ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ



Να σας θυμίσω λίγο την αντίδραση όλων των αντικειμενικών οπαδών μας που δεν τρώνε σανό, καθώς και την οργισμένη αντίδραση όλων των ΑΡΔακίων, στις αποδοκιμασίες των οπαδών του Ολυμπιακού στο πρόσωπο πρώην παίκτη μας Κ. Παπαδόπουλο στην διάρκεια του περυσινού παιχνιδιού με την Σάλκε στον ναό? Τότε ντε που έλεγαν όλοι μην βρίζετε το παιδάκι και κάτι τέτοια χαριτωμένα.
Μια αντίδραση που ήρθε κυρίως από την προκλητική του συμπεριφορά απέναντι στους οπαδούς, αλλά και στους παίκτες του Ολυμπιακού σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Οι πληροφορίες που αναφέρουν τον Μοδεστό να είναι έξω φρενών και να τον κυνηγάει στο τέλος του παιχνιδιού κρίνονονται ως φήμες. Πριν από λίγο σε ένα δημοσίευμα στο διαδίκτυο που αναμασά την συνέντευξή του στον ΑΡΕΝΑ ράδιο της μπουγατσόπολης, μάλλον κατάλαβα την βαθύτερη αιτία για όλη την συμπεριφορά του. Αντιγράφω το πλήρες κείμενο.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μίλησε για την πιθανότητα να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Σάλκε, τα ματς του "Δικεφάλου" με την Μέταλιστ αλλά και τα αισθήματα που έχει για τους "ασπρόμαυρους".Συγκεκριμένα είπε στον Arena:
Για τον τραυματισμό του και πότε θα επιστρέψει:
"Τώρα ξεκινάω σιγά-σιγά προπονήσεις με την ομάδα και ελπίζω σε 3-4 βδομάδες αν όλα πάνε καλά να είμαι έτοιμος να αγωνιστώ ξανά".
Για το αν έρθει αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ:
"Μακάρι να γίνει αυτό και να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά εγώ θα μπω πραγματικά σε μεγάλο δίλημμα αν συμβεί κάτι τέτοιο".
Για την φωτογραφία του με την φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς:
"Του ζήτησα να μου δώσει την φανέλα και μου την έδωσα, και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό. Το ότι κυκλοφόρησε αυτή η φωτογραφία είναι καλό και κακό πάντως δεν έχω κρύψει την αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ. Δεν νομίζω ότι είναι κακό αυτό. Απλά είμαι ΠΑΟΚ, δεν νομίζω να λέει κάτι αυτό. Δεν έχω έχθρα με άλλες ομάδες , έπαιζα και στον Ολυμπιακό αλλά εντάξει είμαι ΠΑΟΚτσής".
Για το μέλλον του και το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ:
"Γράφτηκαν πολλά, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.Έχω κάποιες προτάσεις να πάω σε κάποιες ομάδες αλλά δεν θέλω να πω ονόματα, απλά προέχει πρώτα η υγεία μου, δεν μπορώ να πάω κάπου τραυματίας".
Για τον Χούμπ Στέφενς:
"Εγώ τον είχα 2 χρόνια, είναι καλός προπονητής και θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ. Του αρέσει να δουλεύει και του αρέσει να βγάζει ταλέντα και αυτό θα βοηθήσει και τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα, είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές και τους κάνει να τον αγαπάνε. Είναι πειθαρχημένος και πραγματικά πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Δεν φοβάται τίποτα, βλέπει όλα τα ματς το ίδιο και με την Ρεάλ να έπαιζε θα πήγαινε για την νίκη".
Για τα παιχνίδια με την Μέταλιστ:
"Τους είδα και τους δυο τους αγώνες. Ήμασταν πολύ άτυχοι στα παιχνίδια με την Μέταλιστ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να είχαμε προηγηθεί, στο 2ο ημίχρονο έπεσε η απόδοση και δεν ήμασταν τόσο καλοί και χάσαμε. Εντάξει έτσι είναι το ποδόσφαιρο".
Για την κλήρωση του Ατρόμητου με την Άλκμααρ:
"Ο Ατρόμητος θεωρώ ότι είχε καλύτερη κλήρωση από τον ΠΑΟΚ, είναι καλύτερη ομάδα η Μακάμπι και πιο σκληραγωγημένη".

 
Μόλις διάβασα κι αυτό, εεε βεβαιώθηκα για το τι φταίει τελικά. Είναι κι αυτός ένας αθάνατος ηρωικός μακεδονομάχος, είναι μπαοκτζής όπως λέει κι ο ίδιος και μέχρι εδώ δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό. Το μεμπτό είναι όταν σε φέραμε στον Ρέντη και μύριζες τυρίλα από το κωλοχώρι σου, σε κάναμε άνθρωπο, σε κάναμε ποδοσφαιριστή αξιώσεων και το χειρότερο όλων πουλούσες ολυμπιακοφροσύνη αβέρτα τότε μέχρι να φύγεις. Το μεμπτό είναι ότι στο παιχνίδι με την Σάλκε μας προκαλούσες όλους μας, εμάς που σαν ομάδα σε κάναμε άνθρωπο.
Αυτά να μας γίνονται μαθήματα. Ποτέ και για κανέναν αντίπαλο χειροκρότημα στην διάρκεια του αγώνα, πόσο περισσότερο σε παιχνίδι σημασίας και επιπέδου CL. Ποτέ χειροκρότημα ακόμα κι αν ο πάικτης που αγωνίζεται απέναντί μας είναι γαύρος τρελός. Άντε πάρτε και την φώτο  με την φανέλα της ΔΕΚΟ του Βορρά για να τον γαμοσταυρίσω για ακόμα μια φορά.
 


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

ΥΣΤ 1. Για να σας δώσω να καταλάβετε τι εστί ΑΡΕΝΑ ράδιο, φανταστείτε ένα ραδιόφωνο που ο σταρ είναι ο Μύρτσος. Κάτι ανάλογο δηλαδή με το 10λεπτο του Αλέφα στον REAL fm αλλά εκεί μιλάμε για 24ωρο καφριλίκι και ασχετοσύνη.

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Εγώ πάντως πέρυσι με τη Σάλκε στο Καραισκάκη θυμάμαι όλο το πέταλο να ασχολείται με τη μάνα του Κούλη (ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι παλιότερα πέρασε από Τρούμπα) και από τις κεντρικές θύρες -όχι από όλους όσοι κάθονται εκεί βέβαια- βλέπαμε ξινισμένες μούρες. Θίχτηκαν οι οπαδοί του ποδοσφαίρου και της Εθνικής Ελλάδος. Γαμώ την Εθνική Ελλάδος σας τότες.

Εικόνα dono

Εγώ θυμάμαι τον ερυθρομαγουλάκια να κάνει καραγκιοζιλίκια σαν την κακοπληρωμένη πουτάνα που της φέυγει ο πελάτης, όταν ο διαιτητής κακώς δεν μέτρησε το γκολ του. Άσταδιαλα

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυροι και φίλοι, ειλικρινώς δεν με ενδιαφέρει ποια ομάδα υποστήριζε (ή/και... υποστηρίζει) ο οποιοσδήποτε παίχτης του Θρύλου. Μου αρκεί να παίζει μπάλλα για τον Θρύλο και να μη λέει τίποτα - ούτε καν μια κουβέντα για την ομάδα μας. Οι ποδοσφαιριστές πάιζουν μπάλλα, δεν αγορεύουν. Τί με νοιάζει αν ο Στολτίδης είναι οπαδός του Ηρακλή; Τι με νοιάζει αν ο Σωτήρης Αμαριανάκης είναι παοκτσής; Μήπως ο Τάσος Πάντος ήταν ολυμπιακός; Όχι, βέβαια! Αλλά τί πρόσφεραν όλοι τους (και άλλοι πολλοί στον Θρύλο!). Αλλά και πόσο εκτίμησαν αυτό που τους έδωσε ο Θρύλος! Ο παπαδοπουλάκος είναι άλλο ένα χαζό που πέρασε από τον Ολυμπιακό και δεν κατάλαβε απολύτως τίποτα (σε αυτό φταίει, βέβαια, και η ομάδα μας). Εδώ ο Γούναρης, ο Κωστίκος και ο Ορφανός (που είναι προσωπικότητες και η ιστορία του ΠΑΟΚ) μιλάνε πάντοτε με σεβασμό για τον Θρύλο.
Από την άλλη μεριά, δεν είναι δυνατόν να είναι όλοι Λεμονήδες και Αναστόπουλοι και Καραπιάληδες με τα ερυθρόλευκα μυαλά. Αυτό πια το ξέρουμε καλά. Ευχής έργο θα ήταν να ήσαν τα πράγματα διαφορετικά, και να είχαμε μόνο Συμεωνίδηδες, Μουράτηδες και Παπαζογλαίους στον Θρύλο. Αλλά (δυστυχώς) τα πράγματα έχουν πια αλλάξει...

Εικόνα dono

Πολύ σωστό ΑΛΛΑ εγώ καυτηριάζω την συμπεριφορά του πριν φύγει στον Ρέντη που πουλούσε αβέρτα ολυμπιακοφροσύνη και αφού έφυγε. Το παιδάκι μας προκαλούσε μέσα στο Καραϊσκάκη. Δεν με νοιάζει αν είναι οπαδός του μπάοκ, του Βόλου ή της Καρδίτσας. Δεν μπορεί όμως να περνά το πέρασμα σταθμό στην καριέρα του από τον Ρέντη με μια απλή αναφορά. Δείχνει αχαριστία.
Τώρα για τα παραδείγματα ποδοσφαιριστών που γράφεις φυσικά και συμφωνούμε ότι δεν ήταν γαύροι, αλλά μόλις έφυγαν από την ομάδα, όσο σύντομο ή μη ήταν το πέρασμά τους από εμάς, ποτέ δεν προκάλεσαν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ποδοσφαιριρστών που μας προέκυψαν γενίτσαροι (βλ. Σφακιανάκη, Άντζα), αλλά δεν μπορώ να βρω κάποια δήλωσή τους που να μας μειώνουν σαν σύλλογο. Ίσα ίσα οι μπαοκτζήδες που ανέφερες πάντα μιλούν με σεβασμό για τον σύλλογο Ολυμπιακός.

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυρε dono, συμφωνούμε σε όλα, εκτός από ένα - κρατήσου και θα δεις. Του παπαδοπουλάκου το χούι δεν λέγεται "αχαριστία", αλλά "ηλιθιότητα". Και μην πει κανείς ότι παίζει ρόλο η μικρή ηλικία! Άμα τό 'χεις το κουσούρι, θα φτάσεις εκατό και θά 'σαι όχι ηλίθιος, αλλά πανηλίθιος. Το ότι είναι και επιλήσμων και προκλητικός οφείλεται αποκλειστικά στην άμετρη ηλιθιότητα τού... παιδός (δεν μου πάει να γράψω "τού ανδρός"). Αλλά, αφού είναι τόσο αφιονισμένος παοκτσής, όπως διατείνεται, γιατί δεν πάει να παίξει με τα ασπρόμαυρα;

Ώχου, πολύ ασχοληθήκαμε...

Εικόνα red apple

Noμίζω πως 10 ημέραι διακοπαί στο Καραμπουρνάκι θα σου έκαμνεν καλότατον, Ώ Αχαιέ, συγπροσφυγοσυντάκτα μου!

αχαααααααααααα

Ποιός Κυριάκος Μπουγατσοπαπαδόπουλος, τώρα...Νταμπίζες και τα τέτοια... Όλοι τους έχουν, κατά καιρούς, εκμεταλλευτεί την έννοια ΘΡΥΛΟΣ ως πόντικες που είναι

Εικόνα dono

Αν βγει ο Νταμπίζας και αρχίσει τις δηλώσεις ήμουν από παιδάκι βάζελος και τέτοια, ίδια ακριβώς αντιμςτώπιση θα έχει.
Το εκνευριστικό και αφορμή του άρθρου είναι η δήλωση του παίκτη σε συνδυασμό με τις λαλακίες που έκανε στο Καραϊσκάκη.
κατά τα άλλα προβλέπω άλλο ένα μεγάλο ταλέντο των ΑΡΔακίων που έδυσε νωρίς. Ήδη έχει προλάβει να τσακωθεί με τον προπονητή που τον επέλεξε στην Σάλκε, Τον στέφενς. Είδες τελικά πως τα φέρνει η ζωή καμιά φορά. Τώρα ο Στέφενς είναι ο προπονητής της ομάδας της καρδιάς του...

Εικόνα Mhtsaras

Κάποτες καπγοιανός δεμοσιογράφαρος φιλαράκος μόχε είπει...''Το ποδόμπαλον Μητσάκο το λατρέβωμεν ούλοι !Ακόμα και δάφτοι που κάμουνε ρεπορτάζγια για το...Γουότερ Τάβλι !
Όμως σε δάφτο το μπουρδέλο το ποδόμπαλο δεν υπάρχει δικαιοσύνη ρε φίλε !-Και δγιατί το λαλείς ρε μάγκα δάφτο ;Τονε αρωτάω...-Πσάκσε τριγύρω σου σε ό,τι έχει σχέσις με δάφτο και θα ιδείς !''
Και τώρα που θωρράω το Μαγούλα το ρετό του φιλαράκου μου είναι ούλα τα ριάλια τελικά !
Ένας άθρωπας άμπαλος, δυσκίνητας, μπαρμπαγιώργης ολκής, με μνια κωλάρα φάρδους δγυο μέτρα, σκατόβλαχας στα μνυαλά ,κάθεται και κουλαντρίζεται με κατομμύργια ρε φίλε !
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ της Σάλκες πριν δγυο έτη άμα θεμάστε καλώς έτρωε όπου πάγαινε 4 τεμάχεα χαλαρά ακόμα και μες το γέπεδό του !Ανέβαινε στη σέντρα και μέχρι να προλάβει το σεντερφόρη στη γκόντρα του φτάνανε οι μαγούλες του μέχρις τη γκωλοτρεπίδα από τη ντρεχάλα !
Για μόνο και δάφτο σεμπάθεπσα τον Ερνέστουλα !
Μόλις ερχότανε ο γέρος του ο σκατόβλαχας και απείλαγε θεούς και δαιμόνους ότι θα τονε πάρει και θα φύει, τρεχαλάγανε σα ντρελοί απο το Γάβρατσο να το είπωνε στο Βαλβέρδο...Κι ο Σπανιόλος γέλαγε κι έλεε...
''Ρε σεις αφήκετε το παιδί να πάει όπου θέλει ρε σεις...Δε γκάμει το παιδί ρε σεις...είναι κινητό μπενάλτυ το παιδάκι !Κάθε του μαρκάρεβμα είναι για κόκκενη....θέλει πολλή δουλειά ακόμα....άμα τονε θέλει η Γιουνάιτε όπως λαλήτε ας τονε πάρει ρε !''
Και μας βγήκε και ο ΜΠΑΟΚΟΣ ο Φουσκομάγουλας ρε φίλε !Μα στο θεό σας ρε !ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΔΟΜΠΑΛΙΣΤΗ ΜΕ ΤΕΤΓΟΙΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΡΕ ;
Είχε δίκο λεπόν ο Θύμνιος ο φιλαράκος μου ο δεμοσιογράφαρος.Άδεκη η πουτάνα η μπάλα...πόρνη...Ο Ταγάρης να στο παίζει παιχτούρα και...Μακεδονομάχας !Ουρτ ρε κσεφτύλα Φουσκομούρη !!!