Ο ΜΠΑΟΚ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ


Tags: -

Πληροφορηθήκαμε εχθές ότι ο Πλατανιάς απόκτησε δανεικούς εχθές κάποιους ποδοσφαιριστές, μέσα στους οποίους και ο δικός μας Σιώπης. Η παραφιλολογία της συγκεκριμένης μετακίνησης με την μορφή δανεισμού από την ομάδα μας στον Πλατανιά, σήκωσε τους τόνους της αντιπαράθεσης στα μέσα της Θεσσαλονίκης και μιλούσαν όλοι ευθέως για τον Πλατανιά ως παράρτημα του Μαρινάκη. Η μοίρα όμως δυστυχώς τους επιφύλαξε ένα άσχημο παιχνίδι. Ο Πλατανιάς εχθές απόκτησε τρεις ποδοσφαιριστές δανεικούς, τον Σιώπη αλλά και άλλους δύο νέους από την ομάδα του μπάοκ.
Ο ένας είναι ο Πόποβιτς, όπως φαίνεται και στο παρακάτω άρθρο. Αντιγράφω από το άρθρο.
 
Σημαντική ενίσχυση για τον Πλατανιά, που ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Δημήτρη Πόποβιτς με τη μορφή δανεισμού. Οι δύο πλευρές οριστικοποίησαν τη συμφωνία για τον 18χρονο μεσοεπιθετικό, που μετακομίζει στην Κρήτη και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. 
 
Ο δεύτερος που είναι προ των πυλών του Πλατανιά με το ίδιο ακριβώς δρομολόγιο μπαόκ – Πλατανιάς είναι ο Ιντζίδης, που στο χθεσινό ΦΩΣ εξηγεί γιατί προτίμησε τον Πλατανιά και έφυγε από τον μπάοκ. Τελειωμένα πράγματα κι αυτός.
Τέλος να μην ξεχάσουμε την περίπτωση του Αποστολόπουλου που έφυγε από τον μπάοκ και πήγε στην Βέροια ως δανεικός κι αυτός.
Δηλαδή έχουμε μάνι μάνι με την λογική ΟΛΩΝ σας τα δύο πρώτα χοντρά παραρτήματα της ΔΕΚΟ του βορρά. Τον Πλατανιά και την Βέροια. Είπαμε με την δική σας λογική και πρακτική χρόνων τώρα, οι παραπάνω χαρακτηρισμοί είναι αυταπόδεικτοι.
Πως είπατε? δεν είναι έτσι? Αν δεν είναι έτσι γιατί τότε χρεώνετε τα ίδια στον Ολυμπιακό? Απλά ο Ολυμπιακός πουλάει και χρησιμοποιείται το όνομά του για να πουλήσετε κανά φύλλο ή να κρύψετε την γύμνια της ομάδα σας. Περαστικά σας εύχομαι και πάρτε επειγόντως κάτι για τα λαιμά, ΒΙΞ ή κάτι τέτοιο.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα red apple

ΤΡΙΨΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ!