ΒΑΖΕΛΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ



Διαβάζουμε στο βαζελέτα το ακόλουθο.

Για το φιλικό της Εθνικής Ανδρών με την Αυστρία την Τετάρτη 14 Αυγούστου στο Σάλτσμπουργκ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε παίκτες από μόνο τρεις ελληνικές ομάδες και μέσα σε αυτές δεν βρίσκεται ο Παναθηναϊκός (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος).Στους 22 διεθνείς είναι 8 πρώην παίκτες του τριφυλλιού (Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Νίνης, Τζιόλης, Δημούτσος και Χριστοδουλόπουλος), αλλά κανείς από την τωρινή ομάδα.
 
Μα καλά τι σας κάνει εντύπωση δεν έχω καταλάβει. Η είδηση αυτή κρύβει ένα διαχρονικό σκάνδαλο που υπήρχε στις κλήσεις των παικτών στην Εθνική ομάδα και είχε φυσικά απόχρωση λαχανοπράσινη.
Μόνιμα είχαν οι παίκτες του ζέλα μια ιδιαίτερη, ας το πούμε κόσμια, προτίμηση από τον μέγα προφέσορα και μάνατζερ των παικτών Ρεχάγκελ και μόλις  έφυγε αυτός, τελείωσε το άνευ όρων και λογικής σπρώξιμο – προβολή των μέτριων παικτών του ζέλα μέσω Εθνικής ομάδας. Έτσι κάπως όλα τα αντικειμενικά σιτε έδιναν αβέρτα κομπλιμέντα στον ζέλα και έβγαζαν και ευφάνταστα προσωνύμια όπως κι αυτό του αιμοδότη της Εθνικής ομάδας. Γελάνε και τα σκυλιά!!! Οι Βόκολοι, Βύντρες, Σπυρόπουλοι, Τζιώληδες, Καραγκούνηδες στα 30ανταφέυγα και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.
Όταν δηλαδή είχαν καπαρώσει την θέση τους στην Εθνική, παίκτες που δεν παίζουν τώρα, στην μετά Ρεχάγκελ εποχή, βασικοί ούτε σε μικρομεσαίες ομάδες στην Ελλάδα και Ευρώπη, αυτό δεν απασχόλησε κανέναν σας? Δεν ξέρω και δεν μπορώ να πω αν αυτό το σπρώξιμο παικτών του ζέλα ήταν επί πληρωμή ή κάποιου άλλου είδους αντάλλαγμα, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ήταν διαχρονικά προκλητικό, αντισυναδελφικό και απροκάλυπτο.
Χάθηκαν παίκτες που δεν μπορούσαν να παίξουν σε αυτό το ερμητικά κλειστό club, που είχε μεταμορφωθεί η Εθνική ομάδα. Παίκτες του Ολυμπιακού για παράδειγμα ποτέ δεν είχαν την προβολή μέσω των συμμετοχών, άρα και την διεθνή καταξίωση και μελλοντικών καλών μεταγραφών, μια μεταχείριση δηλαδή που είχαν αρκετοί παίκτες του βάζελου και έφτιαξαν καριέρα μόνο μέσω της Εθνικής ομάδας, πράγμα που όπως και να το κάνουμε είναι παράδοξο.
Και κάτι τελευταίο. Από το σημερινό ρόστερ του βάζελου ποιός ρε παλικάρια έχει το επίπεδο, την ποιότητα να παίξει στην Εθνική και δεν τον ξέρω? Έχετε ρόστερ επιπέδου  football league και κάθε άλλη διαπίστωση είναι για να σας χαϊδεύουν τα αυτάκια σας, που είναι και μεγάλα και μακριά…
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

τωρα που δεν υπάρχει ζελες στην εθνική μετράνε τους πρωην ζελεδες! ξεπεσμος - κατάπτωση - @ουστια.

Εικόνα red apple

Μπρε συ, Αχαιέ εσωτερικέ μετανάστα, συντακτάκο μου, τον Μαυρία, αυτόν τον "μελλοντικό" ηγέτη του ΠΟΑ, πώς και δεν τον κάλεσαν... Να πάρει λίγο τα πάνω του ο αέρινος εξτρέμ που "χόρεψε" τον Θρύλο, μετά τη φάπα που έφαγε απο Σάντερλαντ..

Εικόνα dono

Κάτσε πρώτα να συνέλθει από την φάπα της σαντερλαντ. Το έχει αναλάβει προσωπικά ο τουίτης. για το καλό του ποα και της εθνικής φυσικά...

Εικόνα red apple

Τίνα πρωτοθυμηθεί κανείς... Τον Στολτίδη; Τον Ζήκο της ΑΕΚ που έπαιζε σε Μονακό επί ημερών τελικού Τσου Λου;
Αλλά εδώ είχε σπεύσει να καλέσει κείνον τον- ξέχασα και τ' όνομά του- του Ζέλα, ένα πρωτοερμφανιζόμενο μπακάκι που είχε "σβήσει" και καλά, τον Ρολαντίνιο, στο 0-0 του ΟΑΚΑ (ΠΟΑ-ΜΠΑΡΤΣΑ)...

Φυσικά, αυτόν τον έφαγε η μαρμάγκα, τόσο παιχταράς για Εθνική ομάδα και ΠΟΑ ήταν...

Εικόνα dono

Τον Γεωργάτο αραιά και που μέχρι που τα παράτησε και δεν ξανασχολήθηκε με την εθνική.
Τον βενετίδη που όσο άμπαλος κι αν ήταν, ήταν 7 κλάσεις ανώτερος του τωρινού τεχνικού διευθυντή της εθνικής.
Ο κατάλογος πραγματικά δεν έχει τελειωμό.
Είναι τυχαίο άραγε ότι ο αγαπημένος όλων των ΑΡδακίων Γίδης δεν έχανε την θέση του με τίποτα στην Εθνική? Μέχρι και δεξιά έπαιξε αδιαμαρτύρητα, ενώ σε ανάλογη περίπτωση στον Ολυμπιακό γκρίνιαζε καμιά εβδομάδα?

Εικόνα red apple

Καλά που μου το θύμισες... ΒΡΕ ΟΥΣΤ!

Υποτίθεται τον Γεωργάτο δεν τον ξανακάλεσε ύστερα από κείνο το πρώτο του ματς, εκτός, με την Φινλανδία, επειδή τάχα μου του είπε να παίξει ξέρω γω...δεξιά και ο Γεωργάτος είπε στον σπιούν του Αλεμάνιεν, του Κωνσταντινίδη "ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΩς Ο ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ"...

βΓΆΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, τώρα... Από τα καλύτερα αριστερά μπακ στην Ευρώπη