Ο ΜΠΑΟΚ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ



Μετά τον πανηγυρικό αποκλεισμό του μπάοκ από την συνέχεια των προκριματικών του CL από την Μέταλιστ με τελικό σκορ 1-3, αποφάσισε να κάνει ένσταση κατά της συμμετοχής της Μέταλιστ στον θεσμό, όπως πληροφορούμαστε από το σιτε της Δαβάκη.
Πιο αναλυτικά το δημοσίευμα ανέφερε:
 
Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε στο γήπεδο από τη Μέταλιστ, αλλά θα κάνει ό,τι μπορεί από νομικής πλευράς για να διεκδικήσει την πρόκριση στα play offs του Champions League μέσω τιμωρίας της ουκρανικής ομάδας.
Μετά τη ρεβάνς στο Χάρκοβο (1-1) κατατέθηκε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της Μέταλιστ στον αγώνα, καθώς εκκρεμεί η απόφαση για την αποβολή της ή μη από την Ευρώπη για στημένο ματς το 2008. 
«Κάναμε όλες τις νομικές ενέργειες για την προστασία της ομάδας», έλεγε μετά το ματς ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι στην κλήρωση των play offs την Παρασκευή να αναγράφεται Μέταλιστ ή ΠΑΟΚ στο ζευγάρι που θα βγει από την κληρωτίδα. 
Για το ζήτημα έχει ενεργοποιηθεί και η ΕΠΟ. Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση της Μέταλιστ θα εξεταστεί από την UEFA την προσεχή Τρίτη και την ίδια μέρα θα υπάρχει απόφαση. Στον ΠΑΟΚ, πάντως, εκτιμούν πως θα έχουν μέχρι τη μέρα της κλήρωσης σαφή εικόνα για το αν έχουν βάσιμες ελπίδες δικαίωσης.

 
Μα καλά αυτοί δεν ήταν που κόπτονταν για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν έκαναν ποτέ ενστάσεις? Αυτό βέβαια από εδώ μέσα έχει καταρριφθεί ως μύθευμα για μικρά παιδιά, σε μορφή αστικού μύθου.
Ας αποφασίσουν τελικά, εκεί πάνω στην μπουγατσόπολη. Κάνουν ενστάσεις ή δεν κάνουν? Είναι σωστό και ΄΄ηθικό΄΄ να κάνεις ένσταση ή όχι? Είναι σωστό κάτι που έχεις χάσει στο γήπεδο να το διεκδικείς στα χαρτιά και στις αίθουσες του δικαστηρίου? Αν χάσουν πρωτόδικα την υπόθεση θα πάνε στο CAS? Είναι ηθικό αυτό?
Τελικά ας μας το πουν μια και καλή να το ξέρουμε για να καταλάβουμε και την λογική τους. Όταν κάνει ο Ολυμπιακός ένσταση είναι άτιμο, ανήθικο και μικροπρεπές. Όταν κάνουν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι είναι δεδομένα αναγκαίο και τους πνίγει το δίκιο?
Τα συμπεράσματα δικά σας.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Αν στην κλήρωση της Παρασκευής δεν είναι ο μπάοκ στην κλήρωση, αυτό σημαίνει ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο να αναμένουμε μεταγραφικές ανακοινώσεις?

Σχόλια

Εικόνα V0R4D0R

Τους κάνουν και πλακίτσα οι Ουκρανοί:

"Οι Ουκρανοί μάλιστα, στάθηκαν σε αυτό με ανακοίνωση στη σελίδα της ομάδας στο facebook:

Πολλή συζήτηση γίνεται σχετικά με τον αποκλεισμό της Μέταλιστ από το Champions League, λόγω της απόφασης του CAS. Το πιο ενδιαφέρον, πάντως, είναι ότι ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι υπέβαλλε όλα τα νομικά έγγραφα για να πετύχει αυτό το σκοπό και να είναι μαζί με την ομάδα του Μίρον Μάρκεβιτς στην κλήρωση των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ! Μήπως οι Έλληνες θα είναι υπερήφανοι αν προκριθούν στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με αυτό τον τρόπο";

Εικόνα dono

Όχι τους λένε τα κωμικά που λένε οι μπουγατσόβλαχοι και οι φίλοι τους για τον Ολυμπιακό, που όπως φαίνεται είμαστε οι μόνοι που κάνουμε ενστάσεις. Αυτοί ποτέ!!!

Εικόνα red apple

NAI ΡΕ! ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΠΟΑΚ!