ΚΑΛΛΟΝΗ 0 -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1


Tags: -

Άντε και καλή χρονιά να έχουμε.
Εχθές είχαμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον Θρύλο μας, αυτό της πρεμιέρας της superleague για το φετινό πρωτάθλημα, με αντίπαλο την Καλλονή στο ΟΑΚΑ μιας και η ομάδα της Μυτιλήνης κάνει εργασίες αναβάθμισης στο γήπεδό της και δήλωσε την συγκεκριμένη έδρα για το παιχνίδι.
Το τελικό σκορ 0-1, η νίκη του Ολυμπιακού μας αντανακλά πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού, με την ομάδα μας να κυριαρχεί πλήρως της αντιπάλου του. Ας πάρουμε όμως σιγά σιγά τα πράγματα για να έχουμε μια πλήρη εικόνα του παιχνιδιού.
Ο Μίτσελ άρχισε με το αγαπημένο του σύστημα 4-3-3 με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, τον Σαλίνο και τον Χολέμπας στα άκρα της άμυνας και τον Σιόβα με τον Μετζανί στο κέντρο της αμυντικής γραμμής, Μπροστά τους κόφτης ο Φέισα, Ο Μανιάτης με τον Τσόρι συμπλήρωσαν την τριάδα στο κέντρο. Στην επίθεση στα άκρα άρχισε ο Βάις με τον Κάμπελ με τον Σαβιόλα να κλείνει την ενδεκάδα αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μπήκε δυνατά, πίεσε τον αντίπαλο της, αλλά η πίεση αυτή δεν μπορούσε να φέρει καρπούς, παρόλο που έγιναν 3-4 ωραίες φάσεις με μπαλιές από τα πλάγια που τελευταία στιγμή είτε έκοβαν ηρωικά στην περιοχή τους  τελευταία στιγμή οι παίκτες της Καλλονής, είτε το τελείωμα των δικών μας παικτών δεν ήταν καλό. Σαν γενική εικόνα όμως ο Ολυμπιακός έδειξε να δυσκολεύεται να διασπάσει την εξαιρετικά σφικτή αμυντική διάταξη της ομάδας της Ματζουράκη, πράγμα που ως ένα σημείο είναι φυσιολογικό για πρώτο επίσημο παιχνίδι στις 19 Αυγούστου. Τα άκρα μας σε αυτή την σφικτή και μαζική άμυνα της Καλλονής έμοιαζαν λίγο εγκλωβισμένα, λίγο σε κακή προσωπική ημέρα, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον Βάις που δύο φορές βρέθηκε στο ένας εναντίον ενός και δεν μπόρεσε να κάνει γιογιό τον προσωπικό του αντίπαλο. Αναφέρω το συγκεκριμένο παράδειγμα γιατί είναι ένας παίκτης που μπορεί να τρελάνει οποιονδήποτε αντίπαλο τον αντιμετωπίσει χωρίς βοήθειες, πόσο περισσότερο τον 34χρονο Χωριανόπουλο. Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ήταν με την μία ομάδα να αμύνεται μαζικά και εκνευριστικά και την άλλη να προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλες αποστάσεις  ανάμεσα στις γραμμές  πράγμα που συνεπάγεται ότι ο Σαβιόλα ήταν εκτεθειμένος ανάμεσα σε 2-3 αντιπάλους αμυντικούς, άρα ακίνδυνος.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε με την έναρξη του, την είσοδο του Φετφατζίδη στην θέση του Βάις. Η αλλαγή αυτή έδωσε μια επιθετική φρεσκάδα στην ομάδα. Πλέον η πίεση είχε ανέβει πολύ με τους παίκτες της Καλλονής να είναι ταμπουρωμένοι όχι στο μισό μέρος του γηπέδου, αλλά πρακτικά στην περιοχή τους. Στο 59’ ο Μήτρογλου παίρνει την θέση του Σαβιόλα και στο 61’ ανοίγει το σκορ με σκόρερ τον Μανιάτη. Ο Τσόρι εκτέλεσε καταπληκτικά το κόρνερ και ο αρχηγός στην κίνηση με ωραίο σουτ στην κίνηση έγραψε το 0-1 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Η απάντηση της Καλλονής ήρθε στο 63’ με τον Λεοζίνιο να χάνει τετ α τετ (έστειλε την μπάλα πολύ ψηλά άουτ), σε μια φάση που οι αντίπαλοι εκτέλεσαν ένα φάουλ στον χώρο του κέντρου γρήγορα βρίσκοντας τον Ολυμπιακό χωρίς αμυντική ισορροπία. Ένας παίκτης δεν βρέθηκε να πάει πάνω στην μπάλα αποτρέποντας την γρήγορη εκτέλεση του φάουλ? Αυτή ήταν η μοναδική και τελευταία φάση της Καλλονής στο παιχνίδι, στο τελευταίο μισάωρο ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές εκμεταλλευόμενος και του ότι η καλλονή ανοίχθηκε λίγο, έβγαλε αρκετές και ωραίες φάσεις, έτρεξε πολύ και το σπουδαιότερο δεν κάθισε στο σκορ και στην διαφαινόμενη νίκη του. Συνέχισε να πιέζει την άμυνα της Καλλονής και αν δεν ήταν ο εκνευριστικά ατομιστής και χασογκόλης εχθές Μήτρογλου το σκορ θα είχε πάρει διαστάσεις μεγάλες, όπως ακριβώς το δικαιούταν ο Ολυμπιακός βάση της εικόνας των δύο ομάδων στο χθεσινό παιχνίδι. Για την ιστορία στο 81΄ο Φουστέρ πήρε την θέση του Τσόρι.
Συμπερασματικά εχθές είδαμε έναν Ολυμπιακό ακριβώς όπως τον περιμέναμε για την συγκεκριμένη εποχή. Είδαμε προσπάθεια και ένταση από τους παίκτες, είδαμε προσπάθεια να βγουν κάποια πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις (κυρίως μετά το γκολ), είδαμε προσωπική ποιότητα των νέων παικτών, αλλά δεν είδαμε (πράγμα εντελώς φυσιολογικό) εμφάνιση ομάδας συνόλου. Αλήθεια τι περιμέναμε εχθές? Να βγάλει μάτια η ομάδα με την απόδοσή της? Η αναγκαιότητα της δημιουργίας συνόλου ικανού να βγάλει από τον κάθε παίκτη προσωπικά τις αρετές του αλλά και να κρύβει τις προσωπικές του αδυναμίες στην διάθεση της συνολικής λειτουργίας της ομάδας είναι επιτακτική, δύσκολη και συνάμα δυστυχώς χρονοβόρα. Τα έχουμε πει, τα έχουμε γράψει ότι μόνο μέσω της δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού συνόλου δεν θα πάει στράφι όλος ο καλός μεταγραφικός προγραμματισμός – οργασμός που παρατηρήθηκε κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και ακόμα δεν τελειώσαμε. Ο βασικός αμυντικός χαφ που θα έρθει δεν θα αλλάξει από μόνος του την αμυντική λειτουργία της ομάδας, αλλά οπωσδήποτε το άθλημα έχει να κάνει και με τα ατομικά προσόντα του κάθε παίκτη ξεχωριστά, άρα αναμένουμε σαφώς βελτίωση και σε αυτόν τον τομέα.
 
Ατομική κριτική παικτών
 
Ρομπέρτο
Στην μοναδική φάση που εκτέθηκε η άμυνα εχθές στο 63’ έδειξε καλή έξοδο και ουσιαστικά καθάρισε την φάση κλείνοντας εξαιρετικά το οπτικό πεδίο του Λεοζίνιο. Αλήθεια, δεν μπορεί να κριθεί περαιτέρω γιατί σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν απλά θεατής της αναμέτρησης.
 
Σαλίνο
Εχθές μου άρεσε. Αμυντικά έδειξε τις γνωστές αδυναμίες, με μια μπαλιά λάθος  σε αντίπαλο που παραλίγο να στοιχίσει στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η πλευρά του και οι συνεργασίες του με τον Φετφατζίδη ανέβασαν επίπεδο την ομάδα. Μέχρι και στις καθυστερήσεις έτρεχε σαν τρελός. Αν συνεχίσει έτσι προσθέτει ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή.
 
Μεντζανί
Ο Αλγερινός μου μοιάζει λίγο βαρύς, αλλά έχει ένα προσόν που πραγματικά θα χρειαστεί. Δεν κάνει το παραμικρό περιττό με την μπάλα στα πόδια. Αν νιώθει ή βλέπει ότι ζορίζεται απλά διώχνει την μπάλα από τα πόδια του και δεν μπαίνει σε διαδικασίες επικίνδυνων ενεργειών όπως ντρίπλες ή γυρίσματα στον τερματοφύλακα. Αν είναι βαρύς λόγω της προετοιμασίας ή γενικότερα λόγω προσόντων αυτό θα φανεί. Εχθές η μοναδική φάση της Καλλονής ήρθε από την μεριά του, αλλά ουσιαστικά δεν φταίει αυτός.
 
Σιόβας
Εχθές ήταν καλός. Ο παίκτης δεν θα γίνει ΠΟΤΕ στόπερ μεγάλων απαιτήσεων και αξιώσεων, αλλά στο χθεσινό παιχνίδι έκανε τα αυτονόητα με επιτυχία. Καθάρισε όλες τις επικίνδυνες φάσεις στον χώρο ευθύνης του, αν και ουσιαστικά δεν υπήρχαν πολλές τέτοιες. Ήταν πηγή κινδύνου και στοχοποίησης σε σχεδόν όλα τα στημένα μας στην αντίπαλη περιοχή, αφού η δική του σωματοδομή ξεχώριζε σαν την μύγα μέσα στο γάλα από τους υπόλοιπους 21 αγωνιζόμενους. Αν έμπαινε δε και τον ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε θα μιλούσαμε για εκπληκτικό γκολ. Επιβραβεύεται με την συμμετοχή του για την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ προετοιμασία που έχει κάνει.
 
Χολέβας
Εχθές αμυντικά είχε το πιο επικίνδυνο έργο απ’ όλους τους συμπαίκτες του, αφού είχε στο χώρο ευθύνης του το πιο επικίνδυνο παίκτη των αντιπάλων, τον Μανούσο. Τον έσβησε στην κυριολεξία και μάλιστα ένα δικό του τάκλιν στο δεύτερο ημίχρονο καθάρισε και μια πολύ υποσχόμενη φάση για την Καλλονή. Επιθετικά ήταν μέτριος έως κακός όσο κι αν το πάλεψε. Η αποχώρησή του παίκτη προσωπικά δεν θα με στεναχωρήσει, αν φυσικά μιλάμε για τον Χολέβα των τελευταίων 1,5 χρόνων.
 
Φέισα
Μια από τα ίδια η εμφάνιση του παίκτη. Θα το ξαναγράψω γιατί εχθές ήταν απολύτως χαρακτηριστικό. Όταν ο παίκτης δεν πιέζεται από τους αντιπάλους κυρίως στην πρώτη μπαλιά από την άμυνα μας, τότε εκπληρώνει τα καθήκοντά του με ανεκτή επιτυχία, με αξιοπρέπεια ρε αδελφέ. Εχθές έδειξε ότι σε κάποια παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα και κύπελλο μπορεί να σταθεί με επιτυχία σαν αναπληρωματικός του βασικού αμυντικού χαφ που θα έρθει. Για βασικός αμυντικός χαφ όμως της ομάδας, κυρίως στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που η ταχύτητα είναι 2 κλάσεις πάνω από αυτή του εγχώριου πρωταθλήματος, τότε ΔΕΝ κάνει ο παίκτης, δεν μπορεί όπως και να στρογγυλέψουμε την χθεσινή του εικόνα. Στα μόνιμα υπέρ του είναι ότι παρουσιάζει μια εικόνα φοβερού μαχητή και δεν τεμπελιάζει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.
 
Μανιάτης
Σκόραρε το καθοριστικό και νικητήριο γκολ της χθεσινής αναμέτρησης. Από μόνο του αυτό δεν λέει τίποτα απολύτως. Μέτρια η χθεσινή εμφάνιση του αρχηγού, με σπουδαιότερο μειονέκτημα για μένα, την αδυναμία του σύνδεσης των γραμμών στο χώρο ευθύνης του. Δεν βοήθησε το διπλανό του εξτρέμ, με αποτέλεσμα να φαίνεται ο συμπαίκτης στα άκρα μόνος του και αργός. Δεν βοήθησε όμως ούτε τον ακραίο μπακ πίσω του με αποτέλεσμα αυτός να μην νιώθει την σιγουριά να ανεβαίνει πάνω από την σέντρα.  Αντίθετα πάτησε αρκετά περιοχή εχθές για τα δικά του στάνταρτ έχοντας και 1-2 καλές στιγμές να σκοράρει πριν το 61΄.
 
Τσόρι
Ο παίκτης είναι κομπιούτερ. Είναι βαρύς ακόμα από την προετοιμασία, αλλά μόλις λυθεί θα δούμε τρελά πράγματα από την πάρτη του. Δίνει αβέρτα κάθετες, κρατάει την μπάλα στα πόδια του όταν πρέπει, χρειάζεται όμως χρόνος για να μάθει το παιχνίδι των συμπαικτών του. Όταν γίνει αυτό η ταχύτητα της ομάδας επιθετικά θα πολλαπλασιαστεί. Δεν ήταν ποτέ και ούτε θα γίνει Ιμπαγάσα. Είναι εντελώς άλλος παίκτης με άλλα προσόντα. Φοβερή μεταγραφή.
 
Βάις
Το χθεσινό παιχνίδι δεν του βγήκε. Βλέπεις ένα άγχος μόλις παίρνει την μπάλα για να εντυπωσιάσει. Ας του πει κάποιος από την ομάδα ότι αυτό δεν χρειάζεται. Ξέρουμε τι παίκτης είναι και τι περιμένουμε από αυτόν, είμαστε δε σίγουροι ότι πολλοί αντίπαλοι κυρίως στο Ελληνικό πρωτάθλημα θα χρειαστούν δραμαμίνες μετά τα παιχνίδια απέναντί του. Υπομονή απ’ όλους και θα δούμε ομορφιές, όμοιες τους δεν έχουμε ξαναδεί…
 
Κάμπελ
Ο άνθρωπος είναι παικταράς ΟΛΚΗΣ. Όποιος δεν βλέπει την δουλειά που κάνει στο γήπεδο, την βοήθεια στο σύνολο, αλλά και τα ατομικά του προσόντα είναι απλά άμπαλος και αδαής από το άθλημα. Εχθές δεν κατάφερε να απειλήσει στο πρώτο ημίχρονο ιδιαίτερα, αλλά στο δεύτερο ήταν πολύ καλός. Χαρακτηριστική η εικόνα μετά το 80΄όπου προφανώς παίρνοντας την μπάλα έχει μείνει από δυνάμεις, παρόλα αυτά ο παίκτης συνεχίζει το σπριντ και βγάζει φοβερή αντεπίθεση για την ομάδα. Αυτούς τους παίκτες χρειαζόμαστε και αυτό να το ακούσουν κάποιοι Έλληνες που έκαναν εχθές ότι δεν άκουγαν τις οδηγίες του προπονητή…
 
Σαβιόλα
Ο παίκτης είναι κλάση μεγάλη, ποδοσφαιριστής με ποδοσφαιρική σκέψη ταχύτερη από τον Λούκι Λουκ. Αν βρεθεί με τους συμπαίκτες του, άρα ανέβει η ομοιογένεια του συνόλου, τότε θα ανέβει αυτόματα και η ταχύτητα της ομάδας. Ο παίκτης αρέσκεται να παίζει με την μία την μπάλα, τροφοδοτώντας τους συμπαίκτες του και βάζοντας δύσκολα στους αντιπάλους του. Θέλει πολύ δουλειά ακόμα στην φυσική κατάσταση, πράγμα που φάνηκε εχθές και φυσικά πρέπει να δέσει με τους συμπαίκτες του.
 
Φετφατζίδης
Ο Γιαννάκης εχθές ήταν εξαιρετικός. Αν έλειπαν και 2-3 ντρίπλες στον εαυτό του, τότε θα μιλούσαμε για την καλύτερη εμφάνισή του με την φανέλα της ομάδας. Όταν τα παραπάνω τα γράφω εγώ που πέρυσι τον θεωρούσα παίκτη για επιπέδου εφηβικού πρωταθλήματος, τότε μάλλον ο παίκτης έχει κάνει απίστευτη δουλειά στην προετοιμασία. Έχει εμφανώς δυναμώσει και αυτό τον βοηθάει στο να μπαίνει δυνατά στις κόντρες και να κερδίζει την μπάλα από τον αντίπαλο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να δουλεύει πολύ γιατί πρέπι να καταλάβει ότι ο χθεσινός Φετφατζίδης είναι τεράστιο κεφάλαιο για τον σύλλογο. Φοβερά ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Μίτσελ η παρουσία αυτού του Φετφατζίδη.
 
Μήτρογλου
Εχθές ήταν τραγικός. Τα κωμικά και γραφικά του στυλ μπήκε μέσα και άλλαξε η ομάδα που ακούω και διαβάζω από το πρωί είναι για οπαδούς του καναπέ και ψυχωτικά κολλημένους με το παιδάκι που ακόμα να βάλει μυαλό. Εχθές ήταν προκλητικά ατομιστής, επιπόλαιος στην τελική ενέργεια και χάλασε κάθε τι καλό προσπαθούσαν να δημιουργήσουν οι συμπαίκτες του. Υποτίθεται ότι είναι ολοκληρωμένος σέντερ φορ αλλά εγώ τις παιδικές αρρώστιες που είναι συνεχώς ακάλυπτος σε θέση οφ σάιντ δεν βλέπω να τις έχει κόψει. Πρέπει να καταλάβει ότι το σέντερ φορ βοηθάει και στους άλλους τομείς του παιχνιδιού και δεν παίζει όλη η ομάδα για αυτόν. Εδώ δεν είναι Ατρόμητος και Πανιώνιος, αλλά ξέχασα φταίνε πάντα οι προπονητές με αυτό το καλό παιδί.
 
Φουστέρ
Έπαιξε πολύ λίγο για να κριθεί ο χαλύβδινος γίγαντάς μας. ‘Έδειξε όμως ότι υπολογίζεται από τον προπονητή σε θέση που του ταιριάζει καλύτερα από κάθε άλλη. Αυτή πίσω από τον επιθετικό.
 
Προπονητής
Η αρχική ενδεκάδα δεν είχε καμία έκπληξη σε επίπεδο συστήματος, ενώ είχε 1-2 αλλαγές στα πρόσωπα της ενδεκάδας που όλα τα ΑΡΔάκια λέγανε ότι θα επέλεγε. Συγκεκριμένα ο Ρομπέρτο προτιμήθηκε στην θέση του Μέγιερι και ο Σαβιόλα στην θέση του Μήτρογλου. Καλή εντύπωση μου έκανε εχθές ότι οι αλλαγές του ήταν απολύτως αυτές που έπρεπε και κυρίως στην χρονική στιγμή που έπρεπε. Σενάρια και απόψεις περί αντικατάστασής του είναι εντελώς για τα πανηγύρια. Η ενδεκάδα που άρχισε το χθεσινό παιχνίδι ήταν αλλαγμένη κατά 8/11 σε σχέση με αυτή που τελείωσε την περυσινή χρονιά και κατά 7/11 με εντελώς νέους παίκτες στο ρόστερ και εμείς προσπαθούμε να του χρεώσουμε στις 19 Αυγούστου έλλειψη ομοιογένειας. Αστεία και εντελώς επικίνδυνα πράγματα.
 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
ΥΣΤ 1. Αποκτήθηκε και ο Μπονγκ. Αναμένουμε τον αμυντικό χαφ και μάλλον τελειώσαμε
ΥΣΤ 2. Πέναλτι μαϊμού στην Τούμπα, πέναλτι μαϊμού στην λαγοφλώρο… Κατά τα άλλα σας φταίει ο Θρύλος. Κανένα τιτίβισμα για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είδα από τον συνήθως λαλίστατο Τζώνυ…

Σχόλια

Εικόνα vagio

με το ματς δεν ασχολουμαι για ευνοητους λογους, μιας και το ανησυχητικο θα ηταν να πεταει η ομαδα απο το πρωτο ματς. Τελος.

1) ελπιζω ο προεδρος να αποδειχθει περσσοτερο τεχνοκρατης και λιγοτερο οπαδος(λεμε τωρα..) στο θεμα προπονητη.

2) Μηπως ηρθε η ωρα για καμια φαπα στο καραισκακη?

Εικόνα dono

1. Και σαν οπαδός να σκεφτεί, μια απομάκρυνση σήμερα θα ήταν λάθος
2. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω. Πραγματικά θα το σκεφτώ μετά από 25 χρόνια να ξαναπάω γήπεδο. Την γκρίνια εντόσ γηπέδου σύγαυρε δεν την αντέχω με τίποτα

Εικόνα dion

Mporei h omada na einai akoma anetoimh, alla oi ugeiws skeptomenoi fila8loi mas einai stis epal3eis apo thn premiera ki etoimazontai ka8ws fainetai na spasoun ka8e rekor gkrinias. Etsi, ka8e xrono kai pio nwris, allazoume epipedo laimaiiiiiiii!

Εικόνα dono

Διον ο Λίμεν είχε φύγει πιο νωρίς, άρα το ρεκόρ θα παραμείνει
Καλως μας ήρθες πάλι

Εικόνα V0R4D0R

Ενώ λοιπόν είχα όρεξη να γράψω ένα ωραίο κατεβατό, είδα τα κοράκια να βγαίνουν πάλι, συγχρονισμένα καλύτερα κι από Κινέζες πρωταθλήτριες των καταδύσεων. Ο ένας το λέει και απροκάλυπτα: καμπανάκι για Μίτσελ. Οι άλλοι πιο συγκαλυμμένα: λάθη, πίεση, κριτική, γιατί έβαλε αυτόν κι όχι εκείνον, γιατί έλεγε ότι διάβασε την Καλονή, ενώ ήταν αδιάβαστος, έντονος προβληματισμός, η διοίκηση ξέρει τί θα κάνει, κλπ. Όλα αυτά συνθέτουν ένα σκηνικό που μάλλον προοιωνίζεται κόλυβα στην πρώτη φάπα. Έτσι το ερμηνεύω εγώ τουλάχιστον. Μπορεί να κάνω και λάθος. Το κατά πόσο μιλάμε πάντως για συγκοινωνούντα μελανοδοχεία, είναι στην κρίση του καθενός.

Ιδού μερικά δείγματα, που αλίευσα εγώ:
http://www.katimagiko.gr/blog/61452/koouts-e-piese-auxanetai (ο αηδιασμένος, με τον πονοκέφαλο)

http://www.redplanet.gr/podosfairo/kampanaki-gia-ton-mitsel.2376950.html (Γκαραγκάνης)

http://www.olympiacos24.gr/content/columns/manwlhs-gabathiwths/22238-ta-... (Γαβάθα).

ΥΓ1: Λάθος του Μίτσελ να ψάχνει για εχθρούς, ακόμη κι αν έχει δίκιο. Αυτό δείχνει ανασφάλεια.
ΥΓ2: Το κατεβατό δεν το γλύτωσες ακόμα. Επιφυλάσσομαι.

Εικόνα dono

Για πρώτη (και τελευταία για να μην... κακομαθαίνεις ΧΑΧΑΧΑ) φορά η απάντηση θα είναι 2 λέξεις μόνο.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

Εικόνα V0R4D0R

Κι άλλο. Βρε για δες! Ο τίτλος στο κεντρικό μενού είναι: "Σώζει το κεφάλι του (προς το παρόν)".

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/olympiacos/den-yparxei-th...

Εικόνα GPan

"Αλλάζει ή... τον αλλάζουν!
Στα... σχοινιά βρίσκεται ο Μίτσελ και είναι ειλημμένη όπως φαίνεται η απόφαση για αντικατάστασή του αν δεν αλλάξει ο Ολυμπιακός εικόνα από το επόμενο κιόλας παιχνίδι." - Gazzetta.gr 21.08.2013

Kalo?? E afou einai etsi egw lew na proponoume oloi mazi sto karaiskakh. Eidika ta sxolia apo ta epishma alla kai apo tis kerkydes ths eparxeias akougontai kampana ston pagko.

E mia 8a fwnazei o enas "Kwstakh gyrna!" ston mitroglou, mia 8a fwnazei o allos "aneva Jose" ston holebas kai kanena provlhma.

To exoun valei skopo na einai o Olympiakos akefalos apo proponhth. Exoune vrei oti poulaei se merikous apo emas, volevei kai ta alla ta nayagia, kai tou dinoun kai katalavainei. Apo prwto mats ths sezon arxisame tis m@l@kies mou fainetai!

Egw proteinw ligh psyxraimia kai ston kosmo kai sthn pae gia na exoume gerh omada kai na mhn paizoume ta paixnidia kanenos.

Εικόνα dono

Πιο σωστός δεν γίνεται!!!!!

Εικόνα virus

απο ολα τα υπολοιπα <<κοκκινα>> σιτε,εχεις κανει την καλυτερη κριτικη..μαλλον ηρθε ο καιρος να παψω να ασχολουμε εντελως με τους αρδ του κωλου και του γλυψιματος.οσο για το υγ2,μαλλον του διαγραψανε τον λογαριασμο..τελικα αυτο το θεμα με τη γιουχα στο ημιχρονο,θελει δραστικα μετρα..ημουν καθετα αντιθετος αλλα πλεον αλλαζει η αποψη μου..πρεπει να πεσουν σφαλιαρες!

Εικόνα dono

Επίτηδες δεν ασχολήθηκα με τα ωραία του ημιχρόνου. Δίνω πίστωση χρόνου σε κάποιους μπας και καταλάβουν ότι η μπάλα είναι στρογγυλή ή ότι το ποδόσφαιρο η κάθε ομάδα έχει 11 παίκτες... Στο Καραισκάκη πάντως αυτα δεν θα παίξουν με την καμία.
ΥΠΟΜΟΝΗ. Μια λέξη άγνωστη για τους πολλούς.