποδοσφαίρου και της οικονομικής ζωής της χώρας (βλ. ΟΠΑΠ). Καταλαβαίνω ότι θέλει να τον βοηθήσει να αποκτήσει την κούλα και την όποια δραστηριότητα επιθυμεί, ή όποιο περιουσιακό στοιχείο θέλει να αποκτήσει. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το κάνει με αυτό τον ξεδιάντροπο και εντελώς αδιαφανή και χοντρομαφιόζικο τρόπο. Σώνει και καλά ο Μελισσανίδης να γίνει μεγαλοπαράγοντας του τόπου με μηδέν λεφτά. Χορτάσαμε από δαύτους, κανά καλό ψάχνουμε. Αλήθεια όμως που είναι τώρα ο Συρίγος να μιλήσει για οπαδικούς στρατούς, πληρωμένους οπαδούς και μισθοφόρους επιδοτούμενους δημοσιογράφους?
Θα το ξαναγράψω μπας και ευαισθητοποιηθεί κανείς.
 
Η ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

ΥΣΤ 1. Αλήθεια στις επιχειρήσεις του ο Μελισσανίδης πληρώνει κανονικά του υπαλλήλους του? Γιατί αν έχει κι εκεί προβλήματα τότε μιλάμε για μια συνήθεια που γίνεται λατρεία.
ΥΣΤ 2. Αληθεύει ότι δεν μπροεί να πάρει φορολογική ενημερότητα?

Σχόλια

Εικόνα red apple

Ξέρεις πού βασίζονται όλοι δαύτοι που το παίζουν, τάχα, Ταγοί;

Στην άγνοια και στην παρελκόμενη αδιαφορία των πολιτών-υποζυγίων!

Χθες τόνιζα σε φίλο Γαύρο όλη αυτή την προκλητική συμπεριφορά κράτους και Μέσων και την στοχοποίηση του Ολυμπιακού και των διοικήσεών του κι αυτός μου απαντούσε λες και ήταν κανάς Αεκτζής, κανάς Ζελές...

"ΔΗΛΑΔΗ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ;"

Όλους στην ίδια βάρκα τους τοποθετεί μια μεγάλη μερίδα ακόμη και του "Λαού" μας...

Άσχετοι και επικίνδυνα τελώντες εν πλήρη αγνοία...

Κι εμείς είμαστε αναγκασμένοι να συμβιούμε μαζί τους και ΚΥΡΙΩΣ, να ζούμε στο πλαίσιο μιας χώρας στην οποία άρχουν ΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΑΣΧΕΤΟΙ και ΛΑΜΟΓΙΑ

Εικόνα dono

καλά Αδάμ για το στόκο μερικών γαύρων είναι να γελάς και να κλαις. Αν δε ο συγκεκριμένος σύγαυρος είναι και άνω των 30, δηλαδή έχει προλάβει να ζήσει και πέτρινα χρόνια, τότε είναι για κλωτσιές και για μπουνιές. Η μόνη γιατρειά είναι 3 φορές την ημέρα για το υπόλοιπο καλοκαίρι να διαβάζει RATM, μπας και ξεστραβωθεί. χαχαχαχα
Αυτό που γίνεται με τον Μελισσανίδη - κούλα δεν έχει προηγούμενο στα αθλητικά δρώμενα της χώρας, για το εξωτερικό ούτε λόγος, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.

Εικόνα red apple

Αυτό του είπα, ακριβώς κι εγώ του φίλου (36 χρονών) Οτι είναι απαράδεκτος και καλύτερα να πηγαίνει να συγχρωτίζεται με Αεκοβάζελους να μιλάει "αντικειμενικά" με τους φουκαράδες!
Του έκανα -άλλη μια φορά- ένα μικρό tour στα περιεχόμενα του RATM κι έδειξε ενδιαφέρον, αλλά είναι και οπισθοδρομικός...Δεν έχει καμία σχέση με υπολογιστές...Τί να τους κάνουμε όλους δαύτους;

ΙΔΕΑ: ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΓΑΥΡΩΝ

Θα πάρουμε και επιχορήγηση από τα ΕΣΠΑ!!!

Εικόνα ΔΙΑΣ

και τα δυο στερογραφα ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ! σαυτον δινουν τον ΟΠΑΠ! το κρατος της διακορευμενης μολυβδοσφραγιδας είναι για να κοβει τις συνταξεις και τις ασπιρινες στα γεροντια. Αντε και να απολυσει μερικες χιλιαδες δημοσιους υπάλληλους ή να χώσει κορυδαλλό τον one and only Ακη...εκει ειναι αμήλικτο..

Εικόνα dono

Δία κάτσε να δεις, τα γλέντια δεν έχουν αρχίσει ακόμα με εμάς. Μόλις αναλάβει τον ΟΠΑΠ λογικά θα προσπαθήσει να διαπραγματευτεί - μειώσει το τηλεοπτικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Τότε όμως δεν θα έχει απέναντί του το Ελληνικό δημόσιο, αλλά τον Βαγγέλα τον Πειραιώτη. Για να δούμε...